Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fsza! Ömlik be a grillező füstje a 4. emeleti ablakon
Komolyan, ki a tököm kezd el ilyenkor grillezni a város közepén?! -
NoLF
veterán
Hehe ez az eu kabare
Eljottem gipszcserere, hogy a sinbol korkoros gipsz legyen. Erre mondjak hogy erre a masfel hetre mar nem tennek fel a korkorost (erre a verdiktre 1,5 orat vartam), de rontgenre menjek el. Elmentem, fel ora mulva ujabb verdikt, nem kell gipsz, nincs is eltorve. Leveszik, megmozgatja a karom, majd beszarok ugy faj amikor a csuklom tekeri, hat menjek mar el gipsz nelkuli rontgenre, mert nem biztos ebben…lol. Az egesz napom oda ismet

-
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem az elso verzio rajtam is atment meg as oltas elott ugye nem volt teszt. Elvesztettem a szaglast es iz erzeket, de a fulladozas reggel ota nem jott vissza remelem nem is fog. Gyerekek megint kicsit megzuhantak, 15 napja betegek…vannak napok amikor tok jol neznek ki, nincsenek tunetek, de par nap utan megint kezdodik a verkli. Feleseg is elegge taccson lett ezek szerint a
Moderna sem annyira tuti, de amig csak ennyi gondunk van addig okes. -
válasz
concret_hp
üzenetére
hát, csak ~30 milliárdba kerül ez a rendezvény... gondold el, ha még piaci alapon kéne szállást is adni nekik

-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nincs 4M oltásellenes, mert valahány éves kor alatt nem kaphatsz oltást... szóval csak olyan 2.5M (és azoknak egy részén átment már a vírus) aki nincs beoltva, ebből sztem legalább a fele simán lusta. de vityára is szavaztak legutóbb 2 millióan, szóval...

legnagyobb szöveg, hogy azért ne költözz be az egyetemi koliba, hogy a zarándokok tudjanak hol aludni, hát b@sszák meg, a, béreljenek maguknak, mint minden rendes turista, b, aludjanak a híd alatt, ki a f@szt érdekel?
-
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap olvastam, hogy rendeletileg felfüggesztik a járvány elleni védekezést: augusztus 20 miatt 5 napra,
a fogathajtó EB miatt 4 napra,
az Eucharisztikus Kongresszus miatt pedig 8 napra. Tehát az augusztus 18. és szeptember 12. közötti időszak 25 napjából 17 napon át nincs vírus, és kész
Megírta a Magyar Közlöny... !
Ui. és ebben a TömjénZsóti vadászati világkiállítása még benne sincs. De gondolom, majd arra is jön egy rendelet.
Uui. mindeközben kis hazánkban ~4 milló oltásellenes is van amúgy.
Ha ez a szar az oltáson is így átmegy, akkor nekik biztos jók az esélyeik... -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
“ minden korlátozást eltörölnek aznapra” - Juhuu! mert mint tudjuk, a Covid intelligens, és ha a közérdek úgy kívánja - focimeccs, népszavazás vagy nemzeti ünnep stb. -, akkor nem fertőz.
Komolyan sikítok belül.
Sajnos mi is könnyelműek lettünk mióta itthon vagyunk. Nem vagyok rá büszke. Maszkot ritkán hordunk. Ritkán mozdulunk ki, de akkor a távolságtartást, higiéniai szabályokat betartjuk. Kerüljük a tömeget.
Itthoni tesztet most csináltam. Negatív lett.
Követem az otthoni híreket. Hát, nő a fránya fertőzések száma, ami igazából várható volt, de mégis bíztunk benne, hogy nem így lesz. -
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
akkor be kell látni, hogy ez kábé kivédhetetlen. mind át fogunk esni rajta előbb vagy utóbb...
mint a bárányhimlőn vagy mittudomén. abba is csak azért nem halunk bele, mert gyerekkorban könnyebben átvészeli a nép, az is inkább csak felnőttekre veszélyes.
pont mint ez a sz@r.
itt még nem pörög semmi. sőt, augusztus 20. lesz a nyitások nyitása, minden korlátozást eltörölnek aznapra
-
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Majdnem biztos , hogy nagylany kapta el eloszor, az ikrek 2 napra ra lettek betegek mi meg kb 2 hetre ra. Volt hogy mind jobban volt, volt hogy rosszabbul. A gyerekek higenias szintjet 1-tol 5 os skalan, kb -1 re saccolnam.
A nagynak hullanak a fogai, egyfolytaban a keze a szajaban van, neha mergeben nyalogatja a kezeit, csak hogy bosszantson, alig varom mar , hogy kamasz korba lepjen.
Fogorvoshoz, korzetihez mentek, majdnem ures jatszoteren akkor is maszkban voltak tok ures jatszoteren meg maszk nelkul parszor. Meg nem mondom hol kaptak el. En informatikuskent, orvosi rendelobol orvosi rendelobe jarok, hiaba maszk gondolom a nagyszamok alapjan akar en is lehettem a hunyo. Az asszony tanar, o se megy maszk nelkul sehova, de bejarkalt mar az iskolaba, Belteren 100% maszkban voltunk kulteren meg vagy nagy tavolsagba nem, de ha ugy iteltuk meg akkor ott is.
Azt hiszem ez volt a kilencedik vagy 10. covid tesztem mult ev marciusa ota.
Nalunk mar porog a delta szepen , nalatok talan most kezd majd? -
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja, hát biztos vagyok benne, hogy a helikopterek, ejtőernyősök, netán repülők is jellemzően a rakpartok központibb részére fogják centralizálni bamutatójukat
nejem aznap dolgozik, szerintem mondanom kéne neki, hogy ki se nyissanak
(mini bisztró a deák környékén egy eldugott kis utcában) -
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja hogy tűzijátékot is akartok nézni? hát akkor mindenképp érdemes valahol a rakparton lenni szvsz.
és a valahol az jelen esetben szerintem a Szabadság és a Margit között kellene, hogy legyen. lőni most nyilván nem a láncról fognak...
"A Margit híd és a Petőfi híd között bárkákról és tutajokról, illetve az Erzsébet és a Szabadság hídon lesznek a kilövések."
-
-
Vérboci
addikt
Hallo Budapest!
Ha úgy alakulna, megnéznénk pénteken 9-kor a légiparádét.
Kaphatok egy tippet, hogy honnan érdemes az ilyesmit nézni? Az se baj, ha nem a "legközepebb" hely, csak lehessen látni a repcsiket.
A reggeli nap állása miatt gondolom a pesti oldalról kellene nézni, de fogalmam sincs, hogy széltében-hosszában a rakparton honnan. A hivatalos oldal sem segített ebben sajnos.
Valami utcanév kellene, hogy a tömegközlekedést is szervezni tudjam, mert vonattal mennénk. (múlt szombaton és hérfőn elég volt az M1-es, most nem akarok meghalni) -
ladybug
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Uhh, jobbulást!
Amikor a fagyi visszanyal…Tavaly is így volt. 😕Kíváncsi vagyok én is, hogy nálunk mi lesz. Beoltva ötünkből 3-an vagyunk, ketten csak félig.
Tömegeket alapvetően kerüljük, maszkot hordtuk pár napig, aztán elhagytuk.
Most épp Csongrádba vagyunk. Mindjárt indulunk haza.
Az tuti, hogy most tesztelni fogok. -
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
engem már csak az érdekel, hogy ilyen magatartással mégis hol tudtátok akkor így "tömegesen" elkapni?
mert mi pl. voltunk eddig a nyáron aztán mindenfelé, külföld, belföld, szállodák, éttermek, strandok, látnivalók, tömegek, minden.
És nem maszkozunk, a kezem se mosom 2 percenként.
Ha ennyire lutri a dolog, hogy aki vigyáz, elkapja, aki meg nem, az nem, akkor - már bocsánat - de lehet hogy van ebben a Gödény féléknek valami igazsága, hogy felesleges a sok hűhó.
Mármint a lezárogatás, maszkozás. Nem az oltás. -
gaborbol
őstag
Gyerekek naluk nincsenek oltva, csak a 12 ev vagy annal idosebb. Iskola szeptemberben nyit, az online oktatast mint opcio teljesen eltoroltek, valamit a tanarok fizetett betegszabadsagat Covid eseten
Is eltoroltek.
12 ev alatti gyerekek oltasat termeszetesen iskolanyitast utan , December kore saccoljak….Nagylanyom 5,5 eves szombaton pozitiv lett ket het betegseg utan, nalam tegnap jeletkeztek az elso tunetek, szinten pozitiv lett a teszt ma delutan. Termeszetesen a ket kicsi is beteg, fix hogy mind az 5-en megkaptuk.
Ahogy nezem az izraeli “labor orszagot” a terjedest tekintve a delta telibe szarja a Pfizert, asszony
Modernat kapott o is beteg lett, bizunk benne, hogy a lefolyasban segiteni fog.Termeszetesen sehova nem mentunk maszk nelkul es minden belteri vagy kulteri csoportosulast, ettermet, akarmit nagyivben kerultunk akar csak a gyerekek.
Faradtsag, gyengeseg, laz nincs, kohoges tusszoges csak most jeletkezett. Reggel kivittem a szemetet ami 10 lepes a konyhatol es alig kaptam levegot utana. Ilyeszto volt.
-
NoLF
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Ja, hat az nyilvan egy kis rutinnal azert legyozheto, ambar nem mondanam magam tul edzettnek. Legalabbis nyers chilliket nem szoktam kostolni igazan, szarazat/szosznak elkeszitettet snnal inkabb. Mindenesetre en is tobbszor megneztem mar, nagyon vicces fejeket vagok es tok ertelmetlenul beszelek
-
NoLF
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Ha egy kicsit jobban rakeszulok (kevesebb pia, tobb koncepcio) akar meg szorakoztato is lehetett volna. Igy viszont csak tipsy es osszevissza, de ugyis a szenvedes lenyeg… a csuklas elvitte a nem letezo show-t. Egyebkent utana nejem is megkostolt egx hangyanyit, es neki is izlett, en meg bizony betoltam a maradekot a chilli sin carne wrap melle

sotet: jo helyen kapizsgalsz, a becenevem Lo

-
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a csuklástól nem volt rá energiám

-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem karomkodok egyet se
amiert vicces igazan az szerintem a settig, a torott karom, a puhos testem, az arckifejezeseim, nomeg hogy felig magyar felig angol a kommentar hogy a kevesbe nagytudasuak is ertsek - es nem mellekesen nyilvan be is vagyok baszarintva, igy alapbol ketfele allnak a szemeim 
lehet felpakolom ma tecsore.
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Persze.
De azert kis odafigyelessel igen olcson meg lehet uszni vele a kp szukseglet fedezeset. Hetkoznap elore atvaltod, az atm-nel meg figyelsz, hogy mit ir ki. Rendes bankok atm-jenel meg sosem volt extra koltsegem, az ilyen euronet-szeru lehuzasokat meg messzirol kerulom. -
az jó videó volt. A többiekkel is oszd meg, mert sokat hozzátesz a szavaidhoz, illetve, hogy mit éreztél

@Joe: azért pár dolgot le kell tisztázni a Revoluttal is, pl. hogy ők sem középárfolyamon váltanak. Van ott is vételi és eladási árfolyam, csak mondjuk 30-40 fillér a marzs, és nem 5-10 Ft.
Illetve hétvégén van váltási felár is, amikor 2-3 Ft a marzs, de még úgy is jobban vált, mint a magyar bankok egy átlagos hétköznapon.
Illetve az sem mindegy, hogy milyen az az ATM, mert nem mindegyikből ingyenes. -
NoLF
veterán
válasz
Cicero
üzenetére
Pontosan hova mentek? Torveny szerint ettermeben/kavezokban/boltokban/muzeumokban el kell fogadniuk a kartyat, par eve megis jartunk ugy Sziciliaban egy kis pizzeriaban; hogy nem lehetett kartyazni, s vennunk kellett le penzt.
En azt mondanam, nemi biztonsagi kp nem art, de en szemelyszerint tul sokat nem valtanek, es hagyatkoznek a kartyara. -
Cicero
őstag
Olaszországban (délen) mennyire lehet kártyával fizetni? Azon tanakodok, hogy váltsak-e egyáltalán eurót, vagy jobban járok majd, ha felveszek atm-ből...
-
Marcsello31
őstag
Üdv! valami nem jó ezzel a várható fronttal... kép a linken.
[link]
Várjuk mint..
-
szőröscica
addikt
Nyilvan 1 eszkozbol nem szabad kiindulni, de nekem az LG bevalt. 45 centis eloltoltos, 7 eve megy, meg mindig csendes, nem rozsdal, nem tancol el a helyerol, a ruhaim nem kopnak el tole, erre is volt 10 ev motorgarancia. Ujra megvennem.
Ugyanez nem igaz a Bosch/Siemens eszkozokkel berendezett konyhamra.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
meg hogy igen jókat nevetgéltünk a videón, ami készült a kóstolásról
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Létezik AEG-bős keskeny kivitel,de azt nem tudom hogy MM lesz-e.
Tegnap elmentem az euronics-ba és ugyan samsung nem volt keskeny kivitelbe,de sok LG volt.Tudnak valami gőzmosás funkciót ami nem tudom mire jó,de marketing bullshitnek megette - szimpatikus lett
NoLF: Én a lidl-be vettem chili szószt,ami után olyan érzés van számban mintha megégett volna durva (de sajnos elég savanykás is az íze
) -
NoLF
veterán
Van valakinek jo eros chillipaperikaja? Az enyem csodott mondott, tuleltem siman…

-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Magyarorszagon mar nem.
-
parandroid
félisten
Pedig arra 10 évről indul a teljes körű garancia, és ha jól tudom, még bővíthető. Anno kisgépszerelő ismerős mondta, hogy vagy a legolcsóbbat kell venni a lehető leghosszabb garival, vagy Mielet. Amúgy felénk nagyobb műszaki áruházakban mindenhez köthető extra gari (gyak. bizttosítás) max 5 évre, ilyen 300-400 eur érték fölötti tartós fogyasztási cikkekre én szoktam vele élni.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszi tippet,de nincs 500k-m egy mosógépre,meg hát 45cm alatt mélység kéne
-
Vérboci
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
majd szólj, ha látsz 45 centis mielét

-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
-
snipy
tag
AEG-re most 2+3 év garanciát adnak.
Nekem felültöltős fért el, de most ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát nem.
Komolyan, ki a tököm kezd el ilyenkor grillezni a város közepén?!
"nem kell gipszelni, rögzíti magát a csont" - majd látjuk egy hónap múlva...

), de a tengapinak elraktuk a magjait, adok belőle szívesen.