Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nézd meg az Orienteket is hátha találsz valamit ami tetszik.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Te, ezek az árak semmivel nem jobbak, mint mondjuk amit a neten találsz EUban, áfával számolva pedig lényegesen rosszabbak.
Valami szép állapotú, '80-as évek legelejéről származó Seiko quartzot szeretnék még venni, ami passzol a veterán japókhoz a garázsban.

-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mivel kulonleges nevem van es ugyanolyan ember vagyok mint barki mas, igy engem a nevek nem erdekelnek. JL es Doxa es tarsai max annyiban erdekelnek hogy tetszik-e, kenyelmes-e, es meghibasodik-e. Ez alapjan emlitettem az orakat, ezert is kerdeztem, van-e a festinaval kapcsolatban barmi konkret baj, ellenvetes

-
válasz
concret_hp
üzenetére
ettől még mindig kiráz a hideg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mondjuk ha nem ingben jövök, akkor néha melóba is felveszem az m400-at, hiába fehér

-
Ha már óra, akkor nekem meg Casio Edifice EFA-103 immáron 13 éve lesz nyáron.
UI: Egyébként meg kedves ufóbéka, most kezd jó idő lenni.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
garmin 310xt
meg néha tissot valami, de az aztán tényleg nagyon néha 
-
bobsys
veterán
Tenyleg luzer vagyok ahogy olvasom itt kinek milyen markaju oraja van

-
BlacKSouL
addikt
Nos, mielőtt átmegyek az ór(i)ás topikba - kerestem, de nem találtam - felvázolom a kiindulási állapotot:
Gyerekkoromban tetszettek az órák, nagyapám meg apám nem hordott óráit tettem fel néha-néha, mikor többnek akartam látszani (jó messziről indulok) Ezek semmi extra, egy aranyozott Accurist, meg egy aranyozott Timex úgy a 70-es évekből. Ám ezeket féltettem hordani, egyiknek meg is van repedve az üvege.
Pár évig semmi, majd az idő iránti vágyam már kielégítette a mobilkorszakban a telefon, azt húzogattam elő. Aztán előző munkahelyen meg kaptam az 5 éves törzsgárda ajándékórát, ami egy Miyota bélre épített valami dizájn, céges felirattal. Ekkor ismét elkezdtem karórázni, ezzel. SS szíj és tok, a szíjban gumibetét, ami a legnagyobb baja, ugyanis felkeményedik, elreped, és egyedi dizájnja miatt nem cserélhető bármire, csak ugyanilyenre. 5ATM WR, stopperes amit igazán sosem használtam. Nekem elsőre fura volt a dizájn, de megszokható, nem egy tipikus elegáns classic, de nem is eltúlzott, vagy nehezen olvasható zsúfolt. Hétköznapokon hordható, nem félteni való típus, pláne nem az irgalmatlan vastag lencseszerű üvegnek köszönhetően, ami asztalsarkához koccantva se roppan szilánkjaira. És van vagy fél kilós
Ami a szíjszakadás miatt felmerült bennem: egy közepes árú (max 75kHUF) hétköznapi hordásra alkalmas, pólóhoz, de szükség esetén zakóhoz is felvehető valami. Nem szeretem az erős, túldizájnolt formát, a túl sok információt, a vastag kiskarikákat, a nehezen leolvashatóságot, de a nagyon puritán stílust is kerülni akarnám (Skagenek pl.) Legyen vízálló úszáshoz ha lehet (10ATM), ami ki is zárja a bőrszíjat, zafírüveghez nem ragaszkodom (de előny), a túl hangsúlyos gombokat/koronát is kerülném, de jó lenne, ha lenne dátumjelző. Legyen kör alakú a tok, a szín acél v. gunemtal, fekete, szürke vagy sötétkék számlappal, de lehetőleg kontrasztos mutatókkal, segítve a leolvasást. Egy bizonyos, nálunk is jelen lévő boltban kapható árukészletből nézegettem neten, pár óra alatt leszűkítettem 8-9 db-ra, amiből egy soksok órát tulajdonló és nagy órabuzi barátom végül egyelőre előzetesen ezt ajánlotta, figyelembevéve az igényeimet, ismerve engem mint egyént, ÉS hozzátéve, hogy a Festinákat nem kifejezetten kedveli, de rossznak nem kifejezetten rosszak, csak...nem a legeslegjobbak.
-
-
Majdnem divatóra szint, nem olyan túl jó minőségű. Doxa csak itthon nagy név. Certina faternak is van, mechanikus, el van téve, napi hordásra egy Casio MDV-106-os Diver-t hord.
Jacques Lemans nem svájci óra, csak tokozó cég. Minőségre se túl híres.
Tessék: [link] - nem, nem sok a "nagyon okos".
#45563 Viszlát: Félreérted. Elhiszem, sőt tisztelem és becsülöm azokat kik a 0-ról álltak fel, és építettek karriert. De azért mert romák nem érzem mivel lennének többek mint én vagy te. Azt pedig csak halkan említem hogy roma dolgozó szülők gyereke volt a középiskolás osztálytársam. Vonatra felszállva viszont összerezzent mikor cigányok szálltak fel, mert kinézték, és megverték, mivel ő nem úgy élt és viselkedett mint a többiek. Ő mégsem kap arany pánt díjat, pedig azóta még vitte is valamire.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Esetleg konkret ellenervek a festina ellen?
Apamnak certina van, tesomnak csak doxai, nekem boss es citizen plusz par markatlan szar a munkahoz, osszekarcolni. Elobbiekkel hosszu evek ota semmi baj, utobbiakat nem erdemes emliteni.
Van egy altalam nem ismert markaju (Jacques Lemans) svajci oram is, na az tobb mint tizenot eves es nem akar szetesni pedig kapott hideget meleget boven

Amugy oratopik, vagy ott is tul sok a nagyon okos?

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Festina-t felejtsd el. Skywatches-nél rabolj rá egy Seiko-ra. Jelenleg egy Monster SRP313K1-et használok alias Dracula Monster-t, ő már az 5-6. Monsterem.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem van egy tíz éves titán szíjas Citizen Ecodrive-om. Sokáig nem hordtam, csak a fiókban volt, azt hittem, hogy megdöglött az akku benne, mert hiába töltögettem napfényen, 1-2 napon belül újra leállt. Aztán vettem szerelemből most decemberben magamnak egy Tissot Couturiert (semmi extra, kvarc szerkezet, automatát nem akartam, mert kétszer annyiba kerül, és éjjel valamint hétvégén sem hordom, az meg nem hiányzik, hogy leálljon). Pontosnak pontosnak, szépnek szép.

Közben tovább kondícionáltam a Citizen akkuját, és meggyógyult, így az lett a sportolós karórám. Túrázáshoz, futáshoz, stb. használom.
Most ha vennék órát, akkor ezt a Seikot keresném: [link]. Nagyon tetszik maga a színösszeállítás, és bár nem szeretem az ilyen kronográf típusú, sok mutatós órákat, ezt szívesen hordanám.
-
BlacKSouL
addikt
Mintha lett volna már szó, vagy csak rémlik, de ki milyen karórát használ, miért, és használ-e valaki Festina-t, és mik a tapasztalatai vele?
-
szőröscica
addikt
én ebből indultam ki halkság terén
Igazából a lehető leghalkabb kellene, ami a fentebb látott igények kielégítésére alkalmas, és nem hal meg, ha esetleg netezgetek vele egy picit.
Monty: nem tudtam hogy ilyen létezik, de mindenképp akartam kérdezni, hogy megoldható-e valamilyen módon a távolról bekapcsolás pl. egy áramszünet után.
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Meg teamviewer is jo. Amit irtal ahhoz amugy nem kell i3, a haswell celeronos zbox is eleg. Nem tudom milyen halk kell neked, ezek azert nem szuperhalkak.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Megoldható, remote desktopot át lehet küldeni értelmesebb routeren port forwarddal, mellé egy dyndns, és akkor frankó. Linuxxal hasonlót tolok, rámegy 1-2 nap a belövésre, utána oké.
-
szőröscica
addikt
Na, lassan körvonalazódik bennem a HTPC kérdésre adandó válasz. Praktikus okokból lemondtam arról, hogy játszani is lehessen rajta: drága, hangosabb, többet fogyaszt és időm sincs rá. Keveset játszok nagyon, arra elég a PS3.
Ezért pici barebone gép mellett döntöttem, jelenleg a Zotac ZBOX sorozat az, ami a tesztek alapján szimpatikus. Nagyon halknak írják, egy i3-assal elegendően erős is számomra és tökéletesen elfér a tv-m mögött. Vagy alatt.
Egy nagyobb méretű SSD-t tennék bele, és éjjel-nappal üzemelne. Alapvetően az alábbi feladatai lennének: HTPC-ként filmek, sorozatok lejátszása, torrent, fényképek, videók tárolása. Online hozzáférést szeretnék a géphez, szeretném ha bárhonnan indíthatnék egy torrent letöltést, vagy hozzáférhetnék a fényképeimhez (van OneDrive accom, de idővel be fog telni, és azt csak a legfontosabb adataim végső backupjára használom). Az lenne a kérdésem, hogy ez megoldható-e Windows 7 vagy 8.1 oprendszerrel?
-
-
-
@, az idei sportnap május 30-án lesz nálunk, és a következő programok tehetik színesebbé a szombatod:
" meglepetés sztárfellépők
egyéb könnyűzenei elemek: színészegyveleg,"
szóval ha kirándulást szerveztek akkor erre a napra tegyétek és megússzátok a sok bosszankodást

-
Koszi mindenkinek az infokat, kivancsi leszek, hogy mit mondanak a dologra.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tekintve, hogy milyen környezetből indultak neki az életnek, szerintem is szuper dolog, hogy több jelölt nem csak, hogy becsületesen dolgozik, de példaképnek is jó, ráadásul közösséget is építenek.
A kiragadott mondat meg sajnos az esetek többségében a sok korlátolt embernek köszönhetően nagyon is igaz. Volt egyszer egy diplomás félvér barátnőm, hiába a saját vállalkozás, a láthatóan kultúrált, higiénikus, intelligens közeg amit megteremtett maga körül, sok ember szemében ő semmi más, csak egy büdös cigány a sok közül. A mai napig csodálom azt a toleranciát és béketűrést amivel a napjait éli, mert bár én sem vagyok egy indulatos gyerek, néhány attrocitás kapcsán bizony ő tartott vissza (tekintettel streetfighter múltamra, valószínűleg egy jókora veréstől
). -
Érdekes: Aranypánt-díj: hétköznapi roma hősök
Teszik a dolgukat, mint mindenki más, még ha nem is jut számukra annyi megbecsülés. - Ez hülyeség!
Tekintve hogy az egyik delikvenst ismerem, nem értem miért van ekkora hype-ja a dolognak? Mert dolgoznak? Vagy diplomát szereztek? Egy BSC-t néhány főiskolán/egyetemen nem nehéz összehozni, főleg ha bizonyos kapcsolatok is vannak.
-
gaborbol
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Cégen múlik. Jövőhéten Eindhovenbe repülök egy interjúra, ott pl. kifizették a repjegyet.
Londonban két céggel folyt beszélgetés, az egyik fizette volna, de abból végülis nem lett semmi, a másik hívott személyes körre, azt nekem kellett volna fizetni, de ott pontosan a Gaborbol által leírt helyzettel volt a probléma: amit ajánlottak volna, azért nagy eséllyel nem mentem volna ki, így meg nem akartam rá 100+ ropit költeni.
-
gaborbol
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem sajt zsebbol. Nem tudom miert fizetnenek neked azert, mert te megproblasz hozzajuk jelentkezni?
En par allammal odebb jelentkezgettem 8 ora kocsival vagy 1,5-2 ora repulo. Amikor megvolt par telefonos interju es jott az esetlegtes szemellyes talakozo, akkor mondtam nekik, hogy tudom, hogy ez nem igy szokas, de terjunk ra a konkretumokra: Fizetes, pontos munkakor, elvarasok, juttatasok, karrier lehetoseg cegen bellul, hogy ne raboljuk mar egymas idejet. Es meglepoen normalisan megvalaszoltak minden kerdest. Persze ugy vagyok vele,hogy ha bejott volna az adott lehetoseg akkor egybol koltozom is akar meg azon a heten.
-
amennyiben az embert behívják egy interjúra, ami nem épp a szomszédban van, akkor hogyan szokott kinézni az utazási költségek fizetése? oké, hogy a long run-t kell nézni, de nem biztos, hogy megér nekem egy 120k-s repülőjegyet például a dolog.
-
Akartam, de el sem indult, safe módban sem. a safe módból jutottam ebbe a startup recovery menübe, ahol másfél órát töltött a kis drágaszág.
Na mindegy, közben lementünk a Balatonra, most értünk vissza, kézrátétellel gyógyítottam, mondtam neki, hogy mukodj, és voálá, elindult

Nagy a boldogság a kicsi szívemben, már lélekben arra készültem, hogy vindózt fogok installálni ma este.

Ui. és a Balcsin is fújt a szél, de semmivel nem volt rosszabb, mint Kalifornia júniusban

-
-
bobsys
veterán
Nincs is annal jobb mint felkelni hetfon reggel, dolgozni majd este elkezdeni a migralast amikozben osszefossa magat a regi vas es masnap reggel fel 8-kor meg mindig itt vakarozni. Tobb mint 24 oraja fent, 18 orat mar blokkoltam a heti 40-bol es meg csak most nyitottak meg a technikai callt az indianok. A szakma szepsege

-
az alábbi képek az elmúlt 24 óra számtech problémáit ábrázolják.
A keresztanyám gépén tegnap lefutott egy frissítés, aminek következményeként egész délután ezt csinálta, aztán végül elindult.

Este hazajöttünk, itt is lefutott egy vindóz frissítés, aztán filmet néztünk, szóval minden oké volt. Éjjel elment sleep-be reggel bekapcsoltam, és egy unexpected reboot üzenez fogadott, de utána is működött. Majd egy óra használat után nem akarta felhozni az "open with" menüt a fájlkezelőben, így újraindítottam, és ez fogadott:

Már lefutott többször is ez a varázsló, de nem változik semmi. Mit lehet ezzel csinálni? A vindóz reinstallon kívül...
Előre is köszi
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Kiváltképp örülök mikor névtelenül trollkodnak. Nem is olyan régen, vaterán is történt hasonló, ahol friss regisztrációs tag nem értette a dolgok menetét, mikor elmagyaráztam neki, szépen "anyázott", megköszönés képen.
-
Viszlát
addikt
Mi van a fovarossal ma? Osztyapenko-Petofi hid-Istvan utca 20 perc fel 9 magassagaban, a korutat utoljara ilyen uresnek 6 eve nyar kozepen lattam - ejjel.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Erre finomkodhatnék a válasszal, hogyaszondja lóf.szt, majd akkor jön ha én mondom...

Amúgy húsvéti hózápor megvolt mindenkinek? Mert nálunk igen, pedig senki se kérte.
Úgyhogy ez a hétvégén 20 fok ez csak ilyen marketing. Lehet, hogy Pécs vagy Szeged belvárosában egy déli fekvésű barnára festett bérház aljában egy 3 oldalról szélvédett sarokban pár pillanatig lesz 20 fok, de én igazán erősen kételkedem az ilyesmiben. Én még 1-2 hétig fagyokat meg hózáporokat várok, legfeljebb kellemesen csalódnom kell. -
-
EQMontoya
veterán
-
szőröscica
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kb. ilyen az egész internet mióta szélesebb rétegek is hozzáférnek, és nem csak az értelmiség játszótere.
Felmondásom óta kicsit több a szabadidőm, így az edzés, olvasás, új munkahelyre tanulgatás és házimunkák mellett fórumozni is több időm maradt, de már kezdem leállítani magam, mert a legtöbb témában olyan szintű vélt tudástúltengés van, hogy csak felidegesít. Nagyon más az, mikor az okos hülyéskedik, mint mikor a hülye okoskodik.
-
bobsys
veterán
Nem jok ezek az unnepek, tul sok idom van. Megint elkezdtem olvasni baromsagokat. Nem mindegy a hangfal kabel melyik iranyban van bedugva. Be kell jaratni a kabelt, mert a kabel szigetelse ureges es ott elveszik a hang, de a bejaratas alatt feltoltod ezeket a lyukakat. 125K HUF 5meter USB kabel, mer azon jobban szol.
Most este meg Best of M1 videot neztem a youtubeon, sirtam azon is a rohogestol -
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Magyarorszagon en is tudtam eleg jo kozelitessel, hogy mennyi a kocsi fogyasztasa. Ausztraliaban teljesen pontosan, mert irtam a menetlevelet meg elvoltak rakva a tankolas szamlak. Itt meg nagyjabol tudom mennyi az autoink katalogus adata
. Minden tankolasnal nullazom a merot es ha 200 merfol kornyeken tankolok ujra akkor a fogyasztas rendben van 
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
egyebkent szamit, az a +0.8 liter vagy csak megszokas, hogy mered mennyi a fogyasztas?
-
ladybug
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
A csomagok egy dolog. A kutyak hordozojara viszont nagyon oda kell figyelni, hogy hova kerülnek. Fontos, hogy ne csuszkaljon es hogy megallas soran könnyen hozzaferhetö legyen.
A levegö problemara a vakuumcsomagolas lenne a nyerö, de a kutyak miatt ez megbukik.
-
szőröscica
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ó, ez az indulás előtti stressz ismerős, nálunk is olyankor szoktak veszekedések lenni, aztán mire felhajtunk az autópályára, már mindenki röhög.
A szerepkörök is hasonlóak, csak itt első bepakolásra is minden befér, bár egy hosszított Transit Custom esetén ez nem annyira meglepő - tegyük hozzá míg BMW volt, abba is belefért, csak ott tényleg okosan kellett pakolni. Volt hogy úgy mentünk nyaralni, hogy levittük a garázsba az összes cókmókot, lefényképeztük, hogy ez kizárt, hogy beférjen, aztán befért. A pakolás legnagyobb ellensége egyébként a levegő. -
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
A keszülödes nalunk akkor tart a leghosszabb ideig, ha nincs kedvünk elindulni.
Mondjuk Peternek jo dolga van. En mindent bepakolok, elökeszitek, ö meglogisztikazza, hogy rakjuk be a csomagokat az autoba. Ami persze ugy sosem sikerül. Akkor en kipakolok megint, aztan be es indulunk. A problema nalunk az indulasi stressz. Amikor mar mentünk par kilometert, akkor megnyugszik, de az indulas es az azt megelözö elökeszület mindig idegtepöek
Kesöbb az utazas soran elkezd azon elvezkedni, hogy rossz az auto fogyasztasa, ha en vezetek. Olyankor tudom, hogy mar minden rendben. Szerintem igy vezeti le a stresszt, meg ez a bosszu a pakolasert.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
En is, ha haza jovok mindig ez a vege... De jo volt talalkozni reg nem latott cimborakkal. Minden esetre ez nem mentesit a reggeli futas alol

Amugy meg egy lanyon torom a fejem, aki igazan tunderi, ertelmes, hogy a testi adottsagairol ne is beszeljek, de nem tudom, hogy keszen allnek-e belevetninmagam egy uj kapcsolatba. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Elmentem haveromhoz felnit meg autót pucolgatni, meg kíváncsi voltam az új(használt) cégesvállalkozós béjemvéjükre is, aztán pucolgatjuk ott nagy beszélgetések közt a felniket, mikor a nyakunkba szakadt megint az a kurva hó. Beálltunk a tető alá, és inkább nem szóltunk semmit, mert ilyen szépeket húsvétkor mégse szokás mondani.
Aztán csak lemosódott a kocsi is (sose vegyetek fekete autót), még nagy igyekezetünkben a hondát is lemostuk tesséklássék, hogy a téli só ne virítson rajta, bár a téli mocsok pontosan olyan színű, mint az autó színe, csak annyi különbség van, hogy mocskosan nem fényes, hanem matt. Szóval nem aranyszínű, nem is pezsgőmetál, vagy homokmetál az autóm színe (esetleg barna, mint a forgalmiba írták...) hanem télimocsok színű. Majd ha már átkerülnek a nyáripapucsok, akkor lemossuk, és megnanózzuk. Kurvajó cucc, októberben kentük fel rá, és a kilincsektől felfelé még bőven kitart a hatása, az övvonal alatt már az ajtókon látszik, hogy eltelt a 6 hónap.
Kifejezetten télisesen hideg, szeles, fagyos (szar)idő volt, nem feltétlen szabadtéri munkának való idő.
Amúgy szépen kerreg az 530d. -
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, Zalaba csak autoval. A Munchen-BP az Railjettel nagyon-nagyon komfortos, foleg kisgyereknek maceras. A railjet kerekesszekes reszen meg maszkalhat vegig.
-
parandroid
félisten
Az is jó buli, de vagy Bécsig mehetnék vonattal, vagy BP-ig, utóbbi végállomásról Zalába levonatozni tovább tartana, mint az egész út autóval. És akkor a csomagokról, meg a két kutyáról még nem is beszéltünk. Ja, meg a MÁV általános színvonaláról sem. Azt meg már meg sem említem, hogy szerintem anyagilag is rosszabbul jönnénk ki a 2 felnőtt, 2 gyerek, 2 kutya jegyével.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Latod, mi vonatozni fogunk.

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jelentem, hétkor keltünk, kis csúszással, 8:11-kor indultunk, kb egy órája értünk haza. Közben sokszor megálltunk, mert a kutyáknak és a kölköknek is kell a mozgás, Sopronban mekiben mekreggeliztünk, meg egyszer (már Németországban) ebédeltünk is, ráadásul Nürnbergtől erősen sűrűsödött a forgalom, Würzburg táján már durván tömött kocsisorban haladtunk, ezzel együtt nem sokkal több, mint 10 óra kellett a 900 km-hez. Fogyasztás a magyar szakaszon 7,46, Ausztriában 8,24 (női sofőrrel), Németországban 7,88 l/100km (a lassabb haladás miatt, bár az állandó lassítás-gyorsítás sem tett jót a fogyasztásnak).
Szóval visszatérve a problémádra: nem értem, mi a probléma...
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Hát, Zasszony 10:30 körül kelt, én kb. délben (éjjel még kihasználtam a Ballmer peaket
), utána voltunk a piacon friss rétest enni, kicseréltem egy zárat és 3 előtt elindultunk Miskolcra.
Szóval nem, nálunk egyész gyorsan megy a készülődés. -
ma kb. annyi a program, hogy megyünk vidékre a rokonokhoz. Oké, fél 12-kor keltünk, de azóta nagyjából ez a cél, pakolunk... Most fél 7 van, és már majdnem elindultunk. Nem tudom, nektek is ilyen nehéz dolog elindulni, ha nővel vagytok..?
Én ezen mindig megdöbbenek... -
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én kötelességtudatomat eleget téve kötelességemet tettem ma is, mint ahogy holnap is tenni fogom: ittam.

-
szőröscica
addikt
Ma jöttem Miskolcra. Nagy volt a forgalom kora délután, de úgy éreztem, hogy mintha a sofőrök a szokásosnál körültekintőbben vezetnének. Persze volt idióta, pl a személyautókat jobbról előzgető transitos, vagy az a swift ami a belső sávban vonatozás közben úgy tolt, hogy nem láttam a fényszóróit a tükörben. Szívesen megkérdeztem volna a sofőrtől, hogyha most itt előttem fékez a sor, és én is beletaposok a vészfékasszisztenses autóm pedáljába, akkor ő a 175-ös virslikkel mit csinál 1 méterre a hátamtól. És hiába mostam le a fényszóróim, hiába pöcögtettem féklámpát és ködzárót, nem tágított, 1 méterre jött mögöttem, úgy hogy előttem tömött kocsisor volt és teherautókat előztünk. Az első adandó alkalommal elmenekültem előle (kihúzódtam jobbra), hadd utazzon más szerencsés kolléga lökhárítóján.
Ennek ellenére nyugodtabbnak tűnt a pálya mint általában. Aztán este nézem a híreket: halálos baleset az m7-esen, 20km-es dugó az m1-en, két tömegbaleset az m3-on, de már nincs teljes útzár, stb. Vicc-.-
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
6420 az újabb széria, nekem még 5430-am van. 6420-ak is tudják, asszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy 2000km/h szél fúj

Én ezen mindig megdöbbenek...