Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Bp., Gericom Overdose, képernyő-kontaktproblémával leszázalékolva, keret széttörve, mindent adok, ami közvetlenül rajta lóg, a gép bele kell nekem csak. Legyen 1eFt.
Ma du 15:00-tól holnap 15:00-ig nem érek rá, mert valakinek TÉNYLEG mikit kell játszania, mert az igazi az lóg...
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hááát, öööö... Ugye van a függőlegesen, a vízszintesen, meg a mindenféle szögekben (ahogy forgatod) polarizálton kívül a körkörösen polarizált...
Gondolom a látható fény hullámhosszától extrém módon eltérő ''fény''-re már nem tud hatni, de ez itt pillanatnyilag (szerintem) nem paraméter.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ehhez még az tartozik, hogy az értelmesebb protokollok nem ragaszkodnak az ISO/OSI szerinti 100%-os megfelelésre, mert sok réteg -> sok interfész -> sok hibalhetőség -> sok ellenőrzés -> lassú kezelés...
Infiniband-en OSI-zni maga a halál. Csak a tökorrúak ragaszkodnak az OSI 7 rétegéhez.
Ja, ajánlás. Ami halovány érdeklődére tart csak számot, inkább az oktatók részéről...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Borzasztó reggel utáni bearanyozott folytatás..!
A mai menet elmarad..!
Haleluja..! 2 napi anyagból összerakják a teljes jelentést. Persze ezt tegnap nem mondták senkinek, csak most, telefonon, amikor kérdeztük, hogy mikorra érnek ide... 
Öröm a köbön!!! Vége! Viszlát 2008-ban az újratanusításon..! -
tbs
addikt
Mai alaphang:
Egy buzi-kötsög-hülye taxis rámnyitotta a kocsiajtaját, azzal a kivágós módszerrel, de úgy, hogy utána is ugrott és nekem háttal megállt az ajtó autójától távolabbi sarkán...
Én meg ~40-el közeledtem a ~5m-el előttem zajoló ámokfutásához.
Az ABS istenek és Uesiba mester tanításainak aktív gyakorlása mentette meg szaros életét annak a tahónak. Mert ha eléri az autóm, 99% hogy kitaposom a rózsaszín belsejét.
Bocsánat.
Némileg szenzitív időszakban vagyok.
-
tbs
addikt
Huhhh. Kemény volt ez a mai menet is.
Nem ismer valaki olyan szoftvert, ami képes ÉRTELMESEN menedzselni egy minőségirányítási rendszer-dokumentációt..? Mert roppantul örülnék, ha nem copy/paste módszerrel kellene szaporítani ugyanazokat a szövegeket...
-
tbs
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Gyúrok. Ma kezdődik. Felügyeleti audit. Hosszú napok következnek. 9:00-tól sorakozó a nagy tárgyalóban. Addig még pár doksit előkészítek, az intranetes ISO támogatásba easter-egg-eket helyezek el (pl. diópálinka recept az alapdoksik között), had szórakozzanak az auditorok. (Értsd: ezzel is ketyeg az órájuk...
)
Stb.
Úgyhogy most pár napra fel is szívódok szerintem 1 óra múlva.
Ja, és utálom az öltönyös partikat. -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Adéli pingvinek: 37.9-39.2°C. Azér' kérdeztem, hogy pingvine...

-
tbs
addikt
Sipit szereti a nyula. De nem úgy ahogy ő gondolja elvakult, egyoldalú szerelmében. Kóstolgatja... Lefeküdt neki. A nyúl meg kóstoljatja: él-e még. Biztonság kedvéért körbe is aknázta.
A szerelem TÉNYLEG vak.
Alapanyag: Sipi itteni blogja. -
tbs
addikt
Megnézném az alaplapi zaját, oszt ha nem 1000x jobb, mint a Live, akkor Live. Más irányból közelítve: akármelyik Live-ot láttam eddig, A/D D/A átalakítás, gyorsan egymás után, és saját magán belül(!) órajelhibás volt. (Output puffert gyorsabban fogyasztotta, mint ahogy a inputot töltötte.) Amúgy tök ''szép'' hangja van.
Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember. -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Pedig jónak tűnik. Ha ott nem rakják lényegesen sűrűbben az útszéli oszlopokat, akkor 180km környékén másodpercenként 1 oszlopot kell lehagyni. Az megvan.

Ilyen kamerás felvételeknél nem nagyon jön át a sebesség igazán. Az órák miatt nagyon makrós lencse volt fenn, az faszán lassítja a sebesség-effektet...
Szerintem.
-
tbs
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szarfos BMW...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(FLAME!!!) -
tbs
addikt
Keresek 1db Linksys PC22224 típusú L2-es switchet megvételre. Lehetőleg két rezes Gigabit fiókkal. (Régi cucc, az google árlisták 90%-a fantom infós.)
Ja, számla kell róla. -
tbs
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Valóban rémisztő.

-
tbs
addikt
Elképesztő. DVD film. Gyári. 2 lemez. Hátulján felirat: 1. lemez: film... 2. lemez: extrák...
ÉS NINCS BESZÁMOZVA A KÉT LEMEZ!!! EGYFORMA MINT 2 TÖK...
Nyilván a második próbálkozás lett eredményes. Megyek filmetnézni...
-
tbs
addikt
Na, lányok, mivel futottam össze most? Kiváló zenéket túrok épp. Imhol egy -> [link]
-
tbs
addikt
Pici, ámde fontos kérdés:
A Váci út-Forgách utca sarkon álló irodaházba kellene egy cégemhez fix-ip-s, ''nagysebességű'' (256/1024 minimum) internetelérés. Valami tipp?
(Absz. nem néztem még utána, csak annyi rémlik, hogy az ott problémás környék ebben a témában.)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Személyes moderátor...

Nincs túl jó napod... Pedig szivárvánnyal reggeliztél..!