Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Emlékeim szeritn - a tanultak alapján- képeket nem érdemes adatbázisban tárolni, hanem csak linkekeket. Viszont ha linuxon van (bocs, de ez msot tényleg sokat jelent! , és ebben tényleg nagy előnye van a linuxnak!!! no flame please) symlinkes megoldással nagyon frankón tudod még az elérési út nevét is csökkenteni .(Tudom, tudom nem sok byte, dehát akkoris... )
Szal nekem nagyon azt ajánlottak , hogy baromira optimalizáljuk az adatbázistáblákat, képeket se tároljunk benne, stb...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most találtam:
''Ha DB-be rakod a fájlokat, egyet nyersz vele: konzisztens lesz mindig és nagyon könnyű mozgatni a rendszert (csak a DB-vel kell foglalkozni).
Amúgy sokkal lassabb! Kb 1/10 az arány MSSQL-el, Post-al nem tudom.
''
''amit az adatbázisban való tárolás ellen fel lehet hozni az esetleg az, hogy nagy forgalom mellett az adatabázisszerverre nagy terhet ró, viszont elõnye is van jópár. Ezért mondtam, hogy a szituáció és a feladat dönt.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest