Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ez is megvan. sőt, az 1x1 pixeles transzparens gif is.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Lumpy: Lehet, hogy nem ér, de praktikus és energiatakarékos

-
tiv83us
veterán
-
Bubu79
addikt
Semmi...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
erre mit tudnék mondani? legfeljebb ezt...
-
7
addikt
Üdv, kedveskéim. Nemigen vagyok mostanság, de azért szeretlek ám titeket.

-
miezapangásHuszárok???

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bakker - direkt nem írtam be, nem akartam érzéketlennek tűnni, erre szépen bevésed LOL

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
S akkor holnap is olvashatjuk a panasz-hsz-edet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Ma összeraktam és szétszedtem egy repülőgépet, pólóban táncoltam a minuszfokokban, fotóztam, főztem, rohangáltam ide-oda és holnap is hasonló vár rám, a táncikálást, meg a repülőgépszerelést leszámítva.
Szar cipőt vettem fel, azt hittem, hogy szétmegy a lábam, alig vártam hogy hazaérjek.
Persze a szemben lévő számtech boltban nincs kétrétegű dvd, el kellett menjek egy másik boltba, áhhh, még mindig fáj a talpam.
-
Csyppa
senior tag
Valamelyik f*szagyerek leszedte a motogp-t a gépekről.

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egyszerre...
(Fokhagymás méz királyság ám..! De tényleg!
) -
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hagyma, mez, fokhagyma, torma, ilyesmi.
mod: a legjobbakat kifelejtettem: palesz, forralt bor + forro ejszakak
Meg baranyboru farkas sapkas alvast javasol.Mivel en egyikhez se folyamodtam, meg mindig nem vagyok 100%-os
Hopp, tevedtem, egyszer aludtam sapkaban, sokat javitott is az allapotomon. 
-
RoyalFlush
őstag
megfáztam

mod: visszaolvasok tanácsokért
-
ngabor2
nagyúr
ejj, de nagyon eldugták, hogy a VESA100-nál mekkorák a csavarok... mindenfele csak a furattávolság volt, amiről tudtam, csak épp arra kellett vadászni, hogy M4-es csavarok kellenek bele. miért nem lehet ezt is leírni?

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Gyanítom a bank tulajdonosát is megihlette az egyik kedvenc filmem. Melegen ajánlom mindenkinek, főleg így ünnepek előtt!
-
Bash
őstag
-
válasz
venember83
üzenetére
neszójjábe'!
-
válasz
bolondember
üzenetére
szakadj meg, hogy elmehetsz most aludni.

én is olyan álmos vagyok (lehet nem fél 5-kor kellett volna lefeküdnöm 8 órás kelés mellett
) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére

na, eltakarodok aluszni, mégiscsak vár rám még egy 12 órás műszak!
kitartás@all!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
há mert vmi ilyesmi avatart kellett volna választanod, egyből megszoktad, magadra találtál volna

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ember vagy te. Csak a lelked egy farkasba tevedt, ami baranyborbe bujt. Ecceru.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nemnem, a faji megkülönböztetés miatt - nehogy csak embereknek legyen, hanem nekem is...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Adomanyoztak??? Nem automatikusan kaptad?

-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
lehet vele netezni is...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
nem, mint kiderült tegnap adományozták a modik ezt a címet nekem - szokni kell no... Mondjuk az avatárt is másfél hétig szoktam: nem találtam melyik vagyok én...

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
eddig is addikt vo'tál ?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kend fakír is? Ez új nekem
Kopaszság pedig nincsen, csak s3ggig homlok - ne feledd
Ha ez vigasztal, lassan én is csak Lolka-Bolka sérót tudok csináltatni magamnak 
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem.

Nem jo, mert nincs hidegviz. Igy minden Nefurgye'le!!! ellenere ugyan, de forro vizbe kell beuljek; az egyetemi evek ugranak be ilyenkor: barhova is koltoztunk, az fix volt, hogy hidegviz csak eppenhogy folyt es nem csepegett. Persze a forro az egetett. Nem baj, igy megoldom a szor-problemat is, sot, ha eleg okos az ember, akkor fodraszhoz se kell menni

Blackie: sz*psz te mindenhol, csak ahol szeretnel ott nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
sajna egyelőre nem áll rendelkezésre másik gép. Azaz mégis, egy win98-assal, de félek az nem lenne nagy dicsőség. Ráadásul net sincs rajta, anélkül meg nem sokra szaladok vele.
Ahhoz még Suite-ot is fel kéne rakni rá, hogy egyáltalán meglássa a telefont, és úgyse mennék vele semmire. Már most kiróbáltam minden verzióban amit el tudtam képzelni. Azaz..mégsem..csökkentett módban még nem..
De ha úgy sem müxik, akkor feladom. Majd a központi szerviz csinál vele amit akar. Csak legyen jó. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De miért nem ? Mesélsz?
Egyébként nekem sem jó, de tudtam, hogy lesz aki ugrik rá
Telefon szoftveres téma: Az ilyesmi mindig nagy lutri - vagy megy elsőre, vagy az életben soha nem tudod szóra bírni a jószágot
Egy rakta telefonnal voltam úgy, hogy ment pikk-pakk a gépen, de volt egy, egy mocskos NOKIA, ami az istenért sem volt hajlandó menni ... Attól függetlenül, hogy másik NOKIA ment a gépen ( nem, nem ugyanazzal a PC Suittal próbáltam és nem, nem egy időben voltak fent ) -
Bubu79
addikt
Jó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nemnemésnem. Kipucoltam minden regdatát ami erre vonatkozott, és ugyanazt produkálja...Már lemondtam a dologról...majd három hét távollét a telefontomtól megoldja...vagy nem.
tbs: mint ződkopasz.
szem-telen ződkopasz 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
van, csak az kicsit messze. de ha érdekel, akkor pü, ez a topik nem arról szól

-
Kazimír
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Én nem eszem ilyen nehéz reggeliket..
Csak némi diétás disznósajtot, fél marék fokhagymát, egy egész kevés savanyú lótüdőt (csak az íze miatt), 3-4 nagyobb olajos heringet, meg néha egy kis májat (mert ugye az egészség az fontos dolog)...
-
BlacKSouL
addikt
Na jó, de csak mert szépen kéritek..

bolondembör: külfődi oldalról leszedettel is ugyanolyan a problem, mindkét verzióval is. Az egyiket a magyar, a másikat a .com oldalról szedtem, és egyazegyben ugyanúgy viselkednek. Registrym meg tiszta, de a kedvedért most lefuttatom a ccleanert, és utána is megpróbálom, ha nem megy, akkor minden hiába. Amúgy uninstallni sem tudom, mert semmilyen, ismétlem semmilyen fájlt nem rak be mappába, a parancsikonjai meg önmagukban mintha nem is lennének.
Szenvedek, kínlódok, anyázgatok csendben.tbs: beszótá' kiskopasz?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Technisat Skystar 2 digitális műholdvevő kártya. van topikja a ph-n.
nem egészen olyan.
most viszont lépek, majd leszek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
háát, ha beleszámítjuk a korábbi kedvezményt és az amortizációt, akkor kb. 0-ra jöttem ki... de legalább nem foglalja a helyet. most a "kiszórok mindent, ami nem kell" stádiumban vagok. (nem kell valakinek egy satkártya?
) -
RoyalFlush
őstag
El sem hiszem, eltettek úgy egy hangkártyát a nevemre, hogy nincs is raktáron .. sőt ezévben már nem is lesz készleten
bosszantó, révén a pénzt tegnap átutaltam tesómnak, hogy vegye meg. Bemegy az üzletbe, erre ezt közlik vele 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
reggeli! tényleg, jó, hogy szólsz. gyártok egy kis bundáskenyeret.
a reggeli üzlet már meg is volt, most adtam el a régi monitoromat. meg a még régebbi videókártyámat.
-
Kazimír
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
húúú... Csak belegondoltam..
Mekkora kacagás lenne
Lassan már egyébként kezdem felfüteni az irodát (vagy belehelni?
), de az biztos, hogy ha valaki most kinyitja az ajtót, ahhoz hozzávágok egy széket... esetleg a komplett számítógépet, mely szememben jelenleg, megbecsülését tekintve a levélnehezék szintjén áll 
-
RoyalFlush
őstag
No, azt álmodtam hogy találtam egy üveg piát, aztán még1et ..

-
Kazimír
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
És mi lesz a munkamorállal?
Meg a termeléssel? Ha az ember a napot lopja, akkor legalább a munkahelyén tegye, nem igaz? 
venember83: a belső fűtés nem megy. Igaz, hogy a vízügyesek mind isznak, mindent ami nem víz - ellenben alkohol -, de ez alól én "üdítő" kivételt képezek. Munkaidőben mindenképpen.
Remélem kellően álszentül hangzott.. 
Bubu79: Arra mondjuk már gondoltam, hogy kinyitom az ablakot, és felgyújtom a szőnyeget.. A nyílt tűzhely modern megfelelője

A géphez is megpróbáltam hozzásimulni, bezzeg ilyenkor az sem tud rendes hőmennyiséget kibocsájtani.. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Esetleg megpróbálhat biogázzal fűteni, bár a módszernek akadnak hátulütői - egyes merész kutatások szerint a dinoszauruszok is arra mentek rá, hogy halálra pukizták magukat

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sorry - reggel van még - bár már megmosakodtam egyszer, úgy tűnik szükség lesz mégegy körre, mert alig látok ki a csipáktól a fejemből

Kazimír: szörnyű, hogy milyen apróságokon tudsz fentakadni

-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem sokkal szolgalhatok, max ennyivel: KABBE! Csak szolidaritas miatt voltam ilyen kedves es finom

Kulonben latszik, hogy nem melozol... Nagyon inaktiv a topik koradelelott.
Bubu79: Nem volt eleg ironikus a hsz, pech. Jo reggelt neked is!
Kazimír: belso tuzeles/futes -> palesz, bor, lenyeg, hogy melegitsen. A hazaszeretet nem eleg.
-
Kazimír
őstag
Öregem, szétfagyok az irodában! Ha a konvektorhoz húzódom, akkor meg vagy 2 méterre kerülök a géptől, ami nem jó..
Mi itt a megoldás? 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pálinkás jóreggelt

A dolgozó ( értsd bérből és fizetésből élő ) nép ma Magyarországon többnyire 40 órás munkahetet tudhat a magáénak - mitől lenne a MÁV különlegesebb?

-
ngabor2
nagyúr
felkeltem, de minek...
asszem visszafexek.
-
venember83
nagyúr
Bazzeg, most hallottam, a MAV 40 oras munkahetet szeretne bevezetni <jelenleg 38>, a mocskos disznajok! Ilyet tenni!
Mocskos barbarok!
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerusz oridzsinol PH! huszar!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Mocskos barbarok!