Hirdetés
Aktív témák
-
jeges
senior tag
Katica: igen, Te gondolsz rá túl sokat. (nekem pl. a 20 sokkal ''fontosabb'' forduló volt, mint a 30, de visszanézve abban se vót semmi különös)

-
jeges
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
mi tavasszal költözünk (remélem), és ránézésre némi eltérésekkel hasonló lesz a mi konyhánk elrendezése is. emiatt érdekelne, hogy az elképzelt berendezés elég tágas lesz-e, hol lehetnek szűk keresztmetszetek, stb.
(egyébként meg: a méret a lényeg
)
a konyhapult tetszik. (mintha ikeába' láttam volna hasonlót.) mi is gondolkoztunk ezen a dizájnon, de ha jól emlékszem, csak meghatározott hosszúságú darabjaik vannak, és túl nagy lett volna a ''hulladék''. -
jeges
senior tag
hmm...mintha eltűnt volna egy ''b'' betű a logosztféra elejéről, vagy mi.
-
jeges
senior tag
Milton Friedman is távozott az élők közül (igaz neki nincs külön topikja).
#3063: [link]
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
nekem nem tetszik különösebben. vannak rajt' nagyon jó nóták is, de nekem az igazi chili a mother's milk, blood sugar, one hot minute vonalon mozog. hol vannak már az olyan nóták, mint a suck my kiss, blood sugar sex magik, stone cold bush, aeroplane, coffee shop és hasonlók? most van helyette stadium arcadium. ne értsétek félre: vannak ezen az albumon is nagyon jó szerzemények (pl. snow, storm in a teacup, stb.), de közel sem üt akkorát, mint a 90es évek eleje környékén. nekem.
(#2287: nohát, grat az új avatarhoz)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Warships
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Autós topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://humferier.free.fr/sad/eek2.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)