- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Észrevettem ma valamit.
Van ugye a PH!nak 19 smileja. Nakérem ma szomorúan vettem észre, hogy több közülük rejtett depresszios. Konkrétan az alábbiak :
,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
-
Agostino
addikt
Kicsit puskaporos a hangulat, ugyhogy lehet hogy a fejemmel játszom hogy ezt leírom : de ez a 666. hszem

-
Agostino
addikt
Jogos egyébként amit mondasz, sőt most hogy megemlítetted, mióta itt élek egyszer sem láttam azt a csókát. No nem mintha nagyon érdekelne. Most hogy belegondolok, sejtésem sincsen melyik buti lehetett az övé. De végülis mindegy. Itt a Tesco, zárnak be a maszekok, remélem ő is eltűnik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agostino
addikt
Vannak-e itten Komlóiak?
Ha igen, akkor mondjátok már meg, mit kellett volna tegnap este ünnepelnem. Volt tüzijáték ,és nem nagyon tudtam mire vélni. Persze ha van valakinek ötlete, és nem Komlói, az is össza meg velem elképzelését.
Szerintem valami kapcsolat lehet a tüzijáték meg eközött a k*rva sok motoros között, akik ellepték a várost... -
Agostino
addikt
Bezzeg ilyen zámbódzsimis fejet mint az enyim nem sokat látni.

-
Agostino
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ihol vagyok. Van vagy volt itt egy srác nevezetesen mbit, aki sok arccal összerúgta a port, volt aki azt mondta, hogy változtassa meg mbit az avatarát, mert nem akarja, hogy olyan legyen mint az övé. Na innen jöttem én az elméletemmel,hogy te is ilyesmi okok miatt váltogatod, de úgy látszik megbukott.

-
Agostino
addikt
Nagyon korrekt arcok vannak errefele, gimnázium után sosem hittem, hogy találok olyan jó haverokat mint a régiek, de nagyon kellemesen csalódtam. A felsőévesek nem szivóznak, sőt, egy felsőéves lány segítségvel jutottam hozzá nagyker áon a lapomhoz, meg 512 ramomhoz, ugyhogy kira.
Hajajj tuti lesz ott minden
Elteszem magamat mára, mer naon fájnak a szemeim. Nyugodalmas szépjóéjszakát kívánok Fred23, na és persze mindenki.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Eh mé' van az, hogy ilyenkor minden topic leül, meg alig van valaki talpon?

-
Agostino
addikt
Hajajj holnap reggel 7kor matekzh, vagy hogy nevén nevezzem mikroökonómia vagymi. Bár tudom hogy nem lesz túl sok jelentkező azért megkérdem : van olyan itt aki PTE-BTK szociológia szakos hallgató, I éves, és holnap zh-t ír velem?

Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Silver (77 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512 (4)
- Latitude 7450 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)