Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
egy kis matekkal levezetve:
ha azt mondjuk van 30% esélyed hogy az általad használt időszak alatt a Pana tévéd meghibásodik. Mondjuk azt hogy ezt a Panasonic márkaszervíz vagy jól kezeli vagy kibaxósdit játszik veled, ez matekban kifejzve 50%, vagyis vagy igen vagy nem, mert ezt nem tudhatod. Tehát az esélyed hogy megszívd kb. 15%. A számok csak hasraütöttek....Ugyanez kifejezhető az LG esetében is csak ez az arányszám lehet hogy nem 15% lesz, hanem 8%. Na szóval ezért 7% különbség miatt veszel inkább LG C9-et amit amúgy nem vettél volna a Pana helyett
tényleg megéri ezért egy másik tévét nézni, mint amit tényleg szeretnél?
És ezt nem ezért írtam hogy mindenképp vegyél Panát, mert nekem tök mindegy...csak az elv-re világítottam rá..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Toshiba Portege A30-C - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg megéri ezért egy másik tévét nézni, mint amit tényleg szeretnél?
És ezt nem ezért írtam hogy mindenképp vegyél Panát, mert nekem tök mindegy...csak az elv-re világítottam rá..
Vhiktor