Hirdetés
Aktív témák
-
-
7
addikt
-
Bash
őstag
Élmény volt veletek ez a hét gyerekek, igazán sokat tanultam.
Megtanultam pl. hogy idei karácsonyom tök ciki lesz, mert műfánk van. Ciki, de nekem csak erre futja. Ciki.
Azt is sikerült megtudnom, hogy nemnormális deviáns vagyok amiért nem iszom magam öntudatlan állapotba szilveszterkor, és január 2-án emberi gondolkodásra alkalmas vagyok. Sőt nem csak én, ez az állítás mindenkire vonatkozik. Azért én örülök annak, hogy van néhány nemnormális deviáns még rajtam kívül, akik alkalomadtán tömegközlekedési eszközt működtetnek, életmentő feladatokat végeznek el mondjuk éppen szilveszterkor, de gondolom sokan azt kívánják, hogy csak normális emberek éljenek köztünk.
Továbbá megtanultam, hogy a külföldi ember időjárásról nem beszélhet. Pont, vitának helye nincs.Köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a héten is!
-
REDeath
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
de akkor átmenetileg a pentagon feladatát máshol látták el, mert a pentagon összes gépe kéne ahhoz hogy maxon fusson
szerintem a terroristák készítették a crysist és arra várnak hogy valaki elérjen 100fps-t maxon, mer az azt jelenti hogy amerika védtelen -
BlacKSouL
addikt

-
FehérHolló
veterán
Tudom, hogy olvasod itt is.
Erre ment a válasz, de végül meggondoltam, azt ide írom.Nagyon nem kéne most ezen a témán lovagolni, hogy mi jó a közösségnek.
Nagyon nem kéne az egész PH-ra kiterjedő kezdeményezést a házigazdák és moderátorok megkerülésével csinálni.
Nagyon nem kéne egy külön fórumszerű dolgot ráépíteni egy aktív fórummal működő oldalcsoportra.
Nagyon nem kéne azt hinni, hogy az új felhasználók nagy része a FAQ-t el fogja olvasni, ha még arra is lusta, hogy megkeressen egy gyűjtőtémát, vagy elolvassa az alapelveket.Itt ebben a hozzászólásban egyes szám első személyben beszélsz, a FAQ-nál pedig többesszám elsőben a faq nick használatával kapcsolatban. Kicsit ellentmondásos.
-----------------------------------------------------------------------
Egyébként meg faszkivan.
-
REDeath
őstag
a crysis készítői milyen gépen tesztelték a max grafikát?

-
bolondember
MODERÁTOR
elmegyek, lemosom habtestem (durr - a kifejezés hatására megrepedt a tükör a szektényajtón), aztán jövök még trollkodni...
Son Scavasi Nektek nem tetszett? Én visítottam...
akkor kárpótlásként: Extrém ektiviti
(megjegyzés: végén a nagy neveté Dieter Bohlen-nél: felesége volt, de nagy-nagy rózsaháború lett a vége) -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A világ elé akarta tárni, hogy... tud spárgázni, sőt, képes megdönteni a leghosszabb ideig spárgázás Guiness-rekordját

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát ! Visszavonulok.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én Lovecraft-összessel vagyok úgy, hogy nem látok már elsőt

@Bububaba és a 79 rabló: nem vagyok én sumák. Azért lett mackó az avatarom, mert nem volt yeti. A szemeim meg arra utalnak, hogy vérmedve alakot öltöttem, bleee

-
tildy
nagyúr
No msot lettem kész egy kapcsolási sorrendtervvel... Szép kis munka volt. Mellesleg úgy is kivág ez a... tanár.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lovag? Ilyen ábrázattal? Nála sumákabb kinézetű, macinak álcázott jetivel még sosem találkoztam - nézd csak meg a szemeit, mintha be lenne lőve

-
bolondember
MODERÁTOR
Tudjátok mit?
Szerzek nektek egy jó 5 percet-> watch and get a heart attack!

@Szőrös: nagy mákod volt, h megkaptad - én annó az utolsót hoztam el az egyik boltból, és AZÓTA sem láttam, csak másodikat (március vége)...

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kabbekabbekabbe!

Lovecraft-összest én is akarooooooooook! Lem-összes első kötetét meg atyámnak (vagy magamnak?
) vettem karácsonyra -
bolondember
MODERÁTOR
könyvet?
Jó lenne, de már nem tudjuk hová tenni a sok könyvet - lehet, h a Dűne-ciklus sok-sok része, meg a Conan-díszkiadás, meg az H.P. Lovecraft-keménykötéses kiadása és a Lem-összes miatt SE férne el...
Kérdezd meg Tim-et, tanusíthatja, h nem sok hely van...
@Bubi: úgy érzed? Nyugodtan bevallhatod, h felnézel Rám, Én vagyok a Bálványod, csak úgy iszod szavaim...

@Filó: hát, lecsekkolom vhogyan.. Irány (k)extrém digitál, média, ilyenek, oszt...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Az a baj , hogy ezek az olcsóbb kijelzők mozgóképre jók, de állóképre elég borzasztóak tudnak lenni, van egy Gr..ig dvd lejátszóm 7'-al, a film egész szép rajta, de az állóképek...
Mindenképpp vigyél magaddal képet a kipróbáláshoz, lehetőleg natív méretben, hogy meg tudd nézni a kijelzőt. -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ahelyett, hogy könyvet adnál neki...

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pedig de - a technológia sajátossága
Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért 
Az LCD technikánál a beégés jelensége ismeretlen, bár előfordulhat, hogy "beragad" egy-egy pixel, ha sokáig van ugyanaz a kép a képernyőn, de ez kellően gyors képváltásokkal regenerálható ( nem a bedöglött pixelekre gondolok, amik a kapcsolótranyó hibájából maradnak fehér, vagy fekete állásban, azon nem segít a képváltogatás )
bolondember: gyanúsak nekem ezek a szélsőséges érzelemnyilvánítások
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Valahol láttam párezerért ilyen digitális képkeretet. Valami 5-10 rugó közt volt, igaz bélyegképnél alig nagyobbat tudott csak megjeleníteni. MEgkeresem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Majd nézés után jelents!
Nekem még elég drágának tünnek ezek a keretek, egy használt, régi noti kijön ennyiből, igaz az nem trendi, de a képeket ugyanúgy képes mutatni. -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha kellően sokáig mutat egy bizonyos képet a képernyő, akkor a belső felületén lévő fényporréteg nem egyenletesen használódik el - a világosabb részleteknél ( mindhárom alapszínnél ) vékonyabbá válik a fényporréteg, ami azt eredményezi, hogy kikapcsolt állapotban is jól láthatóan megmaradnak a képernyőn a mutatott kép részletei

Nem véletlen, hogy a TV társaságok variálnak időnként a logójukkal is, nem csak a megújulás jegyében vándorol egyik sarokból a másikba, hanem hogy a törzsnézők TV-in ne maradjon meg mondjuk az RTL-Klub logója ( az más tészta, hogy nem elég sűrűn cserélgetik, ezért is lehet jól felismerhetően kivenni a TV felső sarkában a szomszéd néninél a már említett képecskét - kicsit egysíkúan TV-zik
)bolondember: most akkor utá'sz?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
én is láttam olyat - nem szívdeítő egy látvány...
a két "hipervicces" kollégának köszi a "tippeket" (Filó és Bubi magukra ismernek, remélem!
), jelentem: körbe fogok nézelődni... 
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Láttam már beégett (vagy minek nevezett) crt-t, volt is itthon, lehet még meg is van, mindjárt megérdeklődöm öcsémet
Na aszongya nem tudja megvan-e még. Van ilyen, majd holnap ha lesz időm utánaguberálok. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer crt-n megmarad ?

-
elmegyek néhány órára, és mindenkinek elgurul a gyógyszere?
most összefoglalná valaki, hogy miért lett kirúgva a csacsi?(aki nyuszi)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mit, hogy kivágtál 1 darabot a tft-ből, és ottmaradt rajta a kép?
meglepne. -
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nah, már megint témánál vagyunk. mit iszunk?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Majd ha beletetted a tenyerembe azt a darabot, akkor megmondom

EQMontoya: nono, kedvezményről volt szó, nem kényeztetésről
Szopogassa le a harapós ló 
-
philoxenia
MODERÁTOR
--------------------------------------
| Ha kivágja ezt a kupont, |
| vehet digitális képkeretet |
|kedvező áron, eladóinktól |
--------------------------------------Kivágtam, mennyi a kedvezmény?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor engedd meg, hogy beszállhassak egy ajándékutalvánnyal

Itt a lehetőség!
--------------------------------------
| Ha kivágja ezt a kupont, |
| vehet digitális képkeretet |
|kedvező áron, eladóinktól |
--------------------------------------Árukapcsolás - és meglepheted Magad egy új monitorral is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Egyszer voltál képernyővédője, oszt megtelt a János-kórház, mi ?

Mod: Egy teszt
Sajnos ez a verzió drágább mint a 7'-os , de egy újságban tesztelve is ég-föld a két yuraku között a különbség.
-
bolondember
MODERÁTOR
@Filó: nem, nem feltétlenül én, nem kell, h a kollégái hanyat-homlok sikítófrászt kapjanak, akárhányszor ránéznek...

@Bubi: Sajnos nekem olyan kell, amelyiknek jobb széle is van, mert félek, h ha Párom feltöltene rá valamit, kiesne a kép/adat jobb oldalt, és akkor oda a gyakorlati haszna...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Basszus... A RI/OS5 nem túl jó képalkotásban - korlátozza az alkotói vénámat

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Az a kérdés milyen képek lennének a keretben?
Ha Te..., akkor valami strapabíró kell mindenképp. Meg persze nagyfelbontású. Ezekbe csak részletekben férsz bele. 
-
bolondember
MODERÁTOR
Na, tereljük el a szomorú témát másfelé...

Digitális képkereten gondolkodok Asszonkának karajcsontra...
Elkeztdem nézelődni, de a halott totyikot nem akartam felhozni...Tippek, tapasznyalatok esetleg? Annyi cucc van 20k-tól, de...

pölö ezek közül nézegettem...
minden ötletet szivesen fogadok...

-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Velem
-
Bubu79
addikt
Nem, nem Miattad banolták.
Hozzászólt valamihez, amihez nem kellett volna - legalábbis nem úgy, ahogyan Ő szerette volna jelezni a visszásságot
Sajna nem jött le az irónia, amit beleszőtt a hozzászólásaiba...Most hogy bekukkantottam a linkelt topikba, látom, hogy megér egy misét a jóember, aki miatt az egész előtérbe került...

#20222: Mér' Te pasi vagy?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
magadban?

-
EQMontoya
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
a modikkal. az utolsó meg leoltja a villanyt

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
yetinék is vannak.
úgy, mint ahogy matinék. -
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor most tuképpen a csacsi egy lovag volt ?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De kell.
Duplanick. És a modik is tudnak róla

-
tildy
nagyúr
Miattam bannolták csapost
hogy fogok én így nyugodtan aludni ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát elég sok mindenbe belekotyogtam már, meg olyan öreges is a stílusom./hejessírás
/ -
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Lehet, hogy a fia intelligensebb
-
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Miből gondolod ?

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tilos, de érdemes jelezni, nehogy később legyen belőle gond - ugyanis néha IP alapján is csekkolnak.

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamikor rég leírta, hogy az első regje nem jött össze, ngabor2-vel élcelődtek rajta. Elszúrt valamit a regisztrációnál, a sima Csapos is ő volt

Azért az király dolog, hogy két napon kersztül lehet húzni a moderátorok elméjét és a végén még el is ballaghat az illető, holott már egy ideje csak az volt a lényeg, hogy valaki foglalkozzon a rettenetesen hatalmas kávéfőzős topikos problémával. Simán elment flémnek...
R.I.P. Csacsi

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem pl. a fiam regisztrált a gépemről saját részére, ez is tilos ?
-
7
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy 3 új nicken keresztül csak hosszabbítást+figyelmeztetést kapott, s utána lett végleges...
Kedvelem csapost, nem erről van szó, de úgy tűnik, most nem hagyta abba időben, és így akár tetszik, akár nem, kénytelen vagyok egyetérteni a döntéssel. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
a nagy testvér nem felejt!!
- remélem, azért a publikum nagyrésze olvasott Orwellt -
philoxenia
MODERÁTOR
Elnöki kegyelem ? Aláírásgyűjtés ?

-
Csyppa
senior tag
Vége?
-
EQMontoya
veterán
az első után már direkt provokálta, igen. kiváncsi volt, hogy egy-két ember vajon mennyire szüklátókörü, szabálykövető gondolkolkodású. sikeresen végzett erről egy elég reprezentativ felmérést, amelynek az eredményét, amelyet önmagában is bárki megtekinthet a moderálós totyikban.
hogy miért volt csapos2 a nickje, arról pl foggalmam sincs, de hogy nem tegnap óta használta, az tuti.
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de most a vizsgaidőszak alkoholmentesebb lesz 

Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért