Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Gambit
őstag
10-ből egy eset ilyen. A többi 9-től meg sikítva kelsz fel éjjel. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Már ott el van cseszve az egész, hogy nem követik az utasításokat. Na mindegy, én többé az életben nem supportálok. Szívok már eleget így is barátnőm gépével, azt nem lehetett elkerülni.
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
?...
Some lions mate over 50 times a day.
Sorry, pontatlan volt az első adat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem problema, mar megsozkatm (a tobbseg valamit ugyis elir benne)

dannnnn: a hozzaszolas datumabol es a regisztracio idejebol lehet kovetkeztetni -- nalam ez sajna kizarva, mert sokaig csak mint guest (Bővebben: link)tevekenykedtem
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem gyenge

Lassan megyek tusizni, csak azon agyalok még először beugorjak az üvegeshez, hátha nem élem túl a dokit, vagy csak majd rendelés után menjek le megcsináltatni a cuccost...
Hmmm.... Úgy érzem, hogy olyan 6:30-kor elmegyek tusizni aztán goto rendelő. Ha még nem lesz nyitva akkor előtte kajálok is
-
Tithian
őstag
A mai köveltelmények mellett nagyon nagy művészet megbukni.
Ha nem szereti valaki az adott tantárgyat, de erőt vesz magán, egy kettest akkor is elérhet. Persze sok múlhat a tanáron is, de nyelvből meg lehet kerülni: ha nem tetszenek a tanár módszerei, de a nyelv jól megy, lehet menni nyelvvizsgára.
A német tanárommal például így rendeztem a helyzetemet.
A középiskolai követelmények is durván esnek, már a heliocentrikus világkép is emelt szintű anyag...
De a diákok sem lesznek évről évre okosabbak, sőt. -
MarKoo
addikt
Itt vannak a képek:
Ezt ma csináltuk meg és holnap írunk és a drága még házit is adott, amit megnéz és ha nincs kész, akkor húzza a hülye striguláit. Picit nagy lett, szóval bocsi érte.
-
Esmein
nagyúr
Muterom sose ment be reklamálni merthogy ő is ott tanított
Inkább mondta a tanároknak hogy nyugodtan szivassanak csak jót tesz az nekem. 4.5-re álltam mindig 4-est kaptam. Esély nélkül. mindig a rosszabb jegyet kaptam hogy iygekezzek. Aztán mégis mi lett belőlem, nekem több hszem van a ph!-n mint nekik együttvéve 

-
-
Esmein
nagyúr
Akkor meg főleg. Egy mai értelmiséginek legalább beszéd és alap szinten értenie kell egy nyelvet, nehogy már csak azért átmenjen mert át kell neki. Sok olyan ember kerül ki a középiskolákból, aki 1 normális angol mondatot nem tud leírni/elnyögni. Zúzzál oda, tanuljanak bakker azért van az iskola.
Aktív témák
- Revolut
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most megtudom hogy az én szorgalmammal van-e baj, de szerintem ezt a többi tantárgy mellett nem lehet nornális jegyre megtanulni úgy, hogy pont azt írjam le, amit a tanár mondott.