Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekasz55
újonc
Hello mindenkinek! Sajnos, vég nélkül megy ezen a fórumon a dobálózás a félmillákkal, csere vagy nem csere, mi lesz az egy-két éves "régivel", stb. Egy kicsit átment sznobbá a téma. Nem ez lenne a lényeg. Nálam egy Panasonic teszi a dolgát hibátlanul, plazma kivitelben, immár lassan 10 éve. Idén talán ki lesz cserélve és a mai állás szerint nem kérdés, hogy LG55B7V a befutó. Amit viszont nagyon kerestem, de egyenlőre nem találtam a fórumokon: ha megvettem az új készüléket félmilláért, akkor is kerülgetnem kell a UPC vacak Horizon dobozát a még vacakabb gumibillentyűs távirányítójával, a bemenetek kapcsolgatásával, vagy van valami kulturáltabb megoldás? Erre vonatkozóan nem találtam semmit sem a TV leírásában, sem máshol. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor