Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gratula
-
izé. Floridában lakik, Miami mellett valahol.... éjjel sincs 25-nél kevesebb, és a Nap is picit máshogy süt. Mitől lenne hidegebb a ház?
Olyan körülmények között teljesen jó a 26 fok.@FehérHolló: amúgy tényleg a klímával van a baj, nedves trópusi... borzasztó lehet

@Mikrobi: "Hú, ez már kétrétegű karton?!?"
Getzi is back, all right..! 
-
Vérboci
addikt
azt szólom, hogy oldalborda részéről érintett minimálbéresként örülök a dolognak.
viszont mint szolgáltató iparban dolgozó meg úgy látom, hogy a növekedő bérterheket a cégeknek majd valahol meg kell spórolni, és ilyenkor mindig a külsős szolgáltatókat veszik az elsők között elő, tehát az én bevételem meg könnyen csökkenhet is emiatt.Az úr az egyik kezével ad, a másikkal elvesz ugyebár.
-
Spet
addikt
Semmit.(senkinek nem lesz ettől jobb semmivel, csak nagy eséllyel rosszabb)
Olyanok mint az időjósok. Lehet/várhatóan/előreláthatóan/talán csak a mézesmadzagos hitegetés.
Mint, hogy támogassuk a nagycsaládosokat (ne adózzanak). Csak ezt a többiektől (adó emelések, új adók kivetése) meg be kell hajtani majd, hogy kompenzálják a hiányt.
-
ToBeY
nagyúr
Mi is lehetne jobb mint amikor a rendőrség ébreszti az embert kaputelefonba?
Mondom én bemondásra nem engedek be senkit,inkább lemegyek.És tényleg, vagy 6 civil ruhás rendőr volt,mentek valahová a földszintre (szerintem az alsó szomszédhoz)
Csak tudnám,hogy akkor mi a t*k*mért engem csöngettek fel.
-
Ki mit szól a minimálbér várható emeléséhez?
167.400 -> 200.000 Ft (közel 20%)Az a gáz ezzel, hogy a többiek fizetése qvára nem fog ennyivel emelkedni.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Gratula!
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van, BTU vagy mi mint teljesitmeny

egyebkent meg $0.12 / kWh (Augusztusban elszaladt ugy 1200 kWh)
Szigeteles van, vadonatuj haz a 2020-ban eloirt hoszigetelessel, ablakokkal stb. -
ladybug
őstag
Itt melegedést ígérnek nappalra a következő napokra. Pár nap és odaér hozzátok. A reggeli 6-7 fok is már csak 3 napig tart.
Amúgy iszonyat fejfájásom van és nem tudom “kiüríteni” a fejemet. Folyton jön valami idióta, rettenetesen (nem) fontos gondolat, amit nem tudok elhessegetni. Áááá!
-
bobsys
veterán
Augusztusi villanyszamlabol $100 a legkondi, hogy 26 fok legyen a hazban
-
-
BlacKSouL
addikt
Nappal is csak 15 fok volt, meg szél. Ez majdnem mindenkire hozott egy részegségre emlékeztető álmosító valamit. Pedig frontot nem ír. Én hazaérve bealudtam, de van aki ideges volt napközben. Diszkomfort volt mindenkinél. A céges kazánokon is tekerni kellett mert lázadozás volt. Mondjuk ha reggel 5, nappal meg 15 van és felhő meg szél, akkor mitől lenne meleg.
-
axlfsi
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
En is 20+ ev (allergias aszthma), relative tunetmentesen, de nem is ez a lenyeg... eddig egyszer sem kaptad el?
Jo esetben csak "haldokolsz" 5-7 napig; levertseg, hullafaradtsag, enyhe hoemelkedes - a szokasos, tipikus tunetek. Am ha gyengebb passzban talalja meg, nagyobb dozisban az immunrendszered, szarul is elsulhet. Ugy tudom, hogy ha mar legszomjad van, akkor nagy a baj, mert konkretan mar a tudo karosodik (nem kicsit). Inkabb ne keruljunk ilyen helyzetbe, en azt mondom. -
jól lefagyott a topic.
elnézést a közéleti témáért.Szerintem beszéljünk az időjárásról. Én éjszaka befűtöttem, kedvenc francia kazánom még mindig jóhangúan zakatol mint a gyorsvonat.
Esetleg p*na?

-
válasz
fokukac
üzenetére
egész nyáron arról van szó, hogy épp szárad ki a Velencei tó.
pár héttel ezelőtti hír: 40 milliárdból meg lehetne menteni a tavat. Kormány: sajnos erre nincs pénz...mai hír: 43 milliárd forintból építenek kajak-kenu akadémiát a Velencei-tónál. A főépület 19 ezer m2-es lesz. Az irodaház, ahol dolgozom épp', az ekkora.
tényleg itt kell lenned, hogy elhidd....

de majd éneklik együtt az edzőtáborban, hogy "száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol.

Hallgatja egy süket államtitkár, ki a vízben lubickol..." -
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratula innen is!

-
Egy kicsit "örülök", már ha lehet annak örülni hogy asztmás az ember, hogy engem nem fog a légszomj készületlenül ledönteni a lábamról.közel 35 év rutinom van benne milyen amikor az ember meg akar fulladni.
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Tragedia.

A lanya szarul erzi magat, mert valoszinuleg o adta at az apjanak meg az anyjanak.
A felesege szinten szarul van, mert ha nem is beszelte le a ferjet az oltasrol, de nagyresze volt a dontesnek.
A ficko szinten szarul van, mert o adta at az apjanak meg a harom feltestverenek, meg eloszor nem akart hazajonni amikor megtudta, hogy a felesege covidos lett csak akkor amikor az asszonyt bevittek a korhazba. Anyos meg az anyukaja teljesen keszen vannak ertheto modon. A lelki teher onmagaba is brutalis
Sajnos nem javult ma estig, viszont engedelyezte, hogy lelegezteto gepre tegyek legvegso esetben.
-
gaborbol
őstag
Tegnap anyos occset lelegeztetogepre akartak rakni mint utolso opcio, de nem kerte. Orvosok sem biznak a jobbulasban csak a betegseg elnyujtasaban. Egyreszrol qrva szomoru ertelmetlen tortenet gyakorlatilag 2 hete haldoklik valamiben amiben nem kene. Amikor engem folytogatott a Covid csak parszor komolyabban es csak masodpercekre en beszartam. El nem tudom kepzelni ezt ket heten keresztul.
Masreszrol a feleseget kiengedtek, fizikalisan nem jott teljesen helyre, mentalisan meg teljesen kivan o is meg a lanyuk is meg a teljes rokonsag.

-
Vérboci
addikt
válasz
Ittnemaz
üzenetére
A fejlett országok társadalmában él egy jelentős kisebbség, amelynek tagjai nem egyszerűen az oltásokban, bármilyen betegség elleni vakcinában nem bíznak, hanem általában az államban, a közigazgatásban, az egészségügyben, a vállalatokban, a tudományban és még tágabban abban, hogy a fejlődés, a világ modernizálódása hasznos.
Milyen szép ez a leírás. Ómagyarul ezeket csak "ostobának" szokás hívni. Értem én, hogy valahová tartozni kell...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
Ittnemaz
üzenetére
"Attól, hogy valamit nem láttál még nem biztos, hogy nem létezik."
Attól, hogy minden jel arra mutat, hogy a föld gömbölyű, még nem biztos, hogy nem lapos. Értem. A linkelt cikk meg pont arról szól, hogy észérvek nincsenek az oltás ellen, az emberek fejében van a baj, szóval ez így öntökönszúrás.p
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Attól, hogy valamit nem láttál még nem biztos, hogy nem létezik.
Bár röhögők a "brit tudósok megállapították", ha ezt olvasom.Brit tudósok
El kell fogadni, hogy nem két oldal létezik, tudom nehéz.
(igen, mind a forrás, mind a kutatás nem éppen atom stabil, de rettentően jól esne ha pár embernek picit tágulna a látástere és icipicit befogadóbb lenne....) -
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jó, csak említetted a cukrosokat is. Akiket közülük ismerek , akik tudték azok minnél hamarabb beadatták.
-
rushty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nice job.
iPhone 31 nap robotért [link]
-
parandroid
félisten
Beoltottként nagyon nem kell fosni, nyilván. De nem az oltottakról beszéltem. Nagyon kevesen, de vannak, akik az oltást sem kaphatják meg valamilyen krónikus betegség miatt. Két ilyen távoli ismerősöm van (egy barátunk családtagja, és egy kollégám apukája), akik közül az egyik krónikus tüdőbeteg, alig működő tüdővel, a másik meg éppen kemot kap. Mindketten gyakorlatilag a vírus megjelenése óta a külvilágtól elzárva élnek.
Rajtuk kívül nem találkoztam senkivel, akinek épeszű érve lett volna az oltás ellen, csak a valláskárosultak mindenütt.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Azért oltassal szerintem megfelelő módon védve az embernek magát azért ki lehet dugni az orrát a lakásból . Mi mondjuk még mindig maszkozunk lakáson kívül pl buszon, iskolánál .
Mondjuk az igaz, hogy a cukorbetegek extremen veszélyeztetettek. Lehet kene nekem is antitestet nezetni így a sokadik oltás után . -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hoppá! Nagy gratula az egész családnak . Kevés álmatlan éjszakát kívánok ☺️
-
gaborbol
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Grat! Sok boldogsagot es sok alvast!
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulalok, jo egeszseget nektek

-
Winner_hun
félisten
Köszönjük

55/3630 -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó egészséget, sok boldogságot és mérhetetlen türelmet kívánok.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia, gratulálunk..!
Sok boldogságot,
Vigyázzatok egymásra..! -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratula!

Akkor jovo heten mar egyel tobben dolgoztol majd a muhelyben?

-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulálok!
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
wp, főleg az anyukának meg a babának :)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulálok!
Jó egészséget a babának és a mamának is! -
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratulalunk, jo egeszseget mindenkinek!
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
p
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy ilyen koronás időkben inkább ne legyen senki az aurámban, aki aznap már 20 másik emberrel is találkozott hasonló közelségben, ezért vettem magamnak hajvágó-gépet.
-
válasz
gaborbol
üzenetére
nem vagyok én apáca, nem élhetek bezárva
te sem vagy kedvesem börtönőőőr, hát engedj ki a hűvösrőőől.
--------
bulvárhírek amúgy ritkán ütik át az ingerküszöbömet, de ez azért így fél napon belül ütős volt, még magyar mércével is.Mondjuk, így belegondolva, 10 milláért lehet én is aláírnám

-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
"2004 szeptemberében a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt másodfokon jogerősen három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte Zalatnay Saroltát. A csalás mellett magánokirat-hamisítással, jogosulatlan pénzintézeti tevékenységgel, hitelsértéssel is vádolták Zalatnayt, az ügy harmadrendű vádlottját. Az ítélet szerint az énekesnő és társai Zalatnay hírnevének kihasználásával 1996–97-ben úgy vettek fel körülbelül 112 millió forintot egy cégen keresztül kisbefektetőktől magas kamatot ígérve, hogy tudták: esélyük sincs az összegeket visszafizetni. Ennek ellenére rövid határidőre, általában 3 hónapra kértek pénzt, és havi 10 százalékos kamatot ígéretek. A pénz nagy részét nem fizette vissza: az ítélethozatalig a kárnak csak mintegy 25%-a térült meg. Zalatnay azzal védekezett, hogy a pénzt az MSat televízió számára gyártott műsorok készítéséhez vették fel, azonban annak csődje miatt nem kapta meg a műsorokért járó díjat, emiatt nem tudta a pénzt visszafizetni."
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Közel sem én vagyok a legzűrösebb vendége.
Pl volt egy csajszi amíg ott voltam hétfőn,hogy ő neki csütörtökre van időpontja,de lehet szerdán jönne inkább még is.
Szóval hívjon fel a fodrász a szerdai vendégei közül párat,és rakják át az ő lefixált időpontjait máskorra. -
pár nappal ezelőtti hír: Zalatnay Cini nyugdíja 60 ezer ft és éhezik.
reggeli hír: Zalatnay Cini aláírta a stop gyurcsány petíciót.
délutáni hír: Zalatnay Sarolta 10 milliós támogatást kapott Kásler Miklóstóltényleg itt kell lenned, hogy elhidd.

-
-
NoLF
veterán
akkor neked nem fordászod van, hanem egy ember, aki hajakat vág.
édesapám 14 éves kora óta fodrászatban dolgozik, apukája (nagyapám) alapította a kecskeméti fodrász szövetkezetet, ennek kb 20 éve apám az elnöke. az össze bács-kiskun megyei fordrásztanulót ő vizsgáztatta kb 5 évvel ezelőttig. 49 év és 253 nap után nemrég nyugdíjba ment, de a fodrászkellék-üzletet még mindig viszi, és természetesen a teljes szövetkezetért továbbra is ő felel. Hajas, Zsidró és társai mind haverok.
namost ha én neki azt mondanám, hogy egy fordásznak egy gépe van, az olyan, mintha azt mondanám egy zongoristának, hogy egy ujjal is lehet tökéletesen játszani...
kizárt. ha nincs gépe, akkor ollóval vágja le, ha fodrász.
ha meg kontár, akkor zárjon be a picsába...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Na jó, de mintha Neked eleve nem lenne túl sok hajad, nem..? :)
Úgy könnyű..
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
1 óra
nekem elő és elpakolással, zuhanyzással 15p kb.
igaz ennél picit kevésbé cifrázom, a "3-as fokozaton" (nyáron 2-es
) körbemegyek, megnézik maradt-e antenna, aztán csá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a nevezett fodrászhoz meg tuti nem mennék vissza
poén, tavaly jan végén, febr elején mondtam, hogy 1x levágom én is full kopaszra, lockdown pár hétnél le is toltam, rendesen éreztem, hogy cirkulál a fejem körül a levegő

-
az a baj, hogy öregszem, és annyit dolgozom, hogy egyre ritkábban jut eszembe már az is...

------
viszont ezt most láttam, hadd osszam meg veletek.
az első gépben, amit anyukám vett '90-ben, már 20 MB volt :)
igaz, nem is volt ennyi dollár...
@Tobey & @JoekezedbenaMilestone-nal hova mész: én a tavalyi nagy lockown-ban vettem egy hajvágót, és azóta magamnak nyírom. Kb. 40 perc alatt megvagyok vele, és aztán megkérem a csajomat, hogy igazítsa meg hátul. még egy vgás, és megtérült a hajvágó ára..! Mert hülye azért nem vagyok..!
sőt, ha a szakáll-vágásokat is beszámoljuk (2 perc, majd 2 perc borotválkozás, fél óra spórolás), akkor már rég megtérült... -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Elso korben a pinara termeszetesen, de masodik korben arra, hogy akinek van opcioja vagy RSU-ja, az rovidesen autokatalogusokat fog bongeszgetni.
-
szőröscica
addikt
Ha nem valami nagyon specko frizurad van, siman egy hajnyiroval megcsinalod magadnak. En oldalt 6-9-12mm-es atmenettel csinalom, fent meg 18-21mm-re vagom. Asszony a vegen az aljan hatul vegigmegy nullassal, mert az kenyelmesebb egy fokkal, de egyedul is be tudnam fejezni. Az egesz hajmosassal, feltakaritassal nincs egy ora, es bp-i arakkal nezve alkalmankent 2-4k marad zsebben. Plusz a rugalmassag, hogy akkor csinalom, amikor akarom, nem kell masra varni, jopofizni a fodrasszal, az minden penzt meger. Insourcing a meno.
-
FehérHolló
veterán
Ha egy Fortune 10-ben lévő cég közvetlen, kizárólag erre szakosodott leányvállalata érkezik hozzátok felmérni a cégetek pénzügyi mutatóit és főbb folyamatait, akkor mire gondolnátok?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Mert nem értek hozzá,és nem akarok idióta hajjal járkálni,amíg nem nő ki ismét
-
ToBeY
nagyúr
Ma fodrászhoz lett volna időpontom,de amikor odaértem közölte,hogy nem tudja levágni a hajam mert nem jó a hajvágógép.

Mivel nem vagyok egy balhés típus,így elsétáltam akkor majd szerdán...De azért pár kérdés megfogalmazódott bennem: 1:miért nem szólt,hogy ne menjek feleslegesen oda 2:hogy hogy nincs tartalék gépe,hiszen ez a munkaeszköze

Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Getzi is back, all right..!