Hirdetés
Aktív témák
-
-
Aki tud az tud

Halljátok nem is annyira rossz ez a spenót, de azon gondolkodom, ha ez ilyen zöld most akkor milyen színű lesz mikor távozik?Azért ez nem mindegy

Vladi: izé, egy olyan fasznyúl pólóért csrébe, 1 hétig nem is látjátok a pofámat?No megér ennyit neked?
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
ezt vladdal beszéld meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ng: akkor most megnézem mi van itthon
szerk: szenvedj, itt a lista
sör: 1üveg heineken a hűtőben, 3 üveg a pincében
bor: 2üveg vörös száraz, 1 vörös félédes, 1 fehér félédes
whiskey: másfél üveg chivas
fél üveg ouzo
és egy private stock szivar a whiskeyhez
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
nem ilyen lassu, ha:
- li helyett div-eket hasznalok
- a li-n belul nem float-os div-ek vannak (minel kevesebb div float-os, annal gyorsabb)
a css eltuntetesevel ugye a masodik pont all fenn
szerk.: amikor egyebkent azt irtad, hogy az apache-om furan van konfigolva, a tomorites bekapcsolasara gondoltal, vagy valami masra? (azert van egyebkent bekapcsolva, mert a latogatok szamat tekintve nem tul nagy a forgalom, a letoltott adatmennyiseg az esetenkent eleg terjedelmes html kod miatt viszont sok)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
kozben feldobtam egy ethereal-t
GET /temp/html/miertvagylassu.html HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-ms-application, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml, application/x-ms-xbap, application/x-shockwave-flash, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */*
Accept-Language: hu
UA-CPU: x86
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)
Host: cyla.homeip.net
Connection: Keep-Alive
Cookie: WACID=1175480530000A352386
HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 05 May 2007 16:58:32 GMT
Server: Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch3 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8
X-Powered-By: PHP/5.2.0-8+etch3
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 23828
Keep-Alive: timeout=15, max=100
Connection: Keep-Alive
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
vagyis ie7 is kuldi a header-t es a valasz is ennek megfeleloen jon neki (content-length: 23828, mig a html kod 474272 byte) -
VladimirR
nagyúr
nalam semmi kommunikacios lag nincs, csak 1 percig max-on van a cpu
megneztem a szerveren top-pal, az apache 1-2 masodpercig eszi csak a cpu-t, utana a processzorhasznalat visszall a megszokott 5% ala
de nezd meg most az oldalt, semmi nem valtozott, csak a csak a css file nem erheto el
a sok elemu lista hasznalata miert gond egyebkent (probalom eloturni w3c-rol is, de ott mindig eltevedek) -
VladimirR
nagyúr
-
Speed®
titán
Ne féltsd AMDt
Amúgy+: nem tehetem parancsnok! Nincs több energiám.
Ha AM2őt ajánlok neki, ott drágább memót kell venni és mivel nem tuningol, ezért az alap X2ők sem jöhetnek szóba, lévén azért egy 3600/3800+ nem hűdebika...
Az egyetlen ''olcsóbb'' alternatíva egymagosoknál maradva, ha lövetek vele a cirkuszban egy S939es lapot és egy űbertörpös SanDiego3700+t, egyben 30ért.
Persze addig be kell kötni a szemét amíg belőjük a rendert 2.8.3Ghzre, de utána elégedett lenne vele. Csak az a bökkenő, hogy 2GB memó itt is illene, a DDR1 meg aranyárban van
Szóval jobb a béke, az E4300 hosszú távon is kiszolgálja, ha meg már kevésnek érzi, van benne min. 50%nyi tartalék tuningban..
Túl jó cucc a C2D, szerinted cserélném a mostanim ha nem lenne az?
1 hónapon beül 3.2GHzes E6420al sergetem reményeim szerint a biteket
Race: jóvanna..ha már OFF, megadom a módját
''szívsorompólapát''

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
-
-
Algieba
őstag
Magam is tartok attól, hogy ráállok, majd aztán jönnek a keményebb cuccok.

Bedarál a modern élelmiszeripar...
Még szerencse, hogy itt van a kertem, és júniustól eredeti gyümölcsöket ehetek. Megkönnyebbülés lesz a porok után igazi cseresznyét és epret falatozni. Úgy eszem a cseresznyekompótot, mint a kacsa a nokedlit.
Hm, látott valaki is kacsát nokedlit enni???
-
Algieba
őstag
Régebben a 100% gyümölcslevekre esküdtem, de most megízlelve az italporokat, elgondolkodtam. Tényleg, ebben a papírzsepis dologban is lehet valami igazság.

Két napja a málnásat próbáltam ki. Hugim bontotta fel és öntötte a kancsóba. Száraz állapotban szaglásztuk meg, és majdnem egyszerre mondtuk ki, ''Ennek friss málna illata van.''
Aztán vízzel felöntve, bámultam a lötyit.
A fene a vegyészekbe. Ezek aztán nem kispályás alakok.
-
VladimirR
nagyúr
legjobb
t1: nem kell ehhez egyebkent szerver, nekem is annyit megy a gepem, amennyit kibir frissites letoltes miatti restart nelkul, pedig most mar csak azert van rajta webszerver, hogy ne kelljen folyton feltoltogetnem ha programozok, tesztelek
pl torrent is remek indok, hogy miert hagyhatja valaki ejjelre is bekapcsolva a gepet (engem meg mondjuk mar zavar, ha nem zug, nem szol a winamp - nehezebben alszok el, ha csend van)
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://accel19.mettre-put-idata.over-blog.com/0/16/61/51/animaux/439337_nyuszi.jpg)