Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igazad van. El is megyek.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fujj, az ilyentől felfordul jézusi gyomrom sava. Nem utálunk ki senkit! Szépen megvárjuk, míg felfordul magától.
A lábszagod meg hiába panasz, ha a topik szelére kelt, s a péhán keresztül hordozza. Lásd, fijam, a kiürített topikokat!
Nincs mit, szívesen, virágok öltözőbe, egyéb elcsépelt közhelyek. Nemsokára távozok közületek, ha ez vigasztal és szagtalanít. (Az életet meg éppen én szoktam minimálra csökkenteni, valahogy sikerrel tudok tetszhalott topikokat létesíteni.)
Némá, engem itt lenéznek... Pedig csupa-csupa jót akarok. Arról meg nem én tehetek, hogy magamnak.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nemnem, bármitől a szexig.
Nem tehetek róla, hogy egyesek idebüdösítettek, és még nem oszlott el. Csak a tömeg. 
Na, ki is szólt be... Back, kukk, Next, megvan! Az inverz ''ki kopog, ki kopog''! De most miért? Letöröd az összes mindenemet. Ahelyett, hogy a lábszagodon kívül feldobnál valami érdekes témát.
Alitak: ennek mi értelme? Örüljneki.
(Jóvan, mindjárt offba vágom magam, illetve az öblösség alja, aztán szaglódhattok itt kedvetekre.)
Sipi -
Sipi
addikt
Ki ez a seniornak álcázott újonc?
Vagy csak sokat átaludtam?
Ha jól követem, eddig fűrészes darabolás vs. dögletes bűz a téma. Gondoltam, behozok mást.
A régi topikok ilyenkor szoktak szexbe átfordulni. De ezt csak úgy mondtam...
Mod> vaze, de eldugták ezt a Mod bizbaszt... De legyőztem! Szóval, neduddgit folyékonyan beszélem, mi több, iszom szavait, nem érteni fehér holló mit beszélni.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ójaj, magyarázni nem tudok, ergo nem fogok. Esetleg egy izé, personal speaking alcoholic depression robot, izé, éjszaka, alagút mélyén áttáncolt éjszaka, na, az megmondja a frankót.
Mellesleg kezét csókolom, Mikulás bácsi. Jójó, nem cset, de leszarom, puszi a többieknek is, akik tudják, kik.
JánoskaXXX-nek nem, olvasva őt, fééélek. Te mindig olyan kedves lenni.
Sipi -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ebből majdnem minden szavat ismerek, mer tanultam anno.
De mit jelent? Hogyaszongya, klasszikust csak pontosan, tehát italic tag: kééérlek, magyarázd meg szegény fejemnek!
Hahh, a vesszőt is dőlt rabszolgába fogtam,jól eltalálta őszülő kezem! (De közben megnyomtam a Caps Lockot, bazmeg, egy percig róbáltam kikapcsolni, oszt mindig félreütöttem. Hehh, unalmas monológok sora, kapcsojj ki.)
Sipi
Hehe, rímel a vég.
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tehetek róla, hogy egyesek idebüdösítettek, és még nem oszlott el. Csak a tömeg.
Vagy csak sokat átaludtam?