- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
Gambit mindenki szembejön?
-
b14
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
Na, most kivételesen megnevettettél!

Nem is karatézom! Kb. ekkora csúsztatás a többi is. De ha most nagyfiús akarsz lenni, akkor linkelsz egy olyan hsz-t, amiben én olyat mondtam, hogy valakit lekaratézok, megverek sakkban, vagy jobban lövök, mint bárki más. De amíg ilyen hsz-t nem találsz, addig jó lenne, ha meg sem szólalnál, mert esetleg még azt igazolnád, hogy csak egy kamuzós hülyegyerek vagy, aki fogást próbál keresni rajtam, de nagyon nem sikerül neki. -
b14
senior tag
-
Vangelis
félisten
Miért nem te lettél az uj pápa, olyan szépen beszélsz és olyan jókat mondasz

-
b14
senior tag
OK, tudom a jogaimat, hogy jogomban áll elhallgatni, mert lekaratézol, utána meg leversz sakkban és lelősz, mert te mindenkinel jobban celzol.
-
Gambit
őstag
-
Esmein
nagyúr
Sehol nem kell vitázni, majd egyszer rájöttök ti is és akkor egy közös jövőben ahol békében élhet egymás mellett minden ember majd összefonódik a mindenkiből sugárzó szeretet és megbecsülés és nem lesz fajdalom itt bent sem ott kint, a szeretet mindent legyőz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Na rendben van befejezem a szerintetek felesleges offolást az off topicban.
De majd mindig először megkérdezem hogy mit írhatok és mit nem....így rendben lesz? -
Viktor77
titán
Ring?
Tegnap én is ebbe a hibába estem, itt kezdtem el a vitát. Hiba volt. -
Gambit
őstag
-
faster
nagyúr
Egyiptom érdekesebb téma volt.

-
b14
senior tag
Soha nem fogsz válaszolni, ugye? Ezesetben az igen választ feltételezem, mert nem tartalak annyira hülyének, hogy ne értenéd meg, hogy nem bírják. De miért húzod direkt az embereket? Lehet, hogy nem szólsz be durvákat senkinek, de folyamatosan nyúzod a modok agyát, és egyszer szerintem ebből elegük lesz. Lassú víz partot mos.
b14: Téged neveljenek a szüleid, az ő dolguk! Nem mondhatom, hogy túl jól végzik, de lehet, hogy nem az ő hibájuk.Tudtam, hogy jogásszal nem lehet vitázni, mert tuti, hogy ő győz.
-
Gambit
őstag
Soha nem fogsz válaszolni, ugye? Ezesetben az igen választ feltételezem, mert nem tartalak annyira hülyének, hogy ne értenéd meg, hogy nem bírják. De miért húzod direkt az embereket? Lehet, hogy nem szólsz be durvákat senkinek, de folyamatosan nyúzod a modok agyát, és egyszer szerintem ebből elegük lesz. Lassú víz partot mos.
b14: Téged neveljenek a szüleid, az ő dolguk! Nem mondhatom, hogy túl jól végzik, de lehet, hogy nem az ő hibájuk. -
Wolverine
félisten
Olyan yóóó érzés, ha az embernek rajongója van

-
Vangelis
félisten
Sajnos pont az a lényeg, hogy a javulás nem nagyon látszik. Szólnak, tovább csinálod. Megint szólnak, megint tovább csinálod. Nem akarlak csesztetni én is, de nem feszegetheted örökké a húrt, egyszer valamelyik nagybetűsnek elsül a keze, és egy szavad sem lehet majd, hogy nem szóltak.
Szerk: Abbahagyhatom, de választ még nem kaptam. Szóval direkt csinálod? Ez eldöntendő kérdés, tehát Igen, vagy Nem válaszok adhatók rá.
[Szerkesztve]Pedig hidd el hogy nagyon is sokat javultam.
Én nem vettem csesztetésnek, amit mondtál.
De lényeg, hogy sokkal nagybb beszólásokért (én nem szóltam be senkinek)
sem rúgtak ki sok embert.
------mentem-----
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Sajnos pont az a lényeg, hogy a javulás nem nagyon látszik. Szólnak, tovább csinálod. Megint szólnak, megint tovább csinálod. Nem akarlak csesztetni én is, de nem feszegetheted örökké a húrt, egyszer valamelyik nagybetűsnek elsül a keze, és egy szavad sem lehet majd, hogy nem szóltak.
Szerk: Abbahagyhatom, de választ még nem kaptam. Szóval direkt csinálod? Ez eldöntendő kérdés, tehát Igen, vagy Nem válaszok adhatók rá.
[Szerkesztve]Ohh, most engem mar meguntal piszkalni, most meg Vangelis?
-
Gambit
őstag
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Oszt még csak én mondok értelmetlen értlemességeket, nem akarok neveket mondnai

Gambit : Most mondjam azt, hogy javulok?!...sokan értik.
Amúgy nem vettem támadásnak, de azt ajánlották, ha figyelmen kívűl hagylak, akkor abbahagyod
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Gambit
őstag
Akkor leírom harmadszor is, mert úgy látszik, kétszer sikerült átsiklanod felette. Nem támadlak, csak érdeklődöm. És továbbra sem válaszoltál arra a kérdésre, hogy direkt csinálod-e azt, amit tudod jól, hogy nem bírnak, vagy véletlenül sikerül mindig.
-
faster
nagyúr
-
Gambit
őstag
Na visszatértem... úgy tűnik talán elkészültem a munkával ami miatt húsvét óta nem nagyon jártam erre.

Történt valami érdekes az OFF17 #2800 óta?
Ja, és miért változott meg a beléptetőmodul itt a PH-n? Amióta ez az új van, belépés után egy fölösleges kattintásra is szükség van... (Ráadásul az automata beléptetőoldalamat is módosítani kellett.)
[Szerkesztve]Igen, lett egy MárK nevű új mod. Azt a nyomi Killerman-t váltották le, már pont ideje volt.

-
Szőrös
veterán
-
Vangelis
félisten
Jah gondolom ha azt írom, hogy mentem ..annak jobban örülnétek

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na visszatértem... úgy tűnik talán elkészültem a munkával ami miatt húsvét óta nem nagyon jártam erre.

Történt valami érdekes az OFF17 #2800 óta?
Ja, és miért változott meg a beléptetőmodul itt a PH-n? Amióta ez az új van, belépés után egy fölösleges kattintásra is szükség van... (Ráadásul az automata beléptetőoldalamat is módosítani kellett.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
elég, ha mondod amit akarsz, észrevesszük, hogy megjöttél, ne félj...
-
Gambit
őstag
Na jó, de miért nem lehetett egy hsz-be? Gondolod, hogy az fontos számunkra, hogy pontosan tudjuk, mikor érkeztél haza? Szerintem nyugodtan mehet a köszönés és a közölnivaló egy hsz-be. Máris eggyel kevesebb támadási felület. Nem?
-
e.vid
senior tag
-
escie
őstag
-
Vangelis
félisten
De legalább most van téma
Még jó hogy xerettek
Gambit: miből gondolod, hogy csak ennyit akartam mondani, folyatatom ha gondolod.
Még nem fejezetem be, csak jelezni akartam, hogy szerény személyem megjött.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
De az, hogy Egyiptomból, az legalább valami plusz információ, amiről lehet ''beszélgetni''. De az, hogy csak hazajöttél, az nem bír igazán információtartalommal. Más, ha hazajött volna Egyiptomból, topicot is nyitott volna. (Neveket nem sorolok.)
Megint szeretném hangsúlyozni, hogy nem támadlak, csak érdeklődöm.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
[amne]
senior tag
-
Vangelis
félisten
dehát másis beirja hogy hazajött....vagy az a gond, hogy én nem egyiptomból?!?!
-
Gambit
őstag
-
Esmein
nagyúr
Bash, ha én ugyanezt csinálnám, ugyanúgy le lennék szidva ?
-
dannnnn
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Kidus
őstag
-
Bash
őstag
Pont tegnap lett ismét leba***a emiatt, aztán ma ugyanígy kezdi.

-
dannnnn
senior tag
-
[amne]
senior tag
Ha még valaki nem látta volna, szerintem elképesztő: Bővebben: link
-
faster
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
faster
nagyúr
Érdemes elnézni oda. Tegnap pl langyos volt a víz. Mondjuk amikor búvárkodtunk /nahjó csak pancsiztunk nem merültünk/ nagyon erős szél volt így amikor kijöttünk kicsit fáztunk. 40 dolcsiból meg is lehet úszni.
VladimirR : vehehehe
igen rosszul jártak volna velem a kliensek hacsak nem vmi dögös maca 
[Szerkesztve]Én februárban a piramisoknál fáztam, olyan hűvös szél fújt a sivatag felől, volt vagy 20 fok, brrr.

-
Szőrös
veterán
Érdemes elnézni oda. Tegnap pl langyos volt a víz. Mondjuk amikor búvárkodtunk /nahjó csak pancsiztunk nem merültünk/ nagyon erős szél volt így amikor kijöttünk kicsit fáztunk. 40 dolcsiból meg is lehet úszni.
VladimirR : vehehehe
igen rosszul jártak volna velem a kliensek hacsak nem vmi dögös maca 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
faster
nagyúr
Szerinted ? 35 fok szanaszéjjel sütött a nap és jó barna vagyok. Pancsiztunk Vörös tengerben voltunk búvárkodni meg láttam piramisokat és szfinxet is. klassz volt. jah és rengeteg ruszki csajt láttunk. nem rosszak

faster : igen Hurghadában voltunk Ali Baba nevezetű szállodában.
[Szerkesztve]Pont ott nem jártam, bár a Vörös tenger elég csábító, lehet még egyszer oda is elmegyek.

Tényleg jó idő van Egyiptomban ilyenkor, április az utolsó hónap, amikor még érdemes menni. Én tavaly februárban voltam, akkor még rosszabb volt visszajönni a hidegbe.
-
Gambit
őstag
-
dannnnn
senior tag
Szerinted ? 35 fok szanaszéjjel sütött a nap és jó barna vagyok. Pancsiztunk Vörös tengerben voltunk búvárkodni meg láttam piramisokat és szfinxet is. klassz volt. jah és rengeteg ruszki csajt láttunk. nem rosszak

[Szerkesztve]nagyon komoly lehetett!!
búvárkodni milyen volt? soha nem búvárkodtam még, nagyon ki akarom probálni! 
-
Szőrös
veterán

[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
dannnnn
senior tag
-
Szőrös
veterán
Nyah Üdv népség. Hazagyüttem a fényes Egyiptomból ebbe a ratyi időbe. pfff nemakarokittlenni
-
Vangelis
félisten
Sziasztok megjöttem.
Egy Up-ot megér
-
I_Am
veterán
Bővebben: link hozzászólás ip-je (Text osztálytársa iskolaidőben) egyezik a mai totyiknyitáséval, tehát most már biztos, hogy nem Text volt a rendetlenkedő. (amit eddig is tudtam, de azért leírtam)
-
Loretto
veterán
-
TexT-BoY
addikt
-
adalbert1
veterán
-
Viktor77
titán
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Viktor77
titán
-
TexT-BoY
addikt
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
dannnnn
senior tag
-
Gh0sT
addikt
-
Niquis
aktív tag
Lágymányos, esik, és hangzavar is van, aminek legszebb komponense 100 ember szimultán, artikulálatlan üvöltése - ehhez képest eltörpül a bemondó mikrofonos óbégatása és pampogása, a bevonulózenének szánt tuctuc és a környező lakók géppuskaropogása is. Hát igen, elkezdődött a kari napok.

-
TexT-BoY
addikt
-
Gambit
őstag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
domedee
senior tag
-
Gambit
őstag
Egy gyors kérdés, az .ogm fájlokat mi játsza le?
-
Kidus
őstag
-
dannnnn
senior tag
-
kiskubai
tag
-
Szalma
őstag
-
kiskubai
tag
mas-e vagy - LOL

villamkerdes: most ujra fog indulni a ''jujjnekemmikorduplaznakmar'' orulet? csak azert kerdem, mert akkor kihuzom a kabelt, koszonom, egyszer eleg volt (magyarazat =Bővebben: link)
[Szerkesztve]nah, ezekkel van nekem is tele a tököm. nemigaz, hogy nem ''híjják fő'' a szolgáltató ingyenes számát

-
VladimirR
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Valaki a te accountoddal őrültködött délelőtt - én csak egy topicot láttam már dél körül, talán a Prociknál, de asszem, volt még...
-
Szalma
őstag
(Bővebben: link)
Szeretettel:
Szalma -
TexT-BoY
addikt
micsoda?
most jöttem meg laborbol meg györgyogyász meg midnen ilyesfajta egészség megörző/elősegitő helyek...
=tudod amiatt ami miatt a tali is veszélybe került számomra...=
volt valami?
és nem futottam mert vagy bevoltam kábelezve vagy épp egy tű logott ki belőlem
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
VladimirR
nagyúr
no mivan megtevedt baranyka? mi volt az az amokfutas? nem leptel ki?
Peli: itt mar elallt az eso, hetagra sut a nap (jo, mondjuk ez szedeg, de jol esik gonoszkodni kicsit
)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
eső hogy áll?

-
TexT-BoY
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Szalma
őstag
(Fényképezés..?)
Szeretettel:
Szalma -
Kidus
őstag
Egy srácról pár hete derült ki, hogy a mellettem lévő házban lakik, holott 2 éve egy szerveren játszunk. Egy másikról szintén, hogy kb 5 percre lakik innen. Kicsi a világ

-
lorcsi
veterán
esőről jut eszmbe tavaly nyári egszakadás volt aállok a megállóban ( ing vékony gaty ) & olvastam asszem a Metrót esik egyre jobban de az volt ao óriási szerencsém hogy az épület mögül fújt aszél pont esővédett helyen volt a amegálló . Jött a busz ömlött az eső a következő megállóknál mát bőrig ázva szálltak fel az emberek én meg teljesen száraz voltam

majdnem a végállomásig mentem ott pedig épphogy csepergett még mire beértem a házunkba megint ömlött
csak néhány csepp esőt kaptam 
Esernyőt pedig utálok vinni inkább vízhatlan kabát kapucnival...
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
en meg uuutalom az esernyot - komolyan mondom, egy kaszkadorkepzoben nincs olyan komoly szakmai felkeszites, ami eleg lenne egy villamosra felszallashoz, nyitott esernyok kozt ugy manoverezve, hogy szmunk epseget megorizzuk
undorito, hogy mennyire nem erdekli az embereket, hogy az a szar kiszurja a masik szemet
PeliScan: te meg szegyelljed magad, hogy csak ilyenkor jossz ide, mikor idojaras jelentes kell - multkor joparszor hivtam a nepet starcraftozni (Panther: ha erre jarsz, Te is magadra veheted - az idojarasjelentest leszamitva)
[Szerkesztve]Igen, én is észrevettem h nem SCztünk már jó ideje. Nekem ápr.1-ápr.21. között viszont mentésgem van, mert ez idő alatt remélem összeszedek cca. negyedmillió pénzt, viszont ezért *igencsak* meg kell dolgozni, szóval enni, aludni, bnőzni sincs időm, nem hogy ph/sc.

Kidus:
-
Szalma
őstag
(Minek esernyő? Szalma bőre vízálló, a ruhák pedig megszáradnak...
)
Szeretettel:
Szalma -
Dilikutya
félisten
-
PeliScan
addikt
en meg uuutalom az esernyot - komolyan mondom, egy kaszkadorkepzoben nincs olyan komoly szakmai felkeszites, ami eleg lenne egy villamosra felszallashoz, nyitott esernyok kozt ugy manoverezve, hogy szmunk epseget megorizzuk
undorito, hogy mennyire nem erdekli az embereket, hogy az a szar kiszurja a masik szemet
PeliScan: te meg szegyelljed magad, hogy csak ilyenkor jossz ide, mikor idojaras jelentes kell - multkor joparszor hivtam a nepet starcraftozni (Panther: ha erre jarsz, Te is magadra veheted - az idojarasjelentest leszamitva)
[Szerkesztve]énse szeretem őket, nem is használtam efféleét életemben. meg szeretem ha szabad mindkét kezem.
(ugye mert ha hirtelen kiugrik valahonnan egy élien akkor le tudom csapni, de esernyővel bajos ugye)
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lol. ez most ő volt vagy nem?
)