Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

képzeljétek, ma home offiszban dolgoztam itthon. Ülök délután a kis dolgozószobámban, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki fennhangon beszél. A fürdőszobaablak nyitva volt, azt hittem, hogy jöttek valami emberek a házba, és ők beszélnek....
    de aztán csak folytatták a dumát, bla-bla bla, aztán egyszer csak még hangosabb lett, "hogyha valakinek kérdése van, az tegye fel, és akkor kezdjük" - hallottam.

Nem is értettem, mi történik. Jött egy csoport a társasházba? Megyek ki a szobából, ezek még mindig beszélnek, és hát b+, ez egy konferencia-hívás.
    Kiérek a nappaliba, és azt látom, hogy onnan jön a hang, és az én erősítőmről szól a cucc. Ezek szerint a szomszéd (aki szintén home ofiszban van) átküldte bluetooth-on a konf-kóllját az én erősítőmre. :D
    Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges, de úgy tűnik, igen, átjött a bluetooth két 30 centis falon (köztünk van a lépcsőház).
    Erre nem készültem, hogy egyszer le kell majd kódolnom a bluetooth-t a saját lakásomban (meg amúgy sem használom soha), de úgy tűnik, ennek így kell lennie :D

Na mindegy, ennyit akartam elmondani, leülök magamtól.. :U

Ui. én gyerekkoromtól fogva addig alszom, ameddig hagynak / lehet.Világ életemben utáltam korán kelni, 5 éves koromban is.
    Általában 9-10 óra körül azért már felébredek azért, de ha fáradt vagyok, akkor inkább 11.
    Ezt az óraátállításos dolgot sosem értettem.

Amúgy őszintén, nekem most könnyebb, mert az elmúlt ~1 hónapban már nagyon nehezen keltem fel dolgozni, hiszen fél 8-kor kelt a Nap...
    Most azért már könnyebb reggel, hogy tovább alhatok / azaz az új idő szerint hamarabb felkel.
    PErsze, este frusztrál, hogy 3/4 5-kor már sötét van, de hát a tél az ilyen. Még egy hónapig csak egyre ilyenebb lesz.... Dec. 10 körül elérjük az esti oldalon a minimumot, aztán 15-tól már elindul vissza, februárra már jó lesz. Addig meg majd kibírjuk valahogy... :U

Új hozzászólás Aktív témák