Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz wallace 234 #54226 üzenetére

    Az hogy a B9 esetleg gyengébb bizonyos paraméterekben, mint a B7 nem meglepő... a 9-es széria óta (B9, BX eddig) sajnos valóban az LG elkezdte butítani ezt a belépő szintet. Jó kérdés, hogy ez valóban gyengébb panel, vagy csak mesterséges limitáció. Ezt elhiszem, mert ez objekítven is ki van mérve... pl a RTINGS teszteknél is. Míg a 7-8 szériában kvázi ugyanazt a fényerőt tudta a B és a C széria, a 9-10(X) széria óta valóban elvettek vagy 200 nit-et a maximum fényerőből.
    Meg azt is el tudom képzelni, hogy az LG gyári kalibrációja sincs már ott a szeren ezen olcsóbb szériák esetén.
    Valamivel csak el kell adni a drágább modelleket... eddig nem vették azokat, mert ugyanazt tudták, mint a legolcsóbb (képminőségben).

    Ez sajnos valszeg spórolás miatt van, ha valamin meg lehet spórólni akárcsak 1 centet is, azt a legolcsóbb kategóriákban mindig meg fogják tenni, mert úgy egy rakás pénzt meg lehet spórolni/zsebre lehet tenni inkább. :) Ez van, ilyen világban élünk.

    Ami inkább meglepőbb lehet, az hogy LCD-t vél valaki jobbnak. De ez igen, szubjektívitás miatt, meg esetleg használati körülmények miatt lehet.
    [Objektív] alapon, nagyon kevés dolog van amiben az LCD jobb. Ezért meglepő is lesz mindigis, ha valaki máshogy "látja". :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák