Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
divot
veterán
Épp most moderáltak ki egy nulla napos újoncot azzal, hogy rossz nicknevet választott. Megnéztem, hát a srác emellett még a teljes nevét is megadta, szóval talán mégsem volt annyira hibás az a nicknév.

Tehát:
Faszfej
Teljes név
XXXXXXXX BenceKomolyan mondom eddig rossz kedvem volt, de most fölvidultam kicsit.

[ Módosította: crey ]
-
erdeya
senior tag
Nem akarok én tőle semmit, meg anniyra nem is unatkozom, csak gondoltam jó móka

Olyan jó az avatarja, hogy mindig eszembe jut valami tréfa.
Baj?
I_Am: Köszi, nem kell a link. Csinálnék én szebbet meg jobbat, de ugye dolgozóban vagyok itt meg a Photoshopot hírből sem ismerik.
Így hát marad a paint. Egy bocinak ez is elég 
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Variációk I_Am-re!
(Remélem nem haragszik meg, sőt talán örülni fog, hogy avatarja így megihlette bociságom...)
I_Am, mint tulipán![[kép] [kép]](http://img194.echo.cx/img194/7234/iamtulip6oz.jpg)
I_Am, mint seprű![[kép] [kép]](http://img132.echo.cx/img132/4696/iamsepru2so.jpg)
-
Old Death
senior tag
először is kép változtatás kéne
Bővebben: link aztán beszélhetünk a névváltásról 
Loretto:
oldy
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
az egész arra megy ki, hogy újra induljon a 30 nap kifizetési határidő.
Egyik ismerősömnek cca. 250.000,- forinttal jöttek és a 29. napon behívták. Bement, bemutata a papírokat, nem volt ott 5 percet és mondták OK minden, 30 nap múlva utalunk.
Tuti szándékos.
Amúgy én 32 munkanapra! kaptam meg a kicsiny 80 ezrem. -
mbit
tag
tud vki vmit Den-ről?
-
Old Death
senior tag
Killerman átesett a metamorfózison és MárK lett. Csúcs. engem meg sem kéreztek, hiszen én is Márk vagyok

De ami igazán zavar, hogy kimaradtam a Láng úrnak adott név javaslásból. óóó lehet még ajánlgatni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No mindegy, most amúgy sincs jó ötletem neked nincs _jó_ ötleted? akkor nem veszük hasznod és megeszünk
meg le is csengett a téma. egy téma akkor cseng le, ha már senki nem szól hozzá
ezenkívűl kiváncsi vagyok, h MárK hányszor fogja elrontani a Mod. ker.-ben az aláírást, hányszor írja alá, h Killerman![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
lesaux
veterán
Szent László kórház, telefonszámok: Bővebben: link
Most én vagyok a suta, vagy a telefonszámok nevű oldalon tényleg nincs egy fia telefonszám se? -
anulu
félisten
pls valaki help. volt régebben egy topic, asszem ''a nagy hol kapható'' volt a címe, vagy valami ilyesmi. pls vki linkelje be nekem, mert nem tudom rávenni a keresőt, hogy kidobja nekem.
köszi.
vagy ha tudnátok a következő kérdésemre válaszolni, akkor nem is szükséges: hol lehet Pesten 20 -> 24pin tápcsati átalakítót venni? és kb milyen árban van? -
erdeya
senior tag
Megittam egy Tesco gazdi energiaitalt, mégsem érzem magam feldobódva...
-
Kidus
őstag
puszi mindenkinek
nekem meg egy kávé
-
Vangelis
félisten
A Vangelis ben mi van kümönleges

VANGELIS
Pályinkuusss Jóreggelt
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Boci illatú jó reggelt evribádi!
...hát ez a hétvége is elmúlt és máris egy újabb hétfő a nyakunkon, amolyan akasztókötél gyanánt.
Hihetetlen micsoda események voltak itt szomb-vas.
Killerman átesett a metamorfózison és MárK lett. Csúcs.
De ami igazán zavar, hogy kimaradtam a Láng úrnak adott név javaslásból.
No mindegy, most amúgy sincs jó ötletem, meg le is csengett a téma.
...és az eső is esik. -
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Csak nem a hardverpiacról jösz ?...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
mondj valami ilyesmit neki :
''Listen, you should go to a post office, where you have to buy fee stamps / official stamps/ in a value of 20.000 Ft. Then stick these stamps to the official fine paper, and ask the post clerk to seal up the other official paper, which proves that you have paid your fine.''
ha jól értelmeztem, amit mondtál.
nade most jóccakát!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hi
gondban vagyok es a segitsegeteket kernem
a lakotarsamat megbirsagoltak, mert valami nem volt rendben a kocsija papirjaival es most kapott egy levelet, meg melle ket masik fecnit, hogy fizessen be 20k buntetest, es mivel nem igazan tud annyira magyarul, hogy a hivatalos levelet megertse, a segitsegemet kerte, hogy magyarazzam el, mi is a teendo - viszont egyreszt en sem igazan vagom, hogy mit kellene csinalnia, masreszt ezeket a dolgokat nem igazan tudom neki elmondani angolul
tehat:
kapott egy papirost (kis, a6-os meretu barna vacak), amin a level tanulsaga szerint 20k ertekben kell illetekbelyeget befizetnie, es kapott egy masik papirt (hasonlo meretu), egy feladovevenyt, ami ha jopl fogtam fel a dolgot, annak igazolsara szolgal, hogy befizette a bunteteset
kerdeseim: jol ertem, hogy ugy zajlik a dolog, hogy megveszi az illetekbelyeget, raragasztja a papirra, odaadja a postan, ezert cserebe alairjak/lepecsetelik neki a feladovenyt, es ennyi?
tovabba hogyan mondom ezt el angolul?
segitsegeteket elore is koszonom -
MarKoo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ezt mindenkinek írom nem csak neked.
Azért lettem MárK, mert arra jutottam(tunk), hogy a Killerman mégiscsak gyerekes és ha egy cikk olyan név alatt megy ki, az azért.... És rudi ezt kérte a névnapjára (ami ma van), hogy Parci írja át a nevem MárK-ra.
Szóval ez úton is szeretném megköszönni Parcinak, és mégegyszer boldog névnapot kívánni rudinak.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ÉG A FARKAM!!!!
![[kép] [kép]](http://img88.echo.cx/img88/6010/iamboci8xg.jpg)
Na lehet rajzolni.
Így hát marad a paint. Egy bocinak ez is elég 

![[kép] [kép]](http://dragonrplusz.uw.hu/smiley/00025.gif)