Hirdetés
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
velem is hasonló történt, már mint,h előttem befordult a kocsi, bár én kerékpárral voltam, de haladtam nagy áttéten 45-50-nel erre egy zöld Suzuki felgyorsít mögöttem és index nélkül fogja magát és lelassít, majd jobb kanyar... erőmből annyira tellett, h mind2 féket behúzzam első keréken pattogva megálltam pár centire a kocsi oldalától, persze ott hagytam egy jó 3 méterse gumicsíkot az aszfalton... még gyorsan elküldtem a francba majd tovább mentem...
tavaly nyáron egy gyalogos lépett ki elém...
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...
más sztorim van még... de egyik sem hasonló... igaz az életveszélyben nem voltam... de k-ra megijedtem... hazajöttem és vagy fél óráig még remegett a lábam az öregnénis eset után.. mi lett volna ha nem kel fel? v vmi gondja lesz a lila-kék folton kívűl amit okozott a kerékpárom?
Aktív témák
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...