Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Picit? Mentünk volna a görögre 5-en, 4 különböző városból. 3 embert veszítettünk el emiatt a regisztrációs lófaszoskodós szarral, és nálam is rohadtul rezeg a léc, végülis csak 45 percet basztam el rá, hogy feltölthető fényképet keresgéljek, mentegessek, meg igazolványt szkennelgessek, meg adatokat írogassak, mert az átvevő helyen amit megjelöltem, természetesen nem lehet fényképezni, fénymásolni, kártyát készíteni, és ez még csak a technikai faszoskodás, nem beszélve arról, hogy de jó, hogy a vizeletvizsgálatom eredményétől a székletmintáig mindent meg kell adni, és a jegyen is szerepelnek a személyes adataim?
És ha én egy társasággal akarok elmenni, akkor egy kártyával egy jegy vásárlása esetén ki és hogyan garantálja, hogy egymás mellett fogunk ülni, állni, ugrálni?? Vagy én az egyik végén, a többi szanaszét a lelátón??
És ha csak egy embernek van ideje megvenni egyszerre mindenki jegyét??
És ha én egyszercsak nem válogatott, hanem klubmeccsre is kimennék, akkor oda megint ki kell váltani egy kártyát? Megint végigbaszakodni magam ezen a sok szaron? Vagy akkor megsemmisítik a sima kártyát? Mert csak egy kártya lehetséges? Vagy MI??
Ja, és ha az átvevőhely csak hétköznap van nyitva és azelőtt bezár, hogy én munkából odaérek, és csak személyesen lehet átvenni!!!??? akkor mi van?
Szóval rohadjon meg aki ezt kitalálta, hámozott chillipaprikát kívánok neki végbélkúp gyanánt aztán addig ütném míg mozog
-
BlacKSouL
addikt
Azért a felmenőági rokonjának az ülőgumói közé egy nagy hosszú vastag kemény szerszámot jó erősen annak aki kitalálta ezt a kurva fénymásolós, fényképtöltős, regisztrációs igazolványmásolatos előregisztrációs átvevőhelyes klubkártyássszurkolóikártyás büdösistenfaszátjóanyámdehogyvanjó rendszert egy tetves kikúrt válogatott meccsnézéshez. Úgy elveszik az ember kedvét az egésztől, hogy remélem 10 év múlva megszűnik az összes focival kapcsolatos tevékenység ebben a kettékúrt elbaszott országban és csődbe megy az összes ehhez kapcsolódó köcsög.
Na.
-
Csyppa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
és ladybug: Köszi a segítséget.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez jó!

-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Volt fonokom meg MO-on mindig rogzitette az ilyeneket, aztan aszerint cselekedett ami szamara a legkedvezobb volt. Ha meg elo akartak venni akkor.. hat maguk mondtak. Csak ne felejsd el kozolni veluk, hogy "This call is being recorded for quality assurance purposes"
tildy: Gratulalunk mi is!
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hat na, igy alakult
Bar elegge bujocskazos, azert minden rendben van, es az a lenyeg. Mondjuk a gerincet nem sikerult tokeletesne fotozni, mehetek megint. -
Gratulálok hozzá
. Akaratlanul is a Keresztapa c. filmből Luca Brasi-tól való idézet jutott eszembe: "Remélem, hogy az első gyermekük fiúgyermeknek fog születni." 
#44886 fokukac: Nah, nem kell minden bringást egy kalap alá venni
. Pl. én egy ilyennel nem igazán csinálnám meg azt amit a videóban láttál, tekintve hogy aszfalton keveset haladok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
No, most mar 100%, hogy fiu a gyerek

-
imádom a bicikliseket...

az kész, ebben minden benne van -
bobsys
veterán
Imadom a telefonos ugyfelszolgalatokat, akarhanyszor telefonalok mindig mast mondanak
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Tudnatok javasolni csomagkuldo ceget?
Videkrol Pestre kuldenek haztol-hazig (ceg-ceg), de
GLS-nel mivel nem szerzodott partnerek vagyunk menjek gls pontba.
MPL ugyanez.
Furgefutar-nal a megrendeleskor internal error.
UPS regisztralni kell.
TNT belfoldi futar nincs.Koszi
Szerk: biztos meg lehetne oldani ezekkel is egyszerubben, mint ahogy en azt gondolom, de ha "mokolni" kell valamivel azt mar nem szeretem.
-
ToBeY
nagyúr
És még mindig fúrnak az alattunk lakók...
De legalább nem zárták el fél napra a hideg vizet -
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
En jartam egy fel evet elte matematikus szakra is info kozben (mondjuk oda kellett felvetelizni valamiert), de nem jott be annyira... Vagy ugy is mondhatnam, hogy info+matematikus+lazulas az mar sok egyutt, legalabbis nekem ugy tunt, hogy nem lenne sokaig vicces.
#44875: Fizikabol es kemiabol a sima csapatban voltam, de pl. oktv dontore egyutt keszultunk a tagozatosokkal, ok mondjuk siman bealaztak, szerencsere az is kulon kategoria.
-
tildy
nagyúr
Nekem megyei elso masodik volt a legjobb matekeredmeny, de az meg altalanos vegen. Mondhatnam, azota csak felejtek

-
concret_hp
addikt
no ez talán frankó lesz, pedig korábban mit össze kerestem: [link]
-
Nalam csak a fizika ment ilyen szinten, ahogy nektek a matek; matekból nem voltam ilyen jó (ill. full humán kozepsuliba jártam). Meg a középiskola eleve zűrös volt nekem kicsit.
-
EQMontoya
veterán
Nekem országos 4. volt a legjobb, és nyilván valamelyest büszke rá az ember, de igazából nem kezdtem vele semmit.

Egyetemi matekban azért voltak olyan dolgok, amik sokkal kevéssé tetszettek, szóval abszolút örülök, hogy nem lettem matematikus. Pl. matroidelmélet, és annak szépségei...
-
-
EQMontoya
veterán
Volt, amin külön volt a spec. mat., volt, amin nem.
Elég hülye szabály, mert specmaton mondjuk a 5. helytől fölfelé könnyebb volt bekerülni a kis létszám miatt, mint a sima kategóriában.Kenguru, Gordious: tesztes versenyek, sok feladatot gyorsan.
NMMV: Kárpát-medence szintű verseny, jobb gimik vihettek évfolyamonként 1-2 embert. Minden évben más országban, több napos, jó buli volt.
Volt pár top10-es helyezés, ilyenen is, olyanon is, semmi különösebben maradandó.

-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ilyen szempontbol nekem is, bar nalunk meg csak elso 10-re jart. Mondjuk az fura volt, hogy a spec matos elso 10 meg a sima elso 10 azert az nagyon messze volt egymastol...
Mondjuk en voltam fizika, kemia es nemes tihamer dontoben is, azokra nem jart semmi, mert csak tizenikszedik lettem. -
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Es ki milyen eredmennyel? Spec mat kulon van meg?
Amugy jo sokat felsoroltal, amikor en voltam gimis, akkor Arany Dani volt, meg OKTV, meg KoMaL, meg biztos volt meg egy par, de Kenguru, Gordius, NMMV ilyenekre nem emlekszem.
#44866: En se eretsegiztem matekbol, meg nem is felveteliztem, csak beirtak egy 5-ost az eretsegi bizonyitvanyba, mar akkor is azt tippeltem, hogy ez valoszinuleg szabalytalan volt...
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én inkább meg se szólalok...

-
EQMontoya
veterán
Jah, voltam mindenfélén: Zrínyi, Arany Dani, Gordius, Kenguru, NMMV, OKTV, meg nyilván pár regionális.
NMMV volt a legjobb buli.
Meg a Gordius országos döntő, aminek az eredményhirdetésére megérkeztünk 10 perc késéssel, közepes mennyiségű sör-unikum kombó után. Nagyon csúnyán néztek ránk, de mindenki díjazott volt.

-
BlacKSouL
addikt
kockák... -
lenox
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tobbi egyetemet nem tudom, de pl. a BME-n ha ezt nem vagja valaki, akkor az egy buko valszambol. Mondhatnam ugy is, hogy ez alap.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekiesel egy scripttel, ami a megfelelőeket átszínezi? Bashben vagy Pythonban egy óra alatt megvagy.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
En kozepsuliban jegyzettombot hasznaltam, bar ott nem lehet egerrel allitani a szineket.

-
concret_hp
addikt
kéne nekem egy html szerkesztő progi, full fapados elég. egyetlen dolgot szeretnék, táblázatok háttérszínét egérrel átszínezni.
szóval van kb. 20 oldal, mindegyik úgy néz ki, hogy egy kb. 10*10 táblázat (mind pontosan ugyanakkora és ugyanaz van benne, csak az egyes cellák háttérszínei változnak) + egy linkcsoport az egyes aloldalakra. nah ezt miben a legegyszerűbb megcsinálni?

(7 napos trial vagy bármi is jó, mert nyilván kb. 1 órás munka, de kézzel írogatni meg 3 nap
) -
szőröscica
addikt
Hiába utolsó előtti hét, szopok még mindig ennél a szeretetreméltó cégnél. Mikor jobb pillanatok vannak (értsd nem garatvizsgálatra kopogtat egy néger), akkor néha elgondolkodom, hogy jól döntöttem-e a felmondáskor, de a gondolat bevillanását követő egy órán belül biztosan felmerül egy olyan probléma, ami garantálja, hogy éjszaka nem sok alvás lesz a stressz miatt, és egyből tudatosul bennem, hogy tökéletes döntés volt.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, konkrétan pontosan erről volt szó.

Azért köszi! -
Bjørgersson
félisten
Két kecske, egy autó és a világ legokosabb nője
Ha jol emlekszem, a multkoraban volt koztetek szo valoszinusegszamitasrol, ugyhogy gondoltam erdekes lehet nektek. Szemely szerint masodik oldala felenel abbahagytam, nem nekem valo ez.

-
parandroid
félisten
válasz
Csyppa
üzenetére
Különlegesebb dolgokat mindigg nagyobb helyeken érdemes megnézni, vagy valami normálisabb boltokban, mint a Tegut, vagy a Rewe. Ha van a környéken Toom (most már lehet, hogy Rewe Center), Real, vagy Globus, azért ott is megnézném, nagyobb a választék, és nem annyira saját márkás cuccokra épít, mint a Lidl/Aldi páros.
Ja, meg DM/Müller/Rossmann megér még egy próbát, amelyik van a közelben, ott elég sok minden van az édességtől az alternatív kosztig.
p
-
Csyppa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Más: Te, mint Németországban élő egyén, nem tudod-e véletlenül, hogy mégis hol lehet itt venni puffasztott rizst? Aldiban/Lidlben nem láttam seholse. Vagyis láttam, de a csokoládéból, amivel össze volt keverve nem volt kedvem kiszedni egyesével.

-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
A legjobb fajta. Na, hadd csámcsogjunk mi is, írd meg novellában, és írd oda, hogy a legcsekélyebb valóságtartalma sincs, és hasonlóság, meg valós személy, meg véletlen, meg ilyesmik.
p
-
-
Olyan munkahelyi sztorim van, hogy nem hiszitek el, es le se merem irni
-
Jürgen, aki az f-astrát meg az akku-elrendezését megtervezte úgy, ahogy, az mondjon le, azonnal. a nyugdíjáról is.
Basszus, háromszor kellett elmennem az asztráltesthez meg haza, mire minden szerszámom rendelkezésre állt ahhoz, hogy ki tudjam szerelni az akkut.
De most már töltődik. Legalábbis remélem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Vagyunk így páran. Aminek értelme lenne, az hozzáférhetetlen.
-
Tim82
félisten
Ide is bedobom némi inputot várva.

-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Csatlakozom, feelgood filmnek tökéletes, bevallottan ez is volt a céljuk a készítőknek.
Nekem mondjuk a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan jobban betalált, de az meg kifejezetten generációs film.
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Publikus, hogy melyik film?
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jah, majd küldök a készítőknek pénzt kickstarteren, vagy ilyesmi. Csak vicces, hogy ha akarnék sem igazán tudnék jogkövető lenni. DVD-n meg nem veszek meg már semmit, mer tnincs is mivel lejátszani igazából. Abba meg bele sem gondolok, hogy milyen on-demand csatornán fog ez majd menni.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor nc*re téka.
Kicsillagozva, mielőtt valamelyik túlbuzgómócsing beszólna a warezért... -
parandroid
félisten
Ha hosszú évek után végre van egy magyar film, ami érdekel, és amit moziban is hajlandó lennék megnézni, és a hónap végén éppen Mo-n vagyok, viszont a filmet csak a bp-i mozikban játsszák, akkor megszívtam?
p
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az egy dolog, de hogy lízingelni se tudok...

T30: nemá', te tudod én meg keressek rá?

-
válasz
parandroid
üzenetére
tényleg, hogy is állunk a gyűjtéssel..?

-
-
Már megint témánál vagyunk, Bleki belgyógyászata, anyagcseréje

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szerintem le
, mert ugye józan ésszel azt gondolná az ember, hogy a bevitt folyadék felszívódásával a vér is hígul, és hígabb, könnyebben keringethető folyadék hatására csökken. Vagy ez hosszútávra igaz, de rövidre nem?
Azért kérdem, mert néha csak délután veszem észre, hogy alig ittam még, és olyankor egy pohár lemegy, de akkor már jólesik a második is egyből. Ezek után viszont 10 percenként kell kimennem és mintha ez a mennyiség "ami befolyik az rögtön kifolyik" módon színezetlenül, mennyiség változás nélkül távozik is azonnal. -
-
BlacKSouL
addikt
Azt olvastam valahol, (lehet hogy itt?
)hogy a hirtelen sok víz (0,5 liter+) ivása lökésszerűen megemeli a vérnyomást. Ez igaz, és ha igen, mi a mechanizmus? -
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Illetve aki kitudja csengetni,az elmegy valami magán klinikára.Aki nem hát az meg így jár..

-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
kis rög, kis pénz...
-
Besz@rás ez a Magyar kormány... Röghöz kötés... kb. havi 20k-ért...

-
Tim82
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Független mobil hotspottal nem járnál jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Akaratlanul is a Keresztapa c. filmből Luca Brasi-tól való idézet jutott eszembe: "Remélem, hogy az első gyermekük fiúgyermeknek fog születni." 
. Pl. én ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)