Hirdetés
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Gambit mindenki szembejön?
-
Gambit
őstag
Na, most kivételesen megnevettettél!

Nem is karatézom! Kb. ekkora csúsztatás a többi is. De ha most nagyfiús akarsz lenni, akkor linkelsz egy olyan hsz-t, amiben én olyat mondtam, hogy valakit lekaratézok, megverek sakkban, vagy jobban lövök, mint bárki más. De amíg ilyen hsz-t nem találsz, addig jó lenne, ha meg sem szólalnál, mert esetleg még azt igazolnád, hogy csak egy kamuzós hülyegyerek vagy, aki fogást próbál keresni rajtam, de nagyon nem sikerül neki. -
Esmein
nagyúr
Sehol nem kell vitázni, majd egyszer rájöttök ti is és akkor egy közös jövőben ahol békében élhet egymás mellett minden ember majd összefonódik a mindenkiből sugárzó szeretet és megbecsülés és nem lesz fajdalom itt bent sem ott kint, a szeretet mindent legyőz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Na rendben van befejezem a szerintetek felesleges offolást az off topicban.
De majd mindig először megkérdezem hogy mit írhatok és mit nem....így rendben lesz? -
Viktor77
titán
Ring?
Tegnap én is ebbe a hibába estem, itt kezdtem el a vitát. Hiba volt. -
faster
nagyúr
Egyiptom érdekesebb téma volt.

-
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Soha nem fogsz válaszolni, ugye? Ezesetben az igen választ feltételezem, mert nem tartalak annyira hülyének, hogy ne értenéd meg, hogy nem bírják. De miért húzod direkt az embereket? Lehet, hogy nem szólsz be durvákat senkinek, de folyamatosan nyúzod a modok agyát, és egyszer szerintem ebből elegük lesz. Lassú víz partot mos.
b14: Téged neveljenek a szüleid, az ő dolguk! Nem mondhatom, hogy túl jól végzik, de lehet, hogy nem az ő hibájuk. -
Wolverine
félisten
Olyan yóóó érzés, ha az embernek rajongója van

-
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos pont az a lényeg, hogy a javulás nem nagyon látszik. Szólnak, tovább csinálod. Megint szólnak, megint tovább csinálod. Nem akarlak csesztetni én is, de nem feszegetheted örökké a húrt, egyszer valamelyik nagybetűsnek elsül a keze, és egy szavad sem lehet majd, hogy nem szóltak.
Szerk: Abbahagyhatom, de választ még nem kaptam. Szóval direkt csinálod? Ez eldöntendő kérdés, tehát Igen, vagy Nem válaszok adhatók rá.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Oszt még csak én mondok értelmetlen értlemességeket, nem akarok neveket mondnai

Gambit : Most mondjam azt, hogy javulok?!...sokan értik.
Amúgy nem vettem támadásnak, de azt ajánlották, ha figyelmen kívűl hagylak, akkor abbahagyod
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na visszatértem... úgy tűnik talán elkészültem a munkával ami miatt húsvét óta nem nagyon jártam erre.

Történt valami érdekes az OFF17 #2800 óta?
Ja, és miért változott meg a beléptetőmodul itt a PH-n? Amióta ez az új van, belépés után egy fölösleges kattintásra is szükség van... (Ráadásul az automata beléptetőoldalamat is módosítani kellett.)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
De az, hogy Egyiptomból, az legalább valami plusz információ, amiről lehet ''beszélgetni''. De az, hogy csak hazajöttél, az nem bír igazán információtartalommal. Más, ha hazajött volna Egyiptomból, topicot is nyitott volna. (Neveket nem sorolok.)
Megint szeretném hangsúlyozni, hogy nem támadlak, csak érdeklődöm.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Bash, ha én ugyanezt csinálnám, ugyanúgy le lennék szidva ?
-
[amne]
senior tag
Ha még valaki nem látta volna, szerintem elképesztő: Bővebben: link
-
Szőrös
veterán
Érdemes elnézni oda. Tegnap pl langyos volt a víz. Mondjuk amikor búvárkodtunk /nahjó csak pancsiztunk nem merültünk/ nagyon erős szél volt így amikor kijöttünk kicsit fáztunk. 40 dolcsiból meg is lehet úszni.
VladimirR : vehehehe
igen rosszul jártak volna velem a kliensek hacsak nem vmi dögös maca 
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
Szőrös
veterán
válasz
dannnnn
üzenetére
Szerinted ? 35 fok szanaszéjjel sütött a nap és jó barna vagyok. Pancsiztunk Vörös tengerben voltunk búvárkodni meg láttam piramisokat és szfinxet is. klassz volt. jah és rengeteg ruszki csajt láttunk. nem rosszak

faster : igen Hurghadában voltunk Ali Baba nevezetű szállodában.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
Nyah Üdv népség. Hazagyüttem a fényes Egyiptomból ebbe a ratyi időbe. pfff nemakarokittlenni
-
Vangelis
félisten
Sziasztok megjöttem.
Egy Up-ot megér
-
I_Am
veterán
Bővebben: link hozzászólás ip-je (Text osztálytársa iskolaidőben) egyezik a mai totyiknyitáséval, tehát most már biztos, hogy nem Text volt a rendetlenkedő. (amit eddig is tudtam, de azért leírtam)
-
Niquis
aktív tag
Lágymányos, esik, és hangzavar is van, aminek legszebb komponense 100 ember szimultán, artikulálatlan üvöltése - ehhez képest eltörpül a bemondó mikrofonos óbégatása és pampogása, a bevonulózenének szánt tuctuc és a környező lakók géppuskaropogása is. Hát igen, elkezdődött a kari napok.

-
Gambit
őstag
Egy gyors kérdés, az .ogm fájlokat mi játsza le?
-
Szalma
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
(Bővebben: link)
Szeretettel:
Szalma -
TexT-BoY
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
micsoda?
most jöttem meg laborbol meg györgyogyász meg midnen ilyesfajta egészség megörző/elősegitő helyek...
=tudod amiatt ami miatt a tali is veszélybe került számomra...=
volt valami?
és nem futottam mert vagy bevoltam kábelezve vagy épp egy tű logott ki belőlem
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
eső hogy áll?

-
Kidus
őstag
Egy srácról pár hete derült ki, hogy a mellettem lévő házban lakik, holott 2 éve egy szerveren játszunk. Egy másikról szintén, hogy kb 5 percre lakik innen. Kicsi a világ

-
lorcsi
veterán
esőről jut eszmbe tavaly nyári egszakadás volt aállok a megállóban ( ing vékony gaty ) & olvastam asszem a Metrót esik egyre jobban de az volt ao óriási szerencsém hogy az épület mögül fújt aszél pont esővédett helyen volt a amegálló . Jött a busz ömlött az eső a következő megállóknál mát bőrig ázva szálltak fel az emberek én meg teljesen száraz voltam

majdnem a végállomásig mentem ott pedig épphogy csepergett még mire beértem a házunkba megint ömlött
csak néhány csepp esőt kaptam 
Esernyőt pedig utálok vinni inkább vízhatlan kabát kapucnival...
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, én is észrevettem h nem SCztünk már jó ideje. Nekem ápr.1-ápr.21. között viszont mentésgem van, mert ez idő alatt remélem összeszedek cca. negyedmillió pénzt, viszont ezért *igencsak* meg kell dolgozni, szóval enni, aludni, bnőzni sincs időm, nem hogy ph/sc.

Kidus:
-
Szalma
őstag
(Minek esernyő? Szalma bőre vízálló, a ruhák pedig megszáradnak...
)
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lol. ez most ő volt vagy nem?
)