Hirdetés
- AMD FX
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ma ... beszélek összevissza ... szóval tegnap megtörtént amiről azt hittem hogy idén nem fog. Szinte egész nap sütött a nap, és szabad levegőn leizzadtam. Nem hittem volna. Sőt, továbbmegyek, fokoztam az élményszintet: megkapattam magam a nappal. Most kellemesen bizsereg a vállam, remélem nem a kisrákok készülődnek kifelé
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni
[link] [link]
Szegediekhez kérdés: a Hóbi és a Lesz Degesz megvannak még? Nem sokszor voltam Szegeden, akkor is főleg a barátok, gólyabálok(és a fiatal p....k) miatt, de a vacsorákat általában e két helyen költöttük el, s nagyon szívemhez nőttek.
'ccakát mára. Ehh, tegnapra..
PS.: Tiv61: tudom, ott a bogarak is sokkal nagyobbak
Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De legalább nagyanyámnál meg pikpakk lekaszálódott az árokpart. Továbbá láttam egy akkora szarvasbogarat, amilyet még csak könyvben. Tudom hogy mekkora nagyok, láttam(sőt fogtam) is már nem egyet, de ez extrém példány volt. Csak tippelni tudom a méretét, kb 10-12cm-es hosszú lehetett. Olyan méltóságteljesen repült a levegőben, és olyan finoman manőverezett, mint az a modellgép az egyik korábbi linkemen. És nem vízszintesen, hanem szinte függőlegesen repült. Komolyan mondom, nagyon tetszett. Nem vagyok oda a rovarokért, de ez már nem is tűnt rovarnak. És azok a bődületes fogók..Egyszer egy kisebb példány közé akadt nagyanyám ujja, majdnem átszúrta csontig kétoldalt. Hogy a vérbe tud akkora erőt kifejteni