Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mindennap be-kikapcsolva lenne. Viszont nagyon dekoratív a monitorra szerelve. Majd megkérdezem hogy melyik lehetőség lenne előnyére.
#80695 parandroid: Oda annyival nehezített a körülmény, hogy még egy tartót gyártani kellene hozzá, illetve fúrni nem illő az asztalt, ragasztóban pedig nem bízom. Kábel szinte alig, egy DP, két USB és egy hálózat, de ezek is rendezve.
-
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
asztallap alá simán jó ha a kábelekkel nem kell sokat bajlódni, nekem modem volt az asztallap alatti merevítőre "kötözve"
-
BlacKSouL
addikt
kockák..
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mikro gépekhez van vesa tartó, amit a monitor hátuljára tudsz rögzíteni a vesa slotba. Nálunk a cégnél oda vannak eldugva a micro gépek. Addig praktikus, amíg nem kell ki-be dugni bele valamit, vagy a bekapcsológombot megkeresni.
p
-
-
Esti gondolkodtató.
Adott egy Lenovo Thinkcentre és egy Dell Optiplex Micro gépecske. Mindkettő munkaeszköz, de felváltva (egyik privát, másik céges). De egyidejűleg csak egy van használatban, másik nem lehet az asztalon. Hová érdemes rögzíteni, illetve hogyan, úgy, hogy mindkét gépet el tudjam ott helyezni. Eddig az asztalon volt, de már szűkös a hely. Asztal lapja alá, íróasztal oldalára, illetve monitor mögé gondoltam. Ha valakinek van tapasztalata, örömmel fogadom. Előny ha kicsit tompul az amúgy sem zajos hűtőventillátorzaj.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Igaz, 120x60-asat keresek, nem 160x60. A 160x80 a standard meret egyebkent asztalra, azt hiszem.

Ekkora az, ami nekem van most (a kep nem az enyem). Szuper kenyelmes. Igazabol lehet, h siman veszek ugyanebbol megegyet.
-
ToBeY
nagyúr
Én 90x40cm-nél nagyobb egérpadot nem láttam még
(ettől még simán lehet,hogy van) -
Honnan tudnék venni egy nagyméretű (160*60 mondjuk) bőr "egérpadot"?
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Naptári évre vonatkozik.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Évi két alkalommal ingyenes, azután 1000 Ft/újabb lekérdezés.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha a tulajdoni lap első oldalát választod az opciók közül (sorrendben balról nézve az első) a nem hiteles tulajdoni lap (sorrendben harmadik) helyett, akkor előfordul...
-
Winner_hun
félisten
Földhivatal online, nem hivatalos tulajdoni lap, 5 oldal. Az első oldal bla-bla, a 2-5 az érdekes. Zöld szöveg, hatalmas narancs betűkkel átlósan hogy bizonyító erővel nem rendelkezik. Ez volt júliusban. ~1 hónapja ismét lekérve, meg akár most is kis túlzással egy jegyzettömbös, pár soros, részleteket nem mutató összegző van csak. Nálam van a hiba hogy nem látok semmit vagy valamit (félre)fejlesztettek az oldalon?
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Nalunk a két kisebb (10 hós meg 3.5 éves csajok ) este 8-8.30 körül fekszik, magától, reggel 1/2 8-8 körül ébrednek .
A ‘nagy’ 6 evest este 10-11 előtt lehetetlen ágyba parancsolni , ő 8 után , ébresztve kel. Mondjuk a mi családunk későn fekvő későn kelő . Szerencse, hogy a suli us 9-kor kezd. -
beszéltem a szomszéddal. vicces volt

nem gondoltam volna, hogy ilyen cyber security hiányosságaim vannak, hogy ha nem hide-olom el kézzel az erősítőm bluetooth-át (amit sosem használok amúgy), akkor a szomszéd fog rá csatlakozni és streamelni
na mindegy, remélem, probléma megoldva. -
-
ToBeY
nagyúr
Érdemes 'felszenvedni' a W11-et egy olyan gépre,amire hivatalosan nem tehető
fel?
-
válasz
venember83
üzenetére
ki van kapcsolva. csak kétféle standby van, a normál, amiből felkeltheti a stream, és a deep sleep, amikor kézzel kell bekapcsolni, és várni kell picit, míg felmegy a hálózatra

azért van az elsőn, mert az sokkal kényelmesebb, én is stream-elek rá, csak nem kékfogon... -
venember83
nagyúr
A legegyszerűbb talán az erősítő és/vagy hangfalak kikapcsolása lenne. De persze értem, hogy nehéz elviselni a home office-t Guns léggitározás nélkül.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem egyformán változik a reggel és az este, közel 3 hetes csúszásban vannak egymáshoz képest. A napnyugta december 7-én éri el a legkorábbi időpontot (15:52), de. 15-től elindul visszafelé,
de a reggelek még tovább rövidülnek, december 28-án van a legkésőbbi napkelte (7:31, és január 6-án indul el a korábbi időpontok felé...Ma, november 4-én 06:32-kor kel a Nap, és 16:21-kor megy le; tehát az esték már csak 29 percet fognak rövidülni, de a reggelek még egy órát.
Ezért is ilyen depresszív az ősz, mert az esti sötétséget jobban megérezzük, és az esték jóval hamarabb berövidülnek.-------
amúgy, basszus, a szomszéd ma reggel is stream-elt az erősítőmre. Nem tudom, hogy csinálja, mert amúgy kikapcsoltam a BT visibility-t...
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Többször eljátszottam már a gondolattal, hogy a karbantartást homeofficeba küldöm, és hogy a karusszeleszterga főmotor csapágya, vagy mondjuk a horizontmaró asztalforgató hidraulikus útváltója kicseréli magát némi laptopcsapdosás után. De sosem értem a gondolatmenetben elég messze.
-
concret_hp
addikt
-
képzeljétek, ma home offiszban dolgoztam itthon. Ülök délután a kis dolgozószobámban, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki fennhangon beszél. A fürdőszobaablak nyitva volt, azt hittem, hogy jöttek valami emberek a házba, és ők beszélnek....
de aztán csak folytatták a dumát, bla-bla bla, aztán egyszer csak még hangosabb lett, "hogyha valakinek kérdése van, az tegye fel, és akkor kezdjük" - hallottam.Nem is értettem, mi történik. Jött egy csoport a társasházba? Megyek ki a szobából, ezek még mindig beszélnek, és hát b+, ez egy konferencia-hívás.
Kiérek a nappaliba, és azt látom, hogy onnan jön a hang, és az én erősítőmről szól a cucc. Ezek szerint a szomszéd (aki szintén home ofiszban van) átküldte bluetooth-on a konf-kóllját az én erősítőmre.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges, de úgy tűnik, igen, átjött a bluetooth két 30 centis falon (köztünk van a lépcsőház).
Erre nem készültem, hogy egyszer le kell majd kódolnom a bluetooth-t a saját lakásomban (meg amúgy sem használom soha), de úgy tűnik, ennek így kell lennie
Na mindegy, ennyit akartam elmondani, leülök magamtól..

Ui. én gyerekkoromtól fogva addig alszom, ameddig hagynak / lehet.Világ életemben utáltam korán kelni, 5 éves koromban is.
Általában 9-10 óra körül azért már felébredek azért, de ha fáradt vagyok, akkor inkább 11.
Ezt az óraátállításos dolgot sosem értettem.Amúgy őszintén, nekem most könnyebb, mert az elmúlt ~1 hónapban már nagyon nehezen keltem fel dolgozni, hiszen fél 8-kor kelt a Nap...
Most azért már könnyebb reggel, hogy tovább alhatok / azaz az új idő szerint hamarabb felkel.
PErsze, este frusztrál, hogy 3/4 5-kor már sötét van, de hát a tél az ilyen. Még egy hónapig csak egyre ilyenebb lesz.... Dec. 10 körül elérjük az esti oldalon a minimumot, aztán 15-tól már elindul vissza, februárra már jó lesz. Addig meg majd kibírjuk valahogy...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Noshát ahogy NLF kolléga írja nem vagyunk egyformák. Én nem emlékszem hogy 41 év alatt valaha gondom vagy diszkomfortérzetem, bizonytalanságom lett volna az állítás miatt, de persze ez adódhat több dologból is. Olyan dolgokból akár, hogy egy gyereket mennyire nevelnek tudatosan ilyen szigorú napirend szerint, azt ő mennyire igényli, stb. Hogy valakit fel kell-e cipelni a tengerpartról 11:45 és 11:55 között, hogy 15:30 és 15:40 közötti programozott ébredésig aludjon, különben teljesen kezelhetetlenné válik este 11-ig. Vagy amikor elálmosodik leteszik 'oszt' elalszik egy bányászzenekar koncertje közepén az utcán, vagy a strand közepén is.
Nem tudom van-e ilyesmiben összefüggés.
De ahogy olvastam a napokban van aki 20 fok alattt van életben, 21 fokban már halálán van, van aki igényli a 24 fokot, mindenkinek más a tűrése, tartománya; azért ahogy elhangzott, egy annyira durván percpontos napirend szerint élő, azt igénylő szervezetnek egy éjjeli kimaradás, egy bulis este, neadjisten egy kelet-nyugati többórás repülőút akkor is nagyobb stresszt jelenthet, mint 1 óra változás. Akkor az olyan ember ilyesmikben soha nem vesz részt, vagy azt is mindig sokként éli meg? Én az erre toleráns alkat azt gondolom hogy éjjel 2-3-2 váltás kirugózhatóbb, mintha mondjuk hétfő délután 4-3-4 váltást kéne abszolválni.
Az ennyire szigorú napirend akkor nemhogy az órás, de a perces devianciákat se igazán tűri, szóval ha 18:00-kor vacsora van, akkor 17:50-kor teljes értetlenség, de 18:10-kor teljes kétségbeesés fogadja a vacsora érkezését? Jó, ez nálam olyan hogy van amikor délután reggelizek. Ma pl. 4:30-as ébredés, 6:30-as tejeskávézás, 11:35-ös teázás után 15:30-as reggelizést(!) jelentett. Nem mindennap ilyen, de elviselem, ahogy Scooter meg Paffendorf mellett éppen Bon Jovit, meg Queent hallgatok, úgy azt gondolom valamennyi kis toleranciasáv mindenhez kell legyen az embernek, hogy a világot zökkenőmentesebben túlélje.De ez csak amolyan gondolatfosás volt részemről a mai nap vége felé. Én ha semmi dolgom, feladatom, stb., akkor kb 8-8:30 között ébredek/kelek magamtól. Kipihenten, felfrissülten. Ehhez képest a 7, a 6, de a 4:30 is korán van, álmos vagyok. A fentiek közül bármikor kelek, 9-11 között vagyok csúcson, 15:30 a holtpont. Magamtól 23:00-23:30 körül feküdnék ha! semmi dolgom. Ehhez képest minden hétköznap 4:30-kor kelni, szar. 9 előtt nem vagyok topon, 15:30-kor ugyanúgy kóma vagyok, de 21:00-kor le kell feküdnöm, hogy 4:30-kor képes legyek felkelni. Ez is ritmus, a két végpontja kényszerű, de nem ideális. Mégis teljesíthető, túlélhető. Ehhez képest 1 óra eltolás félévente az én szemszögemből lfsz, de persze mások szemszögére is kíváncsi vagyok,
-
Vérboci
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
mert 2021-ben minden kisgyermek ugyanabban a pillanatban fekszik le vagy kel fel?
3 év alatt maximum. de nekik meg aztán tényleg mindegy hány óra.
nálunk este 8 órakor van fekvés, így van hogy 8:30, van hogy 9 lesz belőle. A fiam is úgy is fixen reggel 5:30-kor kel, a lányom meg mindig akkor, amikor felkeltem. Kivéve, ha aludni akarok, mert akkor ő beelőzi az öccsét is.
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem nem a megterhelő a megfelelő szó erre az átállásra.
A felnőtt szervezet hozzá van szokva a különböző igénybevételeknek. Az óraátállítás azokat billenti ki leginkább, akik esti/éjjeli/hajnali műszakokban dolgoznak.
A kisgyermek (és a kisállatoké - kutya, macska stb) szervezete ezekre a változásokra nincs felkészülve. Neki a megszokott, ritmusosan ismétlődő hétköznapok jelentik a biztonságot. Őket megzavarja az óraátállítás. A biztonságot nyújtó időpontok a napban eltolódnak. -
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért, mert olyankor úgyis olyan fáradt vagy, mert az kiüti a bioritmusodat, és addig alszol, amíg ki nem pihened magad. Vagy amíg nem csörög az óra. Vagy 22 éves vagy, és akkor még úgyis olyan mindegy.
Morcikutya: Ez nem így működik. Esténként 9-10 között fekszek, 2:50 + 2:55 a beállított ébresztőm, de nem arra kelek, 2:30-2:45 között magamtól fent vagyok. Érdekes módon hétvégén nem, valahogy tudja a csöpp agyam, hogy akkor nem kell. Olyankor akár 6-7 óráig képes vagyok durmolni! Na most fogják az órát, arrébb tekerik eggyel, én meg vagy óracsörgésre ébredek, mert még szerintem nincs is annyi idő, vagy fent vagyok már 1:40-kor, és nem is igen tudok visszaaludni, ami nem annyira nagy móka. Nem nyafogás, mostanra kb át is álltam már, de ugye minél fáradtabb, stresszesebb, vagy öregebb az ember (robot), annál nehezebben viseli már az ilyesmit.
Ezzel együtt nekem nincs különösebb bajom az óraátállítással, sem mellette, sem ellene nem vagyok, elfogadom így, nem tudom igazából megítélni (eldönteni), hogy szükséges-e, vagy sem, szóval jól van ez így.
p
-
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezt én mind értem. a népi egyezményes ellenállást nem értem. szilveszterkor, lakodalomkor, bulikakor rendre később fekszik és\vagy kialvatlanul kel az ember. az miért nem olyan nagy trauma?
ez az óraállítás is egy szelep, ami ellen következmények nélkül lázadhat a nép. pedig ez egy vívmány. -
ToBeY
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Kialvatlanul ébredsz, mert pár napig megébredsz a szokásos időben. Normális esetben ez pár napig tart, de van, aki érzékenyebb rá, van, aki kevésbé. Meg mondjuk én éjjelente 4-5 órákat alszok, ott 1 óra +/- érzékenyebben érinti az embert. A délutáni 2 órás alvásaimon veszem észre, azok nyúltak meg a héten egy órával, és így sem vagyok túl kipihent. Jövő hét már jobb lesz. Amúgy a másik irányba állítàs még szarabb.
p
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerencsétlen kutyák vasárnap 11-kor már éhen akartak pusztulni. Aztán 3-kor tipródtak, hogy mi lesz a 4 órás sétával, a nyugger kutyánk meg este 7-kor elvonult az ágyába lefeküdni, hogy neki akkor most feierabend. Kellett nekik vagy egy hét, mire megint beálltak…
Amúgy napokig én is egy órával korábban keltem automatikusan. Jó, vissza tudok aludni, de az már nem az igazi. No nem komoly azért, nyafogni nem fogok, de tény, hogy észreveszi az ember, és kell pár nap az átállásra.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én közben azon gondolkoztam, hogy miért és hogyan okoz megterhelést egyes embereknek az óraállítás? Ha ugyanis vasárnap reggel felébred valaki a szokásos időben, látja hogy mennyi az idő, egész nap tesz vesz, majd lefekszik óra szerint akkor amikor kell, hogy másnap időben tudjon kelni. És másnap óra szerint kel. Akkor mi a probléma?
Teljesen mindegy, hogy 4:30 helyett 5:30-kor (ami most 4:30) kell kurvakorán kelni.
Tavasszal ugyanígy, ha vasárnap este akkor fekszel mikor kell, akkor hétfő reggel kelsz amikor kell. Semmi nehézség.
Ez nem jetlag, hogy fél napokkal tolódjon minden. -
válasz
venember83
üzenetére
jajaja, a legdrágább lánc...

és mi mégis láncot hordunk...
-
Képzeld Bleki, én az elmúlt 5 napon a tengerparton napoztam. Szép volt, jó volt, de már elmúlt.
De ma hazafelé, Sibenik után a főúton szembe jött egy, a "PI-NA" lánchoz tartozó benzinkút....
sajnos nem volt kéznél fotóapparát, de street-view-n megtaláltam Neked
De mindegy is, drága a nafta
-
válasz
concret_hp
üzenetére
De nem az h nem adod tovább. Most a deltával a mérték már nem kérdés.
-
Kisallatokrol lemondtam vegul, viszont menhelyekre szivesen jarnek rendszeresen kutyakat setaltatni.
Van valamelyikotoknek jo tapasztalata valamelyik helyrol? Ha ket hetente lenne kb nyilt nap, az jo lenne. -
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Az alfa varianst? Az jott a delta, es valtzott a kep.
-
-
"Vaccination reduces the risk of delta variant infection and accelerates viral clearance. Nonetheless, fully vaccinated individuals with breakthrough infections have peak viral load similar to unvaccinated cases and can efficiently transmit infection in household settings, including to fully vaccinated contacts."
Ezek szerint az oltas nem akadalyozza a terjesztest.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Én is ezt választottam egy 32" monitor,elég sok mindenre jó
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
esetleg a 2 monitor helyett 1 nagyobb?
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Targus ACP71-gyel és Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro dokkolóval van. Mindkettő DisplayLink-es és tudja azt, hogy a noti saját kijelzőjén felül 2 db 1080p kijelzőt meghajtson a dokkoló saját digitális videókimenetein.
A Targus talán annyival jobb, hogy ott a dokkolóról töltés is megoldható, ráadásul valamelyik univerzális notitöltőjük fejeivel teljesen kompatibilis a dokkoló, valamint gondoltak arra, hogy adapterrel USB-C-s notival is használható legyen.
Mindkettőt használtan és eBay-en lőttem és kb. bármilyen USB 3.0-val ellátott géppel mennek. A DisplayLink driverek tudtommal Windows-on okék, Linuxon a közelmúltig kevésbé volt jó a támogatás, de nekem Linux Minttel a legújabb driver rendben működik.
A Targus dokkoló saját fajta tápegységet használ, a Lenovo meg kb. elmegy egy szögletes csatlakozós 45W-os Lenovo notitöltőről.
A Lenovo dokkolót szerintem könnyen be tudod Hardverapróról is szerezni, a Targus ritkább, drágább és akkor éri meg abban gondolkodni, ha "rendszert" építesz köré - nekem ezért volt pont lényeges.
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ilyennel nincs tapasztalatom.
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Vannak USB 3.0-as dokkolók is.
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
az elso lepes a vga dsub/ot lecserelni, ha az "elesseggel" van problema. kivalo usb-s hdmi vga-k vannak mar nem is tul dragan, ha a dokkolo nem megoldas.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Én egy Dell dockstationt használok a laptopon mellé azon van displayport is,a notin csak HDMI van (így átmegy a 4k60Hz is)
-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az amúgy nem opció, hogy a VGA kimenetes monitor keresése helyett beszereztek egy dokkolót/portreplikátort az adott notihoz, aminek több digitális videókimenete is van?
-
válasz
szőröscica
üzenetére
10+ éves PVA-k vannak a családban. filmezésre és játékra pont nem voltak soha olyan jók az utánhúzás miatt, de excelre szerintem tök mindegy. HA nagyon gyorsan scrollozik, akkor egy tizedmásodpercig elmosódott lesz

-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Én egy VA panel-es monitort használok a mindennapokban laptop mellé displayport -on keresztül, és szerintem teljesen jó
-
szőröscica
addikt
VA paneles monitor napi 10 óra Excelezésre mennyire jó? Asszonynak akarunk venni kettő monitort a laptopjához, de sajnos csak egy HDMI és egy VGA kimenet van rajta, ezért olyan monitort keresünk, aminek van ilyen bemenete ÉS állítható a magassága. IPS panelesből ez 60-70k/darab, VA-s valamivel kedvezőbben kapható. Ha nem kéne a hülye VGA bemenet, 45-ért pöpec IPS-est lehetne venni.
-
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A Halloween jópofa ünnep, ezért meg kell adni a módját.
Tegnap malacfül sütit sütöttem, ma kókusztekercs készült, de ha unom magam, aranygaluskát is sütök.
Ebédben, vacsorában nincs különös. Ma szellemburger lesz vacsira, de az is sima hambi, csak az alkalom miatt neveztük el máshogy (olyan fekete\narancs puffancsot nem kaptam sajna).
-
válasz
parandroid
üzenetére
akkor itt is van a válasz, köszönöm. a padlófűtés és a falfűtés növeli a hőérzetet alacsony hőmérséklet esetén is.
próbáld meg padlófűtés nélkül is 
De pl. nálunk alattam nyugdíjasok laknak, akik eleve nem fűtik a lakás felét, mert minek két embernek 80 m2, ugye. én meg bemegyek a hálószobába, és odafagyok a padlóhoz...
Ezek a b*zik annyira nem fútenek, hogy kevesebb mint fele a gázóraállásuk, mint nekem. Egyszerrre cserélték. persze lehet mondani, hogy igen, ők vannak középen, nekik eleve kebesebb kéne, hogy legyen, de a velük szemben lakóknak, akiknek a lakása pont hasonló adottságú, körbe van fűtve, szóval az ő fogyasztásuknak sem érték el a kétharmadát....
Én ebből annyit érzek, hogy hideg a padló, mindig. Kivéve, ahol padlófűtés van, a konyhában és a fürdőszobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(ettől még simán lehet,hogy van)

Arról nem is beszélve, hogy a meglévő termelőeszközök megfelelő kihasználása adott esetben akár csökkentheti is a környezeti terhelést, miközben igazán pénztárcabarát megoldás is.