Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
7
addikt
Nem menek Pestre. Vizsga lesz holnap

Viszont vettem 3 könyvet a családnak karajcsontra. Vagy inkább magamnak? Nem is tudom.
- Pease házaspár Tesbeszéd-enciklopédiáját (egy könyvüket olvastam, nagyon élveztem)
- Lem összes első kötetét
- A balekot -
BlacKSouL
addikt
Másnál is baszakszik a net? Se MSN, se forkasztfoksz.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hiszek neked. Igaz, nekem az operával csinált érdekes dolgokat, arra alapozom, amit írtam.
-
csapos2
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Ha kijelentkezett, akkor nem az éppen aktuális időt mutatja az utolsó feltűnésnél. Addig, amíg ki nem lépteti a rendszer úgy tűnik bent van, amint kilépteti, vagy kilép, onnantól az az időpont lesz látható, amikor kilépet/kiléptette a rendszer.
Egyébként a régi igencsak hazudós volt.
-
frame>24
addikt
a régi "aktív tagok" rész ott a fönti sávon tudta ezt.
-
frame>24
addikt
Van olyan funkczió, amivel meg lehet nézni, h valaki éppen be van-e jelentkezve ide???
Ha nincs, miért nem? (mér köllött kiszedni? - No most a csoportvezetőt keresem)csapos2: gondoltam, h ez lesz a válasz, csakhogy ez NEM ad infót az aktuális bentlétéről, mert lehet, h 2 perce még írt vhova, de már kijelentkeztett!!! EZÉ méltatlankodtam!
-
frame>24
addikt
hhháhh..év végi elszámolás (volt pár beszerző körütam az évben)...a cég kemény 572 HUF-al lóg nekem...(nem vagyok elég nagy spíler, csak ennyi jött ki a számlák alapján
)
Whaskes: azé mellette fizu van, ez csak annak vége, amit műszer-vásárlásoka kaptam...
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a búzasör, na az szar, majd ha felnősz megtudod

-
Whaskes
senior tag
palinkas jonapot.

-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hello!

-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
-
7
addikt
Kéne némi infó: Mi a legrövidebb időt felemésztő út (belekalkulálva, hogy esetleg pont elmegy valami az orrom előtt, ha átszállok) a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utca - Radnóti Miklós utca kereszteződéstől a Keletiig?
Én csak a 4-6villamos-M2 kombót ismerem, de amennyiben van rövidebb, jó lenne.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak elírtam mert figyelmetlen voltam

-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak nem rossz a szenzora a droidnak?

-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem is most vannak beadandók, de én élvezem őket

-
BlacKSouL
addikt
-
dragonfx
veterán
-
No Huszárok itten van a mai napi jótanácsom aki még nem tudná:
"HA NYAKIG ÜLSZ A SZARBAN, NE LÓGASD AZ ORROD!"
-
csapos2
addikt
Kevés a rábeszélőkém, így szavazást szeretnék kezdeményezni arról, kik azok, akik szeretnék, ha Bleki a legközelebbi bulijáról egész estés videofelvételt készítene, majd azt megosztaná velünk. Azt ugye tudni kell, hogy kis zöld barátunk, általában érdekes pozitúrákba keveredik hölgy ismerőseivel egy-egy ilyen mulatság alkalmával.
Szóval?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ez is izgalmasabb, mint a klóra való ki-be járkálás óránként. és beragadt szemekkel még olvasni se tudtam az ülőkén csücsülve...
(
) -
7
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Könyvet magyarul szoktam olvasni, TV-n (ha nézem) magyarul nézem a műsorokat, stb...
De a telefont, számítógépet angolul használom, és ebből főleg az utóbbi hangsúlyos. Oka: Sokszor van, hogy egyszerűen hülye a magyar fordítás. Illetve, ha magyar nyelvű, az ember kevesebb helyen tud segítséget találni/adni egyes problémákhoz.
@#18831, fokukac: Naja, valami olyasmi

-
csapos2
addikt
Azoknak, akiket érint: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hehh 0:57
-
Whaskes
senior tag
Jánoska:

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
ez milyen, otp.hu-n be akarok lépni és kifagyasztja a ff-ot

hmmm, úgynéz ki, hogy opera alatt sem javul..... na majd később, addig is elmegyek söré, vagyis, ahogy egyesek nevezik "borsodiért"
-
sK0t
tag
Hi!
Na gondoltam elkezdek OFF-olni :-)
Ugyis ráérek, mivel eltörtem a lábujjam...
Ez cink ha csak a lábujjamat törtem el, vagy nem annyira?
Mindenesetre szerencsémre nincs gipsz, de még lehet
-
tildy
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Há mert csak.
Ha valami alapból angol nyelvű , akkor azon csak elbaltázni lehet, ha más nyelvre átpakolják
Én is magyar vagyok, de XP eng-em van, meg az ubi is english
Bár lehet csak párom van rossz hatással rám
De magyarul használni linuxot... Ez nekem olyan izé. Na szal a magyar nyelvű mc után gondoltam azt, hogy na oké, maradjunk inkább az angol mellett
-
ngabor2
nagyúr
Egy oprendszer az angol nyelvű.
ezt ki mondta? ne hallgass rá többet! ráadásul én nem is oprendszert használok, hanem az arra írt dolgokat. lehetőleg magyarul, mert én magyar vagyok. azért van a gép, hogy engem kiszolgáljon. akkor írjon nekem magyarul.
ráadásul a fordítókat becsülöm annyira, hogy használjam a munkájukat.
l10n, i18n, egyéb nyelvi csomagok... nem kis meló.
-
bolondember
MODERÁTOR
á, fél 4kor felhívott egy vénku**a, h nem tud belépni.
mondom beszoptad, mert ha felhívom az ügyeletest, akkor én leszek a péló rossz végén...
Mondtam neki lépjen be egy másik gépen - de azok lockolva vannak, jött a kétségbe esett válasz...
HIába mondom neki, h nó para, simán menni fog... Nem, nem próbálja meg. leteszi - 3/4 óra múlva megbolydultak a vonalak, ONNAN (Herzogenburg) nekiállnak folyamatosan hívni, nagypara, elég nagypara...Felhívjuk az OnCall-ost, aki elvileg pikkpakk ott kéne, h legyen - 5kr közli, h vagy másfél óra, mert Bécsből(!!!!!) kell odamenni...
Hát, eég sok hívásunk volt, nem unatkoztunk - DE ha a nyanya hallgat rám, előbb kiderül...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
bár unatkoztam volna.

-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem vagy te kicsit gonosz?
-Egyrészt demóznom kell egy munkát. Lehetőleg még a héten.
-Jövő héten 1 pótzh , 1 vizsga
És még cikket is kéne írnom, megígértem

Pazsitz :

Jesszus.. Hova keveredtem. Egy oprendszer az angol nyelvű. Mindig. Jesszus magyar apt-get, hova fajul a világ
Na jó, angolul nem tudók->pl. anyám, beválallhatják (lehet telepítek nekik ubuntut
-
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
lófejet Jánoska ágyába (ld. Keresztapa 2.)?

egyébként szép jó reggelt, azt hiszem, nem megyek ma dolgozni - kellene a pénz, de úgy tűnik, remek gyomorrontásom van. éjjel ki-be az ágy és a kétbetűs között... nem vagyok túl pihent.
viszont legalább annyira be kellene mennem, hogy leadjam a belépőkártyámat, kulcsomat, headset-et... holnap új hely, új cuccok.

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Elden Ring
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(