Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Észrevettem ma valamit.
Van ugye a PH!nak 19 smileja. Nakérem ma szomorúan vettem észre, hogy több közülük rejtett depresszios. Konkrétan az alábbiak :
,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
-
Agostino
addikt
Kicsit puskaporos a hangulat, ugyhogy lehet hogy a fejemmel játszom hogy ezt leírom : de ez a 666. hszem

-
Agostino
addikt
Jogos egyébként amit mondasz, sőt most hogy megemlítetted, mióta itt élek egyszer sem láttam azt a csókát. No nem mintha nagyon érdekelne. Most hogy belegondolok, sejtésem sincsen melyik buti lehetett az övé. De végülis mindegy. Itt a Tesco, zárnak be a maszekok, remélem ő is eltűnik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agostino
addikt
Vannak-e itten Komlóiak?
Ha igen, akkor mondjátok már meg, mit kellett volna tegnap este ünnepelnem. Volt tüzijáték ,és nem nagyon tudtam mire vélni. Persze ha van valakinek ötlete, és nem Komlói, az is össza meg velem elképzelését.
Szerintem valami kapcsolat lehet a tüzijáték meg eközött a k*rva sok motoros között, akik ellepték a várost... -
Agostino
addikt
Bezzeg ilyen zámbódzsimis fejet mint az enyim nem sokat látni.

-
Agostino
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ihol vagyok. Van vagy volt itt egy srác nevezetesen mbit, aki sok arccal összerúgta a port, volt aki azt mondta, hogy változtassa meg mbit az avatarát, mert nem akarja, hogy olyan legyen mint az övé. Na innen jöttem én az elméletemmel,hogy te is ilyesmi okok miatt váltogatod, de úgy látszik megbukott.

-
Agostino
addikt
Nagyon korrekt arcok vannak errefele, gimnázium után sosem hittem, hogy találok olyan jó haverokat mint a régiek, de nagyon kellemesen csalódtam. A felsőévesek nem szivóznak, sőt, egy felsőéves lány segítségvel jutottam hozzá nagyker áon a lapomhoz, meg 512 ramomhoz, ugyhogy kira.
Hajajj tuti lesz ott minden
Elteszem magamat mára, mer naon fájnak a szemeim. Nyugodalmas szépjóéjszakát kívánok Fred23, na és persze mindenki.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Eh mé' van az, hogy ilyenkor minden topic leül, meg alig van valaki talpon?

-
Agostino
addikt
Hajajj holnap reggel 7kor matekzh, vagy hogy nevén nevezzem mikroökonómia vagymi. Bár tudom hogy nem lesz túl sok jelentkező azért megkérdem : van olyan itt aki PTE-BTK szociológia szakos hallgató, I éves, és holnap zh-t ír velem?

Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)