- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz bitpork #88292 üzenetére
Most mostam ki az itthoni üvegek közül az egyik literes tejes üveget, hogy kipróbáljam a csillagtejet. Az eredeti kupak elrozsdásodott, viszont találtam itthon ugyanolyan méretű hibátlan fémkupakot hozzá.
Dizájnos, bocimintás, csecse darab.
Örök élet, meg egy nap, mert üvegből van — az eredeti céljára már nem tudom használni ezeket, mert a kovid elején tönkrement a tejautomatát üzemeltető zöldséges a szomszéd házban.
Ha beválik, akkor a másik üveget is beiizzítom, mert diétáznom kell, ugyanakkor nekem nem jön be egyik növéni tej sem.Nuclear launch detected
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #88280 üzenetére
Horvátoknál a Studenac ilyen, zöld palack piros kupak. Sőt talán még a Jamnica is. Itthon egy esélyt adnék a Salvus vizesnek, bár azt előbb ki kell inni, és az sem annyira kemény. Romániából a Borsec-est hagytam meg emiatt, de az nem most volt.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
elessar
tag
válasz bitpork #88284 üzenetére
SodaStream palack.
-
concret_hp
addikt
válasz bitpork #88239 üzenetére
itt tenyleg majdnem pusztulat lett, tegnap az asszonnyal fel ora kulonbseggel kezdtunk el hanyni... en nagyon regen voltam ennyire sz@rul... -2.4kg a napi balansz, a merleg nem ismerte fel hogy en vagyok szerencsere ugy tunik a kiskolok nem kapta el, 7 honaposan eleg durva lehet egy hanyasos betegeseg
vagy fullba vagy sehogy :D
-
ToBeY
nagyúr
válasz bitpork #88070 üzenetére
Szerintem (nekem) a prémium egyenlő örök élet +2év hiszen ezért fizeted meg a magasabb árat,egy közepes dologhoz képest.De úgy látszik ez mostanában már nem divat.
Láttam egy videót Vályi Pistával amikor kiakadt,hogy egy 30-40M Mercedesben milyen hitvány anyaghasználat van,pedig elvileg felső kategóriás -
szőröscica
addikt
válasz bitpork #88055 üzenetére
Sajnos nem tudom, de nalunk is sok van. Iden februarban koltoztunk ide, szoval nem tudom, hogy a hely sajatossaga vagy az idojaras miatt… az elobb kimentem a teraszra levegozni, 10 perc alatt legalabb 15 darabot semmisitettem meg. Ha teregetunk odakint, minden ruhadarabot egyesevel kell atvizsgalni, es neha meg igy is sikerult behozni poloskat. A rolos szunyoghalokon siman atjonnek, igazi kis rohadekok.
Kene egy par het eros fagy es akkor talan megdoglenenek, de erre szerintem semmi esely. -
fokukac
nagyúr
válasz bitpork #88030 üzenetére
Nekem 36 ezer volt karácsonykor, sürgősségivel, 5 évre, mert utolsó pillanatban kiderült, hogy angliába már útlevél kell, és a személyi nem elég... mert komolyan veszik ezt a rohadt brexitet.
Annyira komolyan, hogy jövőre már vizum is kell majd (idióták)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #87999 üzenetére
millióféle külföldi alapanyag van itthon, csak az is mind fos.
meglepő módon édesanyámnak sincs semmi baja a kinti gluténos dolgoktól, itthon meg összefossa magát ha megeszik egy szelet normál kenyeret.
a paprikának, paradicsomnak kint van íze, a cukkinit és padlizsánt ne is említsem. még a hagyma is jobb... vagy csak én vásárolok itthon fost állandóan.
mindenesetre holnaptól 2 hét szardínia, fel kell töltődni ízekkel...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #87985 üzenetére
sajnálom... én az idei élmények alapján kb örökre elengedtem a balcsit - legalábbis azt a részt, ahol érdekeltek vagyunk. szomorú...
mondjuk most épp itt kecsón kell mulatóst hallgatnom a szomszédból, valszeg becsukom az ablakot estére és akkor ki tudom pihenni ezt a hetet, talán.
-
-
lenox
veterán
válasz bitpork #87917 üzenetére
Es akkor nincs is? A nofrost hutoknel az automata leolvasztast gyarilag minimumra szoktak allitani, hogy beferjen a fogyasztasi keretbe, ezert idovel szepen lerakodik a jeg, ha nem olvaaztod le. En szerelot hivtam ilyen problemahoz, aztan leolvasztotta, atprogramozta. De meg lehetett volna uszni egy leolvasztassal.
Persze nekem kerregett, nem egyet-egyet csattant.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bitpork #87901 üzenetére
Az se rossz, nálam azért jobb idő volt, persze csak a mobil klíma miatt, de az vicc, hogy konkrétan melegebb lett reggelre a lakás, mint este (hajnalban) ahogy az ablakokat kinyitottam, pedig a mobil klíma azért nem valami hatékony, de a 2 szobát azért tudja 26 körülre hűteni.
Lesz itt baj, egyre több lesz a klíma, le fog borulni jövőre már szerintem a hálózat ha ilyen meleg lesz... -
NoLF
veterán
válasz bitpork #87767 üzenetére
Nyilvan mar januarban leszerveztunk mindent, akkor meg nem sejtettuk, hogy szopi lesz. Odafele az Etna szivatott meg, vissza meg nemtom mi… wizzaires ismeros annyit mondott, hogy latja hogy siman osszejott annak a helnek aznap egy 4 oras keses.
de hogy leszalas utan haromnegyed orat alljunk a repulon a lepcsore varva, ilyet meg nem basztam.
-
concret_hp
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz bitpork #87680 üzenetére
Nekunk egesz jo a mennyezethutes, szepen tartja a bealitott 24.5 fokot a legfelso szinten levo lakasban. Ez a kinti 36-hoz kepest nagyon kellemes, viszont siman tudok lenni rovidnadragban, poloban, mezitlab a lakasban, nem fazok. A regi lakasban klimaval nem tudtam igy megoldani, az elobb-utobb tulhutott. Ellenben az instant jeges hutest csinalt, ez meg a nagyobb helyisegeket elso inditaskor csak napok alatt tudna jol lehuteni.
-
erdey_a
addikt
válasz bitpork #87647 üzenetére
rizst akartam termeszteni, oda meg sok víz kell.
komolyra fordítva a szót, a föld szépen lassan elitta volna a vizet, mikor - egyéb okból - a fürdőszobában elkezdett a padlóösszefolyóból feljönni a szennyvíz. hogy a lakást mentsem (miután a lé a küszöbön átcsapva már a konyhában volt) az előkertben lévő csatorna tisztító nyílás fedelét leszedtem és útjára engedtem a fél méter magas szargejzírt, ami így az udvar másik felét látta el bokáig érő "vízzel".
A falu összes átemelője megállt, mert a sok eső miatt elment bennük az áram. Én lakok a legmélyebb ponton...
Most végzünk a lakás takarításával. Olyan mennyiségű fekália hever a ház előtt a fűben, hogy azt hittem összehányom magam, pedig bírom az ilyesmit.
Ja, és már internet \ tv sincs.Vérboci
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz bitpork #87518 üzenetére
Érdekes manapság ez hogy státuszszimbólum. Főképp egy tokban/fóliával védett akármilyen telefonnál, ami valljuk be... egy telefon. Ebben Pacák elvét követem, veszek egy számomra megfelelő Xiaomit 3 évre, és puff, kiszolgál. Ha sokkal drágább/gyorsabb/szebb/más telefont vennék se tudnám jobban kihasználni, vagy mire igen, elévül.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ToBeY
nagyúr
válasz bitpork #87518 üzenetére
Szerintem egy telefon nem lehet státusz-szimbólum manapság,max az ostobák gondolhatják ezt akik megjátszák magukat.
Mert hát a 10 éves gyereknek is megveszik a szülők a 600k telefont.
És most látod magad előtt a képet,amikor 10éves "Lacika" jön haza a suliból a legújabb telefonnal,mellette pedig elhalad 40 éves "Béla" aki hitelre vagy részletre megvette az iPhone 15pro max-t és azt gondolja,hogy ettől ő most lesz valaki!
Szerintem ez nagyon kínos és nevetséges is egyben.[ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
válasz bitpork #87489 üzenetére
Leszerelés előtt papírmunkával kerestem az egyik surranótársamat, az egyik körletben vágni lehetett a cigifüstöt, de ott sem volt. Másnap mondták, hogy az fű is volt... Nem tudtam véleményt formálni, mert még csak nem is dohányzom, de már a szagra sem emlékszem.
Nuclear launch detected
-
addikt
válasz bitpork #87441 üzenetére
Kb mindegyik billentyűzet applikációban van ékezetes karakter, sőt egész jól működik a beszédfelismerés is, simán lehet diktálni a telefonnak.
Időnként nem egyszerű megfejteni, hogy mit is akar írni az illető, főleg ha még az írásjeleket is kispórolja a mondatból.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #87441 üzenetére
Milyen telefon az, amin nincs ékezet?
Az enyémen van, bár néha melléütök, és a felületes átolvasással nem veszem észre. De ezt ne fogjuk már a telefonra…Ps: Ezt a hozzászólást is mobilon írtam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
erdey_a
addikt
válasz bitpork #87413 üzenetére
amúgy volt idő, amikor nagy Edda rajongó voltam. Talán a Sziklaszív az utolsó albumuk amit még kazettán megvettem. Már oviba is Edda Művek feliratú farmermellényben jártam. Úgy örököltem egyik unokatestvéremtől. Ő vitt bele a rockzenébe... Hajj azok a nyolcvanas évek...
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #87391 üzenetére
Eleget kell csinálni, és keveset enni mellette, akkor ér, ja.
Es ne feledjük a híres guiness rekordot sem!p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
-
-
concret_hp
addikt
válasz bitpork #87355 üzenetére
hát ennek 2 ága van, megenni legtöbbször okés típustól függően kicsivel lejárat után, de eladni ugye elvileg már nem lehet. jópár éve folyamatosan volt, hogy átcimkézték a cuccokat, én nagyon sokszor találtam cba-ban lejárt cuccot (sajna muszáj voltam néha oda menni, azóta is kerülöm ha lehet) és a 2x átcimkézett csirkemell, amin még látszott az eredeti lejárat (2 héttel korábbról!) az már azért erős volt
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest