Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor lett volna ez a beköszönőm igazán frappáns, ha hangot is tudtam volna kölcsönözni eme remek zeneműnek, no akkor biztos megszakadt volna jópár internettkapcsolat, de az is lehet hogy a PH szerver is összeomlott volna

szarvas, nótázzunk?Húúú, ha lejutok Kecskemétre gyerekek olyat éneklek nektek, hogy biztos nem hívtok többet
De jó kedvem van ma reggel, ne is próbálja meg senki se elrontani, mert jajj lesz neki 
Te nyúl, te mér nem vagy az iwiwen?mér csak 236 ismerőse van a PH-nak mikor több mint 100000 regisztrált felhasználója van a ph-nak???Ez szégyen gyalázat

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
én úúúgy szeretném, ha jánoska kezdene nekem hiányozni... mert az azt jelentené, hogy nics itt.
tegnap már nem tudtam beírni, hogy legutóbb hallott nyúl tompa puffanást és halk reccsenés hangot adott ki, aztán megpucoltuk és megfőztük. ilyenek ezek az öngyilkos hajlamú nyulak...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De jó kedvem van ma reggel, ne is próbálja meg senki se elrontani, mert jajj lesz neki