Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
ki bannolt titeket ok nélkül? preventív, a színvonal vészes romlását megakadályozandóan lettetek pihentetve, mert be voltatok állítva, mint vekker a sarokba. meg mindenféle hülyeségeket csináltatok.
most viszont én is megyek alszani, mert leragad a szemem. holnap meg érdekes nap lesz...
szabadságosok: én meg múlt hét szombattól január 7-ig a melóhely közelébe se megyek.
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
gyere ecsém boxuljuk le. hova ültetsz? én a pulttól el nem mozdulok abba 100%-ig biztos lehetsz!
-
bolondember
MODERÁTOR
még valaki itt bannolásról, forradalomról beszél, azt először szétültetem, majd utána mindannyian megkövezzük, még akkor is, ha azt se monta, "Jehova!"
Csacsiból kolbászt kell csinálni, mindenkinek adni egy szálat, és akkor nem fog hiányozni.
kész, slussz, passz.
@Kidus: addig-addig jössz, amíg a fórum báránybőrbe bújt farkaskomája vissza nem harap...

-
Kidus
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát Mindenkinek ! Békés álmokat!

-
Whaskes
senior tag
gyerekek, mivan a "nagy forradalommal?" a kezdeményező csak úgy felszívódott....
-
tiv61us
őstag
nem veszitek ti ezt az egesz internetet/PH-t/ tul komolyan?
sikeres ember nem lehet aki nem szorakozni jon ide
esetleg megbeszelni dolgokat az x-boxrol meg a tokom tudja mirol
irni a logoutra
anyazni a poltopikban
meg ilyenek -
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Szép álmokat s kellemes ébredést!
Whaskes: érdekes történet.
tiv61us: lehet anyázni a poltopikban? Eddig direkt azért nem mentem oda, mert úgy gondoltam/tudtam, hogy ott sem lehet
De irásos engedély esetén más a helyzet, vigyázzon a sötét oldal, mert gyüvök!philoxenia: nana, ne beszéljünk általánosságban

-
philoxenia
MODERÁTOR
Végül is visszajöhetne, ha akarna, legalább egy kicsit.
Ne a modikat hibáztassuk, hanem szólítsuk fel:
"Gyere vissza csacsi !
" Ha sokan kérjük, talán visszajön. -
Racecam
nagyúr
Biztosan azért írsz ilyeneket, mert vagy sajnáltatni akarod magad, vagy csak a hangulatot akarod kelteni, vagy nem tudsz olvasni.
Ugyanis Kidus ezt írta: "Te meg nem ertem mit sztrajkolsz itt, ha ez megnyugtat, teged is barmikor barmelyik moderator kitesz, ha tulmesz a hatarokon, es hatodszori figyelmeztetes ellenere sem fogsz vissza."
Innen indultunk....

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
én is kb. ezt akartam sugallni

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad

Kicsit nem néz ide az ember és mindjárt egy rakás moderátort és házigazdát lát itt - csak nem mindannyian Tildy miatt jöttetek?
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy a Csacsi nem véletlenül csinálta amit csinált. Pontosan tudta, hogy mi lesz a dolog vége, mégis valamilyen ismeretlen okból úgy döntött, hogy ezt kell tennie.
Ha tovább nem is akar maradni esetleg, de legalább addig igazán visszajöhetne, amíg közli azokkal, akik hiányolják, hogy mégis miért tette amit tett.
Hölgyem és Urak: nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek

-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Jó éjt! Hozzáfűzném, hogy elég szerencsétlen az a site, ahol az újoncok uralkodnak.
AMD Power: körülbelül.
tildy: ne légy ennyire pesszimista azért, szvsz.
-
AMD Power
titán
AAC = MP4?

-
tildy
nagyúr
Háááát.
Bocsika ha kinézem belőletek

sose tudhatja az ember, érdemes felkészülni a legrosszabbra

Humorérzékem meg mindig is pocsék volt. Tényleg el tudtam az itt megjelent nagybötűsökről képzelni, hogy szemrebbenés nélkül kitenné valamelyikük a szűrömet

Tiv83 mondata meg ... Hát nem tudtam eldönteni hogy viccel vagy komoylan gondolja

-
RoyalFlush
őstag
azé látszik "lázadás" előtt kiket esz hirtelen itt a penész ..
tisztelet a kivételnek
ezt a site-ot nem igazán az újoncok "etetik", a szabályokat viszont be kell tartani és be kell tartatni. Mindenkinek jóéjt! 1,5 óra múlva sajnos kelnem kell 
-
Whaskes
senior tag
van ám pörgés. ma este meglesz az 50k hsz a következő ot-hoz?

MONGYANAK LE!
-
tildy
nagyúr
Mondjuk az azért nem semmi, hogy hány mod kivágna csak úgy "heccből", "alapszabály" -sértés nélkül csak azért , mert ...

Csalódtam picit...
venember83 : na ezaz, ahelyett hogy itt rám fenik a fogukat, huss, dógozni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én is nevetni akarok.

-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
ezzel a videoval ng2-t is kilőtted. fejjel ment a falnak

-
ngabor2
nagyúr
a brokodil is itt van, csak technikai okokból nem ír...
-
venember83
nagyúr
Na, ezt kerestem. Race, ezzel minden jogodat felfuggesztem, nem bannolhatod tildyt, se. Egy modival kevesebb.
Ki legyen a kovetkezo? Vannak meg kompromittalo videoim, gyerunk, jelentkezoket varok.mod: modik, hess a modkerbe, mi ez megis? Uralkodo-osztalytalalkozo?

-
WN31RD
addikt
Khmm...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ngábor nem tudom kivel van...
csak reménykedni tudok abban, hogy nem ellenem...Tiv83us: tedd meg. Bár kérésre sem tehetnéd uyge elvileg
Jogalapod még nincs rá. Fórumszabályzatot, alapelveket nem sértettem, szóval kiváncsian várom. -
Whaskes
senior tag
mivan itt gyerekek??
moderátor osztálytalálkozó?? mongyatok le és tünés 
-
Kidus
őstag
Na akkor haromra...
1
2
...

-
tiv61us
őstag
susu is monnyon le
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Pár napja már történt Csacsinkkal egy furcsaság, szakmai totyikba írt, bár amire reagált az nem volt igazán szakmai. Aztán belekeveredett a nagy kávéfőzőcsata kapcsán, a modik és egy igen "agilis" fórumtársunk vitájába és mint szokott történni, a középen álló kapta a pofont. A fórumszabályzatot olvasva, a szabályzat betűjét sok-sok ponton sértette meg, a szellemét szerintem nagyon kicsit legföljebb. Ráadásul abban a topikban nem a humorérzék a fő irány érthető okokból, ott egy kicsit olyan volt, mint a rózsakertbe tévedt igazi csacsi, aki a rózsák kóstolgatását azok egyikének -másikának letaposásával folytatja, majd az őr által megriasztva vad tombolásában letapos egy csomót.
Természetesen lehetne azt mondani, hogy ha Neki megbocsátanak, majd más is erre hivatkozik később, de erre az a válaszom:
"Csacsi csak egy van." -
Pompi
nagyúr
Jó. Ahogy látom akkor most már jöhetnek a HÁZIGAZDÁK is mondjanak le transzparensek is

-
venember83
nagyúr
Dehogynem. Nagyon is jo, szep elfoglaltsag s eredmenye is van.
modra: direkt ki akarod boritani a bilit egy ban erdekeben? Szvsz hatasosabb lenne ha az ostagok es efolotti tagok szepen sztrajkolnanak egy par napig, mennyi ketsegbeesett kis ujonc lenne
Kulonben csapos sajnos tenyleg kikovetelte maganak, de ha modi lennek en biztos megbocsajtanek, tudom, a jo lelkem fog a sirba vinni. -
Kidus
őstag
Eloszor is, nem hirtelen felindulas volt.
Tobbszor figyelmeztetve lett, es pontosan tisztaban volt a kovetkezmenyekkel.
Eloszor kis idore kapott ban-t, aztan tobb idore, aztan meg tobbre, majd vegul sikerult elernie, hogy vegleg ki legyen teve.
Kemenyen megkuzdott erte.
Te meg nem ertem mit sztrajkolsz itt, ha ez megnyugtat, teged is barmikor barmelyik moderator kitesz, ha tulmesz a hatarokon, es hatodszori figyelmeztetes ellenere sem fogsz vissza. -
tiv61us
őstag
en megis kezdem
lemondtam
meg ki kell talalni mirol? -
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja, demokratikus modszerekkel probaljuk jobb belatasra kenyszeriteni a modikat, aztan ha nem sikerul, akkor megyunk alszani

tildy: a holnap nem biztos, de kilenc honapra elore lehet mar szamitani +1et, persze kello osszefogas eseten

tiv61us: amcsi allampolgarsag?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Besegíthetsz, úgyis tudsz lángot fújni a száddal

Vénember: de holnapra hozunk magunkkal még egy embert

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét, de parázs a hangulat.
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Forradalom?
Lehet menni tüntetni? Hozoma táblám

-
Bubu79
addikt
Nem akarlak elkeseríteni, de ehhez az is kéne, hogy Csacsi vissza akarjon jönni - a lehetőség adott lenne csapos3 címszóval, de eddig úgy tűnik nem él vele

Most akkor jobb lesz, ha Te is eltűnsz a süllyesztőben?

Az ahogyan előadtad most Magad nem kicsit elmlékeztetett valakire - valakire, akit soha nem felejtek el
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
persze, hogy nem te akartál, nőből vagy és hisztiztél, igyál meg egy pálinkát és nyugodj meg. nem kell egy 3. vh. aminek a net lesz a harctere

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

ezt a site-ot nem igazán az újoncok "etetik", a szabályokat viszont be kell tartani és be kell tartatni. Mindenkinek jóéjt! 1,5 óra múlva sajnos kelnem kell