Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
Új hozzászólás Aktív témák
-
képzeljétek, ma home offiszban dolgoztam itthon. Ülök délután a kis dolgozószobámban, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki fennhangon beszél. A fürdőszobaablak nyitva volt, azt hittem, hogy jöttek valami emberek a házba, és ők beszélnek....
de aztán csak folytatták a dumát, bla-bla bla, aztán egyszer csak még hangosabb lett, "hogyha valakinek kérdése van, az tegye fel, és akkor kezdjük" - hallottam.Nem is értettem, mi történik. Jött egy csoport a társasházba? Megyek ki a szobából, ezek még mindig beszélnek, és hát b+, ez egy konferencia-hívás.
Kiérek a nappaliba, és azt látom, hogy onnan jön a hang, és az én erősítőmről szól a cucc. Ezek szerint a szomszéd (aki szintén home ofiszban van) átküldte bluetooth-on a konf-kóllját az én erősítőmre.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges, de úgy tűnik, igen, átjött a bluetooth két 30 centis falon (köztünk van a lépcsőház).
Erre nem készültem, hogy egyszer le kell majd kódolnom a bluetooth-t a saját lakásomban (meg amúgy sem használom soha), de úgy tűnik, ennek így kell lennie
Na mindegy, ennyit akartam elmondani, leülök magamtól..

Ui. én gyerekkoromtól fogva addig alszom, ameddig hagynak / lehet.Világ életemben utáltam korán kelni, 5 éves koromban is.
Általában 9-10 óra körül azért már felébredek azért, de ha fáradt vagyok, akkor inkább 11.
Ezt az óraátállításos dolgot sosem értettem.Amúgy őszintén, nekem most könnyebb, mert az elmúlt ~1 hónapban már nagyon nehezen keltem fel dolgozni, hiszen fél 8-kor kelt a Nap...
Most azért már könnyebb reggel, hogy tovább alhatok / azaz az új idő szerint hamarabb felkel.
PErsze, este frusztrál, hogy 3/4 5-kor már sötét van, de hát a tél az ilyen. Még egy hónapig csak egyre ilyenebb lesz.... Dec. 10 körül elérjük az esti oldalon a minimumot, aztán 15-tól már elindul vissza, februárra már jó lesz. Addig meg majd kibírjuk valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest