Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Szép estét mindenkinek

100 lityó? Azért már egészen szép kis summát kérhet a VPOP, ha van egy jóakarótok és nincsen rajta zárjegy - épp az esti híradóban mormogtak róla valamit

Egy biztos - az igazi jó házipálinkának nincsen párja

Az egyik ismerős dolgozott a Zwack-nál (gömbszörp kedvelők figyelem
), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...Kicsit olyan érzésem lett tőle, mint amikor pár éve egy kórházban össze voltam zárva egy jómunkásember böllérrel, aki megosztotta velem a szalámigyártás ipari módozatának apró kis trükkjeit.
Mielőtt a párizsi gyártásának végére ért volna, inkább leállítottam - sajna nem rendelkezem olyan kistermelő beszállítóval, aki pótolni tudta volna a betevő szalámi adagomat
Mod: vazzee, egyből mindenki hogy' rámoccant a zárjegyre

-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
már nem. a jövő évi teljes pálinkaigényem le van fedve. nem iszok én sokat ilyen szeszesitalt, és ami kell, azt a környékről be tudom szerezni. természetesen az is legálisan főzött, adózott, meg mindenféle fináncon átjutott dolog.
W: mond neked valamit a "nem kereskedelmi mennyiség" kifejezés? abasznabe, ha eladok akármit az aprón, az apeh arról is kérne mindenféle bevallást... a legálisan, saját részre főzetett pálinkával is ez a helyzet legjobb tudomásom szerint. amíg nem továbbértékesítésre (kocsmának) adja el, addig nem követ el semmit.
asszem évente fejenként 200 liter a felső határ, tehát a 100 liter az még bőven "saját cél" mennyiség. az más kérdés, hogy igen masszív az az alkoholista, aki egy éva alatt 100 liter igazi hp-t az arcába helyez...
Aktív témák
- LG 50" (127 cm) Ultra HD TV 4K Active HDR / webOS 4.0 / 2018-as típus (50UK6300MLB)
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- darkFlash CF8 Pro
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...