Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Neked, mint gyakorló ínyencnek elhiszem

Mivel tudom, hogy odavagy a gömbölyű üvegben lelhető medicináért, megosztom Veled, hogy mit mesélt az illető a nedű keletkezéséről

A fickó elmondása szerint a itóka receptjét nme egy ember őrzi, hanem jópár - az egyes rész-fázisoknál mindig az adott ember dirigálja a boszorkánykonyha szakácsait.
Zwack Péternél van a recept egy része (nem meglepő módon a gyógynövények egy részét Ő szerzi be, egy kis zsákban a megfelelő pillanatban átnyújtja az illetékes fakanalas embernek, aki a kotyulékba elegyíti a port) - talán Ő az egyetlen ember, aki egészében birtokában van a receptúrának, mert az egyes részek "tulajdonosainak" hivatalból tiltva vagyon mindennemű eszmecsere

Az meglepőbb volt, hogy majdnem bajba került a Zwack Rt az egyéb termékeivel, mivel ha viszagondolsz, akkor pl. a Hubertust jobbára éltes korú nagypapák szürcsölgették, a fiatal, szomjas réteg pedig jóformán nem is tudott róla - az új reklámok annak köszönhetőek, hogy a cégnél végre kitalálták, hogy ki is lenne a célközönség
Állítólag az új reklámmódi megtette hatását és a vadászos, vízben csajozós reklám megtette hatását, kezd rászokni a fiatalabb közönség is a nedűre... 
No de ennyit az esti meséről, most már leülök magamtól is

-
Whaskes
senior tag
kár, hogy a végére olyat nem tettek be, aki lerúgja a motorról
tuti volt olyan ember, akibe szorult egy kis ész.
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem az tetszik a legjobban, amikor egy csaj elesik, és a pali megáll, visszakar menni segíteni, de látja amotorost és meggondolja magát, és inkább fut
Meg az a hajléktalan se piskóta 
-
Motoros halál
Nagyon jó videóNemhal meg benne senki, semmi ilyesmiről nincsen benne szó.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Thx

mi volt veled pléhember?
Nem láttalak utóbbi időben. -
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Szép estét mindenkinek

100 lityó? Azért már egészen szép kis summát kérhet a VPOP, ha van egy jóakarótok és nincsen rajta zárjegy - épp az esti híradóban mormogtak róla valamit

Egy biztos - az igazi jó házipálinkának nincsen párja

Az egyik ismerős dolgozott a Zwack-nál (gömbszörp kedvelők figyelem
), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...Kicsit olyan érzésem lett tőle, mint amikor pár éve egy kórházban össze voltam zárva egy jómunkásember böllérrel, aki megosztotta velem a szalámigyártás ipari módozatának apró kis trükkjeit.
Mielőtt a párizsi gyártásának végére ért volna, inkább leállítottam - sajna nem rendelkezem olyan kistermelő beszállítóval, aki pótolni tudta volna a betevő szalámi adagomat
Mod: vazzee, egyből mindenki hogy' rámoccant a zárjegyre

-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
már nem. a jövő évi teljes pálinkaigényem le van fedve. nem iszok én sokat ilyen szeszesitalt, és ami kell, azt a környékről be tudom szerezni. természetesen az is legálisan főzött, adózott, meg mindenféle fináncon átjutott dolog.
W: mond neked valamit a "nem kereskedelmi mennyiség" kifejezés? abasznabe, ha eladok akármit az aprón, az apeh arról is kérne mindenféle bevallást... a legálisan, saját részre főzetett pálinkával is ez a helyzet legjobb tudomásom szerint. amíg nem továbbértékesítésre (kocsmának) adja el, addig nem követ el semmit.
asszem évente fejenként 200 liter a felső határ, tehát a 100 liter az még bőven "saját cél" mennyiség. az más kérdés, hogy igen masszív az az alkoholista, aki egy éva alatt 100 liter igazi hp-t az arcába helyez...
-
válasz
parandroid
üzenetére
nem kereskedelmi mennyiségről van szó, hanem arról az iksz literről, amit minden család főzhet magának évente. nem kell rá zárjegy.
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki hogy van angolul a szűk keresztmetszet?
Mármint így számítástechnikában
-
PazsitZ
addikt
Ha már linkelgetés: [link] Régi, de még mindig üt

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
De a tigrisbukfenc már egész jól ment a végére
lehet a talajtornát kéne inkább erőltetni .. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
mert a srác elbakta - nem átesni kell rajta ->összegyűjteni...

-
RoyalFlush
őstag
van itt minden
A végén a csávó kissé nehezen veszi az akadályokat .. -
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ha egy pálinkára ráírják, hogy "készült:", akkor az már pancs, nem pálinka.
a pálinka számomra tiszta gyümölcspárlat. meg van az ágyaspálinka, meg a mézespálinka. meg az ágyas-mézes. na az az igazán finom. de az nem csak simán pálinka. pláne nem egyszerűen gyümölcspálinka.
én az enyémre kézzel írtam rá, hogy 2007. 09. 23. ez pont elég infó.
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
énmárkiégtem....
öregvagyok, márcsak immel,lámmal hatékonykodok 
-
válasz
bolondember
üzenetére
már megint csak a deepthroat...
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
kapdbe, jó? csak mert a vedelés egy hatékonyabb ivásforma, még nem kell szivatni

-
Whaskes
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
me félreszokták rakni a kagylót, hogy ne hívogassák őket munkaidőben.

-
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
fúúúj, alkesz! sört iszik... pfff,,,, megfogsz dögleni az alkoholtól, de előtte biztos meghülyülsz.... nem igaz hogy "magyarországon" csak ivással lehet tölteni az időt.
Na kiez? na kiez? kimondogat hasonló dolgokat?

-
ngabor2
nagyúr
asszem jobban ki kell magam képezni szektákból... most kellett megtudnom, hogy az őrtorony nem a hitgyüliseké, hanem a jehováké. azért mosolygott annyira, mikor a hitgyülis lerázószöveggel próbálkoztam
de esküszöm, ezeket direkt képzik gondolkodás ellen. ha egy visszakérdésre nem tudnak válaszolni, akkor mosolyogva megköszönik az ember őszinteségét. sajnálom, hogy erre nem vágtam rá, hogy "és a nadrágja is olyan..."mondjuk utólag elgondolkodva a dolgon lehet, hogy tudtam volna olyat kérdezni tőle, ami kizökkenti.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
azt én is .. nem is erre gondoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ketlem, hogy az afrikai legyek olvasnak a logout-ot...

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
én oda biztos nem mennék, a nagy melegen, járványokon és éhezésen kívül van valami légy ami belepetézik a kiteregetett gatyádba

mod: bár bolondemberébe a múltkori víztakarékossági ötlete és cikke után nem biztos .. feltéve ha megfogadja néhány embör ott leírt tanácsát
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Boldog születésnapot ! Füled érjen bokáig
- még az enyém is megvan .. 
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Boldog szülinapot!
Ma este ne maradj szárazon
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tehat tulajdonkeppen nincs kivel...
Valszeg en is unneples helyett melozok holnap, el kene koltozni Afrikaba, ott mindenki happy, ha epp nem az ehendogles utolso fazisaban van, csakhat en nem birom a meleget, igy nem mehetek

-
válasz
bolondember
üzenetére
feji a lila teheneket?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
vanni van, csakhát dolgoznak...
Asszonka meg milkalandban...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs kivel sorozni s unnepelni szulinapon, vagy mi?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
báh, akkor nem kapsz tőlem első évadot ajándékba.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
boldog születésnapot!
holnap este?
ja igen, mennyi van meg neked abból a Masters of Horror-ból?

-
bolondember
MODERÁTOR
á, hazaértem, kockulhatok...
vannak emberek a világon, no...

-
dragonfx
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Volt egy időben ez az ír táncmánia, meg májkell fletli, meg mittodomén...mi meg csak bámultunk felhúzott szemöldökkel, hogy ki ez a majom és mit ugrál itt összevissza, a nép meg taknyátnyálát összefolyatva sikongat, meg összepisálja magát, meg satöbbi. És akkor kérdeztük, és a rajongók mondták, hogy hát nézd csak meg milyen ügyes, hogy kapkodja a lábait, ez nagyon nehéz...
Ja, itt csak az volt a gond, hogy mi akik néptáncoltunk, kb 5x ilyen nehéz legényeseket nyomtunk le, a fletli féle kopogást meg kb 10 perc alatt meg tudtuk tanulni. de persze a magyar táncok azok kit érdekelnek, hiszen csak 5x nehezebbek, mint a szent ír néptánc, mert az messziről jött, azt szeressük.
Valahogy azóta sem érzem közelállónak az ír hype-ot..
Csak egy ellenpélda [link] Ez ugyan magyar cigánytánc, de egy kalotaszegi semmivel sem gyengébb, na jó, talán kevésbé virgás, de ezekhez közel se jöhet a fejkendős izzadós toporgása..
-
7
addikt
Jóatyám ma ment el a Trackballért. Alig várom, hogy megkaparintsam
(nem jóatyámat, hanem a Trackballt)
-
Whaskes
senior tag
egész jó csend lett a szobámba, hogy csak egy gép duruzsol nem 3....
az asztali pc is áttért a wifire, és van hely a szobámba! 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
ha úgy nézzük akkor a kocsma is egy raktár, ahol sok-sok gömbszörpöt tartanak
no, télleg el mosmá, áhoj Huszárok, holnap jövök 
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
DHL? 06-40-45-45-45
Nem tudnak segíteni? -
válasz
venember83
üzenetére
hmm...talán

-
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak szokasos burokracia, a hivatalnokok mar csak ilyenek...

mod:
Janoska26: az ez alol lemaradt a link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy tan csak nem magadra gondoltal?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mit szeretnél felfedezőkém? Még ki tudja lehet hogy tud ez a csávó segíteni?

-
(Kolombusz)
veterán
Levél a vámhivataltól persze ma sem jött, a telefon meg vagy foglalt, vagy nem veszik fel. Férgek.
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy tudtam, hogy valamivel megbukok - hiába, nem vagyok egy Andersen 

Meg az a hajléktalan se piskóta 

) 
ki fog utána járni, hogy ez az ember "csak" 100l-t főzetett ki, de már 300l-t eladott? 
hova rakják a zárjegyet? a devizson nyakára?