Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
szép jó napot.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ehhh...
jó éjt.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ez után a mai nap után valószínűleg nem.
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
mindjárt beállok a könyvespolc elé

jó fantasy: Glen Cook, David Gemmel, Jack Vance könyvei. Tolkien-t nem kell ugye külön mondani?

jó science-fiction: Philip K. Dick, Ray Bradbury, Brian W. Aldiss, Michael Moorcockszépirodalom:
Ulickaja, Dovlatov, Jay McInerney, Bartis Attila, Jónás Tamás, Paul Auster, Orwell...ja igen, a filmeknél a Brazilt és az 1984-et kifelejtettem.

-
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
TivJr Ámerikában van.

Nem, leadtam a kérést, hogy küldjenek nekem Ubuntu LiveCD-t. (1. azért nem letöltve, mert forgalmi korlát/Vodka mobilnet - már használtam a hónapban fájlcserélőt, 2. tok + színes-szagos CD
3. hat hetem van kb. átgondolni, hogy valóban kell-e nekem az Ubuntu.
) -
Tim82
félisten
Azt hiszem, ma este nagy-nagy könnyelműséget követtem el.

-
Tim82
félisten
jó reggelt, jó szurkolást.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Király volt a Nappali Őrség.

Most már jöhetne a 3. rész...

-
Tim82
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
erre a célra nekem egy régi PDA van

bolond: jóvanno, de józan ésszel belegondolva, ha van jó fényképezőgépem eleve (van), van jó lejátszóm eleve (van), akkor azért nem kell olyan telefon, amivel szarabbul tudok fotózni és zenét lejátszani...
az más kérdés, hogy genetikailag én is gadget-függő vagyok

ne is próbáljatok rábeszélni! még a végén sikerülne!

-
Tim82
félisten
aha.

sohasem kapott el a láz egy mp3-as/2+ Mpixel-es/kékfogas/memkártyás stb. teló után... vagy legalábbis fél nap alatt mindig lebeszéltem magam róla, hogy úgyse használnám ki.

-
Tim82
félisten
válasz
poffsoft
üzenetére
nem, nem egészen, csak teljesen logikátlan, hogy az zavar be notinál egy belső vinyóról való zenelejátszásba, hogy egy hely wlan-hálózata, ahol tegnap este voltunk, bent van az alapértelmezett hálózatok között.
mindenki kedvenc Teaerdőjéről van szó. ki kellett szednem az alapértelmezett hálózatok közül és megszűnt a szaggatás. fél délelőtt ráment, amíg rájöttem, mi a gond.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Helló!

-
Tim82
félisten
szép jó reggelt.

-
Tim82
félisten
szép jó estét. meg jó éjt.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
azér Mitulátnak car lehet a sok büdös-redvás lábbelibe tömködni az ajándékokat... dec. 7-re gondolom kidől súlyos gázmérgezéssel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
biztos okkal.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ha azt mondom, hogy tőle is megkérdeztem, nem kellene-e rajzfilmet szinkronizálnia, az megfelelő válasz?

RexpecT: egy nagyon helyes 19 éves csajszi. Ismered? Nem akarsz vele összeismertetni?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
elképzeltem, ahogy élőben mondod, a Te hanghordozásoddal...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Karos vagy Babod?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
szép jó reggelt az offolóknak!
van sztorid Babodról?... opsz, Karosról?

-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem figyelsz. beszólás volt és kész, nem kell mögöttes tartalmat keresni.

jó éjt!
-
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
a kérdés az, hogy akkor miért nem azon "vered le", akin kell? akkor még melléd is állok kikelni magamból, bakker.

itt napok óta azon megy a feszkó, hogy jogosnak gondolja-e a nép
, hogy Ngabor2-t és EQMontoyát megfosztották a rangjuktól, nem azon, hogy Kalandor értékes ember-e vagy hogy tényleg megbántották-e. mostanára úgy nagyjából lecsillapodtak a kedélyek. ezért hasznos a visszaolvasás. (egyébként nem unatkozom, betegállományban vagyok, a fórumozás mellett épp 3+ dolgot csinálok egyszerre, amire nem volt időm.
)erre bummm, durr bele, belecsapsz a lecsóba. amikor megpróbálom egy csipetnyi, egyáltalán nem ellened irányuló humorral oldani a helyzetet, mert kurvára nem kedvez senkinek, ha most újra kitör a flém, akár egy jelentéktelen utózöngétől is. a reakciód erre az, hogy én nem értem a szitut, meg különben is mit ugatok bele...
na ennyi. szóval utállak.
holnap tea? -
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
nem ezért kértelek rá. feleslegesen ne gerjesszük a feszültséget itt, azért.
nem kell sajnálnod semmit, olyan vagy, amilyen. alaposan felb*sztam magam a hsz.-eiden, de már lehiggadtam, úgyhogy felejtős. ha nem érted, miért, az nem az én gondom, nem szorulok rá magyarázkodásra.
ettől még a béke szent, vagy mittomén. holnap iszunk egy béketeát vagy mi a szent szart, azt jóvan. le van zárva, spongya, függöny.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
a jelenlévők közül senki sem bántja. ez most egy kicsit mellé.

egyébként meg: "utállak. k*rva anyád!"
csak mert kérted.
de csakis azért.egy kérdés egyébként: mióta számít az ember megítélésénél, hogy mennyi ideje regelt?
ha ez a mérce, és nem a megnyilvánulásai, az régen rossz.nike_: Laci = Kalandor, ha jól tévedek.

-
Tim82
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem csak nektek.
Parci: ezzel annyi a probléma, hogy lehet, hogy távlatból (a fórumról) nézve sokkal súlyosabb az ügy, mint a "helyszínről".
Ha a döntéskor nem állt rendelkezésre elég információ, ill. utólag is módosul a big pikcsör, nem lehetne még egyszer átgondolni?

Értem az álláspontot egyébként - a modiknak/házigazdáknak egységesnek kell kifelé lenniük, de biztos, hogy olyan áron, hogy egy nehezen körvonalazható hiba miatt "be kell áldozni" egy jó modit?
Továbbra is mondom: a szankció mértéke vitatható, szerintem.
-
Tim82
félisten
remélem, csináltok az összegyűlésnél egy bárki számára nyomon követhető "etikai kódexet modik és HG-k számára". ha jól vettem le, ez eddig hiányzott.
Ngabor2-nek talán az a "bűne", hogy lazábban értelmezett egy íratlan szabályt, mint más modik, de továbbra sem értem, miért kell ezért véglegesen megfosztani a modi-rangjától. ennek onnantól van értelme, hogy van egy mindenki számára egyértelmű, lefektetett szabályrendszer, aminek meg kellene felelni. a "felelőssége" számomra továbbra is igencsak áttételesnek tűnik.
tudom, a PH!-n nincsen demokrácia, de legalábbis valamiféle szavazásra kellene bocsátani a kérdést.
ugyanez áll EQMontoyára is. szerintem.

Uff.
remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A Kétség lazacát semmiképpen se hagyd ki.
Egyébként Mac-fanoknak kötelező.
-
Tim82
félisten
ne haragudj, de én nem használok parfümöt, egyszerűen szappannal mosakszom és utána dezodort használok.

nem is Tildy miatt, hanem a szóhasználat miatt... a "visszafogott" szót is oda kéne írni a sminkhez, nem? ha már konzervatívan "öltözteted" fel az interjúra.
Kazimír: Tbs-ről már filmet is forgattak
Vénember: a szamártej nem elég jó Neked?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
"és este Asszonkával még a 9 és fél randi..."
vazze, ez már sok, én ennyit nem tennék meg egy nőért.

mod: Sas Tamás-film helyett inkább a halál... "jó, de előtte egy kis ungabunga!"
-
Tim82
félisten
szép jó reggelt!
tök jó, szimulálok egy kicsit és nem megyek melóba.

-
Tim82
félisten
nem kötelező elfogadni a választ, csak mert van.
át lett beszélve valóban.
a probléma az, hogy ahogy nézem, nem lesz kompromisszum, pedig mindkét félnek ("pártnak") jól jönne. nem utolsó sorban a PH! közösségének is.
továbbra is vitatható a szankció mértékének jogossága. legalábbis a Kékszarvassal szemben mindenképpen.
de abbafejezem, mert nem keltek hangulatot. se vidámat, se szomorút.

Oly: "véged lesz, mint a Tvinpíksznek"?

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
dobtam privátot.
az EEE PC-vel kapcsolatban Tbs és Bolondember fórumtárs illetékes.

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A 6 cellás - 3 óra kevés használatot (nem leharcolt aksit) feltételez. de valóban az akku szokott a gyenge pont lenni.
mindenképpen tablet-et keresel?
FehérHolló: azt hiszem, a Dothan/Sonoma-ra gondolt a hirdető
de nem csak nála láttam. kéne nekik is híreket olvasni a PH!-n. 
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Így is drága? (Nem a reklám helye, csak rápislantottam az Apróhirdetésekre.) Garancia már T43-akra se nagyon van, illetve 2008 folyamán jár le a legtöbbre. Igaz, ritkán is hibásodik meg.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
kár, hogy Tiv83us nem jár többet ide. biztosan örülne egy véreshurkás szmájlinak.

-
Tim82
félisten
ne parázz, ezen a hsz.-n túl nem fogom tovább ragozni.
tudom én, hogy a Szőröstalpúaknak fáj a szőrszálhasogatás. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Parci: tudom, és szerintem jogos.
(nem mintha az én véleményem bármiben is számítana, én "turista" vagyok a PH!-n
) ez egy olyan helyzet, amiben nincsen "jó" végeredmény. 
Philoxenia: tenkjú, nem tudtam így megfogalmazni, de nagyjából ugyanerre gondoltam.
-
Tim82
félisten
nem állok egyik oldalon sem. nem voltam ott, nem vagyok az érintettek helyében, csak Vénember egy olyan kérdést tett fel, amit én is így fogalmaztam volna meg és a válaszra én is kíváncsi voltam.
pusztán a szankció súlyosságát furcsálltam a "másik oldal" egyik szereplőjével szemben, a "mindenki megbotolhat egyszer" elv nevében.
valószínűleg túl lágyszívű lennék modinak, még ha én lettem volna a "tréfa" céltáblája, akkor is. mondjuk, a modivá válás nem fenyeget asszem se a közeli, se a távoli jövőben. 
a rossz a dologban, hogy ráadásul úgy érzem, a szankcióra Parciék rá voltak kényszerülve és nagyon nem irigylem őket érte.
példát kellett statuálni és ebbe a kékszarvas is beleesett, a Racecam által kifejtett okok miatt. -
Tim82
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Korrekt válasz, de sok kérdést vet fel bennem a moderátori "munkakör" értelmezéséről a PH!-n és társoldalain. Másrészt - gondolom, sok fórumtárssal együtt - remélem, hogy a "rangmegvonás" ideiglenes szankció az érintettek esetében. Értem én, hogy a "kemény kéz" politikája a célravezető általában, de csak egy bizonyos fokig.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
nem akarok igazán belefolyni, de pont azt a kérdést tetted fel, amit kell.

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, tényleg megkeverted, miről beszélünk - itt két szál fut egymás mellett.

Kazimír: balzsamozva, mint Lenin elvtárs a mauzóleumban?

- akkor Lidl-es husi.
Tildy: de Infoparkban csak leadták valahol. na de a remény hal meg utoljára.
amíg van esély, hogy meglegyen, addig ne add fel.
Aktív témák
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)