Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kokkantas
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, és szerintem az évtized elektromos vihara vonult át Salgótarján fölött. Átlagos mennyiségű esővel, de ennyi villámot én még filmekben sem láttam. Amikor folyamatosan világít az ég, és egyszerűen olyan gyorsan villog, hogy a szem nem tudja követni, másodpercenként szinte minden irányból 4-5 villanás, és folyamatos dörgés, szinte állandó mély mormogás egy-egy nagyobb csattanással, hát, tudom hogy vannak durva trópusi viharok, de ez helyi mértékkel mérve nagyon durván félelmetes és nagy volt. Még apám is azt mondta, hogy nem emlékszik ilyenre, pedig ő is alulról karcolja a 60-at.
Hiába no, változik az éghajlat.. -
Skipp
senior tag
válasz
Kokkantas
üzenetére
Itt Szombathelyen már vége lett. Jött, villámlott, dörgött, esett, végig nagyon erős szélfújással, be kellett csuknom az ablakot. Utána meg olyan meleg lett, hogy mondom én ezt kinyitom akkor is, ha beesik kicsit, erre elállt. Már csak a szélnek van romboló szándéka.
Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest