Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem lenox mar ott tart

-
parandroid
félisten
Cukik vagytok a problémáitokkal, lesznek azok a lányok még 13 évesek is, hajjajj.

p
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
En az egyik lanyommal csinaltom olyat 5 eves koraban, hogy nyavogott, hogy nem engedjuk a hulyeseget, amit eppen kitalalt, bementem vele a szobajaba es neteztem, amig o hisztizett. 5 perc mulva megkerdezte, hogy nem zavar, hogy sirok? Mondtam, hogy nem, nagyon szep hangod van, abbahagyta, es utana kb. 10-zel elosztodott a problemak szama.
#45996 Hat igen, ki szoktak probalni, hogy mit lehet. Elso gyereknel tul szokas aggodni.
-
lenox
veterán
-
parandroid
félisten
Az hagyján, de a kis kenyérkéjüket is ők maguk kenik meg, amúgy meg egyedül öltöznek (na jó, amennyire tudnak, persze), és általában is mindent egyedül csinálnak, a gondozónő csak azért van ott, hogy segítsen neki, ha kéri (szigorúan csak akkor), és akkor is amíg lehet, csak irányítani próbálja, hogy meg tudja oldani a gyerek egyedül a problémát.
Az egész német oktatás az önállóságra, és a saját, különbejáratú problémamegoldásra, valamint később a világgal való megismerkedésre és a gyakorlati tapasztalatokra épít - mi tanultunk a fősulin alternatív pedagógiai módszereket, de a többségük durván 'poroszos' (lol, sic!) és vaskalapos volt ahhoz képest, ami itt a hétköznapi gyakorlat.
Ami különösen vicces az egészben, hogy a Pikler Emmi-féle megközelítés, amire itt az intézmények jó része épül, gyakorlatilag magyar találmány (ugyanakkor jellemzően mindig is sokkal jobban érdekelte a német pedagógusokat, mint a magyarokat).
Hanyatló nyugat, meg mocskos liberálisok amúgy, ja.
p
Ui.: Azt még külön érdemes megemlíteni, hogy a gyerekek jó részénél a bölcsiben elért eredmények addig maradnak meg, amíg a szülő színre nem lép, onnét kezdve a jó részük egy szempillantás alatt mindent elfelejt, amit addig tudott - ismét egy remek példa arra, hogy sok esetben a szülőket kéne oktatni és nevelni, nem a gyereket, nekik alapból megy minden.
-
gaborbol
őstag
Tegnap este hazajottem, nem neztem terkepet, csak kivancsisagbol megneztem, hogy hogyan lehetne eljutni Skociaba viszonylag olcson par napra.
Vezetni tud is, ahogy levettem szeret is,a taj is szep (bar este 11 es reggel 7 koztt nem sokat lani belole) igy nem gond 7-8 ora vezetes, ami meg mindig jobb mint 20-25, csak egy iranyba, en hasonlo esetben siman vallalnam.emvy Ez eleg jol hangzik.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Majd meglatjuk -- az itteni bolcsiben egeszen durva eredmenyeket ernek el; pl. a delutani kajalas ugy megy, hogy valami eneket elkezd a nevelono, amire a gyerekek elpakoljak a jatekaikat (!), leulnek a kis asztalhoz, mindenki a maga szekere, megvarjak, amig mindenkinek egyenkent a nyakaba rakjak az eloket, majd tovabb varnak turelmesen, amig elejuk rakjak a kajat egy kosarban, majd vesznek belole maguknak. A gyerekek uvegkancsobol toltenek maguknak uvegpoharba.
Ezt ugye masfel-ket evesen. Egeszen meglepo.
-
ngabor2
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy most az online fizetés hibája az eonnál az eon, az otp, vagy valaki más hibája? Már tegnap is azt mondta, hogy 5-10 perc kiesés várható, ahhoz képest tegnap délután óta nem sikerült 1 számlát befizetnem.
Sikertelen művelet
Kommunikációs hiba történt az OTP szervere felé, kérjük próbálja meg később! -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem ordit, senkit nem zavar. Persze maszkal ide-oda, de nem megy neki semminek, nem tor-zuz, nem dobal meg kenyerrel masokat. Alapvetoen kimegy a folyosora, es az ajto melletti lepcson maszkal fel-ala.
Lehet, hogy lesz olyan eletkor, ahol zavarna, de most per pillanat abszolut vallalhatoan viselkedik.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ja, de Londonbol Europaba pl. van egy ferry vagy vonat, stb.
Meg ugye a korulmenyek: parommal vagy haverokkal autozni franko, de pl. babaval nagyon problemas, mert 6-8 orat bekotve ulni eleg remes nekik. Ilyen szempontbol is a legjobb a vonat, pl. a Railjeten beulhetsz a mozgasserult helyek egyikere, van egy kb. 3x4 meteres ures ter, ahol eljatszogathat hazaig, nincs biztonsagi ov, barmikor ehet, ihat, stb. Szoval gyerekkel a vonat a legjobb, a repulo meg elfogadhato, ha rovid az ut.
-
EQMontoya
veterán
Mondjuk rövid távra (1000km) repülni is ugyanolyan szar.
Ami kocsival 8-10 óra, az repülővel ugyan csak 2, de itt-ott reptér transzport, csomagfeladás, security check, csomagra várakozás, stb, stb.
Rengeteg kisebb timeslot, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Épp ezért nem szeretek én se annyira repülni, rengeteg járulékos vesztesége és kényelmetlensége van.Pl. Eindhovenbe 2 órás a repülőút, és még csomag nélkül is valami bő 5 óra lett ajtótól ajtóig.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Oke, de te Budapesten laksz, en meg nem, tehat vagy elotte este fel kell utaznom pestre, vagy visznek, ha a reggel 6-os indulast nezzuk. Ha napkozbenit, akkor is 3 oras repulohoz 10kor mar el kell indulnom anyosektol vagy a szuloktol. Es akkor meg arrol nem beszeltunk, hogy hajnalban heathrowra kijutni kb 3 ora ( napkozben 1 ora 40) , ha nem tobb, gatwickre szinten 3 , lutonra, stanstedre ketto minimum.
Es en biza ket oraval indulas elott mar kinn vagyok. Mondjuk sosemkestem meg le gepet, viszont olyanmar volt, hogy a vonat az orrom elott huzott el, es a kovetkezo 1 ora mulva jott, rohantam is vegig a secun,meg mindenen, pedig raszamolom az idot. -
concret_hp
addikt
napokban pont arról volt szó, hogy inkább levezetek a szlovén / horvát északi tengerpartra bp-ről ami gondolom 6-7 óra, mint hogy repüljünk valahova 2 órát...
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Plusz szamold hozza a checkint es a varakozasokat. Siman hozza lehet adni meg vagy 6-8 orat, igaz en gepindulas elott also hangon 4 oraval idulok ki a repterre , es altalaban hatol hazig kb 10 -11 ora a repulessel egyutt.
-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
-
Krisztust már beelőztem korban, ehh.
-
szőröscica
addikt
Mi elvagyunk rajta, most nincs is 140-es matrac benne, csak egy kb. 130-as, és nem gond. Igaz, egyikünk sem túl testes, asszonyka talán 175 centi körül van 66 kilóval, én meg 191 vagyok 90-el, és most állok csökkenő pályára. Nem mondom, hogy egy 160-as nem lenne jobb, de a fűtőtestek miatt más nem fért be ágyneműtartós kárpitos ágyból, és igazából megfelel, nem lökdössük le egymást.

bandus: kicsit ebben benne van az én hülyeségem is, mindenképp autóval akarok kimenni, az 2 nap oda, 2 vissza, jó lenne 2-3 napot ott is tölteni, így pedig a limitált szabadságom és a próbaidő miatt nem ugrálhatok nagyon. Még a családommal is el akarok menni idén, mert öcsém most megy egyetemre, utána szerintem több közös nyaralás nem nagyon lesz. Persze elmehetnék táppénzre, de új munkahelyen ezt nem erőltetném. Ahonnan eljöttem, na ott gátlástalanul táppénzeztem volna.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
igy mar ertheto a dolog. bar en inkabb betonoznek meg szekrenyeznek 1-2 honappal kesobb, mint az, hogy 5 honapig ne lassam akit szeretek, de nem vagyunk egyformak

-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Azon elfer ket ember kenyelmesen?
-
bobsys
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ahogy mar jeleztek, egy jo matrac amin 10 evig fogsz aludni 100K felett lesz
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
A matrac is 100++

-
szőröscica
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ő két okból ment ki: nyelvet tanulni és egy kis pénzt keresni. Pincérként nem keresi halálra magát, jobb hónapokban olyan 350 ezer forintot tud félretenni, de általában kevesebbet. Egy oda-vissza út költsége buszjegyestől, repjegyestől kb. 100 rugó. Ezért nem jár haza gyakran.
Én azért nem megyek ki hamarabb, mert idei évre a munkahelyváltás miatt nagyon kevés szabim maradt (jó esetben 12 nap), illetve az anyagi vonzatának sem örülnék, tavaly vettem lakást, és még sokat kell költenem rá. Holnap jönnek a szúnyoghálósok, pár szúnyogháló és árnyékoló majdnem 240 ezerbe fog fájni. És még kell beépített szekrény, le kell betonozni és burkolni a kertet, nem ártana egy rendes matrac az ágyba, stbstb. A matracot leszámítva mindegyik bőven 100, de inkább 200 feletti történet, amik kimerítik a kasszám.
Hát ez az oka annak, hogy ezt a kompromisszumot meghoztuk.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
ennek egyébként mi az oka, már ha publikus?
azért manapság nem olyan nagy dolog kiugrani/hazajönni egy hétvégére, vagy kicsit hosszabb időre pár nap szabival. feltételezem nem az anyagiakon múlik.
-
EQMontoya
veterán
Mást is állandóan kidobál a ph, akár fél sorol hozzászólás megírása ideje alatt is? (Belép, elkezdem írni, beküldeném, megint login screen)
-
válasz
szőröscica
üzenetére
addig zéró találkozás?
-
válasz
szőröscica
üzenetére
és hiszel a távkapcsolatban?
én biztos, hogy tennék erőfeszítéseket, vagy a kiköltözésre, vagy a rendszeres interaktív találkozásra (fapados, hétvégi, akármilyen kiruccanások) -
szőröscica
addikt
No, asszony visszarepült Skóciába, akkor szeptemberig maradnak a magányos, alkoholba fojtott esték.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nincs standard, mersekelt egovben teli idoszakban tobbet esznek az autok, melyik mennyivel.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha sok a hidegindítás, akkor normális ekkora difi.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem (fedcomp szerint) a téli kb. 0,2-0,4 literrel jött ki többre rendszeresen, mint a nyári. Hosszabb utaknál kisebb, rövideknél nagyobb volt a különbség (ami nem csoda, hisz hidegben tovább "megy a szívató").
A nyárigumi 205/55R16, a téli keskenyebb, 195/60R15. A nyári 2,2 - 2,3-ra van fújva, a télit 2,4-en szeretem tartani. Azonos széles, azonos gördülési ellenállású gumival hasonló érték jöhetne ki, mert a jelenleg alkalmazott téli magasabb nyomása, és keskenyebb szélessége kompenzálja a lamelázottságból eredő nagyobb gördülési ellenállást. -
tildy
nagyúr
Gratulalok, hogy a ceged/munkahelyed altal vasarolt ipadedet sikerult osszehasonlitani egy amazonon barki altal megkaphato, alapbol akcios + cashbackes akcioban vasarolttol. Kersz csokit ?

Amugy meglepoen jo akcio volt hatvan fontert.
Amugy azert is hihetetlen, mert ismeritek a hozzaallasoma lenovohoz. De csak kellett szorszalhasogatnod, en meg nem ertekelem a humorod

-
concret_hp
addikt
ja ha már a vépowert ideírtam, téli nyári fogysztás különbségre mi a standard szerintetek? ugye más a gumi is + hideg motor. most pont 6 literes átlag jött ki 500km-n, télen meg 7 lityi alatt sehogy sem akart megállni, de a használat is más volt picit.
-
concret_hp
addikt
mekkora jó arc már ez a júpíszí, hétfőn ilyen levelet küldtek (20án)
"Tisztelt X Y!
2015.04.06-án érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk az alábbiakról.
Az Ön internet szolgáltatását 2015.05.05-ig bezárólag nem fogja érinteni tervezett karbantartás.
Minden további kérdésével kapcsolatban szívesen fogadjuk megkeresését a www.upc.hu/email oldalunkon, vagy a 1221-es számon.
Tisztelettel:"
végülis csak 2 hétig tartott... (az előre jelzett karbantartások döntő része nyilván a 6-20 közti időszak volt)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én sem használom napi szinten, van rajta iGO navigálni, ha külföldre megyünk, meg volt rajta némi zene/film hosszabb utakra.
-
-
tildy
nagyúr
Hihetetlen lesz amit mondok, de nalunk kivetelesen egy 65 fontos lenovo tablet bevalt.
a 65 font ugy jon ki, valami 95 fontos akcios ar volt , plusz 30 font cashback
-
hogy ez az acrobat reader DC mekkora egy fos... A pivot-ba állított képernyőmön a felét kitakarja egy jobboldali menü, ami amúgy üres, és nem tudom eltüntetni...
-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
most mondjam azt hogy az én verdám is úgy van szervizelve, hogy barát barátja ott dolgozik, megnézik mi kell bele stb. aztán kint a parkolóban kifizetem, bent meg a műszakiztatást ami mindenhol ugyanannyi... úgy sejtem ha normális fizetésen lennének a dolgzók, akkor minden menne a számlába aztán csá, esetleg 1-2 dolgot megcsinálnának olcsóbban v mittomén. nyilván aki az utcáról esik be annál nem így van.
vidéken meg mondják otthon múltkor 1 hónapja van hirdetve bérszámfejtő pozi, nem jelentkezett rá senki az milyen?

-
lenox
veterán
Vajon melyik a legolcsobb tablet, amit megvehet az ember a ket eves lanyanak, tehat mukodik, nem szarik be, de ha netan foldhoz vagna akkor nem kar erte? Mert most a nagyobbaktol veszi el a tabokat ('kerem a tablettat'), es nem adja vissza ('hagyjalbeken', 'nekemvanigazam'), de mondjuk azok helyett 30-40k-sat kene venni, ha legyakna, annal meg van sok olcsobb, ami neki jo. Leginkabb youtube-ozik meg rajzol rajta, szoval kb. minden hardver jo lehet, de akkor mar a sok gagyi kozul azt valasztanam, ami kevesebbszer szarik be, tovabb tart az akksi, es esetleg tobb ram van rajta, ebben a sorrendben.
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Persze, ez igy van. Nemetben 140re volt allitva a tempomat, masutt 130ra. Itt is, aztan utana nem sokkal rajottem hogy itt 70mph a limit, ami azert nem 130 kmh
de nem lett baj.En a kombit vittem nemreg muszakira es a hatso futomuben kellett filleres alkatreszeket cserelni, 20 font volt az alkatresz, 227 a munkadij... Az auto meg er vagy 400at. Lol

Igy aztan a nemsoka esedekes olajcseret megcsinalom en, tokom fog arra a 15 percre 50 fontot adni valakinek...
-
Viszlát
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Hat ezert tortent az, hogy kicsereltem magam a fekbetetet. Kucsit guglizni kellett az elektromos kezifek miatt, de igy is megvolt kb ket ora alatt, ami az alkatresz arat levonva ugy 180 fontos orabert jelent, az meg nem olyan rossz.

NoLF: egyaltalan nem, csak annyit mereszeltem irni, hogy valszeg nem nagyon szaguldoztal.

-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Legalabb nem egy orat szamlaztak ki es esetleg ki is csereltek nem csak kifizettettek veled.
Ez van sajna, a legremisztobb, az a szerelok fizetese es annak modja volt. (Legalabb is MO-on.) Annyira dobbenetesen alul voltak fizetve, hogy nem hittem el mennyit keresnek amikor mondtak.
Raadasul nem fix beren vannak, hanem az alapjan kapjak a fizut, hogy "mennyit dolgoztak".
Ha nincs eleg sok ugyfel, nem porog a szerviz, akkor mit csinal a szerelo, hogy ne haljon ehen?Elkezd hibat keresni, meg olyan dolgokat csinalni a kocsin amit nem kertel. Aztan ahogy tellik az ido, van aki csibeszebbe valik,jon a ceges kocsi, leszed valamit a kocsin, szepen megpucolja visszarakja felveszi a raktarbol az uj alkatreszt, azt hazaviszi-eladja felaron, a vevonek meg kiszamlazzak szepen. Vagy ha mar teljesn troger, akkor mindegy ki az, ra sem nez a kocsira, csak kiszamlazza a melot meg az anyagot es ennyi.
A szerviz tulaj erdekelt benne, mert ezaltal no a bevetel, a masik reszrol meg bele o is bele van kenyszeritve a gyar alltal. A gyar sem szivbajos azt mondja itt van ez a 10-20.000 euros muszer, ezt ha nem veszed meg akkor nem lehetsz hivatalos szerviz. Egy esetleg let ev mulva megint jon a level, hogy itt a leguljabb muszer fizess megint.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez azért jó, mert nekem is kiszámláztak a Hondánál 12 percet a pollenszűrő cseréjére, arra a műveletre, amit én saját kezűleg 30 másodperc alatt tudok megcsinálni...és még csak nem is kértem.
Kesztyűtartó lenyit, oldalt benyom, teljesen leenged, pollenszűrő tálca kihúz, régi/új kivesz/betesz, tálca visszatol, kesztyűtartó felhajt.
Ehhez aztán kell a szakértelem, meg a szerelői képesítés. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Egyebbkent igy volt anno, nem tudom hogy most is igy van-e, Kulon oradij volt a harmasig bezarolag, kulon az 5-os re, es kulon a 7-es re, de lehet, hogy meg a benzin meg dizel motor miatt is valtozott az oradij.
Viszont ami korrekt volt, az az, hogy a gyar elorita, hogy melyik munkafolyamat mennyi ideg tarthat. tehat egy egy oras melora, nem szmalazhattak ki 4 orat. Es azt hiszem 12 perces egysegekbe ment, nem ugy volt, hogy akkor szamoljuk egy orat.
-
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
BMW szalonoknak dolgoztam 7 evig. A dolgozoi parkolot erdemes volt megnezni
Pedig szerelok, es ott a speci szerszam-diagnosztika, a tudas, a maximum kedvezmeny az alkatreszre... es megsem.
Kerdeztem toluk, hogy megis mi kerul 200K-ba egy olajcseren a 7-es BMW-n, azt mondtak, ha az ugyfelnek volt 40 millaja a kocsira akkor a 200K is lesz olajcserere, akkor meg miert ne. -
Winner_hun
félisten
Szombat-vasárnap lanparty. Vasárnap délután 6-fél 7 körül hazaértem. Gyors munka, be a kocsiba, elvinni. Fél 10-re hazaértem. Fürdés, alvás.
Hétfőn 6-kor kelés, irány munkába. Este 7 után újra itthon, kaja, fürdés, alvás.
Kedd szintén 6-kor kelés. Reggeli, lanparty után gép összerakása aztán lehet menni dolgozni. Éjjlel fél 11-kor kész, irány sittért. Egyik ismerős hétfőn szólt hogy 5. kerületben lakásfelújítanak, lenne egy kis sitt amit el kéne szállítani. Kipakolták az utcára mire odaértünk, pár perc alatt bent a kocsiban, mehetünk is lerakni hozzá. Megvan, na akkor vissza Bp-re a 2. adagért. Fél 1-1 között kezdtük lehordani az 1. emeletről. Nem tudom mikor végeztünk, be a kocsiba aztán irány haza. Ma reggel 5-kor sikerült lefeküdni. Mobil lelő, vonalas telefon kihúz nehogy felébresszenek. Délben kelés, szemem még kívánja az alvást. Majd este, így már elleszek a nap hátralevő részében. -
Viszlát
addikt
"... telepakolva kolbasszal es palinkaval... "
Haha, tipikus.
Tőlem is kérdezte már határőr, hogy mi ez a furcsa szag, csomagtartóban voltak a sütnivaló dolgok hűtődobozban, hátsó ülésen meg a füstölt finomságok. 
A fogyasztáshoz: az nem rossz amúgy, de akkor nem nagyon tolhattad neki németben sem. Nálam ez az egyetlen dolog amibe abszolút nem tudok belekötni a bömös kapcsán, 2 tonna, 3 liter, 6 henger, németben sokszor limitig és ilyen átlagot hoz...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Arra gondoltam, hogy amikor elkezdtek szepen sorban hullani a keszulekek, akkor a verseny temaja igazodott az uj korulmenyekhez

-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sietni ugyan nem siettunk, igy 27 ora volt, ebbe belefert egy beer&burger is Bristol kozpontjaban, mikor vegre megerkeztunk.
A ket utastarsam meglehetosen elvezte az utat, nagyjabol en is, ambar ok vegig ittak en meg vezettem.
Ebben a 27 oraban ugye benne van a kolni kitero es a Calais-Dover kompjarat.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Meg Budára.

Nagykörúton belülre = nagykörútra se, annak forgalmasabb mellékutcáit is felejtsd el (pl. Podmaniczky), nagykörút budai folytatásán belülre se menj (tehát Kosztolányi, BAH csp., Déli, Moszkva, Margit híd félkörre, vagy ezen belülre).Szóval van szar, bőven.

Bleki: ez már az, csak erősen kiherélve.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez volt a verseny lenyege ?

-
concret_hp
addikt
barátnőmék kaptak a cégnél lépésszámláló karbizbazt, meg hoyg csinálnak versenyt a cégnél meg stb. övé alapból nem működött, de 1 hét alatt kb. a fele besz@rt. na ügyes volt valaki?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ahogy öregszem én egyre kevésbé érzem soknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahan, akkor ezek szerint ez a mostani verzió, ez a Next-re épül? Vagy ez maga az? Ennyire nem követem (sajnos).
Mi anno vettünk egy Asus R700-t, AsusGo-val, ami ugyan már nem mai gyerek, és nem is az origin, de viccesen jól használható. Csak épp a támogatása szar. Ráhekkel...izé, megoldottam, hogy fasza domborzatot is mutasson, amit gyárilag nem tudott, és elég jó is lett, de valahogy akkortájt az utak kurvafürgén változtak. Emiatt eléggé elavult lett. Nagyon nem mertem nem támogatott irányba menni egy 70k-s készüléknél, ezért nem kevés pénzért vettünk rá térképfrissítést. Ami jelenleg már ha jól rémlik kicsit több, mint 2 éves. Nem nagyon szar, csak nem új. De vagyonok már nincsenek fölöslegben frissíteni. Rohadtul sajnálom, mert 70 ezerért minimum örökélet IDDT-t, vagy legalább IDDQD-t várna az ember....Ekkor kerültem kapcsolatba immár ingoványos talajon egy újabb verzióval, majd a primoval (szigorúan csak demonstrációs céllal, és kipróbálás miatt!) és mondhatom tetszett, csak a telefonom volt hozzá kevés. Próbáltam én mindent, de percekig sorolhatnám, hogy miben rosszabbak a többiek. Ezért voltam kíváncsi erre. És ezért kapacitáltam már hónapok óta exkollégát egy ingoványos megoldásért az új FHD kijelzőre, de erről nem beszélnék, amúgysem sikeres.
Minden kritikám építő szándékú.

Ja igen, eddig gyalog próbáltam csak, vagy 5 km/h-t mutatott, vagy semmit. Logban viszont kiírta, hogy mennyi az átlagsebesség, mennyi a max (8), tehát tudni tudja, de csak 5-önként mutatja? Ez nem jó. Mindazonáltal az adat nézetben a pontos sebességet mutatja, csak a navitérkép nézetben nem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nnna, ma direkt leteszteltem.

Autós módban is, és gyalogos módban is megterveztem egy útvonalat, ami egy egyirányú utca kijövő oldala mellett ment el, és miután normál haladás után kicsit túlmentem rajta, és a pozíciójelölő pötty (nem a járműikon) is mutatta hogy haladok, megálltam, és visszafordultam be az egyirányúba szembe. Most kivételesen egyből befordult menetiránynak megfelelően, azonban továbbhaladva 20 métert miután észlelte hogy egyirányú, hirtelen csak annyit ismételt: újratervezés.... Azonban egyirányúból csak egyfelé lehet újratervezni, na ezen el is akadt, és miután makacsul ragaszkodott a megakadt újratervezés lemezhez, habár erre csak ez utalt, és az hogy minden irányinformációt elvett, hiába indultam el ismét a jó irányba (észrevettem a behajtani tilos táblát és "lefékeztem", kitolattam...) a nézeti irány immáron beragadt az egyirányú utcába szemből befelé (ahogy tegnap semmiáron nem akarta), és miután már 100 métert mentem ismét tovább a helyes úton, ő ugyan tovább mutatta helyesen a kék jelölővel, hogy éppen hol vagyok, a menetiránytól eltérően azonban az egyirányú utca tengelyébe beragadva, a helyes menetirányra merőleges nézetben ismételgette, hogy újratervezés...Szóval elhiszem, hogy nem mutathatja live a menetirányt, de ez szerintem egy bug benne. Az egyirányú utcáktól lesokkol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(én se értem mondjuk, hogy az miért jó)

Trololol... 

![[link] [link]](http://logout.hu/dl/upc/2015-01/20/5243_eb2gjnuwsamlpyf2_img_1407.jpg)