Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Nem használok BFI-t. A Motionflow jellemzően "Normál" módban üzemel. (3,2 beállítás mellett.) Szerencsére a homogenitás ebben a panelben példátlan, avagy példás.
Most már tényleg feltöltök pár képet (szürke, fehér, fekete, és színes hátterekkel) a SONY topic-ba róla.A GT50 kontrasztja pedig egy érezhető hajszállal gyengébb volt, mint az én tévém esetében. A fekete szint is, pedig sokat állítgattam. A színvilága nem tetszett "természetes" módban, és azt finomítva sem. Élénk módban pedig természetellenesebb volt, mint a legtöbb "színező" LCD. A fehér pedig inkább sárga volt minden módban. Ezt kifejezetten zavarónak találtam. Ráadásul jelentkezett a zavaró "dithernoise" is. (Ha jó kifejezést használok a tapasztalt képhibára.)
Mozgásban nyilván tökéletes volt, és természetesen a betekintési szögére sem volt panasz. Minden egyéb tekintetben az én tévémet találtam, illetve találtuk jobbnak.
Mondom... a házimozi rajongó cimborám is ledöbbent, mert a SONY W809C próbája előtt elég szkeptikus volt. Főleg a mozgásmegjelenítés kapcsán. Rengeteg Forma1-et és focit néz, azért nem akarta az egyébként "kinőtt" plazma tévét lecserélni eddig.
Most viszont megnyugodott, mert látta, hogy mozgásban is jó tud lenni az LCD.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már tényleg feltöltök pár képet (szürke, fehér, fekete, és színes hátterekkel) a SONY topic-ba róla.
Vhiktor