Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Itt Szombathelyen már vége lett. Jött, villámlott, dörgött, esett, végig nagyon erős szélfújással, be kellett csuknom az ablakot. Utána meg olyan meleg lett, hogy mondom én ezt kinyitom akkor is, ha beesik kicsit, erre elállt. Már csak a szélnek van romboló szándéka.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest