Hirdetés
-
79600 - 79501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen. Általában 8-12 ember áll előttem a sorban, és mivel egy 20x20 centis nyíláson kell mindenkinek beüvölteni a rendelését, hallom az összes előttem állót. A sima 300 Ft-os kb. 10%. Az emberek káposztás baconos brindzás, meg kolbászos kecsapos lilahagymás töltött lángosokat visznek, hármasával. Nem vicc, a 38 féle kutymalék-kombináció közt még nincs is ott a sima, a sajtos, a tejfölös, sajtos-tejfölös. És egy töltött sülési ideje minimum duplája a simának. A sütősnek is megéri ott álldogálni 4 percig a 3 db, egyenként 700-as töltött fölött míg sül, minthogy ugyanannyi idő alatt kisüssön kapkodva 6 db simát 300-ért.
-
NoLF
veterán
Nekem is eszembe jutott joparszor a heten.
Tetves Covid fojtogat. Az osszes tunetet produkalom vagy produkaltam a lazat kiveve. Meg egy hoemelkedesem se volt. Oxigen szint pont a hataron, meg egy szazalek es korhaz javasolt lenne. Hatfajas, mellkas fajdalom szinte teljesen elmult. Ma hivtak az eu hivataltol, hogy a karantenunkat meghosszabbitjak vasarnapig( nagy lany augusztus 4. lett beteg ikrek ket napra ra, meg mindig betegek, de mar majdnem kijottek belole.)
Feleseg eddig egesz jol volt, tegnap este o is kezdett “nathas lenni” hidegrazas, erotlenseg.Ugy indult mint valami nagyon enyhe natha vagy megfazas. Amikor
nem tudod eldonteni, hogy beteg leszel-e vagy sem. Valami kis aprosag, de azert mi sem vagyunk naivak, egy het utan harman elmentunk Covid tesztre, negativ mind a harom.Ket het utan egyre jobban lever, teszt megint es 5-bol 5 pozitiv. Olyan fejfajassal indul, hogy beszarsz, aztan hasfajas, es ha nem ersz ki a retyora idoben akkor tenyleg betojsz.
Hatfajas, legzes, mellkas fajdalom, vese fajdalom, hatfajas, mellkas elkoccol, legzes meg mindig para parszor, de a gyomor fajdalom azert meg radkoszon napi szinten, hogy o meg ittvan am. Este pizsoma helyett edzoruha,
na nem azert…. a masodik emeletre nem tudok felmenni zihalas nelkul, csak ha esetleg menni kene a korhazba akkor meg se pizsomaba menjek mar.De vissza a healt department Covid kontakt kutatasoz, a delta nagyon kemenyen rarugja az oltottakra is az ajtot , azt mondta a csoka, hogy ez oltottak megfertozottsege kegyetlenul elkezdett emelkedni. Mindenki vigyazzon magara es masra is. A Covid meg mondjon mar le!
Ui: ha Covid eddig nem is, de a 80 forintos kifli majdnem elvitt, “Eszem f@szom megall”
jobbulást!ToBeY: semmi, minket megvéd az erős vezérünk, országlezárás nélkül is...
-
ToBeY
nagyúr
Tetves Covid fojtogat. Az osszes tunetet produkalom vagy produkaltam a lazat kiveve. Meg egy hoemelkedesem se volt. Oxigen szint pont a hataron, meg egy szazalek es korhaz javasolt lenne. Hatfajas, mellkas fajdalom szinte teljesen elmult. Ma hivtak az eu hivataltol, hogy a karantenunkat meghosszabbitjak vasarnapig( nagy lany augusztus 4. lett beteg ikrek ket napra ra, meg mindig betegek, de mar majdnem kijottek belole.)
Feleseg eddig egesz jol volt, tegnap este o is kezdett “nathas lenni” hidegrazas, erotlenseg.Ugy indult mint valami nagyon enyhe natha vagy megfazas. Amikor
nem tudod eldonteni, hogy beteg leszel-e vagy sem. Valami kis aprosag, de azert mi sem vagyunk naivak, egy het utan harman elmentunk Covid tesztre, negativ mind a harom.Ket het utan egyre jobban lever, teszt megint es 5-bol 5 pozitiv. Olyan fejfajassal indul, hogy beszarsz, aztan hasfajas, es ha nem ersz ki a retyora idoben akkor tenyleg betojsz.
Hatfajas, legzes, mellkas fajdalom, vese fajdalom, hatfajas, mellkas elkoccol, legzes meg mindig para parszor, de a gyomor fajdalom azert meg radkoszon napi szinten, hogy o meg ittvan am. Este pizsoma helyett edzoruha,
na nem azert…. a masodik emeletre nem tudok felmenni zihalas nelkul, csak ha esetleg menni kene a korhazba akkor meg se pizsomaba menjek mar.De vissza a healt department Covid kontakt kutatasoz, a delta nagyon kemenyen rarugja az oltottakra is az ajtot , azt mondta a csoka, hogy ez oltottak megfertozottsege kegyetlenul elkezdett emelkedni. Mindenki vigyazzon magara es masra is. A Covid meg mondjon mar le!
Ui: ha Covid eddig nem is, de a 80 forintos kifli majdnem elvitt, “Eszem f@szom megall”
Ezt még olvasni is szörnyű volt, jobbulást!
Elközben itthon meg egymást érik a több ezres rendezvények
Kíváncsian várom mi lesz itt mondjuk Október közepére -
EQMontoya
veterán
Uh, az kemény, hogy meg oltás utan is ennyire megcsap.
Jobbulast! -
NoLF
veterán
Ertem, van benne valami. Szerinted elenyeszo a sima langost vasarlok szama a tobbihez kepest?
-
parandroid
félisten
Tegnap fel kellett adnom két ajánlott levelet, 630 Ft darabja. Németeknél ennek a megfelelője 1,70 eur, és nem én töltögetem a hülye blankettát, hanem minden digitális, akár otthonról megcsinálhatom, online fizetek, és csak be kell adnom a levelet a bizonylattal - de nem szoktam ezzel vacakolni, szerencsére ritkán levelezünk akárkivel is, a mi postánkon meg nem nagyon van sor , mert mindenki hasonlóan ritkán jár. Ahogy néztem, itt is csak a hungarikum sárga csekkek miatt, amit én 10 éve is online fizettem.
p
-
Vérboci
addikt
hát ezt olvasni is kellemetlen, hát még átélni. get vell szún!
-
gaborbol
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
Vérboci
addikt
a teszkó se a 10 forintos zsemlén pörgeti a profitot, ez ilyen
megjegyzem, 23 forint a mezei zsemle a teszkóban

-
concret_hp
addikt
Ezen azert erdemes elgondolkodni, mert ugye ha beutik az osszeget (es akkor a konyvelo most mondja meg, 27, 18, vagy 5% az afa?) akkor az alapanyagokat, rezsit, berleti dijat es munkabert, jarulekokat figyelembe veve TELJESEN KIZART, hogy 300 forintert helyben frissen sutott, fokhagymas olajjal megkent finoms es “egeszseges” langost tudsz vasarolni barhol ebben az orszagban ugy, hogy nekik ne minusz legyen, es legalabb annyi plusz, hogy megerje veszodni vele.
a teszkó se a 10 forintos zsemlén pörgeti a profitot, ez ilyen
-
BlacKSouL
addikt
Ezen azert erdemes elgondolkodni, mert ugye ha beutik az osszeget (es akkor a konyvelo most mondja meg, 27, 18, vagy 5% az afa?) akkor az alapanyagokat, rezsit, berleti dijat es munkabert, jarulekokat figyelembe veve TELJESEN KIZART, hogy 300 forintert helyben frissen sutott, fokhagymas olajjal megkent finoms es “egeszseges” langost tudsz vasarolni barhol ebben az orszagban ugy, hogy nekik ne minusz legyen, es legalabb annyi plusz, hogy megerje veszodni vele.
Llehet hogy nem a 300 ftos sima, hanem a 38 féle fajta töltött 5-6-7-800 ftos ,csülköspacalos ó'dalasos lángos éri meg, a sima a szükséges veszteség. Nemtom. 4 éve még 140 Ft volt.
-
NoLF
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
Inkább váltottam két fokhagymás lángosra. Darabja 300 JMFt, mer' ez nem a Balaton.
-
ladybug
őstag
Próbálok időpontot foglalni bőrgyógyászatra sztk-ba az időpontfogalós oldalon,de amint elküldeném az adatokat nagy zöld "FOGLAL" gombbal nem történik semmi.
Egyre jobb ez a rendszer csilliárdokból.
Persze, telefon ne zavarogjál rendelés időbe, és személyesen is csak akkor menjél ha van időpontod!
Gyanítom, egy darabig elleszel, mire tudsz időpontot foglalni.
Én meg mostanra egy szájherpesszel lettem gazdagabb. Hű, de jó!

-
ToBeY
nagyúr
Próbálok időpontot foglalni bőrgyógyászatra sztk-ba az időpontfogalós oldalon,de amint elküldeném az adatokat nagy zöld "FOGLAL" gombbal nem történik semmi.
Egyre jobb ez a rendszer csilliárdokból.
Persze, telefon ne zavarogjál rendelés időbe, és személyesen is csak akkor menjél ha van időpontod!
-
elessar
tag
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
Taxiba ne szállj!

-
szőröscica
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
én nem, elkéstem, és még csak most kenem a csípős hummuszt az amarántos-sós kukoricatalléromra, hozzá roppantom a kertből reggel szedett paradicsomot és paprikát.
-
fokukac
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
ladybug
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
most kapaszkodjatok, én szárazon eszem a zabot, igaz a lidl-s 50% aszalt gyümiset szoktam, de arra is elég furán néz mindenki
(nagy ritkán narancslével öntöm fel)a lovak is úgy eszik...

-
ladybug
őstag
most kapaszkodjatok, én szárazon eszem a zabot, igaz a lidl-s 50% aszalt gyümiset szoktam, de arra is elég furán néz mindenki
(nagy ritkán narancslével öntöm fel)A bölcsödéseim között is vannak ilyen megátalkodottak.

-
concret_hp
addikt
(nagy ritkán narancslével öntöm fel) -
e=mc²
őstag
tapasztalatom szerint az így készült zab nem lesz elég puha. ezért szokás előtte beáztatni.
ha roszogósat akarok, akkor azt müzlinek hívják. a kása legyen kása. krémes, pempős.
a tejberizsben se jó ha "kiérezni" a rizsszemeket.kukac: vacsorára májkrémes kenyér van. arról esetleg akarsz beszélgetni?

Nem, valóban nem lesz teljesen puha, ahhoz kell kb. 20 perc és a tej mennyiségét kb 0,5dl-vel növelni.
Viszont én így szeretem. -
Vérboci
addikt
tapasztalatom szerint az így készült zab nem lesz elég puha. ezért szokás előtte beáztatni.
ha roszogósat akarok, akkor azt müzlinek hívják. a kása legyen kása. krémes, pempős.
a tejberizsben se jó ha "kiérezni" a rizsszemeket.kukac: vacsorára májkrémes kenyér van. arról esetleg akarsz beszélgetni?

-
e=mc²
őstag
Én egyszerűen sima aldis zabpelyhet (kb. 4 fakanálnyit) beleteszek egy nyeles lábasba, kiskanál (repce)méz, némi aszalt aldis vörösáfonya, és némi tej - csak érzéssel, nem kell sok, nincs 1 dl. Forralásig keverem (kb. 2 perc) a tűzhelyen, majd 5 perc után fogyasztható fahéjjal.
-
ToBeY
nagyúr
egyszer vettem aldist, az nem ízlett. igazából azért, mert kevés volt benne a cukor és nem volt elég krémes.
oda is készítettem most is a cukros bödönt, de ebbe a csokisba nem kellett. nagyon finom volt. gyerekeimnek is ízlett. és nem fojtogat, jó krémesa barackostól tartok, mert az cukormentes (nem vettem észre a boltban, hogy az)
Cukormentessel nekem az volt általában a bajom,hogy vagy az édesítőszer miatt rohadás édes,vagy inkább ami szokott lenni hogy "tapéta" íze van kb lehetne bármi is.(ilyenkor segít némi édesítő,barna cukor meg extra gyümölcs.)
-
BlacKSouL
addikt
Alapból semmi zacskós kaja nem jöhet nálam szóba. Nem az E-k miatt, hanem az elveim miatt.
Ez a zacskós zabkása kicsapja nálam a biztosítékot.Tobey: Teljesen egyetértek veled. Nincs is jobb az otthoni készítésnél. (Kivétel a pizza. Ahhoz azért kell az a f@sza kemence)
Blacki: Egyszerű lélek vagy, azt megmondom. Az kicsit azért megnyugtat, hogy hétvégenként rászánod az időt a nyugodt reggelizésre.
Hívjatok mostantól SimplESouL-nak
-
ladybug
őstag
Alapból semmi zacskós kaja nem jöhet nálam szóba. Nem az E-k miatt, hanem az elveim miatt.
Ez a zacskós zabkása kicsapja nálam a biztosítékot.Tobey: Teljesen egyetértek veled. Nincs is jobb az otthoni készítésnél. (Kivétel a pizza. Ahhoz azért kell az a f@sza kemence)
Blacki: Egyszerű lélek vagy, azt megmondom. Az kicsit azért megnyugtat, hogy hétvégenként rászánod az időt a nyugodt reggelizésre.
-
BlacKSouL
addikt
Filóztam mi a jobb. (A nyarat elvből nyaralásra szántam augusztus végéig, hülye elveim vannak tudom) Vagy keresgélek interjúzgatok máshova, aminek a tavalyi kísérletekből kiindulva október vége előtt nemigen lesz eredménye, meg fizetés se december előtt, (ráadásul vagy messzebb utazós, amit nem akartam, vagy költözős, de azt sem) vagy elvállalom ezt, erről már mindent tudok, azt is hogy nem ideális, de nem kell mindent újra kezdeni, igazi fájdalmas dolog a koránkelésen kívül egyelőre azért nincs, és az első hetek hónapok úgyis motiváltabbak. Aztán ha mégis nagyon szarul jön ki, akkor is már fizetés mellől keresgélhetek mást.
Meg az is jól esett, hogy a céget jellemző általános, átlagos, a munkatársak egymáshoz való viszonyában lévő nem épp kiegyensúlyozott és családias viszonyok ellenére a felém jövő visszajelzések úgy a helyi vezetők, mint a kollégák részéről szinte kivétel nélkül nagyon pozitívak voltak mind a sietős távozásom, mind a visszatérésem lehetőségének puszta hírére, szakmai és emberi oldalról is. És ennek hangot is adtak. Sőt a kell egy ember felvetésre szinte egyöntetűen rám szavaztak. És jó érzés, ráadásul szokatlan, ennyire pozitívan kilógni az általam is tapasztalt nem ideális környezetből. (Tudom, vakok közt félszemű..) Azért szokatlan, mert máshol korábban eleve barátságos volt a hangulat, nem nagyon lehetett ezzel kilógni, ahogy a munkához való hozzáállással sem, itt meg mindenki azzal fogadott, hogy eleve elkúrt döntés volt elküldeni azt aki hajlandó volt értelmesen csinálni is valamit, de nagyon örülnek hogy visszatérek mert velem legalább lehetett dolgozni, hátha újra beindulnak a dolgok.
Katica: azt mondtam már hogy amúgy lusta is vagyok?
a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg fos..szóval meggyengül a gyomrom, azt meghagyom hétvégére.
Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek. -
fokukac
nagyúr
OMG...

Ma horror ez a topic. zacskós port kell enni, 5:40-re kell menni dolgozni... stb.
-
Vérboci
addikt
egyszer vettem aldist, az nem ízlett. igazából azért, mert kevés volt benne a cukor és nem volt elég krémes.
oda is készítettem most is a cukros bödönt, de ebbe a csokisba nem kellett. nagyon finom volt. gyerekeimnek is ízlett. és nem fojtogat, jó krémesa barackostól tartok, mert az cukormentes (nem vettem észre a boltban, hogy az)
-
ToBeY
nagyúr
Ezeket is próbáltam nem rosszak, de a "home made" jobb.
Majd kíváncsi leszek a véleményedre hogy tetszett
-
Vérboci
addikt
-
elessar
tag
5:40-re kéne beérjek, (de 5:45-kor tesz le a vonat és van még 1 km séta). Ehhez 5:24-kor indul a vonat, amihez 5:15-kor kell elindulnom itthonról, amihez 4:40-kor kell kelnem. Így, hogy én se reggelizek. Mivel 6 előtt semmi nem nyit, friss pékizék kizárva. Mivel normál esetben ha békén hagynak, 08:00-kor ébrednék magamtól, ez eleve 4 óra erőszak, így otthon se esik jól még babrálni akár nettó 5 percet sem, de hiába kelek ám 4:40-kor, 9 előtt ránézni nem tudok ételre, nemhogy az orrom vagy szám közelébe tegyem h.inger nélkül. Elvinni macera, ott elkészíteni macera, marad az előző nap hazafelé megvásárolt felvágott, kenyér zöldség, amit 9 után 'amikor időm engedi' megeszek futtában. Ez van hogy 8:50, van hogy 11:30..
Asszem iskolás koromban egyszer próbáltuk hogy suli előtt itthon egyek, 2 tojásból egyet nem tudtam rántottának megenni.
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)thuglife-smileyFeleségem kedvenc reggelije: Aldis tasakos zabkása 99 Ft többféle ízben. Amíg a kb. 2deci víz a mikróban forráshoz közeli hőfokra melegszik, addig pont ki lehet önteni a tálkába a tasak tartalmát. Forró vizet rá, megkeverni, mire ehetőre hűl, fogyaszható. Csokis, erdei gyümölcsös, málnás, banános, kókuszos. Ugyanez a sor rizskásával, az kb. 120 Ft.
-
ladybug
őstag
5:40-re kéne beérjek, (de 5:45-kor tesz le a vonat és van még 1 km séta). Ehhez 5:24-kor indul a vonat, amihez 5:15-kor kell elindulnom itthonról, amihez 4:40-kor kell kelnem. Így, hogy én se reggelizek. Mivel 6 előtt semmi nem nyit, friss pékizék kizárva. Mivel normál esetben ha békén hagynak, 08:00-kor ébrednék magamtól, ez eleve 4 óra erőszak, így otthon se esik jól még babrálni akár nettó 5 percet sem, de hiába kelek ám 4:40-kor, 9 előtt ránézni nem tudok ételre, nemhogy az orrom vagy szám közelébe tegyem h.inger nélkül. Elvinni macera, ott elkészíteni macera, marad az előző nap hazafelé megvásárolt felvágott, kenyér zöldség, amit 9 után 'amikor időm engedi' megeszek futtában. Ez van hogy 8:50, van hogy 11:30..
Asszem iskolás koromban egyszer próbáltuk hogy suli előtt itthon egyek, 2 tojásból egyet nem tudtam rántottának megenni.
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)thuglife-smiley -
EQMontoya
veterán
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)thuglife-smileySzoval visszamesz oda dolgozni, ahol 5:40-re kell jarnod?

-
BlacKSouL
addikt
Mindez persze akkor igaz, amikor dolgozom. Nem úgy mint most, amikor arra várok hogy megkapjam az új munkaszerződésem, ha már május 31 elküldött a cég bér-és létszámcsökkentésre hivatkozva, augusztus elején meg hívtak hogy menjek már vissza mert elbaszták és nagyon kéne a munkám...elküldtek, jól kinyaraltam magam, most vége a nyárnak, megyek vissza.(többért)thuglife-smiley -
ToBeY
nagyúr
Ach, az egyik kedvenc témám….. Egészséges étkezés, reggeli.

A zabkását én is imádom. Tejjel vagy tej-vízzel készítve. Bárhogy jöhet. Péter mindig gúnyt űz belőlem, hogy ez a szegény ember eledele.
Tobey: Újabban nem főzöm a kását, hanem csak forró vizet vagy tejet öntök rá. Amíg elmegyek a fürdőbe, addigra pont olyan lesz az állaga, mintha főztem volna. Ups, megelőztél.
Köszönöm a visszajelzésedet a blogomat illetően, örültem neki. Folytassam? Elég sok anyagom gyűlt össze az évek alatt. És most lenne kedvem megint irogatni.
Erdeya: Ezt a diétatípust ismerem, de nekem nem jött be. Helyette a Low Carbot toltam 1,5 évig. Az volt a nekem való. Amióta nem így étkezek, jönnek is a kilók. 🙈
Mindenkinek más jó, ki kell tapasztalni, hogy mi illik hozzád.A fejfájás sok minden miatt jöhet. Az biztos, hogyha fáj, nem jó, ha üresa gyomrod. Viszont a nem megfelelő étkezéstípus is előhozhatja.
Ha epés vagy, akkor bizony nagyon kell arra figyelni, hogy mit eszel.
Emellett a rendszeres testmozgás is csökkenti a lehetőséget a fejfájásra.Nolf: A gyümölcspépeset is szereted? Fagyottan vagy normál állapotban összeturmixolod a kedvenc gyümölcseidet. Granolát vagy külónböző toppingokat teszel rá, és kész.
Én anno szerettem a blogodat nagyon.Ha úgy érzed jutna rá időd,én biztosan olvasnám!

-
ladybug
őstag
Ach, az egyik kedvenc témám….. Egészséges étkezés, reggeli.

A zabkását én is imádom. Tejjel vagy tej-vízzel készítve. Bárhogy jöhet. Péter mindig gúnyt űz belőlem, hogy ez a szegény ember eledele.
Tobey: Újabban nem főzöm a kását, hanem csak forró vizet vagy tejet öntök rá. Amíg elmegyek a fürdőbe, addigra pont olyan lesz az állaga, mintha főztem volna. Ups, megelőztél.
Köszönöm a visszajelzésedet a blogomat illetően, örültem neki. Folytassam? Elég sok anyagom gyűlt össze az évek alatt. És most lenne kedvem megint irogatni.
Erdeya: Ezt a diétatípust ismerem, de nekem nem jött be. Helyette a Low Carbot toltam 1,5 évig. Az volt a nekem való. Amióta nem így étkezek, jönnek is a kilók. 🙈
Mindenkinek más jó, ki kell tapasztalni, hogy mi illik hozzád.A fejfájás sok minden miatt jöhet. Az biztos, hogyha fáj, nem jó, ha üresa gyomrod. Viszont a nem megfelelő étkezéstípus is előhozhatja.
Ha epés vagy, akkor bizony nagyon kell arra figyelni, hogy mit eszel.
Emellett a rendszeres testmozgás is csökkenti a lehetőséget a fejfájásra.Nolf: A gyümölcspépeset is szereted? Fagyottan vagy normál állapotban összeturmixolod a kedvenc gyümölcseidet. Granolát vagy külónböző toppingokat teszel rá, és kész.
-
NoLF
veterán
azért a zsömle frissen jó. tehát el kell érte menni. reggel. a bótba.
te sem akarhatod, hogy tegnapi zsemlét egyek
pláne, hogy onnan indultunk, hogy nem akarok reggelizni.
igazából a nyüves gyógyszereket kellene elhagynom és akkor nem fájna a pocim. csak minden másom. látod ezerbajú vénember lettem... pedig csak holnap leszek 40fagyasztott zsömle mikróba, 45 sec és meleg, friss
-
fokukac
nagyúr
pocornos gif helyett

-
ToBeY
nagyúr
na várj. én addig akartam reggelizni, amíg a gyerekeim fogat mosnak, nem fogok én itt kotlani a gyümin, hogy kiolvadjon

mondjuk a kása is 10-15 perc...
sőt, igazából a zabot nem árt előre beáztatni, hogy puhább, krémesebb legyen.
na ennyit a gyors reggeliről.
hol az audis sonkás zsemlém?
Kicsit túlgibdolod a dolgot.Zabpehely a tálba rakod, mikróban forralsz vízet/tejet ráöntöd majd valamilyen szirup (méz, agavé,juhar) vagy cukor vagy semmi majd tetejére fagyott berry mix és fahéj ez úgy nettó 5perc
-
Vérboci
addikt
azért a zsömle frissen jó. tehát el kell érte menni. reggel. a bótba.
te sem akarhatod, hogy tegnapi zsemlét egyek
pláne, hogy onnan indultunk, hogy nem akarok reggelizni.
igazából a nyüves gyógyszereket kellene elhagynom és akkor nem fájna a pocim. csak minden másom. látod ezerbajú vénember lettem... pedig csak holnap leszek 40 -
NoLF
veterán
na várj. én addig akartam reggelizni, amíg a gyerekeim fogat mosnak, nem fogok én itt kotlani a gyümin, hogy kiolvadjon

müzli finom is, tápláló is, és bele kell önteni egy tálba. mondjuk egy zsemlét megkenni sem több 10 másodpercnél
-
Vérboci
addikt

-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Vérboci
addikt
-
NoLF
veterán
mi mediterránul eszünk, tehát ahogy sikerül - de legtöbbször 10 körül, főleg, ha az asszony azután ér haza
viszont reggel az első, hogy vagy müzli, vagy gyümölcs, vagy ez is az is megy a pociba, anélkül nem indul el se az emésztés, se a teljes renCer.
kávét se jó éhgyomorra tolni... -
ToBeY
nagyúr
-
Vérboci
addikt
az este 6 utáni nem-étkezést én is preferálnám, csak ahhoz olyan életvitel is szükséges, hogy este 6 előtt lehetőség legyen vacsorázni. Sajnos ez nálunk jelenleg nem kivitelezhető. 19:00 a vacsi időpont, ha minden jól megy, de gyakran későbbi.
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol

lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít

Nekem az vált be,hogy este 6 után már nem eszem.
Reggel pedig egy valamilyen ízű zabkása.
De hát mindenkinek más válik be,ki kell ezt tapasztalnia mindenkinek magának mi a jó. -
Vérboci
addikt
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol

lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít

-
fokukac
nagyúr
jó hát én nem akarok beleszólni, mindenesetre ez szerény véleményem szerint minden, csak nem egészséges. nem kell ahhoz zabálni, vagy sokat költeni, hogy legyen valami a gyomrodban, a vércukorszinted helyén legyen, és minden szerved elláthassa a funkcióját normálisan... mindenesetre nem vagyok dietetikus, de a józan paraszti eszem ezt diktálja. pl egy banán meg rá két pohár víz máris biztos sokat javítana fél órával gyógyszer bevétele előtt - gondolom a gyógyszerre se az van írva, hogy éhgyomorra vedd be
de a boci egyszer eszik, aztán van 16 órája kérődzni....
Mindenesetre ez szerintem sem jó. Inkább sokszor egyél keveset...
-
NoLF
veterán
vagy 5 éve "fogyókúrázom" úgy, hogy a napnak csak 8 órájában veszek magamhoz ételt, 16 órát pedig "koplalok". Elég jól beálltam erre, mondjuk fogyni nyilván nem fogytam egy kilót se, viszont nem is híztam, tehát működik
.
A reggeli amúgy is a négykarikás büfé valamelyik szendvicsét / péksütijét jelentette, így nem utolsó sorban spórolni is lehet (3-400 forint egy sonkás zsömle)
Éhes most sem vagyok úgy 11-ig, 11:30-kor meg már ebéd van, csak olyan fura érzés van egyre többször a gyomromban, mint ha savas lenne, gondolom a gyógyszerek miatt. Pedig direkt szedek gyomorvédő "gyomorsav csökkentő" gyógyszert is...jó hát én nem akarok beleszólni, mindenesetre ez szerény véleményem szerint minden, csak nem egészséges. nem kell ahhoz zabálni, vagy sokat költeni, hogy legyen valami a gyomrodban, a vércukorszinted helyén legyen, és minden szerved elláthassa a funkcióját normálisan... mindenesetre nem vagyok dietetikus, de a józan paraszti eszem ezt diktálja. pl egy banán meg rá két pohár víz máris biztos sokat javítana fél órával gyógyszer bevétele előtt - gondolom a gyógyszerre se az van írva, hogy éhgyomorra vedd be
-
Vérboci
addikt
ennek a mennyiségnek nem hiszem, hogy gondot kellene okozzon, ugyanakkor a gyóygszerek mellé szinte biztos nem jó ötlet, nomeg a hidratáció mindenképp fontos. ugyanakkor ez a front most tuti mindenkinek betesz, én nem vagyok fejfájós, de most én is nyűgös vagyok.
mondjuk én 3 napig ittam, és nem 2 sört
a reggelizés a lehető legfontosabb étkezés egy nap, azt próbáld meg magadra erőltetni. anélkül a szervek elég nehezen tudnak normálisan működni, legyen bármelyik szervedről szó...
vagy 5 éve "fogyókúrázom" úgy, hogy a napnak csak 8 órájában veszek magamhoz ételt, 16 órát pedig "koplalok". Elég jól beálltam erre, mondjuk fogyni nyilván nem fogytam egy kilót se, viszont nem is híztam, tehát működik
.
A reggeli amúgy is a négykarikás büfé valamelyik szendvicsét / péksütijét jelentette, így nem utolsó sorban spórolni is lehet (3-400 forint egy sonkás zsömle)
Éhes most sem vagyok úgy 11-ig, 11:30-kor meg már ebéd van, csak olyan fura érzés van egyre többször a gyomromban, mint ha savas lenne, gondolom a gyógyszerek miatt. Pedig direkt szedek gyomorvédő "gyomorsav csökkentő" gyógyszert is... -
fokukac
nagyúr
ennek a mennyiségnek nem hiszem, hogy gondot kellene okozzon, ugyanakkor a gyóygszerek mellé szinte biztos nem jó ötlet, nomeg a hidratáció mindenképp fontos. ugyanakkor ez a front most tuti mindenkinek betesz, én nem vagyok fejfájós, de most én is nyűgös vagyok.
a reggelizés a lehető legfontosabb étkezés egy nap, azt próbáld meg magadra erőltetni. anélkül a szervek elég nehezen tudnak normálisan működni, legyen bármelyik szervedről szó...
hát 2 sör nem is elég hidratálni, pláne 3 napra...

-
NoLF
veterán
valószínűleg is-is
tegnap koraeste lefolyt ugyan 2 sör, meg két pohár pezsgő, de annál azért nagyobb vagyok már, hogy ez önmagában gondot okozzon.ladybug:
Vettem végül panadolt, a doki szerint azt szabad a reuma gyógyszerek mellé...Valószínűleg vissza kell térnem a reggelizéshez is, mert reggelire csak gyógyszereket eszek és eléggé megviseli a pocimat ebédig.
-
Vérboci
addikt
valószínűleg is-is
tegnap koraeste lefolyt ugyan 2 sör, meg két pohár pezsgő, de annál azért nagyobb vagyok már, hogy ez önmagában gondot okozzon.ladybug:
Vettem végül panadolt, a doki szerint azt szabad a reuma gyógyszerek mellé...Valószínűleg vissza kell térnem a reggelizéshez is, mert reggelire csak gyógyszereket eszek és eléggé megviseli a pocimat ebédig.
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Ezt már többször is mondták. Lehetséges, hogy így van.
Szőke hajam ellenére igyekszem logikusan gondolkodni. 🙈Tobey: Jól van, csak hát annyi dolga van.
Majd szólok, hogy hiányolod. Egyébként kaptam egy iPadet és ismerkedünk egymással. Talán ezért is vagyok aktívabb. Illetve nyaralás folyik.
Viszont jövő hétfőtől indul az igahúzás.07:00Örülök te jelenlétednek is,pl régen tökre bírtam a blogodat itt ph-n

Nem tervezel valami hasonlót? -
ladybug
őstag
Ezt már többször is mondták. Lehetséges, hogy így van.
Szőke hajam ellenére igyekszem logikusan gondolkodni. 🙈Tobey: Jól van, csak hát annyi dolga van.
Majd szólok, hogy hiányolod. Egyébként kaptam egy iPadet és ismerkedünk egymással. Talán ezért is vagyok aktívabb. Illetve nyaralás folyik.
Viszont jövő hétfőtől indul az igahúzás. -
ToBeY
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
ladybug
őstag
-
NoLF
veterán
-
Vérboci
addikt
-
NoLF
veterán
-
Vérboci
addikt
bűn az élet
-
ladybug
őstag
Megint csak izraeli alapjan ez nagyon kemeny lesz, mert a korhazban apoltak nalunk az 5 honapnal regebben ket koros Pfizer-rel oltott 60+ populacio es a valamilyen betegseggel mar rendelkezok a masik fele meg a fiatal beoltatlanok….
Ez persze mindenki latja igy nem tudom, hogy mi a cel. Maradj a melohelyen, huzd az igat aztan jon ami jon, aki elpatkol az elpatkol, az egesz agusztus 20 , induljunk a delta gyorsabban, hamarabb veget er?
Hát, én is tartok tőle, hogy mi vár ránk, ha visszamegyünk. A németországi fertőzöttségi arány ugyan még csak 52,5, de Frankfurtban már ez az arány 76.
A németországi lakosok 58,8 %-a van kétszeresen beoltva, 63,9 % egyszer kapott oltást. Ez azért elég gáz.
A munkahelyemen 75%-os 2x-es beoltottság van.Az intenzív osztályok lassan telnek, de érezhető már, hogy hamarosan sok beteg lesz. Természetesen olyanok, akik nem oltatják be magukat, mert…..
Itthon meg csak fogom a fejemet ezen a felelőtlen, ostoba hozzáálláson, hogy emberek ezreit csődítik egy helyre a hazafiasságtudat és nemzetszeretet nevében. Mindemellett úgy hülyítik őket, ahogy akarják. Meg különben is: ha nincs adat, nincs vírus. Igaz-e?
“NK megkérdezte, hogy mikor várhatók újra szigorítások, például maszkviselés. Mire Orbán Viktor azt válaszolta, hogy épp a kötelező maszkviselést akarják elkerülni, mert az nem segít, csak az oltás.”
-
gaborbol
őstag
Izraeli adatok alapjan 5-6 honap utan a ketkoros Pfizer vedettsege 40% ala esik a delta eseten mig a korhazba kerulest meg mindig 92%-ban gatolja.
A legujabb adatok alapjan a moderna a legjobb az osszes kozul a delta variansra. Izraeli mar a 40 ev felettieknek is nyomja a harmadik Pfizert es egy honapja figyelmeztet mindenkit, hogy ez onmagaban keves es kell a maszk es a lezaras.
Egyeni esetre lehetetken barmit mondani. A harmadik Pfizer 68% kore hoz vissza par honapra. Nagyon ugy nez ki, hogy ket honap utan mar jelentosen esik a vedettseg a delta eseten.
Ha valaki tok oltatlan es lehetne donteni, en modernat kernek. De ki tudja mit hoz a kovetkezo varians.Megint csak izraeli alapjan ez nagyon kemeny lesz, mert a korhazban apoltak nalunk az 5 honapnal regebben ket koros Pfizer-rel oltott 60+ populacio es a valamilyen betegseggel mar rendelkezok a masik fele meg a fiatal beoltatlanok….
Ez persze mindenki latja igy nem tudom, hogy mi a cel. Maradj a melohelyen, huzd az igat aztan jon ami jon, aki elpatkol az elpatkol, az egesz agusztus 20 , induljunk a delta gyorsabban, hamarabb veget er?
-
gaborbol
őstag
Izraeli adatok alapjan 5-6 honap utan a ketkoros Pfizer vedettsege 40% ala esik a delta eseten mig a korhazba kerulest meg mindig 92%-ban gatolja.
A legujabb adatok alapjan a moderna a legjobb az osszes kozul a delta variansra. Izraeli mar a 40 ev felettieknek is nyomja a harmadik Pfizert es egy honapja figyelmeztet mindenkit, hogy ez onmagaban keves es kell a maszk es a lezaras.
Egyeni esetre lehetetken barmit mondani. A harmadik Pfizer 68% kore hoz vissza par honapra. Nagyon ugy nez ki, hogy ket honap utan mar jelentosen esik a vedettseg a delta eseten.
Ha valaki tok oltatlan es lehetne donteni, en modernat kernek. De ki tudja mit hoz a kovetkezo varians. -
BlacKSouL
addikt
Február 11 kaptam a második pfizert. Március 8-án főnököm 3 hétre ágynak esett, nekem 18-án tűnt el az íz és a szag, 21-én lett pozitív pcr. Arcüreggyulladás-szerű nyomás, orrfolyás, felszínes köhécselés, más tünet nem volt. Durván 2 hetes íz és szagvesztés.
-
Vérboci
addikt
"A Public Health England adatai szerint a július 11-én megrendezett [labdarugó EB] döntőre 2295 olyan ember érkezhetett, akik már akkor hordozták a vírust ezzel további 3404 embert megfertőzve. Összesen 67 ezren voltak a stadionban."
a tűzijátékon 700ezren voltak...
-
ladybug
őstag
-
fokukac
nagyúr
Azt mondd meg, hogy ha január-február megkaptam az ó'tást, márciusban meg még át is estem rajta, akkor jövő hét végén jó lesz-e nekem a harmadik, és ha van választás érdemes-e keresztezni vagy sem. mod: illetve ha ugyanolyat kapok, annak az összetétele, bármije változott-e a februárihoz képest, mint az influenzásnál, vagy tökugyanolyan.
Az eus igazolványba, neadjisten a védettségibe bekerül-e majd ez az adat, vagy variánsról variánsra, hullámról hullámra mindig újra kell igényelni, hogy lássák hogy te már megkaptad a legújabb service packet/def.adatbázist?milyet kaptál? mikor kaptad a másodikat, februárban? és utána estél át rajta?
-
ToBeY
nagyúr
Azt mondd meg, hogy ha január-február megkaptam az ó'tást, márciusban meg még át is estem rajta, akkor jövő hét végén jó lesz-e nekem a harmadik, és ha van választás érdemes-e keresztezni vagy sem. mod: illetve ha ugyanolyat kapok, annak az összetétele, bármije változott-e a februárihoz képest, mint az influenzásnál, vagy tökugyanolyan.
Az eus igazolványba, neadjisten a védettségibe bekerül-e majd ez az adat, vagy variánsról variánsra, hullámról hullámra mindig újra kell igényelni, hogy lássák hogy te már megkaptad a legújabb service packet/def.adatbázist?Erre szerintem senki nem tudja a választ.Izrael volt egy jó darabig a bezzeg ország, és most ott is sz@rban vannak ugyanúgy mint máshol.
-
BlacKSouL
addikt
Az eus igazolványba, neadjisten a védettségibe bekerül-e majd ez az adat, vagy variánsról variánsra, hullámról hullámra mindig újra kell igényelni, hogy lássák hogy te már megkaptad a legújabb service packet/def.adatbázist? -
fokukac
nagyúr
Mondjuk ma megtudtam, hogy George Harrison (az egyik Beatle) volt a Brian élete egyik executive producere, szóval már semmin nem kéne meglepődnöm...

sőt, szerepelt is a filmben. -
fokukac
nagyúr
Zseniális.
Emlékszem, tavaly októberben is még terltházas focimeccseket tartottak az üllői úton, meg ment az utcabál a bulinegyedben halloween-kor, miközben napi 4000 volt a megbetegedések száma...De tulajdonképpen ez az ország meg is érdemli....
Ui. amúgy hogy van ez, hogy Te tájékozottabb vagy magyar történésekben, mint én?
hallatlan -
ladybug
őstag
-
fokukac
nagyúr
+2 meccs 60000 nézővel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
milyen meccs? le vagyok maradva...
-
concret_hp
addikt
Tegnap olvastam, hogy rendeletileg felfüggesztik a járvány elleni védekezést: augusztus 20 miatt 5 napra,
a fogathajtó EB miatt 4 napra,
az Eucharisztikus Kongresszus miatt pedig 8 napra. Tehát az augusztus 18. és szeptember 12. közötti időszak 25 napjából 17 napon át nincs vírus, és kész
Megírta a Magyar Közlöny... !
Ui. és ebben a TömjénZsóti vadászati világkiállítása még benne sincs. De gondolom, majd arra is jön egy rendelet.
Uui. mindeközben kis hazánkban ~4 milló oltásellenes is van amúgy.
Ha ez a szar az oltáson is így átmegy, akkor nekik biztos jók az esélyeik...+2 meccs 60000 nézővel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gaborbol
őstag
Hat ha az utolso lepest sikerul kikalapalni belole, akar meg online-nak is lehet majd hivni.
“ Ez komoly? Most mégis sorban kell állnom? A kérdés csak az, hogy a postán, vagy a kerületi kormányhivatalban? Akkor minek csináltam végig az egész online tortúrát? Újra hívtam a 1818-at, ahol egy szintén kedves hang közölte, hogy nem adhatom le csak úgy a kormányhivatal portáján, kizárólag és csakis ügyintézőnél. Sorszámot húzva, kivárva a soromat, vagy időpontot kérve, vagyis épp azt kellene mégis megtennem, amit már ez elején is el szerettem volna kerülni.”
Szinten idezet a totalcar fent linkelt cikkebol.
-
fokukac
nagyúr
-
Pttypang
veterán
-
gaborbol
őstag
-
Marcsello31
őstag
-
Vérboci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
79600 - 79501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jobbulást!