- Hisense LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezért nem veszek használt autót, illetve most úgy néz ki, hogy második autónak igen, de mintha a fogamat húznák... Pont attól félek a legjobban, hogy nem ismerem az előéletét, nem tudom, hogy ki, hogyan használta, szervizelte - persze mivel max ötévesben gondolkodom, a garanciális szervizelést és a szervízfüzetet meg a németeknél új autónál, első tulajdonossal nem szokták félvállról venni, ez azért ad némi biztonságot. De most a következő pár évre nem szívesen vállalok fel még egy hitelt a meglévő mellé, még ha nem is nagy összeg, második autó meg legkésőbb ősztől mindenképpen kell majd.
"Szoval az, hogy egy szakember megmondja a frankot, az semmi mas, mint amit te hallani akarsz, hogy nyugton legyel, hogy a tobbi altalanos problemak kozott ne legyen meg egy, ami ott bujkal a tobbi kozott."
Három év az alapgarancia, efölött évente 200 EUR összegért akár 10 évig bővíthető (még nem tudom, meddig fizetem majd, még van majd' két évem eldönteni). Ha ezen az időszakon beül ott van a szervízfüzetben a márkaszervíz aláírása a jelölt periódusonként, akkor, hacsak nem én töröm össze az autót, bármilyen költségtől védve vagyok.
Nyilván egy 15 éves autónál én is beérném annyival, hogy korához képest üzembiztos legyen, de azzal még úgy sem biztos, hogy el mernék indulni évente többször csomagokkal, gyerekekkel, kutyákkal kb 1000km-re (tudom, nyúl vagyok, rengetegen megteszik, és semmi gondjuk nincs sose).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Crimson Desert
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest