Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Esmein: ket millank nincs, de reszletre vennenk, mert kell kocsi Vagy ejszaka buszozhatok mindig masfel orat egyedul az ejszakaban . Most vagy veszunk most egy oreget (ami lehet ket nap utan bedobja az unalmast, viszi a pénzt) kesobb ujat, vagy mar most ujat....
Volkovy: ennyi erovel mondhatnam a skodakra is , hogy sz@r, mert a régiek, khm nem voltak az autóipar csúcsremekei.
Azt nézd meg az octaviát, milyen kib. jó kocsi...
Bár lehet a végén rájövünk, hogy igazándiból nem kell nekünk most még kocsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volkovy: hát nem tudom, te mar ultel uj loganban, hogy ezt igy kijelented? Ilyen panaszt nem hallottam rá. Azért a skodát irtam, mert azt hittem, régi tapasztalatokbol itélsz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)