Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na, azert letevedve ne legyunk mar, nem azt irtam, hogy hazudozok, hanem azt, hogy nem ertek hozza, ne keverd a kettot
es pont ettol tartottam, mikor WN31RD emolitette, hogy beteszi alairasba a mondatomat, hogy tuti lesz valaki, aki kepes komolyan venni, es jon majd verni a mellett, hogy hazudott a hulyegyerek
hat kerlek tisztelettel: NEM - ha fizikalisan hozzaferek a gephez, barmit leszedek rola
szerk.: az a mondat arra vonatkozott, hogy Szalma megtisztelt valaszaban azzala feltetelezessel, hogy ertem mirol beszel, es belement olyan melysegekig, mint pl a mikrokernel (amirol azt sem tudom, eszik-e vagy isszak, de van egy olyan selytesem, hogy Te sem allsz a helyzet magaslatan, mindossze lehetoseget lattal, hogy jol beolvass)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Antik TV internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Renault, Dacia topik
- Egér probléma
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest