Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
én is vettem egy sálat, de csak azé, mert anélkül gázul néz ki a hosszúkabát.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, menek február végén. Vagy elején. Mindegy, amikor a PSZF megy, megyek velük.

-
Kidus
őstag
Igen-igen, koszonjuk szepen, nagyon finom volt, mondhatni orgazmus jellegu

A rendrol: Nalad tulsagosan rend van, ami egyreszt nagyon jo, meg takaros, meg minden, de nekem otthonosabb erzes, ha par dolog azert elol van, azokat is el lehet rendezni szepen. Nem vagy klinikai eset, csak kicsit rendmanias
Nalad van az asztalon a gep, monitor, hangfalak, bill, eger, kb ennyi. Nalam itt a fenykepezo is, a csekkfuzet, az iPod, par aprosag, elol vannak a dvd-k, kesudio just in case (
), tiv asztalat meg inkabb nem mondom, hosszu post lenne 
A hatam mogotti asztalon par konyv, dvd tarto szutyo, meg zsepi, meg par papir, amire szukseg lehet, de talalni tollakat egy bogreben is, meg gyertyakat, csetreszeket amiket en disznek hivok, nekunk igy jo
A kabelezest viszont legyszi itt is csinald meg ha majd erre jarsz, mert nagyon utalom, hogy mindenhonnan zsinorok lognak, de rendet nem rakhatsz
Bar a ruharendezesi modszeredet reszben ellestem
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore
Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny
Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én meg már alig várom, hogy használhassam a snowboardom

Fiam, te bolond: Anno Esmy (Esmein) nagy Diablos volt, én is onnan ismerem. Esetleg vele próbálj beszélni olyan ügyben. Bár szerintem WoWot tol két pofára az a marha

-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni!
Kábelek különösen a gyengém, azt hiszem erről Kidus is tudna mesélni, amikor az asztalom alatt feküdtünk... 
Egyébként itt is dühöng a tél, este negyed 8 van, és kinn már csak 23°C van, pedig két órával ezelőtt még kellemes 28°C volt. Bár reggelenként még pólót nem veszek az atlétára, de nemsoká eljön az az idő is sajnos. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hurkát, kolbászt küldtem nekik ajándékba a múlt héten, pacalt, körmöt nem említették.
BlacKSouL!
Kuplerájt nem szeretem, nálam az is elképzelhetetlen, hogy ilyen csúnya kábel lógjon a fa előtt. Az meg teljesen elfogadhatatlan, hogy pl. a szekrényeteket sem lehet kinyitni, és az erkélyajtón kimenni is csak óvatosan. Szeretem elrakni szem elől a dolgokat, csak az legyen kinn, amit használunk vagy szükség van rá. Persze Kidus és tiv83us, akik jártak is már nálam, lehet azt gondolják rólam, hogy klinikai eset vagyok. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
de fura, csöcsorrú tehén...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Régen vót má .

Jó éjszakát mindenkinek !
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig finom volt. Egy kis vegyes-gombapöri tejföllel+feljes kiörlésű magos zsemlével.

Tildy: Merthogy? Mond mi nyomja lelkedet! Öntsd kia szived!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Igaz, de a természetre más az igényed városban, mint itt falun, ahol az alföldön passzióból elültettek több erdőre való fenyőt a kertekben. Érdekes kérdés, miért vonzódik a magyar ember úgy a lucfenyőhöz, hogy sok helyen tájidegenként is ülteti? Nekünk is van a kertben.

-
BlacKSouL
addikt
Nem úgy értem
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem. 
Nekünk amúgy itt és így szokott lenni, bár színesebb általában, tavaly beújítottunk az egyszínűséggel. -
Zewa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
A fa sok ehlyet foglal az a baj vele. Az én ablakomon kb 5éve rajta van az a műhóvól felfujt hóember. Nem zavar.

NAgyon egészségetelen ienkor "enni"? Lényegében mind1 lesz@rom.

-
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hol van rajtad zsír 100 kilósan?
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, lehet. Másfél hete voltam a magyar húsboltban, ott is vettem, illetve van a városban több európai bolt is, ahol lehet kapni minden ilyesmit. Egyébként nálunk is csak a fa alá kerül egy tálba.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
ne marhzlj, EUban se ismerik a szalonnacukrot...
Se német, se török, se szerb, se senki...Ez valami ungárise specialitét... Bezzeg van Milka is...

Látnotok kellett volna tavaly a sok nációhoz tartozó arcokat - úgy csaptak le minden egyes szalonnacukorra, mint gyöngytyúk a takonyra, és élvezettel tolták be az arcba, mint sosem látott csemegét..

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
33 nmes lakásban erre egyszerűen nem nagyon van hely

Egyébként itthon 10k körül van a legdrágább, de nagyon mű még az is.
A tied is.Nem hullik a levele, nincs vele szemét, nem kell locsolni, ráadásul az alakja is sokkal szebb, mint egy élő fának. Felállítási normaideje
Cserébe nincs jó fenyőillata, és műanyag. (És nem élő szervezetből van (vágott esetén vágás után volt).Ez olyan, minthogy oké , egész évben szép a művirág a lakásban, de valahogy nem az igazi

-
Bash
őstag
Pedig számtalan előnye van az élő fával szemben. Pl. ezeken a fákon a világító füzér "gyárilag" rajta van szépen egyenletesen elosztva. Nem hullik a levele, nincs vele szemét, nem kell locsolni, ráadásul az alakja is sokkal szebb, mint egy élő fának. Felállítási normaideje is sokkal kevesebb, mint az élő fáé, ha figyelembe veszed a tényt, hogy az élő fáért el kell menni és hazafuvarozni... Egyébként meg lennél lepődve, vannak olyan (drága) műfák már, amikről még tapintásra sem biztos, hogy el tudnád dönteni, hogy élő-e vagy fake.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
én csak nem vagyok fázós - felmentünk négyen cigizni, én mint nócigis, póló, farmer alsógatya, zokni cipő (nem, nem ebben a sorrendben húztam fel őket), többiek meg kabát, paplan, kiskertkapu...
azt az 5 percet simán ki lehet bírni - a zsír amúgy is szigetel...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Te is Floridában élsz ?
Nálunk most az udvarról se jutnék ki, észrevenném mit nem húztam magamra. 
-
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
hát nem tudom, mi általában a lakásban karácsonyozunk...

egyébként ezen felröhögtem.
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom mire számítottál, lehet nálatok az a divat, hogy a kanapét a karácsonyfa tetejére rakják, nálunk inkább úgy megy, hogy december hónapra helyet csinálunk egy sarokban a fának, hogy ne legyen útba a szoba közepén.

Tavaly a TV-t csoportosítottam át a szoba másik felébe, idén egy nagy fát húztam át egy másik sarokba. -
EQMontoya
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
ez csupán fütés kérdése

-
BlacKSouL
addikt
Azt megfigyeltem, Tivéknél is, most ezeken a képeken is, meg korábban haver nővérének houstoni lakásáról mutatott képein is, hogy arrafelé nem nagyon van agyonbútorozva, meg agyonpakolva a lakás. Ennek van valami konkrét oka, vagy célszerűség, vagy efféle? Úgy értem én nem tudnék olyan képet csinálni a lakásról, ahol ilyen tisztán üres lenne, és látszana a fal, a sarok, az ablakok.
kukac: szakítanánk, de el nem hagynám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
irtam Nero-val DL-t, nekem nem b..ta el. csak pár hónap után olvashatatlanná vált, pedig nem noname fosra irtam. szal szvsz dl suxx.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
tudtommal igen, csak más formátumot kell választani Nero-ban.
-
AMD Power
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
azaz!
az én nevemben is!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Jó éjszakát, Neked is!
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mennyiért vesztegetnek most dupla rétegű dvd lemezt?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Már három karácsonyt bírt nálunk, mondjuk nem ekkora, hanem olyan 180 cm magas, ilyen szép formájú csak normann lenne, az viszont egy évben került volna annyiba, mint ez egyszer. Nem hullajt, a fenyőillatot meg majd az asztalosnál kiélvezem, ha csinálja a konyhabútort. A faluban nálunk igazán szép fenyőt nem lehet kifogni, egyszer pár nappal karácsony előtt az árus azt mondta, azért nem hozott el egy megrendelt fenyőnket, mert drága lett volna. Akkor berágtunk, a következő évben megvettük ezt, de nem bántuk meg. Előnyei is vannak, lassan családtaggá válik, egyre több karácsonyunknak tanúja már.

-
venember83
nagyúr
Szokásos jó éjt! Mindenkinek.
AMD Power: nekem holnapután
Most nem mondok semmit, majd holnap. -
AMD Power
titán
Holnap van a születésnapom.

-
Zewa
senior tag
Érdekes dolog ez a karácsonyfa téma. Mert az ember szereti a természetes dolgokat.
Vágott fenyő? Szegény. És hullik. (ha olyat vezsel ami nem fullik ott igen mélyen zsebbe kell nyúlni)
Cserepes fenyő? igen cska a lehúzkodás megy, de talán ez az egyik jó megoldás(nálunk).
Műfenyő?! Haggyadmár. Max ha öreg leszek.
Boltósoknál a karácsony= emberek lehúzása, haszonszerzés.
Winner_hun: Szerintem szét kell. Esetleg tömörítés.
-
Winner_hun
félisten
Egyetlen egy nagy file-t (8GB+) ki lehet írni dupla rétegű DVD-re, vagy szét kell szednem?
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
De komolyan, senkiben nem kelt mű érzést?
Az már olyan izé. Van valami de nincs is...
Nem tudom
-
philoxenia
MODERÁTOR

Műfenyős jóestét kívánok !
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
egy dolgot tudok a műfenyő ellen felhozni. mindig rám marad az összerakása...

-
AMD Power
titán
De jó volt a Frei műsora.

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szerencséd , hogy "szinté"-t írtál. Gömbszörpivel és vadászattal kapcsolatban még nem ellenkeztem

-
Zewa
senior tag
Szép estét midnekinek!
Miről maradtam le?
Nócis vidión(tényleg ez kell a népnek?!
) meg a "karácsonyfán" meg akadt a szemem. 
Kalandor: meglesz.

-
-
csapos2
addikt
Éljen, éljen, éljen, éljen Kunkori!
Akinek a farka, farka kunkori!
Éljen, éljen éljen, jó sokáig éljen,
Ő soha, ő soha, senkitől se féljen. -
(Kolombusz)
veterán
Nemigaz.

Már megint a vámon akadt meg egy csomagom az ebayről.
Direkt megkértem a faszit, hogy ajándékként postázza.Most írja, hogy már pesten van, küldött tracking numbert is, már tegnap is vámkezelés folyamatban volt az állapota a csomagnak és ma is.

Holnap felhivom a dhl-t, aztán a vámhivatalt.
De hogy vámot nem fogok fizetni, az tuti. Ha számlát kérnek, véletlenül kicserélek egy számot a végösszegben és az ebay id is el fog mosódni egy csöppet.Karácsonyi ajándék lenne Apámnak.

Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem.