Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig a taliképeken olyannak látszottál, mint aki már koncertjükön is volt.
Előítéletek..

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az ilyen munkát nem szoktam bevállalni, mert már több alkalommal is megráncigátlták a far...bundámat a kölkök. A téli melót szeretem, mert akkor van teaszünet a hideg miatt.
Szia tildy!

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
EKHO igazol..?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
mivel dolgozok?
"eszemmel", két kezemmel és az EKMS-sel..
Ismertem a petőfiről, csak nem tudtam az előadó nevét...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Érintőképernyős ? Tablet ?
-
venember83
nagyúr
Ennyien hasznaljatok a logouton keresztul az OT-t?
fokukac: kaptam IBM/Lenovo Thinkpad X61-et MacBook arban, most mar legalabb van versenytars
S ez is nagyon tetszik 
philoxenia: nem, sima. Erintokepernyonek nem nagyon latom ertelmet... Errol lenne szo. 260k.
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, afrikai.
Megnéztem a képet, de csak egy barna szamarat látok, meg valami gyerkőcöket. Van még valami, amit látnom kellene?
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
tudja ő is nagyon jól, tördelte a kezeit..
Jó , ezt nem írtad. Bár visszaemlékezve az én volt céges bejelentésem is olyan izé volt, fura na kimondani, hogy bocs vége, elmegyek, találtam jobbat. Szóval izzadtam rendesen.ÉS ez is karácsony után történt, új év első hetébenÉs az eddigi írásaid ismerve ez is a "szokásos" jajj szegény kalandor , mennyi energiát belefeccölt, és csúnya gonosz emberek kihasználták tipusú sirámnak tűnt.
bambano: Az "általában nem ez a jellemző" mondat az előítélet jele. Nekem is német autóm van, elég nagy darab, el se férnék bizsumobilban...
Írtam is , hogy valószínűleg az. Nem a nagy autókkal van a baj, hanem ahogyan azzal jópáran kivagyiznak. Tudom te nem. Passat?tiv61us: ha kiviszel? Nekem msot ninc sutazgatni pénzem. Mitöbb meghazudtolva önmagam, muszáj voltam műfenyőt venni
Mivel olcsó volt. Nagyon nagyon olcsó, olyannyira, hogy annyiért sima fenyőt sose kaptam volna. Egész tűrhetően néz ki. Mert ugye választhattam: vagy nuku karácsonyfa , vagy félreteszem magamban a rosszérzést, és még ha műfenyőt is, de állítok. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
csapos2
üzenetére
Afrikai ?

mod: Jól megnézted ? -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De mennyi a súlya?
poffsoft: Jót!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Ha már ráérsz
Mivel dolgozol.
Ismered ezt a számot ? [link] -
poffsoft
veterán
csacsik s mások : jójstét
-
Lord Zero
addikt
főtámadott!
vagy nem öltem meg eléggé, vagy most már nincs okom rá.. hm.. ja, nem, a kék!.. áá
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
nem ilyesmit.
ILYET!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A csacsit kérem jogaiba visszahelyezni!
Vagy valami ilyesmit mond éppen.

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ne dógoz' annyit! Akkor talán nem halucinálsz. ;)
ZŐD': Nyújtok én rajtad valamit mindjárt, de az nem ínyencség lesz.
Másszál hegyet! -
Winner_hun
félisten
Valaki tud olyan programot mondani, amivel csoportos átnevezést lehet végezni úgy, hogy a file-ok neve már megvan, csak az elejüket kéne kiegészíteni. IrfanView-ben nem jöttem rá hogy lehetne ezt kivitelezni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
A téli kinti munkára fel kell készülni testi táplálékkal, egy kis fincsi pecsenyével
A disznóhús egészségtelen állítólag, bár finom, csak kissé unalmas; a baromfi sajna kissé ízetlen, meg teljesen felfújják vízzel őket, meg az is uncsi már; a lóhús kissé sznobos, drága, ritka is, bár valóban különleges; a hal nagyon egészséges, és ha friss akkor jól elkészítve jóízű is.
Ellenben...állítólag most kezd megint elterjedni, hogy a szamárhús bizony pácolva igen ínyenc ízvilágot tud nyújtani, és se nem zsíros, se nem rágós...már csak egy jóféle régies antik recept kell

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
gyerekek - én beszívtam, vagy nem tudom: olyan, mintha hőn szeretett Csacsinkat látnám...

lehet, h pihennem kéne?!
csípjen meg valaki...

-
Asszem lépek tisztálkodni, meg lassan kezdődik a Helyszínelők is a TV-ben.
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megtévesztésig hasonlít egy csapzot, fületlen, sáros, földön fekvő szamár, egy jetikéhez, ezért gondolhatod ezt. De ez én vagyok. ;)
UFO: Te csak eredj havat seperni, ne ácsingózzál itten, husira! ;)
-
-
-
csapos2
addikt
Áááá...a fejem!
Azt hiszem, eleshettem és bevertem a fejem, mert a földön fekve tértem magamhoz.
Szörnyű rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy kitíltottak a PH!-ról. Brrr....még belegondolni is rossz, kiráz a hideg. Volt valami farkas, meg egy Robot is ott...aztán meg egy szárnyas alak. Alig bírok magamhoz térni.De már felébredtem. ;)
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
errol valami irodalmi dolgozatot irtam
a 2 Bolyai vagy ilyesmi
reg volt
jovan sarkany megmenekultel nem ollek meg -
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem lehetne inkább magyarul? A latintól csehül érzem magam

-
philoxenia
MODERÁTOR
Új témánk.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kikérem magamnak, az én propelleres autóm nem hosszabít falloszt - ahhoz mostanság dzsipó kéne, mert arra buknak a műanyag buxák

Hála az Egyfejűnek nem volt szükség a távcsöves karhosszabbító elküldésére, mert ahogyan javasolta a szomszédod címét tárcsáztam a teleportba, és egy féltégla volt a küldemény

Ha a neon Jézus még mindig megvan, akkor most valaki valahol máshol szentségelhet mocskosul, mert eltérítették a küldeményt

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Propelleres falloszhosszabbitod van s meg en fizessek? Nagyon elenk kend fantaziaja! Megjegyzem a nagy hatosugaru celzo-rombolo eszkoz sem erkezett meg, lefulelték volna a rendorok gyorshajtasert?

tiv61us: matek OT-ben? Kizart. Tejet ittam, igy nem vagyok matek-kompatibilis allapotban.
-
tiv61us
őstag
nem lehetne a toltottkaposztat, kocsonyat , hurka-kolbasz, malacpecenye, meg ami itt nincs hanyagolni
thx
iszok is 5 sort akkor jobb lesz
legalabb kispal van -
-
tiv61us
őstag
szoval mia velemenyetek az eukleniszu geometriarol?
na mar irni se tudok
nem baj nem javitok -
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
lejjebb van vagy 2-3 allammal attol fugg merre mesz
itt nincs
van valami europai, de olyan magayr hentes mint peldaul Tampan, olyan nincs
igy ev vege fele mindig ramjon a kocsonya-toltottkaposzta-hrka, kolbasz
de csak ilyenkor
eg kocsonyat osszedobok azert -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Micsoda kérdés ez?
Mi lenne ha inkább Te fizetnél mindenkinek, aki az OFF-ot látogatja?

Xpod: miért kell kínozni a Népet? Meg engem?
Éhes lettem és még van majdnem két órám a munkaidőből - csak utána tudom valamivel megtömni a majmot, ha hazaértem, ami baromira egészségtelen ( nem, nem úgy tömöm a majmot
) 
-
venember83
nagyúr
B+, lehet valasztani, kint bambulni csaladdal joban rosszban, utana baratok kozt, vagy megprobalni lefoglalni magam olvasassal, az se fog menni, melozni, vagy OT-zni. Nehez dontes... OT-zasert nem akar fizetni valaki nekem?

-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
sarkanyt is oltem mar
raadasul 7 fejut -
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hat Bill mar regen nincs azt tudom, elegge osszevesztek Hoboval
de a regi szamok megmaradnak -
-
-
tiv61us
őstag
ja amugy ha meg tobben kocsonyarol es halaszlerol beszelnek
akkor bannoltatom magam again
nahat
Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

S ez is nagyon tetszik