Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• e=mc²

őstag

válasz parandroid #46111 üzenetére

Ertem, hogy mit mondasz, es bizonyos korulmenyek kozott el is fogadom, de a sajat tapasztalatom azt mutatja, hogy ez csak onamitas, hogy nyugodjon meg a lelkunk es ne foglalkozzunk vele. Az eddigi 2 autombol es a veluk kapcsolatos szervizelesek alapjan (ami nagyjabol 20 kulonbozo szakit jelent) talan egy volt olyan, aki ertett is hozza. Csak a rossz tapasztalataim alapjan mar neki sem nagyon hiszek, es mindig bennem van az a belso zsiger erzes, hogy bakker, mivanhamegsemjo? Minden percben akaratlanul, reflexbol hallgatok minden egyes zorejt, es bemeselek magamnak valami apro hibat, pedig tenyleg lehet, hogy nincs is ott. Es hiaba viszem el akarhova (mondjuk 15 eves jarmuvek eseteben a markaszervizt eddig kihagytam), legyen az helyi sufni szerelo, Magyar Autoklub hivatalos szervizpontja, vagy evekig szervizvezetokent tevekenykedo rokon, mindenhol (!) azt hallom, hogy megneztuk, most nincs vele gond, de az auto mar csak ilyen, barmi barmikor...

2 eve vettem a Primeramat, kereskedotol egyenes ut a szerviz. Egy hetig volt ott, mindent amit ilyenkor kell megcsinaltak, csereltek, muszaki, stbstb, Ugy valtunk el, hogy valami kopogott a kocsin, nem tudtak mi az, menjek vele es ha hangosabb lesz menjek vissza. Nem lett hangosabb, de elvittem mashova. Ott sem tudtak megmondani. Elvittem harmadik - otodik - tizedik helyre... Azota is megvan a hang.

En sem ertek hozza, sőt! Az ablaktorlo lapat csereje fel oramba kerult a par fel perces le- es felpattintas helyett, hatso izzot mar csereltem, de elsot nem tudok. Szerszamom, helyem es tudasom nincs, igy sajnos en is csak ra vagyok szorulva ezekre a "mesteremberekre" es sajnos tobb a negativ elmeny, mint a pozitiv.

Arrol meg ne beszeljunk, hogy ilyen eloelettel megmondom egy "uj" szervizesnek, hogy ez es ez a gond, erre na az nem ugy van, majd o megnezi. Harom nap utan a vegen csak kiderul, hogy nekem volt igazam.

Szoval az, hogy egy szakember megmondja a frankot, az semmi mas, mint amit te hallani akarsz, hogy nyugton legyel, hogy a tobbi altalanos problemak kozott ne legyen meg egy, ami ott bujkal a tobbi kozott.

Új hozzászólás Aktív témák