Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma elegem lett, hogy itt a szuper asztali gépem, csak pont játszani nem lehet rajta. Rendeltem egy Connect3D Radeon 9550-et a sarki fűszeresnél 10500 pénzért. Régen volt egy Connect3D 9600Pro-m, ahogy elnéztem, ez kb ugyanazt fogja hozni, tekintetbe véve, hogy némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy szinte mindegyiknek a magját el lehet húzni 400MHz-ig biztosan. Sose gondoltam volna, hogy játékhoz veszek egy 10e-s videókártyát.
Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...
Ha belegondolok, hogy sokak szerint egy videókártya 40-50e forintnál kezdődik, valószínűleg egy igyéntelen szarvasmarha vagyok.
Utánaolvasgatás közben egyébként találtam egy ilyet: [link]. Különösen a hűtési megoldásra hívnám fel a nagyközönség figyelmét. Zseniális.
p
Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...