Hirdetés
Aktív témák
-
Most jutott eszembe, szombaton szép idő volt és kimentem megcsinálni a biciklimet, mert lapos volt az első kerék. Akkor már a csapágyakra is ránéztem, tök száraz az egész, nah, zsírozzuk meg jól.
Fólia sátrat szeretne anyukám felállítani, ezért hozzá kikelett ásni a fólia tartó műanyag csőnek (aki tud rá jobb szót, nyugodtan jelezze) egy kissebb fajta lyukat a földbe, ahova belelehessen tenni a végét. A kertben a második gödör ásásánál a lapát kifordított egy 10 fillérest
Örültem, rég láttam ilyet, el is tettem a pénztárcámba az euró cent mellé, amit az egyik osztálytársam adott 
-
Sztrájk felfüggesztve...
-
Köszönöm!

-
Pannonnál hogyan tudom lekérdezni, hogy mennyi van még az egyenlegen?
-
Egy pasas itt kóválygott az elöbb, keresett valamit, de nemcsodálom hogy nemtalálta, mi 31 vagyunk, szembe 54, két szomszédunk meg 13
Szerencsére a póstás már ismeri a járást 
Winner éhes, és engem nyaggat, hogy melegítsem már meg az ebédet, de én nem fogom, még nicsen dél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hűha, köszönöm

-
Kéne nekem bármilyen 6 cigimárka

Eddie141: Én sem
, és csak egy-kettőt tudok... -
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom szövegértelmezési gondjaid vannak. Én nem a 9-eshez kértem spoilert, hanem a 8-hoz, és akkor illik a spoiler szót használni, ha az adott részt a tv még magyarországon nem adta le. Ezért használtam a spoiler szót, ha utána még tovább olvas valaki akkor azt is megtudja, hogy melyik sorozathoz, és ha nemszeretné megtudni, hogy mi fog történni az egyik részben, mert inkább tv-ben szeretné megnézni, akkor nemolvas tovább. Mivel rég láttam, és már töröltem ezért nemtudtam, hogy most mi van. Ezért kértem tájékoztatást.
(#32636) bobsys:
(#32638) Thrawn: photoshop gyanús
(#32640) ngabor2:
(#32642) Winner_hun: akkor be is ismerted, hogy csak hsz-t gyűjtöttél
-
Kérnék egy kis spoilert, a szökés 3x8-as részben van az, amikor helikopterrel akarnak elszökni, és a 3x9-es rész az amelyikre sokat kelett várni, az a legujjabb rész?
-
Valami családfa bemutatása, szóban. Nemkell túlságosan hosszú és bonyolúlt mondatok, mert franciául kellene majd a legvégén
Csak először legyen meg valami magyar szöveg, arról majd megpróbálok franciára fordítani. Nemkell túl mélyságesen se a fa, csak olyan kettes, hármas szinten. -
A tanár valami családfa féleséget akar venni a kövi órán, erre kéne valami szöveg nekem, de hogyan áljak neki hozzá? Mert amit eddig kitaláltam az borzalmas
help 
-
Ennek az itcafénak tök jók a színei, nekem nagyon tetszik

-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
1. szalag
2. szalag
3. szalag
4. szalag
5. szalag
6. szalag
7. szalag
8. szalag
9. szalag
10. szalag
11. szalag
12. szalag
13. szalag
14. szalag
15. szalag
16. szalag
17. szalag
18. szalag
19. szalag
20. szalag
21. szalag
22. szalag
23. szalag
24. szalag
25. szalag
26. szalag
27. szalag
28. szalag
29. szalag
30. szalag
31. szalag
32. szalag
33. szalag
34. szalag
35. szalag
36. szalag
37. szalag
38. szalag
39. szalag
40. szalag
41. szalag
42. szalag
43. szalag
44. szalag
45. szalag
46. szalag
47. szalag
48. szalag
49. szalag
50. szalag
51. szalag
52. szalag
53. szalag
54. szalag
55. szalag
56. szalag
57. szalag
58. szalag
59. szalag
60. szalag
61. szalag
62. szalag
63. szalag
64. szalag
65. szalag
66. szalag
67. szalag
68. szalag
69. szalag
70. szalag
71. szalag
72. szalag
73. szalag
74. szalag
75. szalag
76. szalag
77. szalag
78. szalag
79. szalag
80. szalag
81. szalag
82. szalag
83. szalag
84. szalag
85. szalag
86. szalag
87. szalag
88. szalag
89. szalag
90. szalag
91. szalag
92. szalag
93. szalag
94. szalag
95. szalag
96. szalag
97. szalag
98. szalag
99. szalag
100. szalag

(#27666) philoxenia: de csak akkor ha elektronika megy a szallagon

-
válasz
Whaskes
üzenetére
Nálunk olyan lesz, hogy szallagtűzés, majd a diri mond néhány sort (6) egy pici fényképeszkedés, majd átmegyünk a művházba, ahol mindenki lesz. Mert a kápolnában van a szallagtűzuás, és elég szűkös ott a hely, ezért csak a szülők fognak oda bejönni. Nah átvonultunk, utána a keringő, nekérdezzétek milyen mert nemtudom, valami egyéni koreográfia és music, utána egy videó belesz rakva, az elmúlt 4 év baromkodásainkról, (persze csak mértékkel) addig mi átöltözünk és utána mégegy tánc, ez valami népzenés hip-hop-os keverék lesz. Kiskori képekből is lesz egy diavetítés, amit ma hajnalban véglegesítettem, 3-kor lettem kész vele. Akkor mi megint közben átöltözünk, mégegyszer lenyomjuk a keringőt, majd utána fellehet kérni a szülőket táncra. Ha ez megvolt utána nemtudom
Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk 
(#27647) philoxenia : már csak egy ifjon van az osztályban, egy lány. De tuti fog piálni ha ottmarad.
-
Winner is mindig szóváteszi h két ellel írom, egyszerüen ha mondom, akkor kettővel mondom, és így jön.
Fákk dislexia 
1 óra a suliba vonattal, 1 vissza, egyet meg a suiban töltöttem. A fél óra azazért volt, mert a vonat nemtudott bemenni az állomásra, és a csatlakozás meg elment, így kénytelen voltam várni. Jókis káosz féle volt akkor ott. Bár volt már rosszabb is.
-
Ma lesz a szallagavató
Remélem jól fog sikerülni
Kicsit izgulok 
A suliba csak benéztem, ez elvett a délelttömből 3 és fél órát, csak hogy bemenjek, magamhoz vegyek egy fényképet, ami az egyik videóhoz még kelett, majd vissza. Vácon meg felsővezeték szakadás volt a MÁV-nál

Így most itthon készülődöm. Mit ne felejtsek el? Tipp?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Ahh, csak elkészültem a videó szerkesztéssel
Suliban lesz délután a szallagavató, és arra készítettem. 3, 2 és fél óra alvás és mehetek a suliba 
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha megmozdítod az egeret, akkor visszaáll
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eszközök, beállítások, személyes, állapot

-
Ez hogy kapott címlapírást? (A magyar Duke Nukem 3D) Csak kíváncsi lennék...
-
Itt meg mi történt?(#24528) philoxenia: jó kép

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt szétpüfölné

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Túl hangos a tied! Az enyém szép halk, nincs vele semmi baj, a tied meg nemjó, azon gépelni kész katasztrófa. Van, hogy leütök ott egyet, és bese viszi
Azután meg nevetsz rajtam, hogy milyen katasztrófa a helyesírásom.
De az h erre keljek fel 
-
Uhh, nemhallottad még Winner billentyűzetét. Amikor nem gépel akkor csendes, de amikor elkezd, akkor hangosabb mint az orkán számítógép, amivel álltalában netezek. Este amikor kivan kapcsolva a "hangorkán", és már aludnék, akkor kezdődik a rémálom, ugyanis nem nyomja el azt a zajt akkor semmi, és csak azt hallom, ahogy "csapkodja" a billnytűket. Volt már olyan hogy hajnali 3-kor arra keltem fel, hogy "gépel" és közben röfög (nevet).
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem az tetszik a legjobban, amikor egy csaj elesik, és a pali megáll, visszakar menni segíteni, de látja amotorost és meggondolja magát, és inkább fut
Meg az a hajléktalan se piskóta 
-
Motoros halál
Nagyon jó videóNemhal meg benne senki, semmi ilyesmiről nincsen benne szó.
-
No, mentem fizikát tanulni

-
válasz
venember83
üzenetére
Neten elötte nézz rá
Tályékozódj. -
válasz
PazsitZ
üzenetére
Mindkettő formában becuppan, mint az a bizonyos oda.. ehh, teccikérteni? A régi gép (486) ekkor mindig visított, de ezek a mostaniak
A vinyónál is már párszor fordítva ráraktam, csak sípolt a régi, a mostani meg csak nemismerte fel.. Rárakhatnának valami olyan kis lecsapást, ami miatt csak egyféleképpen lehessen berakni, akkor is ha valaki oldalazva akarja vissztuszkolni, még szerencse h nemcsinált zárlatot meg ilyeneketA másika mit még rendszerint mellédugdosok, az a khh, nem az, hanem a hangszóró jack kábele, azt rendszerint a line vonalba rakom, ha nincsen zene, akkor tudom h ott van, nem a helyén.
-
Ma történt velem:
kelett egy cd-n valami, betettem az olvasóba, majd elkezdte olvasni. Pörgette, pörgette, de nemvolt hajlanó felismerni. Kivettem, majd vissza. Semmi. Mi a franc van vele? Berakok egy másik cd-t, hátha. Kivesz előző, betesz másik, de azt is csak pörgette, nemismerete fel. Mi a jó b p van vele?
Már kezdtem rugdosni a gépet, h miért olyan amilyen (óránkénti fagyás majdnemmindig
). megnézem belülről, htha valami van ott, elmozdult egy kicsit a kábel vagy valami. Belenézek, hát nem nemvolt rajta az a szerencsétlen?! Gép kikapcs, féloldalazva valahogy rádug, bekapcs. Elkezdi tölteni, BIOS error. WTF? Hozzá se nyúltam szinte. Najó, átmozgat minden, memória kikap, megtisztít (fagyások miatt) vissza, nagyából ok minden. Bekapcs. Ugyanaz, bios error. Mit rontottal el? Szallagkábel le, bekapcs. Megy rendesen, akkor csak a szallaggal lehet valami, vagy az olvasóval. Megdöglött?! Nézem balról, hátulról, semmi, kikap olvasót, kivűlről rádug szallagot, bekapcs. Megint rossz. Nézem, hát nem fordítva dugdostam rá azt a szerencsétlen kábelt?
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett. 
-
Köszönöm

-
Valaki megtudná mondani, hogy melyik az olcsóbb? Ha banktól banknak utalok, vagyha csekkel befizetem banknak. Olyan 6-7k lenne.
-
Nemtudja valki, hogy melyik az a lap, amelyikbe bekelett adni neki egy url-t amit megvizsgált, hogy van-e azon a lapon vírus?
-
válasz
venember83
üzenetére
Köszi, utánajárok

-
Remélem a Mikulás bácsi hoz nekünk valami finom StarCraft 2 infót, annak nagyon örülnék

-
Suliban, matek helyett infón...
-
tud valaki olyan progit ami képről a szöveget kitudja venni szerkeszthető formába? world-be vagy hasonló jólenne, pdf formátum is jó, a lényeg ha a formázás megmaradjon, a képek megmaradjanak. Egy könyvszerűt scannelek be anyukámnak és erre kellene.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jóéjt

-
A saját apróhírdetésemről alapból kapok értesítőt? Mert nincs semmi ott melette

-
Egy kis hírdetés: Keresek Zöld lézert. Ár megegyezés szerint.

-
Jééé! December 1 van
Még csak most vettem észre 
-
sokolov mai topiknyitás terméke:
áruld el a jelszavad

Mi is az a RIOS ?
LOGOUT: Miért "Lépj ki, és Lépj be ! "
FONTOS: A LOGOUT életeÉn ezekről tudok, lehetnek még kószák amit nyitott...
-
7, 8 között vacsiztam, de még most is teli vagyok, de így nemtudok aludni...
pedig álmos vagyok...
krumpli hurkával kolbásszal... elötte meg másfél alma, 6-kor meg egy bableves ebédre... -
Valaki megtudná nekem mondani h a boure 3 részes izé-bizé hogy is van?
van a rejtény, az ultimátum, meg a csapda.
Időrendben hogyan állnak?
1. ?
2. ?
3. Ultimátum. -
-
Help!

Egy gömb átmegy egy kocka csúcsain, egy másik pedig érinti a kocka lapjait. A két gömb felszínének különbsége 540cm2. Mekkora a kocka éle?
A felszín: 4 * R * pí
-
Rég volt nyereményjáték

vagy csak én nem tudom róla?
-
Mostmár van részletes kereső

Ha lesz az OKTV 2-kor matekból. Szúrkoljatok

-
valaki fog írni holnap matek oktv-t? szerintetek mennyire lesz nehéz? csak mert megyek.
megpróbálom. azután kiderül, h mennyire megy -
Miért kell ennyi hsz egy topikba? :S
-
Off topik 44 mikor lesz?
-
Haver kérdezte tőlem, h egy Shapprie ati radeon x800gto agp8x videókártyát érdemes lenne-e megvenni 20.000-ért. Mivel én nemértek ezekhez, valaki tudna mondani rá valamit? Sajnos csak ennyit tudok róla mondani, és gondolom használt.

-
válasz
venember83
üzenetére
3 nap alatt elfogyott
. Az anyukám találta ki ezt a dizájnt, de nekem nagyon tetszik.
2 tipusú sütiből van, egyik kakaós, másik vaníliás, közte pudingos krém, van benne még dió, meggy, barack, csoki. Az egész nagyon finom volt eggyüt, egy kis tejszínhabbal volt még megspékelve. Ez a torta volt a 18. születésnapomra
(#4827) EQMontoya: és még milyen finom

(#4825) Thrawn: Apófisz az egy Goa'uld rendszerúr

(#4831) venember83: köszönöm!
-
-
válasz
ladybug
üzenetére
2.-án suli, meg a szüleim dolgoznak, és ezért most lettem/leszek felköszöntve. 4 óra után meg lesz a torta
Az nagyon finom! Majd leírom, hogy mi volt benne, mert most még nemtudom.
(#3855) Whaskes: mint a mikocsipek felépítése.
(#3857) FehérHolló: Nemhiszem, hogy krumplis lenne, mert ez inkább zöldség-növény, nemillik bele, bár már láttam egy krumplis tortás receptet, mondtam is anyunak, hogy próbáljuk meg, de még nemhatároztuk el. Meg mondtam neki, hogy ha tud, vagyis emlékszik rá, akkor a tavalyi torta legyen, az nagyon-nagyon finom volt. Szerencsére Ő tudja. 4-kor majd mondom h mi volt benne.
Most mennem kell, mert megyek különangolra okosodni

-
mai ebédem: Krumplipüré hasábburgonyával, rántott krumplival és majonézes krumplisalátával.
Húúúúú de fincsi volt

Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Örültem, rég láttam ilyet, el is tettem a pénztárcámba az euró cent mellé, amit az egyik osztálytársam adott 

Szerencsére a póstás már ismeri a járást ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak először legyen meg valami magyar szöveg, arról majd megpróbálok franciára fordítani. Nemkell túl mélyságesen se a fa, csak olyan kettes, hármas szinten.

Itt meg mi történt?
Azután meg nevetsz rajtam, hogy milyen katasztrófa a helyesírásom.
Utána ment minden rendesen, ezen az egy kis szarral kb 20 percet elvacakoltam. Hogy hogyan került le a szallagkábel? Beraktam a gépbe az olvasót és elfelejtettem rádugni, majd elett felejtve. Most kelett.