- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Itt Szombathelyen már vége lett. Jött, villámlott, dörgött, esett, végig nagyon erős szélfújással, be kellett csuknom az ablakot. Utána meg olyan meleg lett, hogy mondom én ezt kinyitom akkor is, ha beesik kicsit, erre elállt. Már csak a szélnek van romboló szándéka.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest