Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ne érezze senki utalásnak....

![[kép] [kép]](http://www.ghca.com/kindergarten/kids.jpg)
-
tildy
nagyúr
Minden este szívkörnyéki fájdalommal megyek haza melóból.
Rajtam áll, hogy másnap áll-e fél napig a cég( Én zárom este a rendszereket.)
Frankó
Sosem kellett még ennyire figyelnem, felelősnek lennem...Egy gombot másképp (félre) nyomok, máris várható, hogy holnap meg lesznek emlegetve a felmenőim
-
VladimirR
nagyúr
''mert nincs kedvem holnap reggel 1000 hozzászólást átnyálazni'' - elnezest, de nem Te voltal, aki a legutobbi masfel off topic-ot teleszovegelted?
(hogy mast ne mondjak, ez a mai majdkrem+mogyorokrem erolkodes)
b14: tedd meg azt a szivesseget, hogy nem tetteted magad hulyebbnek, mint vagy, s ezt a kotekedest abbahagyod
koszonom
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
További jó harcot

mentem tentélni
-
Dictator^
veterán
ha már zene akkor....Valaki nem ismeri mi a szám cime? Bővebben: link ha vki tudja irja meg

-
Sianis
addikt
Ezzel pörgesd fel magad, ha ven benned némi harci szellem, akkor ettől feléled az tuti!
Bővebben: link -
Gambit
őstag
Na mindegy, én most nem akarok neked itt tanácsokat osztogatni, tégy belátásod szerint. Nagyon valószínű, hogy a szakember urak is az én véleményemen lesznek, és bíztatni fognak!
(Hopp, most látom, hogy mit írtam, ezt nem hencegésből gondolom, hanem mert általában ezt szokták tanácsolni. Én nem tartom magam szakértőnek, bármilyen véleményegyezés csakis a véletlen műve lehet!)
Kalandor: Látom aktív vagy, megtennéd, hogy megkeresel msn-en? Ha icq jobb, akkor szólj, mondom a számot.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Célpont: Titan W6TB borda
Alkalmazott eszközök: festék
Kiveitelezve: Bővebben: link (1MB-os kép)
Ezt alkottam ma. egész jól néz ki. Más hogy gondolja? -
Gambit
őstag
Jajj, ne csináld, ha eleve feladod, csak veszíthetsz. Ha megpróbálod, és lepattansz, legalább egy tapasztalattal több. De a nőügyek topicot ajánlom szeretettel, az ászok ott osztogatják ingyen a tanácsokat!

Sianis: Nem igazán izgat b14, csak azt remélem, hogy Kalandor megkeres msn-en.
Vangelis: A mesékben, meg a filmeken van!
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Ezt csak én nem láttam eddig?
http://www.albinoblacksheep.com/flash/queen.php -
Old Death
senior tag
Ezzel csak egyetérteni tudok, mármint:
- Rendes lány
- ha itt némelyeknek gondja van a másikkal, akkor arra ott a Ring topic, mert nincs kedvem holnap reggel 1000 hozzászólást átnyálazni. tegnap reggel voltam éppencsak egy pillanatra, oszt most este 6-kor olvashattam át majd 600 postot
de közel 300-nál feladtam, mert olyankor jöttek az anyázások... szal csak szelíden egymással és ne offoljátok szét ezt a jó kis topicot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
erdeya
senior tag
Na szijasztok!
Vérboci benézett.
A Kedvesemnél vagyok, és megengedte, hogy írjak. Rendes lány mi?
Szóval én csak annyit teszek hozá, hogy ha itt némelyeknek gondja van a másikkal, akkor arra ott a Ring topic, mert nincs kedvem holnap reggel 1000 hozzászólást átnyálazni.
Nyugtatásként meg ugyebár ott van Magical Trevor, vagy ez ni: Bővebben: link -
vtechun
veterán
SMC 1255TX , vagy 3COM3C9x halokareszt vegyek inkabb a gepbe a halozati masolaskor fellepo 100%-os processzorterheltseg elkerulesere?
integralt nforce-os helyett..., 5-6 mega/sec-es masolasnal mar fellep a system processz hatalmas terhelese... -
PH! kedvence
tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
FEL!

-
PH! kedvence
tag
Van vkinek tapasztalata a SUN Rhino Lite felnikkel? És a simánjó deore XT agyakkal?
-
sharpapa
senior tag
Rendkívül gyorsan hízik ma topic....
-
snt
senior tag
Báze, mi a fényújság html kódja
Nem ugrik be most sehogy 
-
Drizzt
nagyúr
Figyeljetek, ha Domestossal levakartam egy kiló rozsdát a mosogatókagylóban, s utána rögtön odateszem a szennyes tányérokat, akkor dfog rájuk menni valami ''mérgező'' tartósabban?
-
lorcsi
veterán
EMBErek óriási dolog történt: Britney gyegyreket vár!!!
MOst mi lesz !!!!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Na alázzad! Nekem mindegy! Nagy arcú gyerek, felvállalom nyiltan. Azt hittem, hogy normális, de túl büszke, nagyarcú ahhoz, hogy bármit lehessen kezdeni vele! Gambit mester neked van igazad, engem továbbiakban nem érint a dolog, rendezd le, kezedben a győzelem kulcsa, és már a kapuban állsz!
-
Vangelis
félisten
Megjöttem, off..mi történt itt

-
Gambit
őstag
Helyes, te pártatlanságra vagy ítélve! Ezért nem jó dolog modnak lenni!

Na most lelépek, a gyalázkodó hsz-ekre este válaszolok, addig is elöljáróban annyit, hogy nem érdekelnek a rangok, és nem hencegtem semmivel, vagy legalábbis figyeltem rá, hogy ne tegyem. Ha mégis úgy tűnt, bocsi!
Killerman: Sok sikert a szépségkirálynőhöz, nehogy emiatt meghátrálj!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Tudom, mennyi idős. De ezzel önmagában semmi gond sincs. Én is tudok itt egy 14 éves srácot, akivel semmi gond, szerintem Gambittal mi egyre gondolunk
Meg ismerek még egy 14 éves srácot, ex-''sógoromat'', aki már azt kell mondjam korához képest túlérett
Akikkel hasonló korúakkal itt lakóhelyemen pl egy buszon utazok, hát siralmas.... Mi nem ilyenek voltunk anno.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de közel 300-nál feladtam, mert olyankor jöttek az anyázások... szal csak szelíden egymással és ne offoljátok szét ezt a jó kis topicot

Nah mennem kell, majd jövök.