Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz Dreamie #51287 üzenetére

    Napi szinten olvasom az AVS Forum CX Owner es Uniformity topic-jait. Gondolhatod, hogy ha valahol akkor ott koncentrálódik a világon fellelhető összes problémás OLED. Minden típusú probléma: grey/black uniformity, white uniformity, tinting stb. stb. Ezek mellett sok olyan panel is megfordul amelyikre rámondjak hogy "lottó nyertes". Én személy szerint még egy olyat nem láttam egyik gyártótól sem ami makulátlan. Idén a nagyobb problémák az 55"-os szegmensben az white uniformity-val vannak. Minden panelen van valamilyen fokú tinting. Aki azt mondja hogy neki 100%-os fehér a fehér az nem látja. :) És ez így van jól! Fel nem foghatom hogy aki elégedett azzal amit lát miért keresi tovább a hibát és kér meg másokat hogy találjanak helyette - rengeteg ilyen van a neten.
    Mindenki más toleranciával rendelkezik. Érdemes a saját toleranciához mérni a dolgokat mert úgyis találunk olyan éles szemű illetőt aki azonnal kiszúr képről 1 halott sub-pixelt. :) Ezt azért írom mert a tinting talán még a legkissebb probléma ha nem nagyobb fokú "szivárvány hányásról" beszélünk. :D Ha a grey uniformity jó és a fehérrel sincs komolyabb probléma (nincsenek horizontális csíkok vagy DSE vagy HDR cross hatch pattern) akkor kisebb tinting miatt nehogy egy percig is aggódj. :) Contentben úgy sem fog materialisan latszodni. Ami nálad jelen van az kb. az átlag norma.

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák