Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz szőröscica #80619 üzenetére

Targus ACP71-gyel és Lenovo Thinkpad USB 3.0 Pro dokkolóval van. Mindkettő DisplayLink-es és tudja azt, hogy a noti saját kijelzőjén felül 2 db 1080p kijelzőt meghajtson a dokkoló saját digitális videókimenetein.

A Targus talán annyival jobb, hogy ott a dokkolóról töltés is megoldható, ráadásul valamelyik univerzális notitöltőjük fejeivel teljesen kompatibilis a dokkoló, valamint gondoltak arra, hogy adapterrel USB-C-s notival is használható legyen.

Mindkettőt használtan és eBay-en lőttem és kb. bármilyen USB 3.0-val ellátott géppel mennek. A DisplayLink driverek tudtommal Windows-on okék, Linuxon a közelmúltig kevésbé volt jó a támogatás, de nekem Linux Minttel a legújabb driver rendben működik.

A Targus dokkoló saját fajta tápegységet használ, a Lenovo meg kb. elmegy egy szögletes csatlakozós 45W-os Lenovo notitöltőről.

A Lenovo dokkolót szerintem könnyen be tudod Hardverapróról is szerezni, a Targus ritkább, drágább és akkor éri meg abban gondolkodni, ha "rendszert" építesz köré - nekem ezért volt pont lényeges.

Új hozzászólás Aktív témák