Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nézze már meg valaki, megy-e neki a Logitech oldala. Nekem se a .hu, se a .com nem megy 2 napja.
-
Vangelis
félisten
JJJáácottam eddig,,nem tudom mi történt velem:f..de mán vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
vki meg tudná nekem mondani, flessék milyen bencset használnak a farcryos méréseknél (mikor nem fraps-szal mérnek)?
van nekem egy ilyenem: Bővebben: link, van benne egy csomó demo modul, de ez szerintem nem ugyanaz (pl cooler demo nincs benne) -
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link
Tényleg mentem... -
Vangelis
félisten
LLYYYóóó rewggelllct.
-
Esmein
nagyúr
Ébresztő !
-
Esmein
nagyúr
Lol, elkezdtem pixelhibát keresni a samsung 755dfx-emen ... Aludnom kéne.
-
A 606-ik alkalomra jött össze és 3 hónapig filmezték:
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
Na megyek hab testemet leöblítem egy kis zuhannyal......még lehet hogy visszanézek.
-
gozso
őstag
na..megint megaizé van a tévében..tehát száműztem magam a szobából...

-
Vangelis
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
De azé gondoljunk már bele,, melyik magyar vagy akármilyen emberről neveztek el egy szigetet , mindegy mekkora, és hol van de elnevezték...ez már tényleg valmi.
Azé lehet neki gratulálni, én sem kedvelem de .....ez elismerés.
Nem sok magyarról neveznek el szigetet,,,de még utat sem. -
Vangelis
félisten
Nagyon haldoklika topic..mit szóltiok hogy anetkáról sziget lesz elneezve??
-
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
nincs.
De lehet mindjárt letörlöm
Valahogy sikerült kiöntenem a vörösbort és afölött meditálok miért tettem ilyen csúnya dolgot. Nem hányás. -
Esmein
nagyúr
Dejó, van egy esmein kiönti a bort című képem is, de nagyon úgy néz ki mintha hánynék, ezért nem nézzük meg

-
Bazsesz
őstag
Természetesen. Hosszú idők tervezgetése, százezres nagyságú elhasznált papírmennyiség, lézeres mérőeszközök, hogy az optikai benyomás a legjobb legyen.
Bár ha jól belegondolok, akkor most nálamsincs valami rend, mert moist jöttem haza CS-partiról, és a házamat feltettem a földről -> szkenner az íróasztalon, rajta a szvics, eldobált DDR-ramok, zsírul néz az ki nálam is
-
anaqer
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Heh... jó, mondjuk van egy buherálós asztal is a szoba másik végében, a ház nélküli gépekkel meg egyéb kóbor alkatrészekkel, de ilyen személyes tárgyakat vagy ételt ott sem szoktam tárolni. Mondjuk nincs is sok az ilyen apróságokból... én amint kiderül valamiről hogy nem használom legalább kétnaponta (vagy egyszerűen csak objektíve nehezen pótolható), rögtön selejtezem is ki a fenébe. Meg is kaptam már párszor, hogy milyen sivár a szobám, meg hogy miért nincs a falon semmi, stb... minek?

-
Dilikutya
félisten
Nekem is nagyjából ezek. Csak itt van még az asztalon maga a gép, pár flakon deo (1-ben még van
), néhány csavarhúzó, egy boritéknyi fénykép (már vagy 3 hónapja
), egy félbetépett koncertjegy, mikrofon, DSL modem, karóra, kiskés, schnitzer, egy halálfejes kendő, golyóstollak, 50-60db mp3-as CD, kábelek, egy fényképtartó benne pár képpel amit már ideje lenne eltakaritani, és végül de nem utolsósorban egy narancs, ami kb 1 hónapja van itt, a párját megettem de az keserű volt és száraz, volt még egy, az is rossz volt, ez ugyanolyan. Bár mostmár nem enném meg
Kb ennyi
Meg az elmaradhatatlan csokipapírok 
-
tildy
nagyúr
Nekem csak a fehérneműk szoktak fura módon az ágy mellett gyülekezni, nameg a ruhák is

(Ha már rumliról van szó)
Vajh miért
Jól van akkor Esmein, látom vannak még ilyen ágy végébe ruhabedobálós emberek
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Az én asztalomon van: Befőttesüveg, fémragasztó, borbontó, újság, durexesdoboz,körömreszelő, cdtok(2*vastag,1*papír), smack, pohár(benne alufólia), 5.25kitakaró,rajta egy szétvágott hálókártya, fogkrém, patikás zacsi, l&m doboz, tészta, telviranos gyógyszeres levél, kesztyű, hajpánt, keksz, könyutalvány,vonatjegy,kulcscsomó, plusztabletta, telviranos doboz, b1 vitaminos levél, b1 vitamin, p3 cooler, memória, garipapír, használati útmutató, telefon, zacskók, levespor a kupac alatt, 2 ventilátor a kupac alatt, címkék, monitor billentyűzet egér, hamutál majonéz fogkefe, meg amit még kihagytam.
-
Bazsesz
őstag
hmm...
ha jól informálódtam arh*akárki hsz-éből ez itt te lennél bedőlve: Bővebben: link. Jól informálódtam?
Ha hozzánézzük ezt a képet: Bővebben: link (igen, úton a fogkrémtől a konzerv felé, a reszelő alatt lévő dobozka...).
Akkor felmerül bennem egy kérdés: mit akarsz te a nők, nőügyek topikba?
UI: nehogy komolyan vedd ám
-
Esmein
nagyúr
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Találtam egy olyan topicot hogy :A Nagy Geforce topic.
Arra Gondoltam hogy nyissak-e egy Nagy Radeon topicot?
Ez egy átfogo topic lenne leirhatná mindenki a baját kérdését.
Azért kérdeztem meg mert lehet hogy hülyeség lenne mivel hogy van minden kártyának topicja. -
Old Death
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
Ámulj és bámulj Bővebben: link. Megjegyzem, nálunk az albiban ennél sokkalta durvább dolgok is voltak, csak az nincs dokumentálva. Esmen-ék amatőrök még

-
Drizzt
nagyúr
Rájöttem, hogy a szociális életem egy kalap szar. Kb. annyiban merül ki, hogy néha bemegyek a suliba, köszönök néhány embernek, meg a hétvégi bulikban. Többre vágyok. Meg kéne már ism,erni a lakókörnyezetemben is embereket. Asszem.
-
Esmein
nagyúr
Érdekes, mindig ilyenkor jön rá az emberekre a hiszti. Velem is a héten pakoltattak össze

Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
Á, lomtalanítás. Szép időszak. Nálunk is most volt a 7N. Mondom is apámnak, hogy a sufniból a sok szemetet (amit nagyapám ''gyűjtöhetett'', mert ugyebár sose lehet tudni mikor és mire lesz jó, persze eddig még nem kellett) ki lehetne pakolni. OK. Kivitte. Erre látom jön nagyapám az utca végéből, és tol egy taligát. Vazze összeszette az utcában ami kell neki.
De hogy mire. Én meg fater majdnem dobtunk egy hátast. Szó szerint visszakergettük nagyfatert a sok szeméttel. 
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
VCD-t felirattal lejátszani milyen lejátszóval lehet?
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)