Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
hogy a rákban kell kiirtani ezeket popup reklám linkeket a szavakból a fórumbanl?????
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én ebben a hsz-ben láttam: [link]
de már nem látom, valami miatt megszűnt -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
pedig a jó bor száraz

pár fajtától eltekintve mint pl a töppedt szőlő bor, vénasszonyok nyara szüret után.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ehhe, ez már elkoptatott poén, máshol már elsütötted, abban a topicban én is kuncogtam rajta, de itt...

-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez a szemüveges papírzacsek egyéni avatar?!

-
Integra
titán
''..jövök mint a cunami...''
nyááááád
[link] -
Integra
titán
bazze...
épp írtam egy cifrát a szűzesség topicba, erre bezárta.....
-
Integra
titán
csak erős idegzetűeknek....
[link] -
Integra
titán
-
Integra
titán
hát ez kész....
Titokzatos néger szarja össze a brit vonatokat
2006.10.25. 13:55 | Subba Sándor
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete bőrű, megvárja, míg egyedül marad a kocsiban, majd gyorsan odacsinál a padlóra. Sajnos a sajtóhírek ködösen fogalmaznak, de úgy tűnik, dolga elvégzése után előszeretettel szét is keni a matériát a vagonban.
A szigetország hivatalos szervei jelenleg a lakosság segítségével próbálják kideríteni, hogy ki lehet a titokzatos tettes. Szar ügy, szarrágás, valami bűzlik, mindenki találja meg a maga szóviccét! -
Integra
titán
hát én életemben először láttam ezt a műsort, nem is nagyon figyeltem oda az elején, de nagyon drukkoltam neki, én mondtam is, hogy bazz most már nyisd ki, gyerünk

nekem nagyon szimpatikus volt a srác, megérdemelte.
100 milla bakker, rengeteg pénz
user: életemben nem vettem semmi ilyet, úgyhogy passz
[Szerkesztve] -
Integra
titán
bazmeg megnyerte!!!!!
-
Integra
titán
no comment....
[link] -
Integra
titán
ollé

![[kép] [kép]](http://www.hg.hu/images/upload/fotogaleria/2966_fotogaleria_n.gif)
-
Integra
titán
hö
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest