Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Jól kezdődik a reggel.

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Most azonnal megszaggatod a ruhád, hamut szórsz a fejedre és betérdelsz a sarokba kukoricára!
Rossz emlékek, nem csak bolond de gonosz is vagy

-
Whaskes
senior tag
jóreggelt, lassan menetkészre szerelem fel magam aztán go 200km... szép lesz

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mert Bolond vagy!
Szombaton dolgozni, elment az eszed? -
tildy
nagyúr
Jó reggelt!
Mindenki alszik még?
-
Bash
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ébren, bár még éjfél sincs errefelé. Éppen most csatoltam fel vadiúj 7K1000-met egy Antec Veris MX-1-be ültetve a router-emre hálózati meghajtóként, illetve média- és ftp-szerverként.
-
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Egy komplett rendszertelepítés végéhez közeledek

-
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
RoyalFlush
őstag
ébren van még valaki ?

-
vágányzár
tag
Ez ittenné bédöglött?
-
Whaskes
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerinted ki törődik ilyen dologokkal? akkor bizniszek vannak a fegyverben, hogy nem éri meg másba költeni. vannak egyébb dolgok is, de az ő számukre ez jelenti a világmindenséget. péz-péz. más nem számít.

és ha te lennél egy bazinagy fegyvergyártócég főnöke, neked sem számítana semmi más. 100%. amíg az azureus kék békájának segge alatt tartózkodunk, addig szemet szúrhat és felháborodást kelthet, de van értelme?

-
BlacKSouL
addikt
Háát, faszomtudja, nekem ez picit megfeküdte a gyomrom. És tényleg, feltolul a számra a kérdés: miért kell az amerikaiknak mindent, mindenkit szétlőni, elpusztítani, lerombolni, erőt demonstrálni, fitogtatni, élvezetből gyújtogatni, robbantgatni, sorolhatnám. Egy-egy ilyen felvételen néhány ország összes lőszerkészletének megfelelő mennyiségű lőszert lövöldöznek el, csak hogy úri hóbortjukat kielégítsék. Ezen most kurvára felbasztam az agyam. tele vannak a videómegosztók ilyen amerikai vagyok fegyvert a kezembe, szétlövök mindent, mert nekünk telik hadseregre, fegyverekre, lőszerre, másnak meg nem videókkal, a híradók meg ugyanennek a következményeivel.
De ha már ott van ez a szőrös izé, amit ha jól tudom egy időben nem lehetett kapni, most meg úgy látszik mindenki seggtörlő helyett veszi és pusztítja, nem lehetne hogy mondjuk esetleg azt a pénzt amit elgyújtogatnak, ellövöldöznek, azt esetleg hasznosabb dologra fordítsák? Vannak a világban helyek ahol nem az a legfőbb gond hogy nem akar felrobbanni egy játékfigura. De az túl messze van amerikától. Odáig valahogy nem mindig akaródzik ellátni.
Kibaszottul felbasztam most magam. És kurvára lehet vitatkozni ezen, leszarom. Fognám az összes ilyen videót készítő faszt, és bebasznám őket Afrikába, hogy ott legyen nagyon nagy a pofájuk. Mindenhol vannak köcsögök, de vannak ahol túlságosan sokan.
Kurvaéletbe hogy muszáj felbaszni estére az agyamat.
Megyek aludni, ki is kapcsolom ezt a szart is a picsába, lehet moderálni, meg
Tessék -
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szép is lenne...
Barátom kersztapjának van egy kisebb kocsmája de rohadtúl kiesik.
Mivel Szilveszterkór ők is mulatnak ezért kölcsön kérhettűk.
Jóéjt!
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Franciából meglehetősen gyenge vagyok, de mintha valami olyasmi lenne, hogy Együttműködő Informatikusok Európai Szervezete a magas labdát meghagyom most másnak
Egyfejű: álmodjál képeket

Hát jó, akkor én is eltávozom durmolni - a maci már elég régen köpött ( szemét spicli ), meg aztán a pizsit is fellőtték már egy ideje - Jó éjt mindenkinek

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát, nagyon álmos vagyok!

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Beintéztük.

Huh bazz ha legalább fele olyan jó lesz a Szilveszter mint amiennek igérkezik.. Huh!
Az a vicc hogy több dolog van meg szilveszterre mitn karácsonyra.
Én közép mezönyban vagyok hogy birom-e a piát. De anynira még sosem sikerült beb@sznom hogy ne elmékezzek semmire. Olyan már volt hogy egy-két részlet kimaradt...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez mit jelent ?

-
Whaskes
senior tag
megyek megvacsizok, valami asszem van a hűtőben, amiből már egy külön, mamég felnem fedezett civilizáció alakult ki. asszem már a kőkornál tartanak.
-
Bubu79
addikt
"...beintértünk..." - hö?

Életem legcsúfosabb berúgását köszönhetem annak a 6 üveg nedűnek ( a teherbírásom azóta sem lett jobb, négy után már az UFO-król és a világegyetem végtelenségéről beszélgetek, onnan lehet tudni, hogy már jóidő van nálam
)Egy olyan helyi szórakozóhelyen voltunk, aminek a különlegessége az, hogy bent található egy komplett csuklós IKARUS busz. A buszon asztalok, székek.
Az állapotomról csak annyit, hogy folyamatosan azt nézegettem, hogy nem-e jön az ellenőr, mert azt pontosan tudtam, hogy jegy nincsen nálam...
Egyebet nem mondhatok - kérem kaccsojja ki 
-
Zewa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Elsőre süllyedt. Bár szilveszterre már beintértünk haverokkal sörcsaPH!-t+hűtöt+2hordó "söjt".

Miért ráz a hideg? Csak nem elsokkaltál? Nem a legjobb de azért veri a kőbambit, a szalont stb stb..
-
Zewa
senior tag
Fuuu, de jó volt!
Dobtam 3 korsó csapolt Amstelt+2almás vizipájpot. Be kell valjam igen jó volt.
Csak azt nem értem miért lettem fáradt.
Lehet hogy tetves egy ország ez, de legalább van sörölde bőven. (Bár jóvól már lényegesebben kevesebb van)Whaskes: Te mit csinálsz folyton pubban?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hiába no - mindig tudtam, hogy Süsü egy fejébe sok ész szorult

"Liftmentesség fél egészség !" - ezzel nagyon beletrafáltál... Jómagam a 8. emeleten élvezi a kilátást, minden nap lifttel utazgatom szerény hajlékom és az utca között ( bár egyesek szerint van gyorsabb lefelé vezető út is, de mivel eddig egyikük sem volt hajlandó a módszer hitelességét bizonyítani, ezért még azt nem próbáltam
) és meg kell mondjam, mióta ideköltöztünk ( cirka 11-12 éve ) azóta ha lépcsővel találkozom, mindig csúfos fújtatás-szuszogás lesz a vége... 
Nem, nem a súlyommal van gond, a magásságom nem megfelelő...

Whaskes: 32 nap? Akkor ha jól számolom január 15-i vagy? Én 11-én eszméltem először arra, hogy valakik valamit csúfosul elqrtak

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Az majdnem tizenegy, mert három nap egy esztendő.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Liftmentesség fél egészség !
Vagy ez nem így volt ?
Aztán meghízol és ezt kell csinálnyi-e, csaje
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Leiszod magad ?

Esetleg ez segít.

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Később, ebből még bajod lehet.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mi a baj?
Majd ha már annyi leszel, mint én vagyok most ( nem egész egy hónap múlva pedig eggyel öregebb leszek én is ) és még mindig ugyanezt a letargiát érzed, akkor ess kétségbe - addig még véletlenül se
Fel a fejjel - én már kortyoltam az egészségedre

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akkor én mégiscsak értelmiségi vagyok
Ma a szivacsos szürkeállományommal töröltem le a párás szélvédőt belülről, hogy tovább lássak az orromnál

"Kosz, lassan vege ennek a napnak is, ugy mint az ezelotti sok-sok evnek, ertelmetlenul..." - mintha letargiát érzékelnék a mondataidban - iszol Te rendesen?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pedig hogy' bíztam Benned...
Ajánlom figyelmedbe az aláírásomat
Remélem hallottad a robajt, amikor egész világok omlottak össze bennem?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bár tudom, nem rám gondoltál, mégis jó volt egy pillanatra úgy éreznem, hogy viszonylag értelmiségi vagyok

philoxenia: Most szólj hozzá - mégcsak nem is csodálkozhatunk, ha Húsvétkor a tapsifülesek tojnak ránk

Jut eszembe - Véncsont Isten éltessen

-
philoxenia
MODERÁTOR
Mingyá jön a télapó ! Most zárt egy topikot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz a tévéreklám a nyuszik és télapók ellenérdekeltségből fakadó, ellentéteiről ?

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez csak azért lehet, mert valaki nem jó helyre tette a dolgokat.
-

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
A szakmai hozzászólások között láttam felbukkanni Csacsi urat.

-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Akkor itt az ideje, hogy ragyogásoddal elhalványítsd az Esthajnalcsillagot

Miért írod nemecsek módra a neved?

Ma már inkább nem iszok semmit - még a végén felszínre kerül az írói vénám és kénytelen leszek az emberiség nevében eret vágni magamon - olyan költői vagyok
Mod: Ürítem sörösdobozom mindenkire - cseh remeket lefetyelek, melyet megteremtett * itt egy csehül elhangzó sörgyárnév van, csak miután megpróbáltam kimondani, a nyelvemet gipszbe kellett rakni, mivel nem tudok kimondani egymás után 77 mássalhangzót - az ujaimat nem tettem kockára * licensze alapján a Dreher Sörgyárak Zrt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét kívánok !

-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nembaj. ez svájci frank, kevés az infláció.
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
kitudja. a válasz 42.
-
ngabor2
nagyúr
no, minnyán előkerül a motkány, egy topikba egymás után 3 hsz-t írtam
erre biztos, hogy ugrani fog. -
Whaskes
senior tag
én is kocsmában vagyok és szívom a hülyeséget
csak ph-zok közbe 
-
venember83
nagyúr
Én személy szerint, ha pájpról van szó, akkor a halfpájpot csipem.

-
Zewa
senior tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Mit szeretnél hallani Whaskes? Most az emberek ki mennek a külvilágban és szivják magukba ahülyeséget hogy itt kiürithessék a tudatukat.
basszus, tudod mi a baj veled? ha meglátlak a forumon akkor eszembe jut: "Hmm.. de qrva jól esne egy sör." - és persze az esetek 70% nincs itthon.

-
Whaskes
senior tag
péntek este 9 óra... senki nem írogat az ot-ba?

-
Zewa
senior tag
Ez tettszik: "Tökéletes szerető az aki hajnali 4-re tisztává változik!"

-
ToBeY
nagyúr
Csuklás ellen van valakinek valami tuti tipje?
-
tbs
addikt
Bash, a helyzet rosszabb, mint gondoltam! Még velem sem lenne hajlandó menni..! Sajnálom.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nah, látom, lefixáltátok a helyet és időt.

én ott leszek, lehet, hogy csak fél 9-re, de jövök.

-
Whaskes
senior tag
innen már elment hálistennek. most jól lefagy, úgyhogy kiváncsi leszek, a holnapi utazásra.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, merakkotudom. Próbáltalak meg is védeni
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)