Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tudod ez nekem pl. olyan mintha engem bannolnának ki ÖRÖKRE, csakmert félórára rámjött a hoppáré Csacsira se szokott rá jönni, ahogyan rám se, de tegyük fel ez történik
Melyik modi rakna ki egy ilyen viselkedésem miatt örökre? Nem egy két napra, hanem végleg! Álljon ide azt mondja a szemembe.

És igen hisztis vagyok most, de nekem szabad, mert a nőknek lehet
Néha. bubu79: jobb. Legalább kimutatja a moderátori kör a foga fehérjét. Tudom , hogy "makulátlan" vagyok eddig. De ha ez kell, hogy ne legyen valamelyik mod hirtelen felindulású haragjából ilyen ehhez hasonló eset, akkor ám legyen. Ennyit megér .
Vagy sztrájkolok. A modok mondjanak le! A modok mondjanak le!
-
venember83
nagyúr
Egy percet se birtok, turelmetlenebbek vagytok mint egy szuzlany...
Tenyleg. Whaskes <vagy barki aki szemelyes ismerose csapos kolleganak>: nem leptel kapcsolatba a csacsival, szandekaban all rontani itt a levegot mostansag? Vagy ne remenykedjunk...
-
tildy
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Shit.
Szégyeld magad
Csacsit akarom
Mikor jön már vissza?Vaskéz :pfúj.
Szolidaritásból midnenféle f.szságot fogok irogatni ide. Direkt kibannoltatom magam,. Végleg.
Mondjuk enm tudom emddig lehet ebben elmenni , de el fogok a végsőkig. Ez miylen már, egy ilyen tagot hirtelen felindulásból VÉGLEG bannolni...(Oké , hogy hüyle volt, de miért nem egy hétre ban, vagy akármi)
Há normális ez a moderátor?
Kész.Hiszti lesz.
Hiszti van.
Bevágoma durcást.
SÖsszes topicot szétflémelem.
Addig míg csacsit vissza nem kapom. -
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
... akit lerókáztak...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mélyfagyasztott. amilyenből a mekdonálcos hamburger lesz. bele a fél marhát a cseppfolyós nitrogénbe, aztán mehet a kalapácsos darálóba. nem szórakozunk itt a csontozással meg a húsdarálóval...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kolomp- búúúú -sz. ráadásul hűtött. mint ami a húsospultban van?
w: ne tagadd, hogy te ölted meg. láttam a hátteredet! más is látta.
-
Whaskes
senior tag
nojóestét. ma esti híreink: a csacsi még mindig döglött....
egyéb híreink: bátyám egyre jobban utálja a linuxot, mert mindig, ha úgy gondolom sokat netezik kilövöm a gaimot vagy a ff-ot ssh-n keresztül
szegényke... már lassan én sajnálom 
-
(Kolombusz)
veterán
Cows are cool.
---> I'm a cow.
--> I'm cool. 
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem gond, csak magasabb legyen nálam

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam service unavailable 503 hibákat dobált az előbb - remélem Véncsont nem kapott 77 privátot, mert kb annyiszor próbáltam elküldeni neki pár sort

Oldman83: A Scorpions-hoz szép emlékek fűznek - a mostani erőlködésüket már nem szívesen hallgatom én sem, de '89-'90-ben amikor kijöttek a Wind of Change-dzsel eszméletlenül bírtam őket

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem értek én az ilyenekhez, meg nem is érdekel, szóval nem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De ugye nem a te mancsod van benne?

-
Winner_hun
félisten
Hmmm lassú is a ph meg szanaszéjjel is esett az előbb, ezt betudom a fejlesztéseknek.
-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Linkeljek en is par igent vagy nemet, hogy feldobjam a totyikot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
20771: Ugy nezem nagyon hasonlo zenet kedvelunk...
Bar a Scorpionst melloznem, valamiert. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Többek között Sonata Arctica, Nightwish, Metallica, Scorpions, Judas Priest, magyarok közül Pokolgép ( régi ), Ossian, Edda, Sing-Sing és még egy rakás előadó - több, mint 10GB-ra való, egy részük általam lett digitalizálva és letisztázva LP-ről, mert CD-n sosem jelent meg - nem kevés melóval

A karácsonyi FunTwo video jó volt, nem smafu ( ez vajon rokona a tofunak?
) - csak olyan kedvetlennek tűntél délután 
Pacák: sajna a két film közül csak a Kelly hőseit láttam, igaz azt nem egyszer

-
RoyalFlush
őstag
nyílt egy topic, fizetsz, hogy online játsz, valaki beírja, nemes egyszerűséggel hogy: nem
ez így igen jó lesz .. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
akkor én mit mondjak a kis menő kapucnimmal?!

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mire hozzászóltam volna már zárták a topicot és pihenőre küldték a tagot.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Semmi baj nincsen azzal, hogy inaktív vagy, csak a mai nap folyamán ami hsz-eket láttam Tőled, az mind-mind tele volt negatív hullámokkal

Itteni témára gondoltam hozzászólás címszóval
Sonata Arctica - az jóóó

Volt itthon három MP3-akkal teleírt DVD-m és még véletlenül sem találom őket - ez a méreg, nem a cián
Ráadásul a kedvenceim egy része is azokon leledzett...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Kulonc hat, ekkora fejjel hogy lehet nem kuloncnek lenni?

Negativ hullamok??? Hat a karacsonyi funtwo video az smafu?
Kulonben teli havatlan kedvetlenseg. De most bekapcsolom a sport tv-t, aztan remelem jo meccset latok s eltolt az orom es boldogsag. Kulonben sok cd-d lehet ha az ezekrol rippelt mp3-ak harom dvd-t megtoltottek. Mik voltak a dvd-ken? -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ki vele mi baj van? ( A Csacsin kívül persze
)Csak lógatod itt az orrodat - nemhogy hozzászólnál valamihez

#20760: Ez nem gyenge - beindult a PH!-s óvodásnevelde, lekaptátok ám a tíz körméről a figurát

-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Mert meg a vegen szegeny motkanyt megalazzak s depresszioba esik szerencsetlen...

mod: mondtam mar, hogy mennyire makosak a japanok? Minden sztar hazhoz megy, most is vajon milyen Sonata Arctica koncertet nezek...

re#20761:
1) ma aludtam szinte egesz delutan, ezert vagyok ilyen inaktiv, elnezesed kerem
Megjegyzem ma rengeteg helyen hozzaszoltam, lasd pl itt.
2) Le biza, huzzon merre lat, vagy tanuljon meg viselkedni.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
egészségem az most nincs, de leküldtem egy fej hagymát (nem, nem egészbe) és most mézes teát szürcsölgetek.
Természetesen ez a metódus a tablettás, szőlőt még képen sem látott készítményekre nem vonatkozik, ezek fogyasztása ( ha már kóstolt az ember igazi bort ) erősen ellenjavallt...
no, ettől a szomszéd billó úgy nézett ki reggelente krimóból hazajövet, mint aki kirúzsozta magát .. minőségi terméknek semmiképp sem nevezhető
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az egyik közeli kistelepülésen van serfőzde.
Frissen kiengedve a hordóból valami eszméletlkenül finom nedűt kaphatsz - ezen felbuzdulva gyorsan vettünk is néhány üveggel ( literes kiszerelésben kapható ), de iszonyatos csalódás ért minket, amikor az üvegeset megkóstoltuk

Valami történt vele az üvegben - talán csak az érési folyamat részeként - nem tudhatom, de mégcsak nem is hasonlított arra, amit frissen ittunk

A bornak csak az árt, ha levegőt kap - nekiáll oxidálódni (vagy mi). Ezért kell felbontás után elfogyasztani - persze nem úgy, mint valami gallér mögé pakolt pálinkát, hanem ízlelgetve, szopogatva ( nem röhög, nem köt bele, olvas tovább nyugodtan
)Természetesen ez a metódus a tablettás, szőlőt még képen sem látott készítményekre nem vonatkozik, ezek fogyasztása ( ha már kóstolt az ember igazi bort ) erősen ellenjavallt...
RoyalFlush: vámpír ellen tolj be egy fél füzér fokhagymát is - nemcsak a vérszívókat tartja távol, de az orrodat is tisztíccsa

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
látnád, hogy mi van az asztalom mellett.
szerencsére péter barátom nem akarja betenni ide a képet, mert tudja, hogy pénteken odamegyek a hannusz istván u. 15 alá a csillag presszóba, és akkor...
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Őszintén? Mióta megvan a jogsim soha nem ellenőrzött még rendőr.
Egyszerűen nem vagyok hajlandó úgy autóba ülni vezetni, hogy ittam.A jogsi drága. Az autóm is az volt ( nekem ). De az emberélet még drágább

Senkinek sem kívánok a megnyomorítója/gyilkosa lenni, csak mert ittam egy-két pohárkával.
Sajnos józanul is adódhat úgy, hogy balesetet okoz az ember, azt is nehéz feldolgozni, még akkor is ha önhibáján kívül lett részese az ember az eseményeknek.
Erdingert még nem kóstoltam, majd vadászok magamnak ( nem úgy, ahogyan Tildyék vadásznak - bár azt is kedvelem, inkább, mint az unikumot )

RoyalFlush: Köszi, a Ti egészségetekre kortyoltam

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Azért egy jó kis Paulaner búzasört csak nem lenne szívem kitenni a padlóra

Fenébe - holnap délután céges buli, de sajna én leszek az egyik sofőr, aki viszi a népet a kiválasztott vendéglátóipari egységbe, úgyhogy no pia, a zéró tolerancia miatt ( amivel maximálisan egyet is értek
) 
Bontok egy Tuborgot - mit nekem kakaó...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
jobb helyeken a mogyoró, mint sörkorcsolya olyan szinten van kitéve, hogy egy naaagy tányér héjas. ha elfogyott, a csapos hoz másikat - külön ár nélkül. benne van a sör árában. általában bokáig lehet járni a mogyoróhéjban. van neki egy óóóriási előnye: ha valakiből visszabeszél a nedű, könnyebb összetakarítani. bár oda általában kultúrnépek járnak, kultúrsört inni, nem igazán szokott visszabeszélni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hol, mikor?

RoyalFlush: szoktam látogatni - bár ez a fordulat nem csak onnan volt ismerős. Amikor felkapta a média a fickót, akkor született ez a bájos mondat - nem ma volt

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
mogyoróról jut eszembe .. egyik céges bulin túl sok üdítő fogyott, persze ment mellette a nasi is, mogyoró leginkább. Kolléga átvonulva másik irodába, hát .. belerókázott egy adagot a fénymásolóba. A másik megjegyezte, hogy az anyja, mennyi mogyoró. Reggel kolléganők nem örültek, mikor másolni szerettek volna ..
-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Beszótá' vazze??
Lebirkáztad a haveromat?
Doszpot Péter rajzoljon körbe érte

-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Már gyűri az ipart
Jómunkásember szeretne lenni 
R2D2 Kékfigura piros szemmel: Nem kocsma? Vazzeee... Megint eltévedtem

ngabor2: Nem tudtam, hogy ilyen bensőséges a viszonyotok

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nem kocsma

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
azé egy valami tetszik az avatarodban, illik hozzád a kapucnija

-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére

Winner_hun #20736: Semmivan... Már látom én is - vagy alulmaradt a Kékszarvas és azért vagy ilyen virgonc, vagy hangemberek ( pardon, hangizék ) vagytok mindketten és véletlenül sem nyúlnátok egymáshoz

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
meg mi az a műszak ?
- valami tv sorozat ?
aze' annyira nem lehet rossz .. -
Bubu79
addikt
Most akkor mi van? Lumpy meg Motkány tényleg egymásnak estek valahol? Ha így van, hogyhogy nincsen egy árva webkamera sem, amin követhetnénk a küzdelmet?

Eh... Lassú vagyok...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mekkora gondok - pekta nélkül az orrom hegyét is úgy látom, mint egyszeri túrista a Mount Everest csúcsát a hegy lábától

Winner_hun: Láttad már mit művel a barátaival - puszta jóindulatból? Képzeld el mi történhet azokkal, akikre haragszik
Nehogy makk-fosztás legyen
( értsd ahogy akarod
)#20731: pekta=szemüveg

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezaz, üssétek egymást!

anyádharcot!

na, félre tréfarépa...
Romlik a szemem - a számos táblán a legalsó sor utolsó utolsó kettő számát már annyira nem láttam...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hát jó, alkalomadtán kipróbálom, ígérem

Winner_hun: Ne hergeld Lumpy-t - már így is keresztbe állnak a szemei az idegtől

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Bevallom őszintén a "tudod mit próbálj ki?" után nem egy receptre számítottam, hanem valami durvábbra

A Spanyolok meglehetősen találékony emberek, volt egy nagyon nagyszerű lábbelijük is - valami csizmaféle... Állítólag csakis és kizárólag kiválasztottak élvezhették és csak az igazán perverzek tudták rendesen értékelni

Sajna (vagy nem sajna) az égetett szeszek közül csak néhányat tud elviselni a gyomrom és a konyak nincsen köztük
Ebből adódóan tehát nem is tartok itthon belőle egy cseppet sem 
Jut eszembe - bevillant egy ősi recept sietős gyomorra - azt hiszem a nagyanyám alkalmazta az egyik bátyámon egy alkalommal, amikor szegény nem tudott eltávozni a kétbetűs helyiségből - na nem azért, mert szorult helyzete volt
Mokkáskanálba kakaópor és rá annyi rum, amit felvesz a por. A bátyám elmondása szerint nem volt jó, de végre a "kezelés" után más is használhatta a helyiséget, ahová a király is gyalog megy
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Én ezt kakaó nélkül ismerem

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ízlésfüggő

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hogy ket ujjnyi? Vizszintesen vagy fuggolegesen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, már korábban megengedte.
te meg kötözködsz, ahelyett, hogy innál...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
hova módosítsalak, nem vagy még elég módos?
tehetek én arról, hogy kihagysz kettőspontot?
mellesleg én nem loptam a linket, kérdezd meg a nyuszitól, az ő engedélyével használom.
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Van az is - pótoltam a tegnapi pusztítás után keletkezett hiányt.

A mai menü Paulaner ( Premium Lager ) és Tuborg ( Gold ) - mit bontsak az egészségedre?

Bár nem hiszem, hogy jó ötlet lenne kakaóra sört inni - meghajt, mint Zinger a varrógépet
Meg amúgy is - holnap hajnali hatkor mennem kell Székesfehérvárra...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
le
de miért jó az neked, ha azt írom, hogy le?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
szerinted?!

nem.
De 2 perc és kezdődik a 12 órás műszak - holnap bevásárlótúra, este sörözés, csütörtök mosás-takarítás, este céges összeröfi, péntek éjjel meló...
De azért trollkodok itt este is...

-
Bubu79
addikt
Megyek és kakaóba folytom a bánatom - közben tájékozódom a világ- és kishazánk dolgairól is a zajládából...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Yeah
Christmas Carol Rocks 
P.s.: A headbanger smile-t is lopikáltam
( ez már kezelésre szorul, vagy még elmegy?
)Ngabor2 igenjével nem volt sok gondom, pár hsz-szel lejjebb/feljebb Ő maga linkelte, keresgélnem sem kellett

Aktív témák
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néha.

No vaskéz ki vele, ugye te gyilkoltad le a csacsit.
szegényke... már lassan én sajnálom
---> I'm a cow.

ember: kakaót nem szeressem

![;] ;]](http://prohardver.hu/dl/s/v1.gif)