Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac
üzenetére
Sokat drágult a gáz mostanában, nekünk a tavalyelőtti fogyasztás alapján megállapított éves/havi átlagdíj 30k. körül volt, mondjuk sok túlfizetésünk is lett, de a mostani 20k. körüli átalány meg kevés lesz nyilván. Ebből a januári nagyjából az éves összdíj hatoda legalább általában. Mondjuk családi ház, 110m2 nagyjából.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Végre itt vagy, nem akartam addig szaporítani a hsz.-eket, míg nem jössz.
Utolsó rész. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RexpecT
üzenetére
Sokat számít a ház elhelyezése is, ha teheted, több helyre rakd a szobában kipróbálni a hangerőt, ha valamiről visszaverődik, vagy átveszi valami a ventik hangját jelentősen felerősödhet.
Itt sok érdekes link van a zajszigetelésről.
Ha olyan felületre rakod, ami gátolja a hangvezetést, esetleg árnyékolod valamivel ráadásul, sokat csökkenthetsz a zajból. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RexpecT
üzenetére
A hungarocell elsősorban hőszigetelő, a gépház borítására nemigen ajánlott, hacsak nincs a gépházban hidegebb mint a szobában.....
Hangszigetelésre nem használják egyébként az építőiparban sem.
Ennél már üres tojásosdobozok is jobb ötlet lenne, de az meg csak kívülről férne nyilván.
A hangerősség csökkentésére leginkább a rezonanciák csökkentése lenne jó, vagy az egész gépházat kellene elszigetelni a szoba többi részétől, persze a levegő áramlását nem gátolva. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nekem van ennél negatívabb rekordom is, az Active Sync településekor kavart valamit, hogy rajta keresztül a PDA az internetre kapcsolódhasson, mivel sehogy sem akart összeköttetésem lenni, engedtem neki ezt akkor. Azóta időnként random módon jelentkezett egy internetátjáró, 1 b/s sebességgel. Először megijedtem, hogy valami vírus, de amióta a tűzfalnak új verziója van, nem jelentkezett a jelenség, mert nem engedtem az AS-nek a szerverként való működést, tehát ez lehetett.

Várjuk a sportos fiatalembert, mert Ő lehetne az 50000. hozzászóló, amilyen aktív volt itt, megérdemelné.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot! Jó ebédet az étvágyhoz!
7,2 kb/s

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
neduddki
üzenetére
Van egy francia film, ahol a parasztgyerek tönkreteszi a főnöke kocsiját, felmegy Párizsba a főnöke fiához, aki jogot tanul állítólag, valójában meg színészetet, ott van ilyen lakótársas kavarás egyik lány, másik lány, fiú....A végén az is kiderül, hogy a főnöke valójában az apja, tavaly volt valamelyik tévén, ha jól emlékszem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Téma azért sokkal több volt nálunk, a humoristák még mindig sok dolgot ki tudnak figurázni ami olyan "magyarosch" sajátossága a dolgoknak, csak a legtöbben inkább direktbe mondják, ami nem tetszik. Fábry is sokkal jobb volt, míg vigyáznia kellett mit mond. Most a szellemesség kezd kiveszni a műsoraiból. Gyakran csak sértéshegyek, otromba poénok jönnek.
A jó humoristának jó közönség is kell, aki érti amit az illető mond. Azért nem lesznek sokszor népszerűek az USA-ban azok, akik itthon igen, míg az itthon lenézett alkotók, alkotások gyakran sikeresek, Persze, ha már kint befutnak, akkor "felfedezik" őket itthon is.
Rajkin persze zseni volt, csak nem biztos, hogy kinn is előadóművésszé válik. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Ha az USA-ban születik, lehet, hogy elégedett ember lesz, -mondjuk cipőbolti eladó
- azért ezt a létező szocializmust megélve más emberek formálódtak, mint az átlag kapitalizmusban. Humor nélkül sok dolog fájt volna, amit így még talán élveztünk is.49878: annak idején a direkt kritika például nem volt igazán elterjedt, de a sorok között olvasva sok mindent el lehetett azért érteni, ez hiányzik
, manapság nem szenvednek a kritikával, megy egy az egyben a sértés. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Csyppa
üzenetére
Hát persze, mondjuk képzelj el egy jelet így 100110101 hogy lenne ebből változó amplitudójú és frekvenciájú jel? Az ideális négyszögjel természetesen romlik egy idő után, de pl. két ADSL pont között, hány méter lehet, jól nézne ki az ADSL technika pl. ha tízméterenként ismételni kéne a jelet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nike_ ötletnek nem rossz, csak a forrás gyanús, valaki nagyon megetette.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
De találtam a fagyasztóban egy kis nyers pizzatésztát, már kiolvadt, mindjárt feltuningolom kicsit, megkenem, megtöltöm, be a sütőbe....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Nem kaja, Quelle ajándék a tavalyi rendelésekért.

kaját inkább én küldözgetnék, szeretek főzni.Csyppa: Gratula

Makaveli: ezt a nyelvet már általánosan elterjedtnek tekinthetjük

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac
üzenetére
Na még válaszolok, aztán megyek.
Krétán, sokkal könnyebben keltünk reggel, az, nem néztem a térképet, de nagyjából Floridával egy szélességen lehet. A napsütés hiánya általában alvásmennyiséggel pótlódik nálunk gondolom. A melatoninnnal van összefüggésben, de nincs most időm konkrétan utánaolvasni.
Grúziában már egész jó idő lehet, főleg a tengerparton....

-
philoxenia
MODERÁTOR
A testsúly összefügg valamilyen mértékben az alvással, mikor intenzíven koplaltam, kevesebbet aludtam legalábbis. Te viszont gondolj bele, hogy más az életritmus az egyenlítőhöz jóval közelebb. Nálunk még most is elég hosszúak az éjszakák, nyáron mi is sokkal kevsebbet alszunk általában, mint télen.
mod: megyek is a kertbe, hogy ne csak a szám járjon, hanem a kezem is.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
A jogászos topikkal talán jobban járnál, vagy az oda írókat priviben is megkereshetnéd.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Meg fogsz lepődni, de ha nem éjszakáznék, nem hallottam volna fülemülét énekelni a melóhelyem mellett.
A korral egyébként csökken az alvásigény, viszont Te meg lehet nehezen lennél ébren éjszaka, mert a feleségem, mikor éjszakázott, már éjfél előtt hullafáradt volt, Ő pacsirta típus, míg én bagoly.
mod: az offra: ténylegesen nem beidegződés az alvásigény, mert ha nem tudsz akkor aludni, amikor leginkább szeretnél, felborul a dolog, próbáld ki, egy darabig legyél föl AM 2-3-ig és utána aludj, ha rendszeresen teszed nőni fog az alvásigényed valószínűleg.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kazimír
üzenetére
A grúz lányok szerintem nagyon szépek lehetnek, hiszen az Európában legelfogadottabb rassz a kaukázusi típus.
Inkább az foglalkoztat, a pincérlányok rámenősek-e arrafelé?...
A tüzes grúz borokat szép korsókban biztosan elegánsabban viszik, mint az osztrákoknál a nagy krigli söröket.....
Tildy: ebből az a tanulság, hogy a patkányokat hagyni kell aludni, különben megdöglenek...
A fiam például legalább másfélszer annyit alszik mint én átlagban, pedig már 16 éves lesz. Azt viszont megfigyeltem már, hogy a koránkelő, pacsirta típusú ember rögeszméje, hogy dolgozni csak reggel lehet, tehát, ha korán kelsz akkor sokkal többet dolgozol, mintha később kelnél.A naponta a vicc szerint 25 órát dolgozó ember is azt mondja, egy órával korábban kelek, nem azt, hogy egy órával később fekszem le.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aggyonisten jó napot!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Annak idején nem is hallottuk ezt, amikor a vendégüllátás vót....

Tildy: hány éves a norvég király? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi ! Működik, az utolsó 5 napban 100 fiatal hsz itt a 43-ban......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: nekem ehhez 8 nap kellett.....

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Mire annyi idős lesz mint én, millió hsz. fölött jár majd......

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Mondjuk én úgy értelmeztem annak idején, mikor elolvastam az egyetértésről szóló passzust, hogy aki nem követett el, olyan bűnöket, nem bannoltatta magát nem veszekedett feltűnően sokat, nem emlékszik ilyenre egyik modi sem, akkor gondolom egyetértenek. Ebben.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Notórius offolók?
Akkor még Race sem kaphatna ez alapján. 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Iszok. Ha általában iszok. De iszom valamit.Az alanyi és a tárgyas ragozás a különbség. Az más kérdés, hogy divat volt a tárgyas alakot használni, mert azt előkelőbbnek gondolták. Egy időben elterjedt a -suk, -sük a közbeszédben, akkor léptek fel ellene, de persze szokás szerint átestek a ló másik oldalára.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Ez az imageshack nekem még letölteni is lassú szokott lenni. Az extra.hu-n regisztráltam a múltkor, Winner kioktatott, oda szinte mindent föl lehet rakni és gyors is, saját oldaladról.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Új légiós kerül a garnizonba, pár hét után kérdezősködni kezd, hogy mi ott a szokás nőügyben?
-hát, egy darabig megtartóztatjuk magunkat, de ha már végképp nem bírjuk, kimegyünk az istállóba, ott a teve és....
-fúj, ne is mondjátok tovább
Eltelik két hét...
-de tényleg mit szoktatok csinálni, ha nőhiányotok van?
-már mondtuk, kimegyünk az istállóba ott a teve...
-ne is mondjátok ezt az ocsmányságot tovább
Újra eltelik két hét...
A fiúk kimennek az istállóba, látják a teve mögött az újonc, egy széken áll, nadrág letolva...
-mi a francot csinálsz te hülye
-de hát ti mondtátok, hogy ott a teve...
-de sose hagytad végigmondani: ott a teve, felülsz rá, a szomszéd oázisban van egy jó kupleráj, klassz csajokkal.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Fúj....

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Azért a légióban állítólag volt valaki aki félreértette....."Akkor ott a teve..." Ismered, gondolom?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem a teve ütötte a szememet, a havercsaj az simán átment volna a szűrőn.

Tbs: jó kép, de azért látszik rajta a hardver korátozottsága, a telefonnal én is napnyugtát fényképeztem még leginkább

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Tehát heverni jó, barátnőnek meg gyanús lenne....
Te mindenképpen gyanús vagy máris, mindig a magyarázkodás....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
"Haverteve" csajszi az milyen?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Engem nem kellene rábeszélni, mert az internethez való hozzáférés miatt a telefon eleve olyan már, hogy video, meg mp3 ilyesmit alapból visz, a kártya mondjuk fontos volt, hogy legyen benne, a kamerát viszont igen ritkán használom. Mondjuk Te sem telefonnal fényképezgetsz.....

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot!
Itt mindenki rajongó? Akkor még jó, hogy hozzáfogtam, ha itt ez a kötelező olvasmány.
Felénél tartok..... -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát halott topik, jó éjszakát!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Internetes vacok azelőtt jó volt, csak most kinlódik. Annyira nem vok kíváncsi, hogy felhívjam a 1730-at, csak azelőtt volt másik előfizetésem, azt meg tudtam nézni, most meg szerződés szintű bejelentkezés szükséges és jelszót kér.

Para: szerintem próbálj meg az internetes felületen itt regisztrálni és úgy lekérdezni, mert másképp a 1430 vagy a t-zones van csak
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az a baj, hogy nem mindig engedi. Nekem az előző előfizetéssel engedte, de ez most egy flottában van, ennél hozzáférési problémákat feszeget.
Csacsi: tetszik ez a "Stabil oldalfekvésben " -macskáknál...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Rá lehet esetleg tekergetni a kötelet, de egy komolyabb szélben úgy járnál mint Pistike a macskával, kérdeznének " Gergely Te kergeted azt a kötelet? " válaszolnál: Tekergeti a nyavalya meg akarom fogni.....

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
paramedic
üzenetére
Előfizetésre nem jó, a wap-on, tudod megnézni a t-zonesnál, de nincs ingyen, ilyen 30-40 Ft körül van. Ott is van, hogy jelszót kér, előfizetéstől függ.
WR: ez már csak magyarázkodás, elnézted, elnézted, nincs benne áram, nem is érdekel tudjuk
a táblázatnál bezzeg feltűnt, a tizedvoltok rossz értéke, amit senki nem nézett, mindenki csak a szöveget olvasta. 
most nézem csak, még valami cérnát is át akarsz fűzni azokon a kis réseken
nyolcas kulcsba dugott kb. 4-5 ös vas mellett nem sok minden fér el... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lustaság. Az első találatot küldted a gugliból.
Ez a sátorcövek, ráadásul zsinórral.

Amit linkeltél képet, az 8-as pipakulcs

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az érdekes az, hogy míg a magentánál a prepaid kártyásra ez ingyenes, az előfizetésesre már ez nem jó, azt lekérdezni pénzbe kerül. A kékvirágnál meg fordítva, ott az előfizust kérdezed le ingyen, a kártyásra meg levon majd 40FT-ot, így amit ír egyenleget, már nem is annyi....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt hittem volna csőkulcs...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na igen.
Azt, hogy mondanád, hogy valaki meg akar engem ölni és én segítek neki. Öngyilkossági bűnsegéd az illető?Csacsi: hallod, áll mint a cövek

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én meg a helyesírási hibákat kerestem az általad linkelt oldalon, de az nem volt.
Az ilyen táblázatok hibái nekem nem ordítanak, még nem látom át azonnal az adatokat
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hová fejlődnek a címlapos "írások" ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#47834: format C: -vel? az szép lesz...
Vénség: melyik hsz.-re ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egérrel rajzolva....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Egyedül vagy ?

Rare Bird: az a jó a képedben, hogy ahová viszem a kurzort, ott írja ki, hogy O.K.

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét! Megint vagyok, már szinte teljesen kicserőlődött az offolók köre délután óta.

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
A telefonban nem tudom hogy jött át a th ?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
De honnan veszel hozzá sört? Árulják ilyen kiszerelésben?
Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ennél már üres tojásosdobozok is jobb ötlet lenne, de az meg csak kívülről férne nyilván.

.
Akkor még Race sem kaphatna ez alapján.