Hirdetés
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nagyon korrekt arcok vannak errefele, gimnázium után sosem hittem, hogy találok olyan jó haverokat mint a régiek, de nagyon kellemesen csalódtam. A felsőévesek nem szivóznak, sőt, egy felsőéves lány segítségvel jutottam hozzá nagyker áon a lapomhoz, meg 512 ramomhoz, ugyhogy kira.
Hajajj tuti lesz ott minden
Elteszem magamat mára, mer naon fájnak a szemeim. Nyugodalmas szépjóéjszakát kívánok Fred23, na és persze mindenki.
[Szerkesztve] -
-
Agostino
addikt
Eh mé' van az, hogy ilyenkor minden topic leül, meg alig van valaki talpon?

-
Loretto
veterán
Na mindeki alszik?
-
_Volkovy_
nagyúr
mentem aludni,byebye.
remélem ma már tudok.
-
tildy
nagyúr
Egyedül zárom a rendszert

ha valamit elbaszok , nagzon fognak anyázni....azt hiszem bezárok minden felesleges ablakot... Mármint a képernyőn. -
Old Death
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
nem eléggé

sztem döntetlen lesz v idegenben lőtt több góllal (tehát gól záporos meccs lesz) jut tovább a Liv'pool egy 3-2-vel ki is egyeznék
ezért jó a dél-amerikai futball, mert ott nem számít az idegenben lőtt több gól, azaz számít, de csak a hosszabítás (2*15p) után... jó lenne ezt is bevezetni itt és akkor vszínű több futballt látnánk és hajtósabbat, bár egy-két meccsre így sincs hiány -
_Volkovy_
nagyúr
De térjünk rá egy másik témára:
szerintetek a Juventusnak mennyi esélye van mondjuk a BL megnyerésére?Lehet,hogy Juve-Milan döntő lesz megint? -
Old Death
senior tag
rémesek vagytok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
alig 4 napos a totyik de más rommá offoltátok.. majd 1200 post... ha így haladtok Parci kezdheti kidolgozni a tárolás új módszerét...
-
Old Death
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hát még egy darabig kísérteni is fog... de egyszer csak elmúlik ez a rémkép... bár nekem is van olyan rémképem ami időközönként feltűnik, ált.-ban vmi ismerős kép/szituáció váltja ki, olyankor lejátszódik előttem az a rémkép, megborzongook és ismét elgondolkozok, h mi lett volna ha... de aztán eltűnik és vissza a rendes kerékvágásba....
most bíztató szavak jönnek: ne csodálkozz ha éjszaka úgy ébredsz, h kiver a víz és úgy ver a szíved, mintha rock koncert lenne és lejátszódik a valósággal ellentétes eseméyn azaz nem fékezel... de csak egy darabig lesz így
gondolj vmi másra (talán akkor nem kéne beszélni most róla) és könnyebben alszol majd el ill. könnyebb lesz feldolgozni is -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
el tudod képzelni.
iszonyat rövid idő alatt el kellett döntenem,hogy vagy nekimegyek(és összetörök egy olyan értékű kocsit mint a lakásunk-és ez biztosan összetört volna),vagy fék,és lesz ami lesz(talán megússzuk).lett.
egész nap ez volt a szemem előtt,hogy fékezek és nem történik semmi.aztán jön az árok,és csatt. -
MarKoo
addikt
Ha már a baleseteknél tartunk. Nekem kétszer volt eddig olyan érzésem, hogy most valakinek vége. Egyszer amikor 240-vel jöttem fatherral az autópályán és előttünk egy mikrobusz durrdefektet kapta nekicsapódott a szalagkorlátnak. Akkor szerencsére nem történt semmi (velünk) köszönet a rutinjának, no meg a blokkolásgátló is rájátszott azt hiszem.
A másik pedig amikor bátyámmal elütöttünk egy srácot és azt néztem ahogy 60-70km/h-val közeledünk felé és nem tudunk semerre se menni csak egyenesen, de szerencsére csak a visszapillantó tükörrel csaptuk el. Annyit hozzátennék, hogy be volt rugva + még drogozott is és előttünk majdnem egy busz ütötte el, de éppen hogy kilépett előle. -
Old Death
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
az hoggy felgyorsít és megelőz nem zavar... mert elférek mellette és járda között... de, h pont jobbra kanyarodjon... nem is lassítottam először, csak amikor hirtelen kigyúlladt a féklámpa, pesrze irányjelző nem... és elkezd kanyarodni.. na akkor para volt.. mondom most kipróbálom milyen átrepülni.. aztán szrencsére sikerült ipppeg megállnom... de azért rémísztő volt, szal gondolom milyen lehetett az autós eseted...
-
Old Death
senior tag
velem is hasonló történt, már mint,h előttem befordult a kocsi, bár én kerékpárral voltam, de haladtam nagy áttéten 45-50-nel erre egy zöld Suzuki felgyorsít mögöttem és index nélkül fogja magát és lelassít, majd jobb kanyar... erőmből annyira tellett, h mind2 féket behúzzam első keréken pattogva megálltam pár centire a kocsi oldalától, persze ott hagytam egy jó 3 méterse gumicsíkot az aszfalton... még gyorsan elküldtem a francba majd tovább mentem...
tavaly nyáron egy gyalogos lépett ki elém...
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...
más sztorim van még... de egyik sem hasonló... igaz az életveszélyben nem voltam... de k-ra megijedtem... hazajöttem és vagy fél óráig még remegett a lábam az öregnénis eset után.. mi lett volna ha nem kel fel? v vmi gondja lesz a lila-kék folton kívűl amit okozott a kerékpárom? -
Esmein
nagyúr
Találgassunk. Egy m5-ös bmw volt.
-
MarKoo
addikt
Nos takarítottam, remélem nem haragszotok. Folytatódhat az off.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
faster
nagyúr
Egyébként, ha jól értem, nem láttad jól, hogy mi ment át keresztbe? És a keresztbe ment azt jelenti, hogy az alárendelt úton jött, és ment tovább? Cegléd felé voltam néhányszor, de nem ismerem ezt a kereszteződést.
-
dannnnn
senior tag
brbrbbrbr de hideg van ottkin én meg rövid ujjuba maszakolok....

nem kapok tüdőgyuszit? nektek volt már ?
-
lorcsi
veterán
én télen csúsztam meg kb. 10cm volt a kocsink & a másik között kerestbefordultam az úton....
anyu ült mellettem kicsit besz@artunk..
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ugyan ebben semmi rossz szandek nem volt.
*---**-----***---
Bár igazad van, lehet a helyzetet nem felmérve is előzni....
Eszembe sem jutott ez az előbb...
volkovy: tényleg érdekel. Ilyen esetekből lehet sokat tanulni, mert esetleg látni lehet ki hol és mit hibázik, kikerülhető e az eset avagy nem.
Erre még jó siklóernyős oktatóm tanitott, amikor egyszer ket méterről lezógtam, mert féloldalas becsukódásom volt... Azt pl. nem tudtam volna korrigálni, hisz nem látszódott előre, hogy turbulens a leszálló.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ne hülyéskedj már, szerintem most csak ideges vagy, írd csak be a sztorit nyugodtan. Azt sem értem, miért offként írtad? Egyébként durva, nekem is volt egy fél éve balesetem, kezem lábam remegett még egy fél óráig utána.
Mod: ÁÁ, mindig módosítod a hszt!
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Tildy ezt cinikusan mondtad,vagy tényleg érdekel?
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Úgy gondoltam benézek ide is. Megnézni a ''kajám''.

-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Kiváncsian várom a részleteket. Mit csinált az az idiota barm? Csak nem biciklis volt?
Killerman szemtelen vagy...Tudod nagyon jól milyen hülye vagyok, esti műszakra sosem hozok kaját, mert ugye nicns rá idő elkésziteni otthon, vagy ha van, akkor otthon marad.. Te meg jossz itt kaja dumaval.....
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Gozso ezt Laller is nagyban befolyásolta...
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
rájöttem: egyre jobban öregszem...elkeserítő...
-
lorcsi
veterán
válasz
PH! kedvence
üzenetére
a te aláírásod tényleg így volt
?
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
Esmein!
Mi ez az új aláírás?![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/nemnem.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/37.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/24.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/3_2/23.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley2nd/17.gif)
Rövid kis sztori smiley-kban.
-
twollah
nagyúr
![[kép] [kép]](http://vip.mikrobitti.fi/~tapiob/whitelines.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Szeeeeva! a Netposta.net helyett csak nálam jön be a primposta, vagy másnál is? Egy órája még rendesen bejött...
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Esmein: ket millank nincs, de reszletre vennenk, mert kell kocsi Vagy ejszaka buszozhatok mindig masfel orat egyedul az ejszakaban . Most vagy veszunk most egy oreget (ami lehet ket nap utan bedobja az unalmast, viszi a pénzt) kesobb ujat, vagy mar most ujat....
Volkovy: ennyi erovel mondhatnam a skodakra is , hogy sz@r, mert a régiek, khm nem voltak az autóipar csúcsremekei.
Azt nézd meg az octaviát, milyen kib. jó kocsi...
Bár lehet a végén rájövünk, hogy igazándiból nem kell nekünk most még kocsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volkovy: hát nem tudom, te mar ultel uj loganban, hogy ezt igy kijelented? Ilyen panaszt nem hallottam rá. Azért a skodát irtam, mert azt hittem, régi tapasztalatokbol itélsz.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
2 misiből inkább vegyetek részvényt és keressétek magatokat hülyére...
-
_az
senior tag
hi!
tud valaki valami értékmegőrzőt pesten? ugyanis járok edzésre, meg minden, de úúútálom egész nap magammal hordani a dög nagy sporttáskát...
valami tipp megoldásra?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Várható a ződezés,meg a sok sör.Nem ? Biztos jó lesz.A szocicicák is rendesek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb